Forum » Igre » SiN Gold glide2x.dll problem
SiN Gold glide2x.dll problem
bobicek ::
Ojla.
Stvar je v tem, da ko inštaliram Sin gold(SiN + Wages of Sin) se mi malo pred koncem inštalacije pojavi error. V bistvu se error pojavi, ko je igra že inštalirana, ko inštalacijski program izpisuje tole:
"Updating System Configuration, Please wait"
Takoj nato pa se pojavi error:
"GLJ5.tmp - Unable To Locate Component
This application has failed to start because glide2x.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem"
Sicer igro potem lahko normalno zaženem, a je ne morem igrati v 3d grafiki, torej dela samo v Software Renderer. Špil je narejen na Quake2 pogonu in mi na moji kišti tako Quake 2 in Half-Life delata brez problemov na Deafult OpenGL, tale Sin pa nažalost ne. :(
Ima kdo idejo, kako rešiti problem? Špil bi načeloma moral delati brez problemov, ga je pa zelo težko dobiti.
Drugače pa uporabljam XP-je, AMD Athlon 3.2, GeForce 7600GS, 1GB rama.
Špil je sicer že v sofwaru super, v 3D pa bi bil že odličen. :)
Stvar je v tem, da ko inštaliram Sin gold(SiN + Wages of Sin) se mi malo pred koncem inštalacije pojavi error. V bistvu se error pojavi, ko je igra že inštalirana, ko inštalacijski program izpisuje tole:
"Updating System Configuration, Please wait"
Takoj nato pa se pojavi error:
"GLJ5.tmp - Unable To Locate Component
This application has failed to start because glide2x.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem"
Sicer igro potem lahko normalno zaženem, a je ne morem igrati v 3d grafiki, torej dela samo v Software Renderer. Špil je narejen na Quake2 pogonu in mi na moji kišti tako Quake 2 in Half-Life delata brez problemov na Deafult OpenGL, tale Sin pa nažalost ne. :(
Ima kdo idejo, kako rešiti problem? Špil bi načeloma moral delati brez problemov, ga je pa zelo težko dobiti.
Drugače pa uporabljam XP-je, AMD Athlon 3.2, GeForce 7600GS, 1GB rama.
Špil je sicer že v sofwaru super, v 3D pa bi bil že odličen. :)
Enron x86 ::
Poskusi z NGlide; meni je s Quake 2 odlično delovalo.
p.S: Kot vidim, je SiN na seznamu podprtih aplikacij in bi moralo delat brez problema.
lp
p.S: Kot vidim, je SiN na seznamu podprtih aplikacij in bi moralo delat brez problema.
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Enron x86 ()
opeter ::
To dela tudi na ATI-jih. Nglide je super. Jaz igram kar nekaj starejših iger z njim (Nuclear Strike, Powerslide, Carmageddon 1 itn.)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9420 (6194) | ERGY |
» | Serious Sam II (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5617 (3868) | 1duke |
» | Half-Life 2 nominiran za 5 nagrad. TV Video Games Awards 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 5847 (5847) | ejga40 |
» | Postavljanje z racunalomOddelek: Loža | 1215 (746) | LojzePek |
» | OSOddelek: Kaj kupiti | 1015 (933) | DarkHand |