» »

Zoran Vaskrsić zaradi dolga ob hišo

Zoran Vaskrsić zaradi dolga ob hišo

««
4 / 34
»»

Ziga Dolhar ::

Zakon o izvršbi in zavarovanju v 210. členu:

8. Dolžnikova pravica na prodanem stanovanju

210. člen

Dolžnik, ki kot lastnik stanuje v prodani družinski stanovanjski hiši ali prodanem stanovanju, ima pravico stanovati v tej hiši oziroma stanovanju kot najemnik še tri leta od dneva prodaje dalje.

Predlog, da obdrži pravico do najema stanovanja, mora dolžnik vložiti v 60 dneh od prejema sklepa o izvršbi, če je dražbeni narok pred potekom tega roka, pa najkasneje do dražbenega naroka, sicer to pravico izgubi.

Dolžnik, ki obdrži pravico stanovati na prodani družinski stanovanjski hiši ali stanovanju, je od dneva izdaje sklepa o izročitvi nepremičnine dalje dolžan plačevati najemnino za profitno stanovanje. Če se kupec in dolžnik o višini najemnine ne sporazumeta, jo določi sodišče v nepravdnem postopku.

Določbe prejšnjih odstavkov tega člena ne veljajo, kadar sta družinska stanovanjska hiša ali stanovanje prodana v izvršilnem postopku zaradi poplačila terjatve iz naslova posojila, vzetega za izgradnjo oziroma nakup družinske stanovanjske hiše ali stanovanja, ali zaradi izterjave zemljiškega dolga oziroma terjatve, ki je bila zavarovana s pogodbeno zastavno pravico (hipoteko) na tej hiši oziroma stanovanju, ali zaradi izvršitve terjatve za izključitev etažnega lastnika s prodajo posameznega dela zgradbe v etažni lastnini.


Vendar, takega predloga verjetno ni vložil.
https://dolhar.si/

jrtjtejtt ::

Kaj model teži pred parlamentom...čist prav se mu je zgodil, kaj se pa norca dela iz sistema.

Ko je prišu rubežnik je bila hiša "pospravljena" zato je lahko ugotovil samo to, da ni premičnin, ki bi se jih dalo rubiti.

In kaj bedasti novinarji težijo s 124 EUR. Ko je dobil prvi opomin, je vsota narasla, ker vsak opomin stane. Vsi opomini, sodni stroški, itd itd...

Ampak ga pa razumem, da je sedaj pred parlamentom, ker vidi da je zasral stvar do amena in da ni heca več. Sedaj pa face-saving akcija...čeprav mislim, da mu nihče več ne verjame, niti najmanj

donfilipo ::

Služit na čemu? Govorimo o tem, da ti pričakuješ več oglaševanja javnih dražb.


Država ima več mehanizmov izražanja skozi medije. Ne samo dosadne reklame!!!

E Žiga je lepo pomagal, ko je pokazal kje je prava kleč pri nas!

Eden od mehanizmov je splošno poučni preko TV, kjer nek profesor prava razloži sveto preproščino (komplikacije pa pusti za nadaljevanje)..torej sveto preproščino takega postopka in njegovo dejansko tržno privlačnost. Pomeni nobenega nedoločenega strahu (ma kako bom potem teral človeka iz lastne hiše in podobnih).

In voila ko se to pokaže (in v tem primeru se zna) bo potencialnih kupcev na takih dražbah veliko več. A šele, ko se tak 210.člen spremeni.

Da pa uradno ne bodo nepremičninske agencije in realno niti slovenci ne, pa niti ni tako važno8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

vorantz ::

Zorana Vaskrsića, ki je protestiral pred DZ-jem, ker mu je sodišče zaradi 124 evrov dolga prodalo hišo, je podprl tudi "pojoči major" Ladislav Troha, ki bo okoli hiše organiziral živi ščit.


jesus christ on a stick
*facepalm*

mikic007 ::

Hvala Ziga.

Se ne bi vsi ti podporniki, zeljni scititi sibkejse, raje spravili na resnicno uboge primere, ko so ljudje izgubili zasluzeno in za svoje tezave dejansko niso sami krivi? Problem je, da so taki tiho, obicajno ne gredo pred parlament, ce pa ze, pa jih nihce v resnici ne podpre. Podpira se prevarante tipa Vaskrsic in oni invalid, ki zeli flat v LJ.

Sicer pa mi pocasi nekaj pravi, da ima za sabo se veliko vec tezav in ne samo drzavo, tako da mogoce samo spretno izigrava sicer povsem zavozeno situacijo.

marijancek ::

jrtjtejtt je izjavil:

Ampak ga pa razumem, da je sedaj pred parlamentom, ker vidi da je zasral stvar do amena in da ni heca več. Sedaj pa face-saving akcija...čeprav mislim, da mu nihče več ne verjame, niti najmanj


a to da so mu hišo prodali po polovični ceni te pa ne moti? ali da niso hoteli trgati od plače?

tudi če jih je hotel prinesti okoli za 124 evrov (kar ne verjamem, ker ne bi imel od tega nič) se mu zato ne sme rubiti hiše.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

vorantz je izjavil:

Zorana Vaskrsića, ki je protestiral pred DZ-jem, ker mu je sodišče zaradi 124 evrov dolga prodalo hišo, je podprl tudi "pojoči major" Ladislav Troha, ki bo okoli hiše organiziral živi ščit.


jesus christ on a stick
*facepalm*


Tega Troho vedno zamenjam s Šifrerjem:) Ma sem čorav do fundamenta.
A to da je nesrečega zorana podprlo gibanje 15o, mi pa ni ušlo. Evo zdaj je pa čas, da preberem tiste 3 bukle o gibanju, ki sem jih videl. Da vidim zares, kaj za vraga se iz tega dobrega izcimi in zapišem v drugi temi, ker dežuren levičar Jupe, ni ništa konkretno:)

Pa naš Janez me je tudi prijetno presenetil. Na videz brezup bo dal v presoje in odločanja. E to se mi pa zelo zelo dopade. 12 točk Janez:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Keyser Soze ::

donfilipo je izjavil:

Pa naš Janez me je tudi prijetno presenetil. Na videz brezup bo dal v presoje in odločanja. E to se mi pa zelo zelo dopade. 12 točk Janez:)

? Huh?
OM, F, G!

donfilipo ::

Evo direkt iz strani RTV

Janša od Pličaniča zahteva poročilo
Prodaja hiše na dražbi zaradi majhnega dolga je sicer v slovenski javnosti dvignila precej prahu. Predsednik vlade Janez Janša je nato v ponedeljek ministru za pravosodje in javno upravo Senku Pličaniču naročil, naj do četrtkove seje vlade pripravi poročilo o tem primeru. Na podlagi poročila bo vlada pripravila spremembe neprimernih predpisov ali pa zahtevala revizijo spornih primerov


Ker slutim da huh leti na tisto, 'kaj pa se to njega tiče'.
Konkretno nič, kot tudi velike večine nas ne. Vsaj ne operativno. Posredno pa seveda mi lahko filozofiramo, zofofiliramo, beremo, ....JJ pa mora tudi malce 'šofirati'. Tako na splošno8-) Za v bodoče, če je kaj narobe. Ne?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

DragonHeart ::

janša konkretno v tem primeru mislim da ne more narediti nič.

lahko pa bi nekako ustavo spremenili in zagotovili da za tako majhne zneske ne morejo rubiti cele hiše in s tem zavarovali ostale ljudi.

v tem primeru je sodišče ravnalo sramotno, malomarno, svinjsko. nesramno in nedopustno. Za 120 eur so rubili hišo za 60.000 eur?!? Ja pismo no wtf?!? Pa bi mu televizijo rubili, trgali od plače, rubili avto?!? Omaro?!? Karkoli??? Ne pa hišo no wtf?!? Ne morejo človeka vreči iz doma ker ni plačal čiščenja greznice no dejmo no.
enkrat je župan mesta kjer je živel Zoran nekaj rekel da se bo sestal z Vaskrsičem da bosta nekako rešila problem. rekel je tudi da družina ne bo ostala pod milim nebom.....me zanima če so na kak način rešili situacijo?!? mogoče kdo ve?

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Saj se ne gre samo za 120EUR. Začelo se je z njimi. Pol se pa cifre kar množijo pa množijo. Sam za medije je ziher bolje da gonijo teh 120EUR.

Ah ja. Bo treba mal temo od začetka prebrat...
Life is as complicated as we make it...

vorantz ::

Exactly...ne pozabit na ta drugega upnika ki je mel 2 leti v rokah pravnomočno za izterjat od tipa in se je pridružil zdej ko so mu bajto prodali
Človek jebe sistem v glavo zej pa naj bi se nam smilu :|

DragonHeart ::

vseeno jaz vem da če bi nekaj pozabil plačati oziroma naj bi se račun založil, bi poklical na podjetje kje je račun, kako lahko plačam...ali je vse OK. Od bilokoga bi si sposodil če ne bi imel denarja, samo da bi plačal.

Se mi pa čudno zdi da tip trdi da ni dobil opominov?!? A ni tako da najprej dobiš opomin iz firme ki si ji dolžan denar, nato pa šele gre stvar na sodišče? Tisti stroški za te opomine ponavadi niso nevem kako dragi...Znesek bi bil še vedno precej nizek. Se mi zdi zelo bedno da teh opominov ni plačal.

Edino če jih res ni dobil? Je to mogoče in ali je možno dokazati da jih ni dobil?

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Bi bil toliko prijazen in si prebral celo temo oziroma prebral kako kroniko dogajanja v dnevnem časopisju?
https://dolhar.si/

DragonHeart ::

berem. on trdi da ni vedel ničesar, oni pa trdijo da je bil o vsem obveščen in trdijo kako je treba zaščititi upnika tako da se uniči človeka ki je dolžan denar.

Takoj zatem pa je novica kako je neka tajnica dolžna 1 milijon eurov različnim podjetjem vendar ji sodišča ne morejo nič.

http://24ur.com/novice/slovenija/pred-r...

Tu na dolgo in široko piše o tem kako naj on ne bi bil obveščen o tem. BI bil toliko prijazen da bi mi dal link kjer je dokaz da je bil obveščen, kar sem spraševal zgoraj? Pač iz stališča da je tip res totalka zadet in je dejasnko pozabil da so mu nekoč očistili greznico in dejansko ni vedel nič o tožbi...kar se meni zdi praktično neverjetno. Edino če ima pismonošo ki ga ne mara in mu je skrival pošto:D

Zgodovina sprememb…

DragonHeart ::

aja samo toliko...to od nedostavljanaj pošte v sloveniji niti ni tako nestalna praksa. Mnogokrat se tudi nam zgodi da ne dobimo pošto za katero vemo da bi morala priti. Poštar je ne dostavi dokler ne začnemo pošti težiti kje je naša pošta...izgovor je da jo je poštar pozabil vzeti, potem pa se je "založila".

zato bi rad videk nek dokaz, da je Zoranu bila pošta dejansko res dostavljena.....pač da je dobil opomin.


se mi pa tip kot tak ne smili. Dovolj možnosti je imel da bi se s sodiščem poizkusil karkoli zmeniti in plačati svoj dolg.....če je le vedel da se izvaja nek postopek. Za to pa rabiš pošto.

ejQ ::

Nikjer ne najdem podatka o tem, kdaj je bila hiša prodana. Kdo ve?

lexios ::

Če pa si vzameš pet minut in pogledaš, da gre tukaj za tri leta trajajoč postopek, ki ga je tožena stranka namenoma ignorirala in delovala po princupu **** je mi za ravila...

...irelavantna gre za to, da red mora bit in če v treh letih ni tolk fer, da bi zadevo poravnal potem naj sam nosi posledice svoje lastne ignorance in neumnosti.


Se strinjam! Bom pa tkole reku, dokler bodo v tej državi ljudje s kufri denarja BP vsem na očem poslovali pod mizo in "pravno državo" izkoriščali sebi v prid, kljub temu pa veljali za poštene podjetnike in lokalne šerife... In dokler bo navadna tajnica v JU ali elektro podjetju sredi najhujše recesije imela 3000+ euro regresa in božičnice, jst pa 300+ eurov poračuna (na račun kategorizacije - ne porabe)... Si lahko davke in plačilno disciplino vsi skup nekam vtaknete!;(

Tole z "delovala po princupu **** je mi..." pa si imel najbrž v mislih kako Hildo, Zidarja, Sinico al pa kr kšnga direktorja ali menedgment v NLB...?;((

Skratka dokler velja "quod licet lovi, non licet bovi" si gladko vseskup s pravno državo na čelu in ideologijo "red mora bit" vsi skup nekam vtaknte!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

DragonHeart ::

Slab vodja uniči Trgo-avto....100 zaposlenih ostane brez službe...nihče kaznovan.

Primorje propade, podjetniki ki so sodelovali s primorjem so obubožali zaradi tega...eden izmed njih celo prodaja ledvico da bi preživel....nihče kaznovan.

Hilda tovšakova zajebe delavce, jim celo ne plačuje zdravstvenega zavarovanja in pokrade denar....nihče kaznovan.

Zidar pokrade milijone....nihče kaznovan.

Nek kmet ne plača 120 eur in je ob hišo. (kmet je mišljeno kot navaden kmet na šahovnici...ničvredna lutka)

In potem upa kdorkoli trditi da so mu hišo rubili ker je treba varovati pravno državo?!? dajte no ne se hecat:D To ni varovanje pravne države v nobenem pogledu. To je preprosto to, kdo lahko podkupi nekoga in kdo ne more.

Zgodovina sprememb…

IceIceBaby ::

zato bi rad videk nek dokaz, da je Zoranu bila pošta dejansko res dostavljena.....pač da je dobil opomin.


Pošta teh pisem od sodična ne izgubi kar tako. Sploh pa ne 5 zapored. Ampak ok, recimo, da so se poštarji zarotili proti njemu. Verjetno bi lahko že iz obiska rubežnika sklepal, da nekaj ne štima.

zuz3k ::

lejte DEJSTVA SO TAKA

po pregledu iz medijev, oddaj preverjetno itd..

od sodnice kolegica/sorodnica je kupila to hišo!
in dobila jo je za 50% PETDESET procentov ceneje, se pravi namesto 140k je dala samo 70k !

tako da tu je ena velika nemoralna goljufija! ne vem zakaj mediji ne
najdejo te nesramne sodnice in od kupca da jih malo vidi slovenija!!

ne vem pa kako so pristojni to dopustili, da so rubili hišo
to je vse podkupljeno

četudi bi z obresti itd narasel znesek na 500EUR se 100% da kje drugje uzet, ne mi rečt!
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zuz3k ()

DragonHeart ::

tud izjava da naj bi on rubežniku trdil da ni kaj rubiti je malo bedna no. Kot da je rubežnik slep in ni videl pohištva v hiši? Avta ki je napisan na lastnika? Tudi če se je nabralo za nekaj tisoč eurov stroškov, bi se to dalo rubit drugače.

Sicer pa se strinjam da začetnih 120 eur na koncu ni bilo samo 120 eur ampak bistveno več...SAMO ZAKAJ JE POTEM SODNICA ODREDILA DA SE MU TEH 120 EUR TRGA IZ RAČUNA.....IN ŠE RUBI HIŠA????

malomarnost je tu na obeh straneh. Sodišče pa je vsekakor delovalo le učinkovito, ne pa tudi pravično. S tem da je poplačalo upnika je hudo oškodovalo toženega.
Kot je rekel georgi zgoraj...tole je MORALO biti zmenjeno.

Georgi...ma kaj 500 eur. Tudi če bi bil nekaj tisoč eur se še vedno lahko rubi marsikaj drugega, ne hišo. Tako pa je sodnica pomagala nekomu kupiti hišo na zelo poceni način. Sem prepričan. Če se motim pa naj me kdo popravi. Samo vse kaže na to da so nekateri v tej zgodbi veselo zaslužili.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

Zakaj oškodovalo? Saj ni bil nič v minusu zaradi tega?

DragonHeart ::

Aston_11 je izjavil:

Zakaj oškodovalo? Saj ni bil nič v minusu zaradi tega?


ni v minusu, je pa na cesti. brez doma. To zate ni oškodovanje? Da nekoga _uničiš_?

Zgodovina sprememb…

IceIceBaby ::

tud izjava da naj bi on rubežniku trdil da ni kaj rubiti je malo bedna no. Kot da je rubežnik slep in ni videl pohištva v hiši? Avta ki je napisan na lastnika? Tudi če se je nabralo za nekaj tisoč eurov stroškov, bi se to dalo rubit drugače.


Avto je baje na lizing. Bolj težko je rubiti, če nimaš kaj.

ni v minusu, je pa na cesti. brez doma.


Na cesti še ni. Nima pa več hiše v lasti. Bu hu. Bo pač najel stanovanje. Ne vem zakaj taka drama okoli tega.

DragonHeart ::

ker so mu zaradi 120 eur zaplenili imetje vredno precej eur....kar so seveda prodali za 50% cene

Kot da bi bil ti prijatelju dolžan recimo 1000 eur. On bi ti vzel tvoj avto vreden recimo 5000 eur, ga prodal za 1100 eur svojemu prijatelju, tebi pa bi dal 100 eur ki bi pač ostali od prodaje vozila. kako bi ti bilo to všeč?

bu hu bi pač šel na avtobus ali taksi...

Zgodovina sprememb…

mikic007 ::

Kako so ga unicili, kako je na cesti? Saj jaz tudi ne posedujem bajte, v bistvu nimam nobene nepremicnine, pa nisem brezdomec, nisem unicen. Pri nas lahko vsakemu vse ukrades, samo bajte, bajte pa ne smes tikat. In je isti stos pri socialnih pomoceh in ocitno zdaj pri sodiscu.

Pohistvo, tv? Ja, skladiscili bi eno leto, potem pa dali na karitas, ker kdo pa, prosim lepo v Sloveniji kupuje rabljeno pohistvo? TV pa vreden mogoce 100€, ravno toliko, da pokrije stroske rubeznika ...

Ma to jamranje, da bajte pa ne, da bi lahko kaj druga ... ja lahko bi, lahko bi placal v denarju mamu mu, da se mora zdaj folk tu zagovarjat, ker je koncno postopal po zakonu.

Pa nehajte ze s tajkuni in nekimi nebulozami. Oni so pac izkoristili zakon, kaj jim naj zdaj jaz, kaj jim naj sodisce? Pa izvolite boljse poslance, da ne bo take stale v zakonodaji, ne pa da jokate, kako bi morali najprej velike, potem pa male. Vse je treba, ampak po zakonu!

Aston_11 ::

DragonHeart je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Zakaj oškodovalo? Saj ni bil nič v minusu zaradi tega?


ni v minusu, je pa na cesti. brez doma. To zate ni oškodovanje? Da nekoga _uničiš_?



Sam se je.

zuz3k ::

ma itaq da gre za biznis, zanimivo da mediji ne pokažejo sodnice in kupca

sodnica in kupec se poznata, bajta je vredna 140k € kupec pa jo je dobil za 70k€ torej 50%

in še s sodnico se poznate, to je vse zmenjeno!


kjer so rubili, da je prišlo prav do rubeža nepremičnine ne pa drugih stvari

je pa vse podkupljeno, da se je tako naredilo!
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zuz3k ()

Aston_11 ::

DragonHeart je izjavil:

ker so mu zaradi 120 eur zaplenili imetje vredno precej eur....kar so seveda prodali za 50% cene

Kot da bi bil ti prijatelju dolžan recimo 1000 eur. On bi ti vzel tvoj avto vreden recimo 5000 eur, ga prodal za 1100 eur svojemu prijatelju, tebi pa bi dal 100 eur ki bi pač ostali od prodaje vozila. kako bi ti bilo to všeč?

bu hu bi pač šel na avtobus ali taksi...



Bu hu, vendar ni bilo tako.

zuz3k je izjavil:

ma itaq da gre za biznis, zanimivo da mediji ne pokažejo sodnice in kupca

sodnica in kupec se poznata, bajta je vredna 140k € kupec pa jo je dobil za 70k€ torej 50%

in še s sodnico se poznate, to je vse zmenjeno!


kjer so rubili, da je prišlo prav do rubeža nepremičnine ne pa drugih stvari

je pa vse podkupljeno, da se je tako naredilo!



Ni res.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

DragonHeart ::

kako pa je bilo če ne točno tako?

namesto avta bi ti recimo lahko rubil 1000 eur vreden tv...samo je njegov prijatelj potreboval avto.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

Ti trdiš, da veš, pa se potrudi prav napisati, na neke domneve ne mislim odgovarjati.

Lahko bi rubil TV - bi pač dolžnik predlagal. Zorko pa ni, čeprav je imel možnost. Razumeš?

zuz3k ::

Aston_11 je izjavil:



Ni res.


kako da ni? Razloži
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zuz3k ()

Aston_11 ::

Še tebi -ti trdiš neke floskule. Podkrepi jih s čim več kot z domnevami in natolcevanji.

mikic007 ::

Evo, to me pa razp*, kako lahko recete, da je bilo zmenjeno, s strani koga? Zdaj je ze zunaj, da je neka zenska kupila, ko pa je tocno znano, kdo je kupil. In bil je moski, ki je jasno povedal, da je imel namen kupit bajto na drazbi.

Klevetate in zagovarjate debilnega prevaranta, ki se zdaj joka, kaksna krivica da se mu je zgodila. Zakaj pa potem folk sploh komu kaj placuje, ce jim itak ne smes nic vzet? Ma dajte malo premislit, preden z vsemi topovi nad sodstvo, zraven pa kazete se popolno nevednost.

lexios ::

Na cesti še ni. Nima pa več hiše v lasti. Bu hu. Bo pač najel stanovanje. Ne vem zakaj taka drama okoli tega.


Še boš, kmalu...

Kvaliteta življenja pač upada v državah, kjer velja večina sistemov drži le za silno in zaupanja v državo ni (quod licet lovi, non licet bovi), jebiga, če si pač ne bo najel stanovanja se bo pa oglasu pr teb... Bu hu!;((

PaX_MaN ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Aston_11 ::

Ma ne nevednost, idiotizem kažejo, ko kopirajo izjave pop tv.

blackbfm ::

a ni zanimivo kok časa ma zdaj tip za novinarje, protestiranje pred dz, ...

prej pa v dveh al kok letih ni mel časa dvignit pošte:)

DragonHeart ::

Dolg je poravnal

Odvetnik družine Vaskrsić je zdaj Marko Bošnjak iz odvetniške pisarne Čeferin, ki tudi sam ne razume, kaj se je zgodilo njegovi nesrečni stranki: >>Gospod je svoj dolg poravnal in sodišče je s sklepom izvršbo ustavilo; toda zadeva se je kar nadaljevala v njegovo škodo.

kopirano iz slovenskih novic. Link je zgoraj objavil pax_man

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

Kar verjemi. Poravnal ga je, ko je bilo vsega konec.

Od kdaj pa so Slovenske novice kredibilen vir?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

Ziga Dolhar ::

zuz3k je izjavil:

lejte DEJSTVA SO TAKA

po pregledu iz medijev, oddaj preverjetno itd..

od sodnice kolegica/sorodnica je kupila to hišo!
in dobila jo je za 50% PETDESET procentov ceneje, se pravi namesto 140k je dala samo 70k !

tako da tu je ena velika nemoralna goljufija! ne vem zakaj mediji ne
najdejo te nesramne sodnice in od kupca da jih malo vidi slovenija!!

ne vem pa kako so pristojni to dopustili, da so rubili hišo
to je vse podkupljeno

četudi bi z obresti itd narasel znesek na 500EUR se 100% da kje drugje uzet, ne mi rečt!


Fino, pojdimo se argumentirano debato in navedbe, da je hišo "kupila" [oseba ženskega spola], ki je tudi "kolegica/sorodnica" sodnice.

Ter zakonsko določbo, ki prepoveduje taki osebi sodelovanje na dražbi v izvršilnem postopku.
https://dolhar.si/

DragonHeart ::

aston_11 potem nimamo le slabega sodstva temveč tudi izjemno slabe medije.

od kdaj slovenske novice niso kredibilen vir? Kaj pa je zate kredibilen vir potem? No daj, povej mi da grem tja prebrat karkoli o tej zadevi da bom razumel kaj se je tu dogajalo ker me res zanima.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: zuz3k ()

mikic007 ::

PaX_MaN je izjavil:

Malo daljša izpoved ozadja.


Ce bi kaj v tem clanku drzalo, bi pomenilo, da so cisto vsi drugi clanki popolna laz. Ampak ta "izpoved ozadja" ima toliko lukenj, da se ze iz prve ne poberes.

Tudi ce, kar ni mozno, niso dobili nobene poste, so doziveli rubeznika. Takrat ti je menda jasno, da moras nekaj placati. Skoda cajta za take nakladace.

Aston_11 ::

DragonHeart je izjavil:

aston_11 potem nimamo le slabega sodstva temveč tudi izjemno slabe medije.

od kdaj slovenske novice niso kredibilen vir? Kaj pa je zate kredibilen vir potem? No daj, povej mi da grem tja prebrat karkoli o tej zadevi da bom razumel kaj se je tu dogajalo ker me res zanima.


Sodni spis. Ideje o kredibilnosti slovenskih novic pa zadrži zase.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

DragonHeart ::

mikic007...pa nam PROSIM daj link kjer jasno piše kaj se je dogajalo če si tako trdno prepričan da so točno v tem članku luknje. Daj nam članek kjer meniš da lukenj ni da bomo razumeli kaj je bilo.

aston_11, prav, skeniraj ga in objavu na slo-techu. Ideje o nekredibilnosti medijev pa zadrži zase. Če so vsi slvoenski mediji nekredibilni...zakaj jih potem kar ne uničimo?

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

SI pa naiven. Dostopa do sodnega spisa nimam, prav tako ga nimajo novinarji. Kar pomeni, da pišejo bolj ali manj na pamet.

DragonHeart ::

potem te zopet prosim...resno..daj mi link ki je kredibilen in mi le ta razloži kaj se je dogajalo v tem primeru. res bi rad vedel. ti očitno veš. Daj link kjer si izvedel te tvoje informacije.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: zuz3k ()

mikic007 ::

Ker me je zadeva zanimala, sem prebral clanke iz 3 portalov in se nekaj zraven. rtvslo.si, siol.net in 24ur.com ter se nekaj ostalih, nekateri se nahajajo tudi v tej temi.

Datumi se tam zanimivo skladajo, medtem ko se v Slo. Novicah zanimivo edini ne, kot tudi sosledje dogodkov. Ce druga ne, smo v letu 2012, bajta pa je bila bojda prodana 2010. Kaj se je dogajalo vmes?

lexios ::

prej pa v dveh al kok letih ni mel časa dvignit pošte:)


Mislš, da si pametn, ker redno plačuješ vse obveznosti v roku in dvigneš pošto? Če na oni strani računa ni fizična oseba ali privat podjetje si imho v primeru takšnega razmišljanja žal težka budala - kumunala ali elektro bi bistveno bolj pomislila, če bi nerednih plačnikov ob povišanju položnic bilo 2.000.000 - pa zgleda budale ne znate skup stopit niti takrat, ko vam kaj pripada in mora namesto vas urejat Pezdir...


Pa nehajte ze s tajkuni in nekimi nebulozami. Oni so pac izkoristili zakon, kaj jim naj zdaj jaz, kaj jim naj sodisce? Pa izvolite boljse poslance, da ne bo take stale v zakonodaji, ne pa da jokate, kako bi morali najprej velike, potem pa male. Vse je treba, ampak po zakonu!


Ni problema! Ampak lej, nihče noče biti prvi! Vržemo raje vseskup v zrak?
««
4 / 34
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rubež, čeprav sm v najemu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20529755 (23310) 49106
»

Rubež in osebni stečaj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
519921 (7954) Zmajc
»

Kako preprečiti rubež? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7332752 (18054) Invictus
»

Odredba o prodaji nepremičnine

Oddelek: Loža
152708 (2367) Invictus
»

Ko ti davčna stopi na račun ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9524474 (6990) Mehmed

Več podobnih tem