Forum » Strojna oprema » Ali Abitke res crkujejo ???
Ali Abitke res crkujejo ???
sash ::
Zanima me kolkim od Vas so pocrkale ABIT-ove matične plošče, ker nameravam kupit eno (NF7-S) pa sem v pogovoru z enim trgovcem ki prodaja tud Abita zvedel da naj bi zadnje serije Abitovih plošč (333/400) precej crkuvale.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
||_^_|| ::
do zdej sm mel dve abitke. Bx6 2.0 (itak najboljša plata na svetu ever made) še kr dela. Pa KT7 tut še kr dela.
Tarzan ::
Crknla mi je ena plošča firme Abit. BX6 v2.0, ampak je crknla profesionalno, niti en mesec ni bil po koncu garancije. Pomoje je bla tempirana
Po tem sem imel pa še 4 Abit plate in so precej dobre, vseeno ti NF7-S ne priporočam. Pomoje je bolje da nekaj časa počakaš in kupiš izboljšano verzijo te plate, ali pa kupiš Asus ali Epox. Če ne misliš navijati, vzameš lahko tudi Abit
Po tem sem imel pa še 4 Abit plate in so precej dobre, vseeno ti NF7-S ne priporočam. Pomoje je bolje da nekaj časa počakaš in kupiš izboljšano verzijo te plate, ali pa kupiš Asus ali Epox. Če ne misliš navijati, vzameš lahko tudi Abit
the_unborn ::
imam ze (hum?) 4. ali 5. abtko in se nobena ni crknila, NF7 pa e kupit, ker je zgresena
sash ::
a lahko kdo razloži kaj je zgrešenega pr NF7-S
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Malecky ::
sash: Prehitra je v 3Dmarku..pa če malo spajkaš poseka vse kar je do sedaj narejeno na nforce2...sj pravim...sranje...
Od ene 20 prodanih KX7 in 10 prodanih KR7 plat + kar sem jih jaz že imel (5..vse za AMD) Sem sam bil kriv za smrt ene Kr7 ostalo dela dandanes še vse...
NF7-s Rev 2.0 bo naj naj plata za met...
Od ene 20 prodanih KX7 in 10 prodanih KR7 plat + kar sem jih jaz že imel (5..vse za AMD) Sem sam bil kriv za smrt ene Kr7 ostalo dela dandanes še vse...
NF7-s Rev 2.0 bo naj naj plata za met...
mato22 ::
Tole plato Abit NF7 sm tud jest gledu da bi jo pol kupu. Se prav da ni čist v redu al kaj?
Ko sem bral ene teste sem vidu, da se je zlo dobr odrezala in je bla ena boljših plat takoj za epox 8rda+.
Sej v bistvu bi rajš kupu epox 8rda+ sam je pa v JAE nimajo, sem hotu cel računalnik kupt tam.
Ko sem bral ene teste sem vidu, da se je zlo dobr odrezala in je bla ena boljših plat takoj za epox 8rda+.
Sej v bistvu bi rajš kupu epox 8rda+ sam je pa v JAE nimajo, sem hotu cel računalnik kupt tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
Zoidberg ::
če ne misleš imet vodnega hlajenja je ta plata super. Jaz jo imam in lahko rečem da dela zelo dobro. Na žalost nima luken okoli procesorja da ne morem vodnega naštimat tako da jo bom verjetno prodal in kupil Epoxa 8rda+ ampak samo zaradi tistih ušivih lukenj .
suse80 ::
Abit VL6 mi je crknila - kolikor sem lahko izmeril, je crknil VRM, ki ni več zmogel trajnih obremenitev - C600@900 je delal na 50 stopinjah 24/7. Sploh sem na netu prebral, da imajo določene Abitke slabe nap. regulatorje.,,
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ploščo za AMD jeOddelek: Kaj kupiti | 2407 (1255) | ČIP 008 |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31926 (18521) | Jaffa |
» | Vprašanja glede NF7-S in EP-8rda3+Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1247) | GUFY |
» | EPoX 8RDA+ ali Abit NF7-SOddelek: Kaj kupiti | 1316 (993) | _Dejan_ |
» | Abit NF7-s rev. 1.2 je zunaj!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 6069 (3933) | Tradewind |