» »

Zvok preskakuje, PS3

Zvok preskakuje, PS3

matonson ::

Pozdravljeni,

zadnje čase opažam, da mi zvok v nekaterih igrah preskakuje. Najhuje je v Little Big Planet. Dogaja se v prvem delu(bluray) in tudi v drugem demo delu(HDD). Včasih se to ni dogajalo. Zvok sem probal preko HDMI ter preko činča. Obakrat isto. Problem imam tudi z demo verzijo Fifa Street. Občasno kar zmrzne in po parih sekundah spet dela. Nekatere igre delujejo brez problema. Je kdo imel podoben problem? Je kakšna rešitev?

Hvala, lp

Janac ::

mas spraskan CD?

matonson ::

Ne. Vsi so brez prask. Dogaja se tudi pri LBP2 demo, ki je samo na disku.

matonson ::

No, PS3 je na servisu. So me poklicali ter dejali, da je okvara na matični plošči in da bom gotovo dobil novega. Ima kdo izkušnje z garancijo Se zgodi? Serviser mi je rekel, da lahko čakam tudi 2 meseca... Ravno sedaj, ko bom malo frej...

St235 ::

Garancijsko popravilo je po zakonu omejeno na 45 dni.

Janac ::

sej to ni garancija

St235 ::

Še eden pol pismen. Ne vem zakaj se oglasaš, če ne poznaš stvari. Ravno to o Se zgodi smo že 100x predebatiral. Če se oglašuje kot podaljšana garancija, potem veljajo pravila garancije. As simple as that.

matonson ::

Rečeno mi je bilo, da pravila garancije tu ne veljajo. Bilo naj bi kot zavarovanje. No, pa to sploh ni važno. Bolj me zanimajo vaše izkušnje, koliko je trajalo, da so vam odobrili, da lahko prejmete nov izdelek.

St235 ::

Citat iz oglasnega letaka big bang:
Big Bang popolna zaščita SE ZGODI omogoča poleg podaljšane garancije tudi dodatno popolno zaščito za nepredvidene poškodbe in/ali uničenje zaščitene strojne opreme (Hardware)...


Gre torej za prostovoljno garancijo, ki ravno tako zapade pod zakonska določila. Če torej gre za okvaro in ne poškodbo potem velja 45 dnevni rok. Lahko pa seveda mirno čakaš dva meseca, kot so ti dejali na BB.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

kratos ::

Ah kaj ti pa je, če so tolk nesposobni da ti nemorjo v parih dneh tega zrihtat jim pa tež dokler ne bodo... 2 meseca nimajo kej delat.

matonson ::

Če sem prav zastopil, imajo to oni urejeno preko zavarovalnic. Sedaj pa se mora tista zavarovalnica odločit, ali bodo dali novega ali pa bodo dali denar za popravilo starega. To pa baje traja...:) Tako, da tudi če bi težil BigBangu, ne vem če oni sploh lahko kaj naredijo, da se postopek pohitri.

matonson ::

Evo, zadeva je rešena. Dobil sem novega. Vse skupaj sem čakal približno en mesec. So bili pa vsi, s katerimi sem govoril, zelo prijazni.

shadeX ::

matonson je izjavil:

Evo, zadeva je rešena. Dobil sem novega. Vse skupaj sem čakal približno en mesec. So bili pa vsi, s katerimi sem govoril, zelo prijazni.


me veseli da si zrihtal =)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Big Bang 'se zgodi' zavarovanje po 45 dneh... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22951921 (28614) primorc007
»

garancijsko zamenjani izdelek (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
869074 (6939) medenko
»

Big Bang popolna zaščita "Se zgodi" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6610975 (9159) medenko
»

Nakup podaljšane garancije v drugi trgovini

Oddelek: Kaj kupiti
122290 (2080) lopov

Več podobnih tem