» »

kam po 200MHz CAS2 CMD1 DDR 512MB ram?

kam po 200MHz CAS2 CMD1 DDR 512MB ram?

«
1
2

--kicker-- ::

Kje se dobi kak dober ram?

Ni potrebno da zdrži lih 200... Tud 190 bo u redu :D

Niste tle neki govoril da dobi PCX 5ns ram? No dones (21.1.) se govoru z njimi in majo neki ddr400 ram cas 2.5.

Sam to ni to a ne?

borchi ::

lih kar sem v celju pri pcx-u kupu zadnja dva 256Mb modula (takšna ki ti tukej opisuješ). guess what, gor so winbond bh5 čipi!!! danes sem kupu tut epox 8rda+. poročam zvečer!

drugač sem js tut jim težil, da čem kingstonove module in naj mi ne porivajo neke brezvezne module. no, pa sem vseen pogledu kaki so, ker se v sloveniji ddr400 sploh ne dobi. sem prelaufu celo ljubljano :-( no in ko sem vidu kire čipe ma gor sem takoj naštel denarce. sj lahko, da so moduli kljub dobrim čipom zanič, sam na papirju zaenkrat zgledajo dobr!
l'jga

borchi ::

fak! lih kar sem vidu, da ma sam en modul winbondove čipe, drug ma samsungove!
l'jga

morphling1 ::

borchi tistega kingstona sem sam hotel ubost pa jih je zmanjkal in to glih 256 sem hotel, ram je sigurno zelo, zelo pa še enkrat zelo dober :D Z bh-5 imaš 200 garantirano pri malo višji voltaži ter agresivnimi timingi. Samo lucky me, včeraj dobim en PM od enga tipsona iz xtrema za trade tako da bom za 80$ in 1700+ ki mu ga bom dal dobil 512 pc3500 OCZ rama, ki ima enake čipe sam da so mal zbrani tako upam da bodo dobri.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

Aja ? PC-3500 ?

A to paše na EPoX 8K3A ?

Morphling kolk češ met da še zame enga uzameš? ;)

morphling1 ::

Seveda paše v 8k3a, ker če mi zdaj Corsair dela na 220 relaksed cas2,2,5,2, 2t normal decode. ter 196 vse na maksimalno agresivno imam še kar nekaj rezerve pri najbolj agresivnih timingih. Ti pa ne morem vzet, ker to bo trade in ne da bi jih on meni kupil.
Sej vprašanje če bo sploh dosti bolj delal kot Corsair, vsaj upam, ker en moj prejšni winbond BH-6 512 MB sploh ni dobro delal v tej plati in sem ga prodal enemu s KX7 kjer mi pa dela OK.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

PeTe13 ::

borchi dej kej poroči, kako ti laufa s samsungovimi rami!
Capitalism stole my virginity!

borchi ::

hja, prodal sem staro plato in ram in je tip prosu, če mu lahko pokažem vse še v delujočem stanju. pričakujem ga čez par minut. pol bom pa sestavu in poročal. ker mam enga ušivega durona600 (ja, vem, bom mogu enga tbreada b najt ;-), ki ga spravim do max. 1100, ne bom mogu dosečt 200MHz v sinhronem načinu. bom pa vsekakor probu samo ram laufat pri 200MHz in videt kakšne timinge še prenese. testiral bom posebej modul s samsungovimi in posebej z winbondovimi čipi. pol pa še skupej v dual ddr.

a pcx ma samo še ddr400 z samsungovimi čipi? kr če majo malo z winbondovimi in malo s samsungovimi bi js zamenjal tako, da bi imel dva identična čipa (oba winbondova, verjetno).
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borchi ()

--kicker-- ::

Govoru sem z AGT-jem pa pravjo da majo uni Samsung (PCB Samsung in Čipi) CAS3, po naročilu pa dobijo:

-Corsair PC-3200 CAS2 - 65.800 SIT
-Corsair PC-3500 CAS2 - 73.430 SIT

+en teden je za čakat

Morphling kolk maš tistga Corsaira ? Prodaš ?

morphling1 ::

Mam en 256 MB modul in tega verjetno ne bom prodajal, pradajal bi verjetno tega 3500 če bom šel na nforca eventuelno, ker potem bom še enega 256MB Corsairja vzel, ker 1G rama ne rabim.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

Pr Mlacomu so dons (22.1.) dobil ddr 400, ampak sam 256MB kose

(PCB-Samsung, Čipi-Samsung)

K4H560838D-TCC4 :\

Ej a tisti Kingston z Winbond BH-5 čipi je DDR333 al DDR400 ?
Ker DDR333 Kingstona dobijo jutr pri PCX-u.

Zgodovina sprememb…

BoO ::

Te Samsungi co CAS 3 @ 200

morphling1 ::

Ja ti so 200cas3 ampak se ob povišani napetosti skoraj sigurno pridejo do 200 cas2
Če pa v pcx-u dobijo Kingstona ddr 333 s winbondi BH-6 bi skoraj raje te vzel, ker se tudi zelo dobro navijajo, pa Kingston je kvaliteta in mislim da imajo celo doživljensko garancijo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

Se prvi Morphling da gredo čipi Winbond TH5 in TH6VSAJ do 190 CAS2 CMD1 ? :))

morphling1 ::

Zelo odvisno tudi od plate ampak ja z dvignjeno voltažo BH-6 pride do 200cas2 2,5,2 1t samo normal cpu decode, fast decode malo težje, samo tega tako in tako nima veliko plata za nastavljat Abit ima sam na KD7 recimo lahko pozabiš fast decode. Na KX7 dela bp z dobrim ramom, na Epox platah je pa to odvisno od bios verzije, samo 8k5a ter 8k9a mislim da nimata biosa s fast cpu decode. Sicer pa to je samo ena nastavitev, ni kritična. Pomaga (predvsem v 3dmarku) ampak so skupno bolj važne tiste ostale nastavitve. Včasih kakemu ramu ne paše samo ena nastavitev in se ne obnaša dobro, če jo pa spustiš za eno stopnjo, pa lahko skupno več pridobiš ker si ti tako bolj navije FSB. Recimo Corsair 3200c2 (btw z izbranimi BH-6 čipi) dela bolje z cmd rate 2t in dobiš še ene 10 MHz več s to nastavitvijo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

borchi ::

kratko poročilo:

winbond:

t(ras) 5
t(rcd) 2
t(rp) 1
cas 2

dela na 200MHz (bom probal še višje)

samsung:

7
3
3
3

dela na 200MHz, če dam cas 2 se ne zboota.

voltaža 2.9V!

kaj se smatra za še dobre timinge?
l'jga

borchi ::

update: najbolj agresivno, kar še prenese samsung na 200MHz je 6,3,3,2.5.
l'jga

PeTe13 ::

Kje bi se pol dalo dobit kakšne DDR rame, ki bi šli do 200 ali pa še čez za zelo agresivnimi tajmingi?
Capitalism stole my virginity!

morphling1 ::

Zaenkrat potem nič posebnega od tega Samsunga .
Pete za 200 zelo agresivno moraš imeti najboljše rame ter dvignjeno voltažo, pri nas potem lahko upaš na kakšne srečne primerke 2700 ramov ali pa ta Kingston ddr400cl2.5 bi pa to podelal verjetno brez težav.
Borchi kaj maš za eno plato nforce2 ? Tu se smatrajo dobri timingi cas2 2,4,2 oz. pri Epoxu je vrstni red 4,2,2 ter nato 1t ter seveda 4way interleaving ter še par malenkosti po biosu. Pa tudi 5,2,2 je že zelo agresivno. Pri VIA čipovju pa zadeva postane strupena ko še par wpcredit fint vklopiš. Saj za nforce2 se da tudi potweakat z wpcreditom, samo dokler sam nimam te plate se zaenkrat še ne ukvarjam s tem :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

borchi ::

epox 8rda+, 4way interl. še nisem najdu v biosu??!!

mam pa nekej vprašanj za lastnike epox 8rda+ plat. do kam lahko zvišate fsb? js pridem do največ 195MHz. memory ni faktor, ker mam zdej notr samo modul z winbondovimi čipi (morph. to je a-data modul in ne kingston, zgleda da so nekateri a-data moduli z winbondovimi in večina z samsungovimi čipi) in če laufam asinhrono lahko mam memory brez problemov na 200MHz.

pa še nekej se mi zdi ful čudno, hladilnik na northbridge-u je čist hladen. a je to normalno? sicer mam en 92mm ventilator, ki piha tako, da piha na heatsink na cpu-ju in še zraven na northbridge. a je možno, da ga tolk shladi, da ni niti mlačen al je možno, da se hladilnik ne dotika northbridge-a.

kolk so drugač voltaže pri 8rda+? če js nastavim Vdimm na 2,9 mi zmeri 2.84-2.86V. čipovje ma voltažo 1.56V (kolk je drugač prav 1.5V al 1.6V???).
l'jga

morphling1 ::

Aha, pol je ta BH-5 Adata, to sem od enega Italjana zvedel da so ful cenejši od raznih Brand BH-5 modulov. Navija se ok samo ne tako kot te dobri BH-5 moduli.
Če je NB hladen ga butni dol ker nekaj ni dobro, nforce2 NB se zelo greje, poglej če je sploh pasta spodaj, če je termalni trak ga zamenjaj ter lepo namaži s termalno pasto ter še zbrusi hladilnik, lahko da te prav to bremza. Voltaže so OK. S čipset voltaže se pa z voltmodom lahko še veliko pridobi glede FSB-ja samo je pa kar zahtevna operacija to.
To da ti asinhrono deluje pa bolj malo pomeni, saj se ram takrat nič ne matra zato pa deluje. Asinhron način je zelo počasen na nforcu2 (slabše kot VIA)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Tarzan ::

Kje je pri 8RDA+za naštimat 1t command.

Jest mam takole pri 194MHz
T(RAS).................4
T(RCD)................2
T(RP)..................2
CAS Latency.........2

4-way interleave se tud naštimat da pr tej plati.
S temi timingi mi precej lepo dela, samo še na en 133MHz FSB procesor moram prešaltat, da mi bo delal pri višjih FSBjih. Upam, da bo northbridge zdržal visoke FSB. Morphling kaj ti mislš, do kam gre brez voltmoda? Ker nimam opreme, da bi spajkal, cinil varil,.. svoje plate :8)
Bom jo pa zamenjal ko pride nova različica ven.:)

--kicker-- ::

Točno tak ram bi jst rabu Tarzan. Potem bi ga vozu na 190 in imel še neki varnosntnega roba. Kaj maš to zaen ram Tarzan ?

Morphling, kolk voltaže daš na TH5 al pa TH6 ? Ker jst mam zdele Kingmax z Tristar MPDB62D-68KX2-MAA čipi, ka dela CAS2 CMD1 brez problema recmo na 143MHz. Pr 166 pa zvozi samo pri CAS2.5.

Ampak vse to govorim pri default voltaži 2.5V.
A poznaš ta ram ? Bi mu dodatna votaža pomagala ?

morphling1 ::

Tarzan ima tud Corsairja 3200c2.
Jaz uporabljam 3V po defaultu, manj sploh ne probam kvečemu več če ram dela bolje, običajno pa vidim da 3.2V ne več dobro in je 3.1 optimum za stisnit maximalno iz modulov. To seveda uporabljam 24/7 ne samo za kak test.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Buggy ::

Morphling: PA imas RAM kaj dodatno hlajen?

--kicker-- ::

aa 8-)

ti, Morphling, pravkar sem DL WPCREDIT, pa me zanima če verzija 1.2a dela z KT333.
(Zdej sem še u službi, kjer mam internet)

Katere tweake mi je za storiti z EPoX 8K3A ?

Pa še ena zanimivost!
Ko pridem v WinXP, mi MBM celih 30s kaže pravo vrednost (cca. 57 st.C), pol pa kr pade na 35.

Če pa izberem da Senzor št. recimo 3 bere enega od zlistanih senzorjev, ki so na voljo (že vem katerga, tako da se ga izogibam), pa naredi mašina samo *PUF* in se ugasne... 8-O

Lucky Star is a piece of s***

morphling1 ::

Ne, samo toliko kot imam prepih v ohišju, saj se ne grejejo preveč.
1.2a seveda dela na 8k3a. Tweaki so po odvisni tudi od biosa ter nekih nastavitev v njih, ker ne moreš kar vsako nastavitev prisilitu, saj ti štekne :
55=84
6A=FF
6B=F0
93=FF
94=5F
96=F9
Ti ti bojo skoraj sigurno delali največ se pridobi s 6A registrom.
Za senzor je pa tko ugasne se ti ker imaš verjetno kak shut down nastavlje ali pa podobno in če nimaš pravega senzorja kaže lahko 127°C in se seveda varnostno ugasne.
Če imaš Axp,tbred procesor izberi winbond diode 2 za cpu senzor da ti kaže interno diodo.
Če imaš starejšega TB pa zberi winbond 2 za cpu senzor. Sistemska temp. je pa vedno Winbond 1 senzor
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

Prav si mel ! Dejansko SEM imel naštiman shutdown v BIOSu pr 75 st.C.

Zdej ko sem šaltal na Winbond diode 2 mi kaže pr 1800 MHz cca. 50st.C idle in cca. 55st.C load. CpuIdle PRO 6.0 ga pa shladi max na 46st.C.

Vsi settingsi, Morphling, ki si mi jih povedu delajo!!! :D

Performance increase: v Q3A iz 114 FPS na 119 FPS. :))

Zdej pa neki druzga: Kaj pomeni tisti Ultra checkbox u SetFSB, pa kaj Capture in Auto. Sem probu brat readme, pa je u japonščini... :P
Lucky Star is a piece of s***

morphling1 ::

Kakšno plato imaš ? Bios nastavitev shut down pri neki temperaturi pomeni da se ti bo v vsakem primeru pri tej temp. ugasnil računalnik in nima veze s softwerom, če si imel pa podobno nastavljeno še v programu ter potem izbran napačen senzor te pa lahko začne zezat :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

my mistake :8) ja software je bil...

No ka pa glede SetFSB-ja. Morphling ti ga tud uporabljaš a ne.

Poleg vprašanj u prejšnje postu, te bi uprašal še pr kateri frekvenci EPoX zrelaxira timinge ?
Lucky Star is a piece of s***

morphling1 ::

Ja seveda ga uporabljam Ultra nevem v čem je fora, najprej sem mislil da lahko še bolj natančno nastavljaš, pa tega nisem opazil (no mogoče bi kje prišlo do razlik) tako da to je vseeno ali je odkljukano, Capture ti naredi screen shot nastavitve, auto pa imam vedno siv, tako da ga ne morem prestavit.
Jaz grem v winse pri 179 do tam je še vse kot mora biti, naprej pa postopoma kakšne timinge spušča.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

--kicker-- ::

Zdele (24.1.) sem uprašal PCX za novosti in zvedu da majo Kinston in sicer:

Kingston PC333 z čipi:
nt50s32mbat firme Nanya
Šifra modula: nt512d64s8habg-6

Ta hudič je SPET CAS 2.5 ;(
Lucky Star is a piece of s***

Dami ::

kicker: zgoraj si omenu da se da pri agt naročit Corsair čipe. A so mogoče iz teleserije?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

--kicker-- ::

Mislim da je, ja.

Sej sem tud sam začel razmišljat o tem nakupu. Ker zgleda da itak še zlepa ne bo kaj pametnega v štacunah... :|

--kicker-- ::

Popravek!!

Tisti ka si dal link so latence 2-2-2, AGT pa loh dobi 2-3-3. Tam piše sicer "available immediately", ampak AGT-jevc mi zagotavlja da za nas to pomeni 2-3 mesece.

Zaenkrat sem kr naroču 2x 256MB 2-3-3 po 34.200SIT / kos.

--kicker-- ::

Morphling kje bi ti nabavu Corsair? Sem gledu overclockers.de, pa sploh ne pošljejo v našo državo.

Tele nemške štacune majo Corsair. Kaj bi blo za razmislit. A se da naročit po pošti in dobiti nazaj nemški davek ... ???

Alternate.de Germany +49 (0) 1805 90 50 40 www.alternate.de
Com-Tra Germany +40 (0) 5741 8097-55 www.com-tra.de
Europa Computer Germany +49 (0) 711 85 01 27 www.europa-computer.de
Computer Galerie Germany +49 (0) 89 55 02 99 92 www.lap-power.de
Levermann Germany +49 6424 964169 www.levermann.com
Maxbyte Germany +49 02821 49345 www.maxbyte.de
Mips Computer Germany +49 (0) 7141 240266 www.mips-computer.de
Oc-Wear Germany www.oc-wear.de
Overclockers.de Germany www.overclockers.de
PC-KING Germany 02241-39737-0 www.PC-KING.de
TFTShop.net Germany +49 (0) 212 6598760 www.tftshop.net

Kje se tu dobit in da štacuna iztopa po dobavnema času in zanesljivosti... ?

Tarzan ::

Nerad to povem, ampak žal je res.

Epox 8RDA+ ne deluje ravno fino pri visokih FSB frekvencah. Verjetno ima najnižjo napetost northbridga od vseh nForce plat, zato ji tudi zadostuje pasivni hladilnik.

Na 194MHz še dela zelo lepo, potem pa nič več. Tam do 200MHz še nekako tako- tako stabilno deluje, potem pa ni več varno. sem spet inštaliral windowse.;((

Pri nekako 203MHz super relaxed timingih in dovolj nizki frekvenci CPU, da ta ni bil problem, mi je non stop štekal sistem. Vedno je okrivil grafično kartico, ampak velikokrat si winsi kar zmislijo problem, zato sem prepričan, da je matična problem.
Seveda sem zaklenil AGP na 66MHz in ni blo nič drugače.

Ne vem, če bi probal voltmod, pomoje bom počakal na nov revision, ker nisem ravno talent za elekrtotehniko itd:O

Razen, če kdo drug zna in mi pomaga potrditi mojo teorijo o nizki voltaži.:\

Zdej sem nekako melanholičen ratal:| Pa ravno odpravim 166MHz Bug, pol pa to|O

Borchi, pomoje maš ti isti problem samo, da ti deluje na 195MHz (malo boljši northbridge čip?). Če znaš narest voltmod na plati, da povečaš voltažo northbridgu, potem ga nared, da vidmo, če bo lahko nad 200 tud delal stabilno.

Jure

borchi ::

Tarzan: kak napajalnik maš? kako grafično?

glede nove revizije sem pa skeptičen. ne verjamem, da bojo nardili 8rda+ z novim pcbjem, samo zato, da bojo lahko dali not vdd v bios. verjetno bo v drugih epoxovih nforce2 platah (8gda+ itd.) dodan vdd setting. sam to bojo plate ko bojo drugačne od 8rda+ (bojo mele kake dodatke še zraven ala sata, raid, itd.). al pa tut če bojo, morš to staro plato prodat in kupit rev.2 in ker bojo vsi hotli met rev2 boš mogu dat rev1 dost poceni in si tako kr dost na zgubi. jutr bom verjetno probal voltmod, držte pesti :-)
l'jga

Tarzan ::

Borchi, držim pest. Če ti rata bom mogoče še jest se spravu to narest, al pa te na pir povabm, pa skp nardiva, al pa mi ti nardiš, pa ti kišto plačam>:D

Pomoje bo voltmod pomagal, ker ne more druzga bit. 133MHz FSB se obnaša isto kot pej 166MHz, tako da ne vem, če je res kakšen 166 Bug. Je pa res, da na začetku ni delala stabilno niti pri 190MHz. Mogoče je BIOS popravu tistga zlodeja.

GOOD LUCK MATE!

Jure

--kicker-- ::

AJA?!

A tko hitr se NForce2 utrudi? :( Ja kje ma pa moj KT333 mejo?
Pa ni mi jasno zakaj je maximalni množilnik 12,5. Je to vse kar nudi EPoX 8K3A?

Jst ne morem (z)vedet ker mam še zmerom pc2100 ram.

Zgodovina sprememb…

--kicker-- ::

Nič fantje!

Vrnimo se k originalni temi tele niti. V keri štacuni je kak dober ram da bi ga ubodu ?? :))

I got patience in ne bom kupoval šrot. :)
Lucky Star is a piece of s***

Tarzan ::

Borchi, ne napajalnik ne grafična ne moreta delat problemov.
Mam Enhance 300W napajalnik in Radeon 64DDR VIVO grafično.

ŠE zmer pesti držim :)

borchi ::

zdej grem lotat! če me ni čez kai dve uri nazaj v forumu, pržgite kako svečko za ep-8rda+ ;-)
l'jga

borchi ::

vdd mod uspel! tisto eno žico ni blo težko prlotat na čip. naredu sm pa tk, da lahko spreminjam voltažo s potenciometrom in tudi popolnoma izklopim vdd mod, ker sem maso spelal na fan header in lahko preprosto ven spulim vtikač in sem nazaj na nemodificirani plati.

rezultat?

200MHz zdej deluje stabilno tut v sinhronem načinu (bom probal še višje) pri vdd 1.74V.
l'jga

morphling1 ::

Čak mal borchi se pravi da nisi niče rezal po pcb-ju plate, ker tam na vr-zonu sem na hitro pregledal pa sem videl da so rezal. Daj posliki če se da pa mi pošli če ne moreš nikamor uploadat slik. Si naredil oba moda ddr in chipset ?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zgodovina sprememb…

Tarzan ::

HURAAAA Borchi!

Sem vedel! Juhuhu! Dobr da si to naredu, zdej bom pa še jest se spravu narest. Sej res ni noben problem narest sam Vdd. A si mel kake probleme?

Se mi je zdel, da je to kriv northbridge, ker mi je take glupe hange delal, da človk ne more verjet.

Moja teorija je bla torej pravilna. Great job Borchi!

Jure

borchi ::

morph: naredu sem sam vdd mod, vdimm se mi ne zdi vredno rezanja pcb-ja zato, da bi ram spravu 5MHz višje (če sploh)!

z 1.8V lahko grem do 215MHz, pri 220MHz in več pa 1.8V ni zadost. in pri 1.8V se tut mislim ustavit (zaenkrat).

tarzan: ne nobenih problemov. mam vrtljiv potenciometer (tak mali, ko ga šraufaš s šraufncigerjem) zaporedno pa vezan upor, da ne zavrtim slučajno pod 600 ohmov. ena žička prlotana na nogico od čipa, druga pa ni spelana na pin4 tega istega čipa ampak na maso od priklučka za ventilator, tk da mod lahko prklučim al pa izklučim tako da vtaknem oz. iztaknem prikluček.

zdej pa sam še nek dobim 1 ddr400 modul (enga že mam), ki gre na 210 cas2 in bom zadovoljen.
l'jga

morphling1 ::

Aja tko gre se pravi za chipeset mod je treba sam lotat, za vdimm pa še rezat. Pol je cool čeprav ene 3.2V v ram se da še velik pridobit glede na 2.9V če je ram tak res pa da eni ne marajo visokih voltaž
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

asPeteR ::

borchi: Bi se dal to tud kej poslikat?

:))

borchi ::

asPeteR: težko :-( ker nimam digitalnega fotoaparata. bom mal povprašu naokol, če ga kdo ma. sam ni pa kej za videt razen enga lota (ki mi je mojstrsko uspel, da se mal pohvalim :-) in konektorja na fan header, vmes je še tist potenciometer. drugo je vse zavito v skrčljive cevi za dobro izolacijo (better safe than sorry!!!).

l'jga
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baza RAM timingov

Oddelek: Navijanje
382662 (1598) DimmniBurek
»

Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1308702 (6430) WhiteWolf
»

Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1457192 (4874) pele-on
»

Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1328966 (5429) AtaStrumf
»

Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Navijanje
55024579 (16377) bodom

Več podobnih tem