Forum » Omrežja in internet » prosim za pomoč...
prosim za pomoč...
kasperski ::
prosim vas za nasvet,sem nov na tej strani pa tudi dokaj nevesc interneta zato se obračam na vas.imam cabelski dostop do neta 1MB\128 ki mi dela normalno brez problemov.Problem nastane ko vklopim KAZZAA program ki mi downloada glasbo,takrat se mi povezava enostavno ne vem kaj,ampak internet mi ne dela več kot bi moral,strani odpira kot bi imel še vedno staro počasno povezavo preko navadnega modema in telefona.Ko pa KAZAA izklopim pa mi povezava dela zopet normalno.Ali je mogoče da KAZAA vzame toliko da ostala povezava oslabi?Pred par dnevi sem nasložil na novo windows ME in takrat je KAZAA vlekla tudi do 100kbps,kakšen dan kasneje pa samo še maximum okrog 12kbps ne glede na na število users-jev(uporabnikov) sedaj ne vem ali sem kaj narobe naredil ali mi je treba spremeniti kake nastavitve v KAZAA ali v sami nastavitvi interneta.Prosim za vaš nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425902 (9186) | Freakylion |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1960 (1638) | cajac |
» | Zaščita glasbenih cedejev ? škoda besed... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4045 (3367) | Dr_M |
» | Kako bi lahko downloadav?Oddelek: Omrežja in internet | 1714 (1150) | Paramedic |
» | Mreža v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1015) | Paramedic |