» »

1 Računalnik - 2 grafični- 2ekrana

1 Računalnik - 2 grafični- 2ekrana

krentam ::

Lp
Mene zanima če obstaja možnost da imam eno grafično kartico priklopljeno na en zaslon, drugo grafično pa koristim za drugi zaslon.
Imam sicer HD4850 a ne najdem tistega belega priključka da bi imel 2 priklopljene gor. Zanima me če se da met poleg na 4850 priklopljen ekran tudi na grafično kartico ki je na matični plošči. Zanima me če se da, no ker bi probal da bi imel na obeh zaslonih pač extended namizje da bi lahko z miško na enem ekranu čekiral facebook, net, premikal muziko, na enem pa bi igral Fifo ali kaj takega...da mi ni treba prekinjat špila.

Vem da sem zakompliciral ampak sem že videl ko je imel bratranec tako, pa ga ni doma tako da ga nisem klical in sem raje tukaj vprašal.
HVALA ZA ODGOVORE IN LEP SONČEN DAN!
Krentam
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
  • spremenil: krentam ()

69charger ::

Ne potrebuješ ravno dveh kartic, tisti beli priključek je DVI, na kartici imaš pa verjetno VGA(modrega). Samo kupiš pretvornik VGA-DVI za nekaj evrov in priključiš.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

vem, samo mam do take trgovine 30km pa sem bolj v selu doma (brez izpita za avto)..tako da problem..
Jst vem da če bi tist kupu bi delal, sam pač zdele bi rad to tako probal če kdo zna ..

matonson ::

Tudi, če imaš dva zaslona, moraš igro prekiniti, če hočeš narediti nekaj na drugem zaslonu.

da bi z miško prešaltal na drug zaslon?
To sem videl pa se je dalo, samo nevem kako naštimat...

Siddh ::

igro nastavi na windowed mode, pa mej na enem zaslunou, vse drugo pa na drugem, so neke varijante da bi šlo v fulscreen, ampak so programi ponavadi plačljivi in polni črvov

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586200 (25529) Dominator
»

HDMI (strani: 1 2 )

5111428 (3993) acookook
»

Kako peljati sliko iz prenosnika na externi zaslon

8783 (727) T-Majo
»

Kako priklopiti 2 monitorja na en računalnik!

Oddelek: Pomoč in nasveti
84285 (4047) LordTado
»

Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ankete
10311664 (8532) Matevžk

Več podobnih tem