Forum » Igre » Wotam in Diablo 3 CE
Wotam in Diablo 3 CE
b0sK0 ::
Zdravo!
Je mogoče kdo tukaj naročil igro Diablo 3 Collector's Edition preko spletne trgovine Wotam?
Jaz sem jo namreč naročil in plačal marca, takoj ko je bilo mogoče pri njih oddati prednaročilo. Tako sem igro potem pričakoval 15.5.2012 ali pa mogoče par dni kasneje. No te so me 14.5. obvestili, da imajo probleme z dobaviteljem in da bi naj bila igra k njim poslana nekje 21.5.. Tako sem počakal do takrat, in jim 23.5. poslal vprašanje kako je zdaj z dobaviteljem in pošiljko. Na ta e-mail in nekaj naslednjih nisem dobil odgovora. Tudi klical sem in tudi nobenega odziva od njih.
Predvsem me zanima ali je še kdo tukaj, ki ima enako izkušnjo?
Sem že bral o trgovini Wotam in AGT, da znata bit glede dobavnih rokov nazanesljivi. Sem pa jaz WOTAM posebej spraševal, ali bodo zmožni dobaviti igro ali ne, ker sem imel takrat še naročeno preko Amazon. In so mi povedali, da imajo dovolj dobaviteljev in da jim bo skoraj sigurno uspelo. No danes vidim, da niso niti blizu temu. Žal mi je samo zato, ker sem mislil, da bom v Sloveniji dobil prej, kot pa če bi iz tujine naročil.
Je mogoče kdo tukaj naročil igro Diablo 3 Collector's Edition preko spletne trgovine Wotam?
Jaz sem jo namreč naročil in plačal marca, takoj ko je bilo mogoče pri njih oddati prednaročilo. Tako sem igro potem pričakoval 15.5.2012 ali pa mogoče par dni kasneje. No te so me 14.5. obvestili, da imajo probleme z dobaviteljem in da bi naj bila igra k njim poslana nekje 21.5.. Tako sem počakal do takrat, in jim 23.5. poslal vprašanje kako je zdaj z dobaviteljem in pošiljko. Na ta e-mail in nekaj naslednjih nisem dobil odgovora. Tudi klical sem in tudi nobenega odziva od njih.
Predvsem me zanima ali je še kdo tukaj, ki ima enako izkušnjo?
Sem že bral o trgovini Wotam in AGT, da znata bit glede dobavnih rokov nazanesljivi. Sem pa jaz WOTAM posebej spraševal, ali bodo zmožni dobaviti igro ali ne, ker sem imel takrat še naročeno preko Amazon. In so mi povedali, da imajo dovolj dobaviteljev in da jim bo skoraj sigurno uspelo. No danes vidim, da niso niti blizu temu. Žal mi je samo zato, ker sem mislil, da bom v Sloveniji dobil prej, kot pa če bi iz tujine naročil.
St235 ::
CE verzij D3 je blo v Sloveniji za na prste ene roke preštet, tkao, da ni nič čudnega če jo ne morejo dobit.
Ja to vem, ampak oni so to dobavljali iz tujine, vsaj tako mi je bilo napisno. Moti me samo to, da so mi takrat skoraj zagotovili, da bo možno dobaviti. Drugače sem imel prednaročeno preko Amazon.de, pač nemško verzijo, hotel pa sem dobiti angleško. Bom izgleda moral pri njih zadevo kar preklicati in kupiti navadno verzijo. Najbolj me moti njihov način obveščanja. Te ko sem plačeval ni bilo problema, odgovor takoj, zdaj ko bi rad osnovne informacije, pa niti besede.
breza93 ::
Jaz sem tudi naročil CE verzijo pri Wotam, pa čeprav vem da naj bi imeli težave z dobavo, se mi zdi, da je vedno manj možnosti, da jo bodo sploh dobili. Predvidevam, da so dobili kar veliko prednaročil, ki pa jih bodo bolj težko dostavili.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: breza93 ()
MajorM ::
Sam imam eno CE verzijo neodprto. Po taki ceni kot je bila v trgovinah je ne mislim prodati. Če koga zanima naj pošlje ZS.
element ::
Dejte se javit tisti, ki ste prednaročili igro. Je mogoče kdo dobil, ali pa že dobil vrnjen denar?
Tale tip je pobral več naročil, kot je imel zagotovljenih iger od slovenskega dobavitelja in računal, da bo lahko dobil dodatne iz UK. No, od tujega dobavitelja špilov ni dobil, denarja pa mu tudi niso vrnili. Po enem kupu zavlačevanja in izgovorov, smo mi zdaj brez špilov in brez denarja.
Tale tip je pobral več naročil, kot je imel zagotovljenih iger od slovenskega dobavitelja in računal, da bo lahko dobil dodatne iz UK. No, od tujega dobavitelja špilov ni dobil, denarja pa mu tudi niso vrnili. Po enem kupu zavlačevanja in izgovorov, smo mi zdaj brez špilov in brez denarja.
Cuginator ::
Ja enako se je zgodilo meni, špila nisem dobil in sem preklical in zdaj čakam na denar ki ga nikjer ni.
Če ma še kdo enake probleme pišite da se ukrepa!
Če ma še kdo enake probleme pišite da se ukrepa!
Ja niste edini, verjetno jih je še več takšnih, ki pa jih ni na tem forumu. Denarja ne vrnejo, pa problem je ker imajo 100% avans na nakupe.
bluefish ::
gendale ::
saj imaš na strani napisanega lastnika, poišči ga in se pomeni z njim
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
St235 ::
MajorM ::
Če si še kdo želi imeti CE edicijo od Diabla, mislim da ima kolega eno škatlo viška, ki jo še vedno prodaja.
Pošljite ponudbe na ZS.
Pošljite ponudbe na ZS.
element ::
Ko sm se v juniju naveličal nategovanja z dobavnim rokom sem preklical naročilo. Zakon jim omogoča 30 dni za vračilo denarja. Po tem času sem postavil ultimat, trajalo je še 10 dni dogovarjanja, da sm dobil vrnjen denar. "Nimamo dovolj sredstev na računu, ne moremo prek bančnega nakazila, ker je blo plačano s PayPalom, nimamo sredstev na PayPalu, v računovodstvu se je zapletlo, napaka pri PayPal nakazilu, ..."
Če še niste dobili vrnjenega denarja, se ne pustit kar nategnit. Mogoče se vam osebno 80€ ne zdi veliko, ampak ko se pomnoži to s številom ljudi, ki so ostali praznih rok, lahko kar nekaj nanese.
Najmanj kar lahko storite je prijava preko spletnega obrazca na tržni inšpektorat, kjer temeljito opišite problem. Več kot bo prijav, prej in večja možnost je, da se bo ukrepalo.
V skrajnem primeru se lahko sproži tožbo proti Sebastjanu Barbu s.p. zaradi poslovne goljufije.
Če ste se dogovarjali le po emailu vam svetujem, da ga pokličete in mu date jasno vedet, da se nategovanja ne bo toleriralo in zahtevate svoj denar nazaj: 040 326 636 - VSTOPI V IGRO, Sebastjan Barbo s.p.
Je pa to šola za drugič, da se pri takih šalabajzerjih ne naroča, sploh pa ne s predplačilom. Lesson learned.
Če še niste dobili vrnjenega denarja, se ne pustit kar nategnit. Mogoče se vam osebno 80€ ne zdi veliko, ampak ko se pomnoži to s številom ljudi, ki so ostali praznih rok, lahko kar nekaj nanese.
Najmanj kar lahko storite je prijava preko spletnega obrazca na tržni inšpektorat, kjer temeljito opišite problem. Več kot bo prijav, prej in večja možnost je, da se bo ukrepalo.
V skrajnem primeru se lahko sproži tožbo proti Sebastjanu Barbu s.p. zaradi poslovne goljufije.
Če ste se dogovarjali le po emailu vam svetujem, da ga pokličete in mu date jasno vedet, da se nategovanja ne bo toleriralo in zahtevate svoj denar nazaj: 040 326 636 - VSTOPI V IGRO, Sebastjan Barbo s.p.
Je pa to šola za drugič, da se pri takih šalabajzerjih ne naroča, sploh pa ne s predplačilom. Lesson learned.
Jaz sem ga pred časom večkrat klical in zahteval denar nazaj, ampak zdaj že po kakšnem mesecu se to še vedno ni zgodilo. Pred kratkim sem dobil e-mail, da bo denar nakazan pa še vedno nič. Zdaj pa se niti ne odziva na klice več.
breza93 ::
Tisti, ki ste še vedno brez vrnjenega denarja - predlagam, da si preberete predvsem zadnji dve strani na tem linku:
http://starcraft2.si/index.php?topic=63...
http://starcraft2.si/index.php?topic=63...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 909982 (1866) | _Denny_ |
» | Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 59162 (7349) | Groot |
» | Vračilo blaga,.-Zveza potrošnikov slovenijeOddelek: Loža | 3692 (2971) | gregork |
» | Nočejo reklamirat diska - ponudili so mi dobropis (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12775 (8883) | amigo_no1 |
» | Solo.si mi ni nakazal denarja skoraj 2 mesecaOddelek: Kaj kupiti | 4768 (2935) | Leks |