» »

Union olimpija ===> Final four!!!

Union olimpija ===> Final four!!!

V-i-p ::

Hmm... no, da vidmo, kakšna mnenja posedujete...:D Kolk vas je za to, da bomo letos vidl Union olimpijo v Final fouru? In kolk proti? Jst pravim: letos smo noter!!>:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
  • spremenil: V-i-p ()

DrSergioDJ ::

jest pravm sam to O - L - I - M - P - I - J - A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ''TI SI NAM USE, AJDE ZMAGITE!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
...

andrej ::

par minut pret koncem jim ne kaze kaj dobrega...

OZZY ::

Jest na žalost mislim in upam, da se fejst motim, da ne bojo šli naprej. Prepričan sem, da bojo zmagal vsaj tekmo v Ljubljani. Ampak ne polagam velikih upov v zmago v Bologni. Žal.

DrSergioDJ ::

;(;(;(:(:(:( pa ne no, pa ne sam za eno jadno piko qurčevo ( 79:80 za kinder po podaljšku, če slučajno niste gledal )!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

kuntek ::

Ja samo ena kur**** pika jih je ločila od zmage. Nimajo sreče. Imeli so priložnost z zadnjim napadom v rednem delu in tudi v podaljšku so imeli dolg zadnji napad, ki bi jim prinesel zmago, a ne oni morajo komplicirati in zgodilo se je kar je.
Samo jaz še vedno pravim, da grejo na final4.

miha ::

Olimpija je zakon, ampak bo v Italiji čez dva tedna izgubila (na žalost).

mojsterpeter ::

f*ck, f*ck, f*ck!!! morjo jih razbit u Tivoliju!!!;((
ill communication

Stripy ::

Cisto tehnicen podatek. Sicer sem hud navijac Olimpije in vceraj je bila ena najboljsih tekem vsaj letos, ce ne kadarkoli, ampak Olimpija ne bo sla na final four, ker final foura NI, ampak se igrata polfinale in finale podobno kot do zdaj samo na tri zmage. Mocno pa upam, da bo Kinder padel.

Tzar ::

Žal smola ni imela prstov zraven v zadnjih sekundah tekme, pač pa netrokovno ravnanje našega stratega. Da je tako akcija splaniral je pa res žalostno. Trije so pokrival Sanija (tko da sta bla naša vsaj dva sama), a ne Sani mora silt in probat osebno izsilt. in to jih je pokopalo.
Drgač apa kapo dol:D
ŽAl pa menim da jim ne bo uspelo prit naprej, pa ne zato k nimajo sreče.
Življenje je lepo!

andrej ::

trener tukaj ni mel kaj dosti - on jim lahko samo svetuje. Igralci so bli tisti, ki so zapravili 3 napade za zmago!!! ampak kljub temu ke bla tekma dobra... se jim pa vidi da se niso odigrali dosti taksnih teskih tekem, kjer zmaga visi v zadnjem kosu...

Stripy ::

No, v podaljsku je Sani cisto v redu prodrl in podal prostemu igralcu, ta pa ni zadel. Smola pac. Drugace so pa igrali mulci (in senior Kovacic) bolje kot kaksni izkuseni kosarkarji.

zetko ::

Jst sm biu na tekmi učer! Druga vsta za košem! Škoda res k so mel res velko šanso zamgat. Sam useen je bla dobra tekma. Že za moralo je dobr da so zgubil tkole k pa da bi jih uni za 20-30 pik nabil. Pomojem je največ učer pokazu udrih, razočaru je pa definitivno Žukauskas. Kar se pa unih tiče je pa Jarič dobr igou pa una žvau od Griffita. Če računamo da ni blo še Rigadoja lohka rečemo da ma Kinder še velik, velik rezerve in da bo u tivoliju preklemansk težko 8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Salzburg do izenačenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
615669 (4020) Ejsi_Disi
»

union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12010851 (8952) primozzzz
»

Union Olimpija....

Oddelek: Loža
181274 (1037) Binji
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44525052 (20949) boštjan
»

Prašnikar naj odstopi!!!

Oddelek: Loža
131437 (979) BlackHole

Več podobnih tem