» »

Obvestilo o kršitvi ZprCP

Obvestilo o kršitvi ZprCP

cujo ::

Dobil sem obvestilo Uprave uniformrane policije, SE za nadzor prometa, da so z merilnikom MultaRadar C (stacionarni radar) ugotovili prekoračitev največje dovoljene hitrosti. V 15 dneh naj sporočim podatke o vozniku in pisno izjavo o prekršku, da se izvede ustrezen postopek.
Ni navedena prekoračitev(koliko), ni slike, a imam pravico v vpogled v spis na policiji da vidim sliko!? A moram to zahtevati pismeno, ali bo to mogoče videti šele pri sodniku za prekrške? Razmišljam da bi napisal da nisem vozil jaz, kaj pa če se na sliki jasno vidi, da sem vozil jaz??
  • zaklenil: Mavrik ()

Bojim se, da sem šel več kot 100% čez v naselju!!!

A se lahko na osnovi slike stacionarnega radarja dokazuje identiteta voznika? Četudi je recimo slika jasna, pa trdiš da je vozil nekdo drug! Recimo, da ta drug tudi potrdi to, (se mati žrtvuje, da je ob vozniško)

cujo je izjavil:

Dobil sem obvestilo Uprave uniformrane policije, SE za nadzor prometa, da so z merilnikom MultaRadar C (stacionarni radar) ugotovili prekoračitev največje dovoljene hitrosti. V 15 dneh naj sporočim podatke o vozniku in pisno izjavo o prekršku, da se izvede ustrezen postopek.
Ni navedena prekoračitev(koliko), ni slike, a imam pravico v vpogled v spis na policiji da vidim sliko!? A moram to zahtevati pismeno, ali bo to mogoče videti šele pri sodniku za prekrške? Razmišljam da bi napisal da nisem vozil jaz, kaj pa če se na sliki jasno vidi, da sem vozil jaz??

Po 29 letih vožnje prvi radar in to na polno!!!

para! ::

Ja, moral bi dobit sliko zraven (ČB), na kateri piše koliko so ti namerili, pa še v obvestilu bi naj pisalo.

O "rešitvah" tvoje težave imaš celo temo na tem forumu, brskaj.

lp
Death before dishonor!

shadeX ::

Sestra je dobila kazen za prekoračitev hitrosti ( Radar v avtu - ne stacionarni radar ). Dobila je lepo barvano sliko vendar nje se ni videlo ker je bila posneta od zadaj. Spodaj je pisalo datum, ter hitrost pri kateri je bila "ulovljena".

AndrejS ::

Napišeš da je vozil Kitt.

St235 ::

Se bo policaj, ki ti bo napisal kazen vsaj nasmejal zraven.

Mavrik ::

Take teme so bile vsaj tri, če že ZPrCp nisi prebral, beri vsaj Slo-Tech.
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
766148048 (30260) solatko
»

Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Na cesti
30192162 (57158) Darko!
»

Radar

Oddelek: Na cesti
3813063 (11378) knesz
»

Plačilo kazni za prometni prekršek? (strani: 1 2 )

6726513 (13828) Aston_11

Policijska kazen

4712365 (10976) Gandalfar

Več podobnih tem