Forum » Zvok in slika » Vibriranje monitorja
Vibriranje monitorja
amater87 ::
Pozdravljeni.
Imam težavo. Trenutno sicer pišem iz prenosnika preko monitorja kateri mi nagaja.
Na namiznem pc-ju mi slika na monitorju vibrira in tekst se mi megli oz. je resolucija zelo dobra v nekem trenutku pa zelo slaba - meglena.
Ko pa gledam kakšen you tube film ali pa igram kakšno igro, ni nujno fejst zahtevno, mi monitor postane črn.
Za kakršno koli informacijo, da ne bom brezveze zapravljal za novo komponento, se vam zahvaljujem.
Imam težavo. Trenutno sicer pišem iz prenosnika preko monitorja kateri mi nagaja.
Na namiznem pc-ju mi slika na monitorju vibrira in tekst se mi megli oz. je resolucija zelo dobra v nekem trenutku pa zelo slaba - meglena.
Ko pa gledam kakšen you tube film ali pa igram kakšno igro, ni nujno fejst zahtevno, mi monitor postane črn.
Za kakršno koli informacijo, da ne bom brezveze zapravljal za novo komponento, se vam zahvaljujem.
Pa fajn se imejte kjer koli že ste.
že vse probal. Sedaj še dajam grafično na default pa da vidim.
In sem pognal še anti virus, da nisem slučajno kaj fasal, čeprav mislim, da je to zadnej kar bi moralo biti.
Grafična pa je AMD 6870.
In sem pognal še anti virus, da nisem slučajno kaj fasal, čeprav mislim, da je to zadnej kar bi moralo biti.
Grafična pa je AMD 6870.
HighBane ::
Probaj drug računalnik priključit in probaj z drugim kablom (pri meni je bil do zdaj vedno problem v kablu oz. pri priključitvi tega) - za začetek
Prfect.
Me samo zanima, da ni mogoče grafična.
A noben nima konkretnega odgovora?
Me samo zanima, da ni mogoče grafična.
A noben nima konkretnega odgovora?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amater87 ()
resnično bi rabil koga s konkretnim odgovorom, da ne zapravljam brez veze denarja, če ni grafična.
Hvala.
Hvala.
Z istim kablom je na drugem računalniku vse ok.
Zakaj pa mrežni kabel, če imam monitor priklopljen direkt grafično?
lp
Zakaj pa mrežni kabel, če imam monitor priklopljen direkt grafično?
lp
nodrim ::
če maš tatanek kabel za monitor, zna dobivat interference od kje zunaj, ampak glede na to, da na drugem kompu vse lepo dela, bo kriv ta prvi komp ... probaj še v tem prvem kompu zamenjat grafično, da še bolj natančno omejiš kje je problem ...
Hvala.
VGA v DVI na grafični.
Ma mi je do par dni normalno delal brez napake.
Bom pa probal še grafično komu dat da vidim oz. drug monitor gor priklopit.
VGA v DVI na grafični.
Ma mi je do par dni normalno delal brez napake.
Bom pa probal še grafično komu dat da vidim oz. drug monitor gor priklopit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583599 (22928) | Dominator |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1893 (1370) | Wolfman |
» | pomoč pri povezavi monitorja z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3545 (3157) | Vice |
» | Kaj običajno povzroča zamegljenost slike na monitorju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1305) | Mordecai |
» | Lcd ekranOddelek: Strojna oprema | 1050 (943) | Guti |