Forum » Loža » Obvestilo o kršitvi ZprCP
Obvestilo o kršitvi ZprCP
cujo ::
Dobil sem obvestilo Uprave uniformrane policije, SE za nadzor prometa, da so z merilnikom MultaRadar C (stacionarni radar) ugotovili prekoračitev največje dovoljene hitrosti. V 15 dneh naj sporočim podatke o vozniku in pisno izjavo o prekršku, da se izvede ustrezen postopek.
Ni navedena prekoračitev(koliko), ni slike, a imam pravico v vpogled v spis na policiji da vidim sliko!? A moram to zahtevati pismeno, ali bo to mogoče videti šele pri sodniku za prekrške? Razmišljam da bi napisal da nisem vozil jaz, kaj pa če se na sliki jasno vidi, da sem vozil jaz??
Ni navedena prekoračitev(koliko), ni slike, a imam pravico v vpogled v spis na policiji da vidim sliko!? A moram to zahtevati pismeno, ali bo to mogoče videti šele pri sodniku za prekrške? Razmišljam da bi napisal da nisem vozil jaz, kaj pa če se na sliki jasno vidi, da sem vozil jaz??
- zaklenil: Mavrik ()
A se lahko na osnovi slike stacionarnega radarja dokazuje identiteta voznika? Četudi je recimo slika jasna, pa trdiš da je vozil nekdo drug! Recimo, da ta drug tudi potrdi to, (se mati žrtvuje, da je ob vozniško)
Dobil sem obvestilo Uprave uniformrane policije, SE za nadzor prometa, da so z merilnikom MultaRadar C (stacionarni radar) ugotovili prekoračitev največje dovoljene hitrosti. V 15 dneh naj sporočim podatke o vozniku in pisno izjavo o prekršku, da se izvede ustrezen postopek.
Po 29 letih vožnje prvi radar in to na polno!!!
para! ::
Ja, moral bi dobit sliko zraven (ČB), na kateri piše koliko so ti namerili, pa še v obvestilu bi naj pisalo.
O "rešitvah" tvoje težave imaš celo temo na tem forumu, brskaj.
lp
O "rešitvah" tvoje težave imaš celo temo na tem forumu, brskaj.
lp
Death before dishonor!
shadeX ::
Sestra je dobila kazen za prekoračitev hitrosti ( Radar v avtu - ne stacionarni radar ). Dobila je lepo barvano sliko vendar nje se ni videlo ker je bila posneta od zadaj. Spodaj je pisalo datum, ter hitrost pri kateri je bila "ulovljena".
Mavrik ::
Take teme so bile vsaj tri, če že ZPrCp nisi prebral, beri vsaj Slo-Tech.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehitra vožnja z mojim vozilom, šofer drugi (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 148048 (30260) | solatko |
» | Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 92162 (57158) | Darko! |
» | RadarOddelek: Na cesti | 13063 (11378) | knesz |
» | Plačilo kazni za prometni prekršek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26513 (13828) | Aston_11 |
⊘ | Policijska kazenOddelek: Loža | 12365 (10976) | Gandalfar |