Forum » Igre » router problem!
router problem!
fergazer12 ::
lp!
zanima me nekaj glede router-ja.
Router mi skos prekinja povezavo itd. itd... zato me zanima, či bi se dalo iz ruterja napeljat mrežni kabel v moj namizni računalnik? direkt iz modma ne morem, ker imamo pri hiši 3 računalnike.
mrežni kabel, ki bi ga kupil: http://www.mimovrste.com/artikel/114001...
zanima me nekaj glede router-ja.
Router mi skos prekinja povezavo itd. itd... zato me zanima, či bi se dalo iz ruterja napeljat mrežni kabel v moj namizni računalnik? direkt iz modma ne morem, ker imamo pri hiši 3 računalnike.
mrežni kabel, ki bi ga kupil: http://www.mimovrste.com/artikel/114001...
Machete ::
Kako pa imaš zdaj povezano?
Imam podoben problem, da mi www odpira v 70% časa gromozansko počasi ali sploh ne odpre.
Med tem ko je povezava z internetom stalno prisotna in kvalitetna na polno pipico (utorrent, steam downloading, wifi.. vse deluje BP). ?? Kakšna ideja?
Imam podoben problem, da mi www odpira v 70% časa gromozansko počasi ali sploh ne odpre.
Med tem ko je povezava z internetom stalno prisotna in kvalitetna na polno pipico (utorrent, steam downloading, wifi.. vse deluje BP). ?? Kakšna ideja?
NeMeTko ::
Verjetno imaš kakšen problem z DNS konfiguracijo. Če si ročno nastavil DNS strežnike in prvi ni pravilen, ti lahko povzroča takšne težave.
Preveri kateri so DNS strežniki tvojega ISP in prekontroliraj konfiguracijo računalnika in routerja, če imaš te strežnike zapisane.
Pogosto se pri menjavi ISP pozabi spremeniti DNS strežnike na novega ponudnika...
Machete ::
Tega ponudnika imam od začetka, tudi ročno nisem ničesar nastavljal..
Bom pa počekiral v tej smeri. Hvala
Bom pa počekiral v tej smeri. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to dober signalOddelek: Omrežja in internet | 2614 (1750) | blackbfm |
» | Težave z internetomOddelek: Omrežja in internet | 624 (469) | Suad |
» | Internet povezan, spletnih strani ne odpreOddelek: Pomoč in nasveti | 2016 (1682) | solatko |
» | Težava s komunikacijo z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2284 (2119) | peter77 |
» | Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?Oddelek: Omrežja in internet | 2465 (2114) | gumby |