» »

Kam po sončna očala?

Kam po sončna očala?

blackbfm ::

Ok stvar je taka, imel bi Oakley sončna očala ampak vidim da je ponudba v Sloveniji žal res gnila. Bil sem že v Madnessu (ki je kao uradni zastopnik), ko si jih izberem, hočem plačat, pa tip začne brisat tista očala iz vitrine:O Itak jih nisem vzel ker ne maram demonstracijskih izdelkov, poleg tega pa še rahlo zamaščena in nekoliko razmajana, sicer pa sigurno vsaj kakšnih 200x sprobana:P No na koncu se je izkazalo da je pač zadnji par tega modela ok. Grem v drug Madness, malo povprašam če ima kaj original zapakiranega in mi reče da teh očal pač ne kupujejo na zalogo:O Izpade res tako kot da bi šel po iphona pa bi ti prodajalec začel čistit demonstracijski model češ da je samo ta na zalogi:) Že večkrat se mi je to zgodilo, pa ne z očali. Only in Slovenia.

Potem sem šel še v neko optiko v cityparku, nekaj modelov je imel, pa gledam cene, hja tja do 400eur. Pa vprašam kje ima kakšne z normalnimi cenami, pa se mi smeje in reče ja oaklijev pod 200 NI, kao kaj si jaz predstavljam. Rečem da so na netu bistveno cenejši (maloprodajne cene so 80-250), potem je pa ves pameten postal. Saj štekam da je fizična trgovina dražja, samo ne moreš pa imet zaradi tega 200% maržo, pač ne no ne gre to. Spet only in Slovenia, ker je majhen trg in je treba vsakega kupca obrat do kosti. V clarusu imajo tudi nekaj baje, nisem imel časa it pogledam, predvidevam pa da imajo podobne khm nategunske cene?

Tako da me zanima če kdo ve za kakšno kul fizično trgovino z normalnimi cenami v avstriji blizu meje, ali pa trst. Taka da si lahko privošči paleto zapakiranih očal, ne da prodajajo demonstracjiske modele. Sicer bom naročil preko preko spleta, kakšni linki zaželjeni. Zaenkrat vem za oakstore.de ter bluetomato. Pri bluetomato mi je tudi mal sumljivo da skoraj nič nimajo na zalogi oz da tisto kar imajo ni že 10x sprobano in vrnjeno.
  • spremenilo: blackbfm ()

RockyS ::

Zakaj pa si ne naročiš prek interneta? V fizični trgovini sprobaš, kupiš pa online?

francek1 ::

Sam si sončna očala vedno kupujem v Duty freejih po letališčih. Jemljem pa izključno polarizacijska.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

blackbfm ::

RockyS je izjavil:

Zakaj pa si ne naročiš prek interneta? V fizični trgovini sprobaš, kupiš pa online?


Saj sem napisal da se priporočam za kakšne linke;) Ne bi pa rad od neke leve trgovine kupoval tako kot je pri nas, ampak nekoga ki mu ne bo škoda poslat original zapakiranih očal.

Kar se pa naših klošarskih trgovin tiče, nimajo nič.. Nekaj je, večinoma pa gre za modele ki se v tujini sploh ne prodajajo več. Moram še v clarus it pogledat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Magic1 ::

ebay. de, fr, uk...
Magic

dolenc ::

Ma ti si en "only in Slovenia" kupec, oakleya imaš povsod dosti, po normalnih cenah. Pojdi v kakšne športne/kolesarske trgovine, ki so sedaj že na vsake nekaj metrov, pa sprobavaj koker ti paše(tudi ne-kolesarska). Sicer pa v vsaki trgovini(še tko zahojeni) poveš kateri modeli te zanimajo, pa ti prtrogajo v normalnem času iz skladišča.

blackbfm ::

No povej mi točno imena trgovin v ljubljani oz. okolici.

dolenc ::

Štacune, Extreme Vital na celovški vem da ma, pa pozabil sem ime trgovine z rumenim napisom, nasproti merkator centra v šiški, tam sem jih tud ene par sprobal, jih majo pa bol ko ne vsi, ker je pač razširjena znamka

blackbfm ::

funsports misliš verjetno..lih kolega sprašujem k dela tam :p

blackbfm ::

- extreme vital na celovški nima....dobijo v kratkem, je rekel da bo pestra izbira
- funsports nima
- clarus, ima ampak res slaba izbira, mislim da sem samo en model probal

Tako da trditev da je oakleyja povsod dosti očitno ne drži.

No zdaj sem kupil v hali12, btc..sicer je roba od madnessa, ampak so vsaj očala ok proti drugim trgovinam kjer je vse 200x sprobano in razmajano.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21957648 (722) del0
»

Ray Ban - očala (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
296108981 (959) geofull
»

Poceni vs draga sončna očala (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23256769 (47736) darkolord
»

Iščem sončna očala

Oddelek: Loža
277281 (6197) ;-)
»

Sončna očala OAKLEY

Oddelek: Loža
229256 (7792) Hardstyle

Več podobnih tem