Forum » Pomoč in nasveti » Sumim na en virus k para živce
Sumim na en virus k para živce
Yoxi ::
Danes prižgem prenosnika in traja in traja da se prijavi v račun in glej ga zlomka najprej piše Dobrodošli takoj za tem mi izpiše Priprava namizja...in melje in melje.... nakar mi pride v windowse 8 win 7 home edition ) in manjkajo vse mape z dokumenti slikami.....
So ikone za programe vendar ni nič drugega. Nakar opazim da sm prijavljen v nek začasen račun in ne v tistega ki ga pač uporabljam.
Prenosnik je odziven kot pilot od tv z prazno baterijo, vse traja ko hudič, med procesi za CPU ni nič takega ampak opažam da mi lučka za dejavnost HDD nonstop gori in utripa. Po temtakem sumim da sem nekaj gor fasal.
In potem se mi pojavi pogovorno okno kjer se izpisujejo obvestila kjer piše :
You have been logger on with a temporary profile.
You cannot access your files created in this profile will be deleted when you log off. To fix this,log off and tray logging on later. Please see the event log for detailes or contact your system administrator.
Kaj hudiča pa je zdej to ? Na prenosniku mam svoje slike celga lajfa in da to zgubim !!!!
Kdo pozna to težavo in rešitev ?
So ikone za programe vendar ni nič drugega. Nakar opazim da sm prijavljen v nek začasen račun in ne v tistega ki ga pač uporabljam.
Prenosnik je odziven kot pilot od tv z prazno baterijo, vse traja ko hudič, med procesi za CPU ni nič takega ampak opažam da mi lučka za dejavnost HDD nonstop gori in utripa. Po temtakem sumim da sem nekaj gor fasal.
In potem se mi pojavi pogovorno okno kjer se izpisujejo obvestila kjer piše :
You have been logger on with a temporary profile.
You cannot access your files created in this profile will be deleted when you log off. To fix this,log off and tray logging on later. Please see the event log for detailes or contact your system administrator.
Kaj hudiča pa je zdej to ? Na prenosniku mam svoje slike celga lajfa in da to zgubim !!!!
Kdo pozna to težavo in rešitev ?
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
Brane22 ::
Če ni virus, je verjetno napaka v sistemu. Od teh najverjetnejša crkovanje hdd.
Rešitev sedaj: pojma nimam.
Rešitev v bodoče: backup
Tole bi si mogoče lahko dal v podpis...
Rešitev sedaj: pojma nimam.
Rešitev v bodoče: backup
Tole bi si mogoče lahko dal v podpis...
Sm naredil system restore point teden nazaj isto sranje.... prenosnik počan k ...!!!!
zuz3k ::
ker program priporočate za backup, al ma že win 7 to?
koliko placa porabi (diska mam 120 gb)
lp
koliko placa porabi (diska mam 120 gb)
lp
Life is a psychological game.
cen1 ::
Ko se zaganja komp stisni F8, F9, F10 (ne vem točno katera tipka) in greš v advanced boot menu. Tam izberi Start with last good known configuration. Mogoče bo pomagalo.
Drugače je pa edina rešitev da zalaufaš v Safe mode in od tam poskusiš dobiti problem.
Drugače je pa edina rešitev da zalaufaš v Safe mode in od tam poskusiš dobiti problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cen1 ()
sm dal gor Nod antivirus da vidm kaj bo reku. Sumim virus zarad tega k mi ustvari začasn profil, na unga k ga pa skos uporabljam se pa prijavit ne morem.
f6 je drgač ta tipka.
f6 je drgač ta tipka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoxi ()
SLO_Matej ::
ker program priporočate za backup, al ma že win 7 to?
Že ima Windows 7 to in ne boš verjel -> reče se mu preprosto Varnostno kopiranje.
Ajrina ::
V temp profil se prijavljaš. Če greš v c: -> users -> "tvoj user" -> desktop boš tu našel datoteke iz namizja itd. Najlaže bo, da ustvariš nov profil in potem skopiraš datoteke iz starega v novega.
Več o tem kako, najdeš tukaj:
http://windows.microsoft.com/en-us/wind...
P.s.: drugače je to kar pogost pojav. Razlog - najpogosteje kak virus, ki je vezan na userja, redko kdaj pa crkovanje diska.
Več o tem kako, najdeš tukaj:
http://windows.microsoft.com/en-us/wind...
P.s.: drugače je to kar pogost pojav. Razlog - najpogosteje kak virus, ki je vezan na userja, redko kdaj pa crkovanje diska.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Ajrina ()
hojnikb ::
Lepo naredu backup z enim linux distrojom na usb disk/kjuč in nared lepo format in daš gor frišne win7...
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 dela ekstremno počasi, safe mode OKOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (994) | pijavka |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 84747 (69134) | phone8 |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3805 (2900) | axee |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2857 (2580) | Cold1 |