Forum » Loža » Sončna očala OAKLEY
Sončna očala OAKLEY
Golden eye ::
Ne, kje blizu Ljubljane raje. Sej v LJ je tud madness. Pa imajo full izbire oakley modelov??
KraP ::
Idi pogledat ker ce me spomin ne vara ma kolega take in kupil jih je sigurno v madnessu,
poklici ker sigurno bi ti jih narocili ce jih ze nimajo.
LP KraP
poklici ker sigurno bi ti jih narocili ce jih ze nimajo.
LP KraP
TribesMan ::
A Wire je trenutno skoraj nemogoče dobiti... jest jih iščem in čakam že 2 meseca... pa jih nikjer nimajo....
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
jeti51 ::
Pred dvema letoma sem jaz dal za A Wire 2.0 približno 43.000 SIT, zdaj pa ne vem, koliko so trenutno. Samo mislim, da bistveno cenejše niso, tako da ja, kar pripravi se, niso ravno poceni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jeti51 ()
TribesMan ::
Cena za A Wire 2.0 je trenutno malo pod 50kSIT, navaden A wire pa je nekaj jurjev cenejši.... sam ne enih ne drugih nimajo nikjer.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Myth ::
Če si že bil na njihovi strani bi malo bolje pobrskal.
Tukaj jih najdeš. Pač njihov zemljevid.
Poglej še v našega za primerjavo, pa se tja odpelji.
Tukaj jih najdeš. Pač njihov zemljevid.
Poglej še v našega za primerjavo, pa se tja odpelji.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Golden eye ::
predrago to zame . Sem gledu mal Ray-ban pa se mi eni modeli kr dopadejo:
Ray-Ban predator 3107
Ray-Ban sidestreet 3183
Ray-Ban orbs 8020
Ray-Ban predator 3107
Ray-Ban sidestreet 3183
Ray-Ban orbs 8020
SkIDiver ::
Kje se nahaja madness štacuna v LJ nahaja? Men se dopade kar nekaj modelov od Oakley-a pa bi šel pogledat kaj majo na izbiro.
mlakar ::
Dobiš jih tut v Macotu, to je v Breza centru v Domžalah.
Si že pomislu, da bi jih nabavu prek ebay-a? Jst sm jih in se je supr obneslo, dobiv sm točno taka k sm si jih zaželu in še neki cekinčkov sm pršparu
Si že pomislu, da bi jih nabavu prek ebay-a? Jst sm jih in se je supr obneslo, dobiv sm točno taka k sm si jih zaželu in še neki cekinčkov sm pršparu
SkIDiver ::
Ja mlakar sem jz na to pomislu. In bom vsekakor tako naredu, če bo ugodneje samo treba pa prej vseeno probat kako zadevca stoji na čutarci bodočega lastnika.
ripmork ::
hehe,jst sem pred dvema letoma kupil na štantih v Umagu fake-Oakley-e za okol jurja pa pol....šel k optiku in zamenjal šipce za črna stekelca ki dobro ščitijo pred soncem-vse skup sem dal 5jurjev pa pol...frend mi je ponujal zanje 10 jurjev pa bi ga komot scat pelal,ker mi sploh ni verjel da so fake-model
kihc ::
Da malo prah popucamo s tele teme;
A zdej po toliko letih že obstaja kakšna druga trgovina v Lj, kjer prodajajo Oakly očala? V Madnessu imajo samo plastična, katera so sicer zelo vredu, samo bi vseeno prej rad videl kako zgledajo kovinska.
A clarus v btc jih še ima?
Hvala za odgovor
A zdej po toliko letih že obstaja kakšna druga trgovina v Lj, kjer prodajajo Oakly očala? V Madnessu imajo samo plastična, katera so sicer zelo vredu, samo bi vseeno prej rad videl kako zgledajo kovinska.
A clarus v btc jih še ima?
Hvala za odgovor
x
STASI ::
Ne boš verjel ampak v Madness imajo tudi kovinske modele. Sem letos ravno tam kupil očala in so imeli pestro izbiro kovinskih. Oakley prodaja mariskatera optika kot tudi športna trgovina. Malce se sprehodi po BTC-ju.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
kihc ::
Hja, sem bil tam v četrtek, pa jih niso imeli, pa sem vprašal če bojo kaj dobil, pa je tipo sam skomignu z rameni.
Bom probal v btcju.
Bom probal v btcju.
x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 61379 (1824) | yayo |
» | Ray Ban - očala (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 111203 (3181) | geofull |
» | Korekcijska očala (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10352 (4230) | Tessi |
» | Sončna očala 21. stoletjaOddelek: Loža | 10769 (7864) | Steinkauz |
» | Iščem sončna očalaOddelek: Loža | 7343 (6259) | ;-) |