» »

Kako preprečiti rubež?

Kako preprečiti rubež?

«
1
2

matej667 ::

Lepo pozdrav vsem članom tega foruma.
V življenju sem naredil kar nekaj pizdarij in neumnosti in seveda zdaj me to tepe. Star sem 21 let. Že nekaj časa nazaj sem se odselil od staršev ker se pač nismo razumeli. Problem je v tem da še vedno imam pri njih prijavljeno stalno prebivališče in zdaj bodo začeli hoditi rubežniki. Kako to preprečit? Mojim staršem sem že veliko hudega povzročil in nočem še več

Plačat dolgove tudi ni mogoče saj je to kar šest mestna številka in dobivam samo socialno podporo. Kaj se bo zgodilo z menoj mi je pravzaprav vseeno. Tudi če grem v zapor. Rad bi samo nekako prihranil mojim staršem še več težav.
Zdaj trenutno živim pri znancih in prijateljih. Kakšen mesec tam, kakšen mesec tu, ampak seveda pri njih ne morem prijaviti stalnega prebivališča saj bi imel isti problem.
Prosim za vaše nasvete.

zee ::

Razglasi osebni bankrot.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Ted ::

Kratkoročne rešitve verjetno ni, dolgoročno pa lahko poskusiš z razglasitvijo osebnega stečaja. Več informacij najdeš tukaj:

http://www.pravniki.info/viewtopic.php?...

Sodišče zaprosiš za brezplačno pravno pomoč in potem greš dalje...

Edino kar glede obiskov rubežnikov lahko narediš v tem trenutku je to, da izvršitelje pokličeš in poveš, da pri starših ne živiš več, da imaš pri njih sicer stalno prebivališče da pa tam ni tvojega premoženja in da dolga preprosto nisi sposoben odplačati. V kolikor pa tam imaš še kaj tvojega premoženja pa bo le-to seveda predmet izvršbe. V vsakem primeru ti bodo izvršitelji verjetno povedali kak je nadaljni postopek.
Mah...

Aston_11 ::

Je treba tudi staršem povedati, kaj jih čaka. Če jim pride kakšna agresivna mona od izvršitelja na vrata in niso karakter, da bi ga poslali v pm, zna biti hudo. Zato takoj osebni bankrot, da se prekinejo izvršilni postopki itd.

6 mestna številka.... na čigav račun je to?

Aston_11 ::

Prehitro ga obsojamo, prehitro, morda misli še SIT-e.

Sims ::

Zanimiva tema. Kaj rubež ima res pooblastila, da kar uleti in pobere staršem kaj pa vem kaj. Še policija brez naloga ne skače po bajti? Kaj se avtorja teme tiče, mu pa ne znam pomagati, ne poznam zakonodaje in postopkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

St235 ::

V bistcu je edina rešitev osebni stečaj in to čim prej. Drugo kar lahko narediš je da bim prej odjaviš stalno bivališče pri starših. Na relaciji otroci - starši zadeve niso tako drastične, kot obratno ali pri zakoncih ampak vseeno se lahko najde idiot, ki bo rubil tvojim staršem. Naslednji korak je da si starši najamejo odvetnika, če je le to mogoče, ker v odnosu do rubežnika in policije bodo brez usterzne pravne pomoči in znanja potegnili ta kratko. Naslednje pomembno vprašanje je ali si še vzdrževan družinski član, oziroma so te starši še dolžni vzdrževat. Če da, potem je treba to čim prej prekinit, drugače nosijo del materialne odgovornosti tudi če si že polnoleten.
Namreč zakon o izvršbah in zavarovanju pušča precej interpretacij, ravno tako obstajo različne vrste rubežev, tako da brez pravnika se zoper to ne bi spuščal na njihovem mestu. Je pa to seveda spet povezano s stroški.

A ti rubijo premičnine, nepremičnine ali osebni dohodek?

Osebni stečaj ni zastonj (ja vem absurdo) ampak vseeno bolje, kot da starše izropajo. Osebni stečaj bo sicer sabo prinesel določene obveznosti, sploh kar se zaposlovanja tiče, ampak če nič drugega ti bo prinesel možnost novega začetka. tukaj imaš osnovne informacije o tem : http://www.pravozatelebane.com/index.ph... ali http://vem.data.si/clanek/1/127/ (slednje se sicer nanaša s.p. ampak gre za isti postopek)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

mikic007 ::

Kolikor vem, lahko starsi sprozijo nek postopek ugotavljanja tvojega stalnega prebivalisca. Ko neka instanca ugotovi, da ne zivis vec tam, te pobrisejo iz stalnega naslova in rubez vec ne more nic.

Ampak ce gre res za 6 mestno evrsko stevilko je se nekdo drug kriv, ne samo ti ...

solatko ::

Kockarski dolgovi!
Delo krepa človeka

St235 ::

al pa zgrešen s.p, 100.000€ ni nemogoč dolg, je pa vseakor sumljiv.

Kockarske dolgove se pa ponavadi drugče rubi:)

telexdell ::

kakšen pretep, prometna nesreča z nekaj poškodovanimi v pijanem stanju...pa si hitro preko 5 ničel.

Takoj iti na upravno enoto in odjaviti stalno prebivališče. Ali pa naj gredo tja starši, povedo da ne živiš več tam in da se naj ugotovi tvoje novo prebivališče po uradni dolžnosti. Če ga ne bodo našli drugje bo to najbližji CSD.
Naslednji korak pa je najverjetneje osebni stečaj z prošnjo za opustitev dolgov. A če so ti dolgovi z naslova zaščiten dolgov ( preživnine, odškodnin zaradi zmanjšanja življenjskih sposobnosti...) se jih ne boš rešil drugače, kot s poplačilom.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Osebno poznam nekoga, ki je dolžan 6-mestne številke. Podjetje (delavnico) so mu 2x zapored oropali džankiji, gosporarska kriza mu je odžrla naročila, pred krizo je živel na veliki nogi, kupoval drage avtomobile na leasing, imel velike načrte in se pri sorodnikih, znancih, banki, itd. orenk zapufal.

Šestmestna številka ni nujno troll.
- Hoc est qui sumus -

_Dormage_ ::

Polnoleten si, za svoja dejanja odgovarjaš sam in ne starši.
Lasntniki nepremičnine so starši.
Ne vidim smisla v tem, da lahko rubijo nepremičnino, ki ni tvoja.
A to pravno vzdrži ?

Torej, če nekoga prepričam v to, da kot stalno prebivališče prijavim njegovo nepremičnino potem mu jo lahko rubijo?
Zanimiv način za odplačevat kredite ko nisi več likviden.

oemdzi ::

Ni nujno, samo datum registracije res zbuja sum... Ceprav je po drugi stani slotechov forumski stab svetovalcev res znan po temu, da je pred stecajem resil ze marsikaterega podjetnika, ki se je registriral na slotech in poiskal pomoc ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

joze67 ::

Vprašanje je tudi, koliko so starši odgovorni, če si je dolgove nakopal v času mladoletnosti. Verjetno nekaj časa preteče, predno zadeva pride do rubeža.

ABX ::

Sims je izjavil:

Zanimiva tema. Kaj rubež ima res pooblastila, da kar uleti in pobere staršem kaj pa vem kaj. Še policija brez naloga ne skače po bajti? Kaj se avtorja teme tiče, mu pa ne znam pomagati, ne poznam zakonodaje in postopkov.


Nima.

Edini policija lahko vstopi v tvoje stanovanje in še to pod pogojem da ima sodni nalog.

P.S: Izjema so ekstremni primeri, ampak so izven te debate.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Aston_11 ::

joze67 je izjavil:

Vprašanje je tudi, koliko so starši odgovorni, če si je dolgove nakopal v času mladoletnosti. Verjetno nekaj časa preteče, predno zadeva pride do rubeža.


Za dolgove niso odgovorni, za škodo pa ja, pa še to se takoj pojavi vprašanje zastaranja.

34054 ::

Če se pojavijo rubeži naj starši pojasnijo da nepremičnina in parcela na kateri nepremičnina stoji ni napisana nate in da nič kar se nahaja tam ne pripada tebi ampak njim. V hišo naj jih nikar ne spuščajo, če pa bo kakšen bolj glasen, naj mu zagrozijo da bodo poklicali policijo, kar naj tudi storijo če ne bo odnehal.

Res ne vem koliko je dandanes še zakonito pošiljati gorilo domov, da fizično pleni stvari. Imamo namreč bolj eleganten način kako rešiti zadeve - namreč, blokada bančnega računa dokler se dolg ne odplača.
V tvojem primeru, če si prejemnik socialne pomoči, ti banka ne bo jemala denarja avtomatsko, saj ti mora biti zagotovljena neka minimalna vsota za preživetje; se bo pa to zgodilo takoj ko se boš zaposlil. Vseeno pa ti bodo blokirali kartico, kar pomeni da boš moral po denar vedno na banko. V mojem primeru je bilo tako da sem se moral zglasiti na informacijah (ne na katerem standardnem okencu) kjer so mi našteli denar na roko, in pri tem na veliko jamrali naj že vendar enkrat poravnam ta dolg in jim prihranim delo.

St235 ::

Dokler si vzderževan družinski član, je možno da starši materialno odgovarjajo za otroke.

Prbolem tukaj je v tem, da ima on stalni naslov na naslovu staršev. Rubež pa pride z policijo in sodnim nalogom.

Najbolj so sporni rubeži premičnin, ker dostikrat začnejo nosit vse po vrsti pa se po tem ti kregaj in dokazuj ali je nekaj res od dolžnika, ali od sostanovalcev/staršev/otrok...

Pri nepremičnih je manj težav, ker jih je bolj težko odpeljat, pa tudi na podlagi zemljiške knjige je dost enostavno ugotavljat in zagovarjat lastništvo. Enako pri rubežu finančnih sredstev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Mehmed ::

Se spomnim zgodbic iz casopisov pred leti, ko rubeznik pobere tuj avto, ker je bil pac parkiran pred napacno hiso.
Ne se zanasat da se jih da pregovoriti ali pa spametovati. Verjetno cele dneve poslusajo izgovore, tako da so temu primerno zainteresirani.
V bistvu edini izgovor za katerega vem da je zalegel je bilo prerezat plinsko cev v bajti. Pa se ta ne zadolgo.

Odjavi se od doma pa prijavi bivalisce na centru za socialno delo, da dobivas posto (in rubeznike) tja.

34054 ::

Pri nas so bili nekajkrat - pa so si vedno dali rečt... Pa nikoli niso bili v spremstvu policije. Meni se zdi sila sporno da bi lahko kar tako prišli in odnesli kar jih je pač volja. To je potem enako kot kraja.

puffs ::

Takoj iti na upravno enoto in odjaviti stalno prebivališče. Ali pa naj gredo tja starši, povedo da ne živiš več tam in da se naj ugotovi tvoje novo prebivališče po uradni dolžnosti.


Če se odločiš odjaviti stalno bivališče z naslova staršev to naredi sam, če te odjavijo starši oz. kdorkoli drug se začne dolgovezni postopek kjer iščejo tvoje novo stalno bivališče - dokler ga ne najdejo je tvoje stalno bivališče še vedno naslov staršev. To lahko traja leta.

opeter ::

Avtore teme pa se več ni oglasil ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

KoMar- ::

Kot običajno. Saj se bo troll spomnil čez nekaj časa.

Isotropic ::

pomoje trolla ja, 100ke ti ne posodijo kar tako, sploh za gambling ne.

Furbo ::

Kje pa je avtor teme kaj omenjal kockanje ali 100.000€?
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

St235 ::

Lej pa saj je v bistvu vseeno, odprite novo temo pa debatirajte, kje in če se da dobit 100k dolga. Drugač pa to kako funkcionirajo rubežniki in kaj naredit lahko komu kdaj prav pride pa ni važno za koliko denarja.

KoMar- ::

Furbo je izjavil:

Kje pa je avtor teme kaj omenjal kockanje ali 100.000€?

Plačat dolgove tudi ni mogoče saj je to kar šest mestna številka

Furbo ::

To je lahko tudi 999.999€.

Kar se pa tiče rubeža, vidim da noben tukaj nima kaj dosti pojma o njem.

Ja lahko kar uletijo k staršem in začnejo pobirati stvari. Prvič se lahko upreš ali skrivaš, v redu, drugič pridejo s policijo in ključavničarjem. Ta prevrta ključavnico, vstopijo in začnejo s postopkom.

Pustiti ti morajo osnovne stvari, pralni stroj, štedilnik, posteljo, kako kuhinjsko omarico, ostalo lahko pohopsajo.

Če kaj ni tvojega jih to ne zanima pretirano, pobirajo načeloma vse, potem pa ti na sodišču z računi dokazuj kaj je in kaj ni tvoje.

Ogroženi so tudi avtomobili pred hišo in sploh vse, kar je likvidnega.

Sosed je imel najemnike, ki so pustili kup dolgov, pred kratkim je prišel domov in naletel na dva tipa, ki sta se motala okoli njegovega avta. Izkazalo se je, da sta že skoraj zarubila avto, čeprav se je najemnik odselil že pred leti. To je bil pač zadnji naslov, ki so ga imeli. Če ne bi prišel domov, bi ostal (začasno) brez avta.

Kako rešiti zadeve? Skrivanje in tiščanje glave v pesek ne pomaga, potrebno je iti do upnika in skleniti kak dogovor.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

mikic007 ::

Kaj pa vem, dvomim, da ti kar avto odpeljejo, saj imajo potem samo tezave, ko se ze v startu ve, da ni njegov. Avti so vecji problem pri locencih ipd. ne pa pri relaciji starsi - otrok. Je pa res, da ne govorim iz izkusenj. Vseeno se mi zdi, da obstaja nekaj dodatnih omejitev, kot je, da ti ne smejo jemati reci brez vrednosti in osebnih reci (ki imajo zgolj sentimentalno vrednost).

Moje mnenje je, da rubez verjetno odogovarja, ce povzroci skodo nedolzni osebi, vsaj v nasem pravnem redu bi moral. To verjetno precej zmanjsa neke divje rubeze. Ce se motim, pa sem kar malo zaskrbljen, saj ne more nekdo odgovarjati za dejanja drugega samo zato, ker je v neki povezavi.

Se pa strinjam, edina resna resitev je vracanje ali prebeg v Venezuelo, ce mislis, da bo tam lazje.

gendale ::

>edina resna resitev je vracanje ali prebeg v Venezuelo, ce mislis, da bo tam lazje
lahko se tudi pridružiš albanski mafiji
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Dejan_007 ::

Mene pa zanima kaj ti lahko poberejo če si 1/6 lastnik ?

Kako ti zarubijo 1/6 bajte ?
Ali greš lahko v osebni stečaj v tem primeru. Seveda oseba nima nobenega dohodka in razen 1/6 bajte po smrti očeta, nima nič. Kaj naredidi v taksnem primeru ?

opeter ::

Vedno se najde v bajti oz. okoli njega kakšna premičnina. Tudi, če je last koga drugega, ampak je isto gospodinjstvo.
V ekstremnem primeru ti lahko dajo celo hišo (pa čeprav imaš samo 1/x delež) na dražbo, da dobijo tisti denar, ki si ga dolžan.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

St235 ::

V ekstremnem primeru ti lahko dajo celo hišo (pa čeprav imaš samo 1/x delež) na dražbo, da dobijo tisti denar, ki si ga dolžan.

niti pod razno ne bo držalo, lahko prodajo samo in le tisto 1/6

opeter ::

St235 je izjavil:

V ekstremnem primeru ti lahko dajo celo hišo (pa čeprav imaš samo 1/x delež) na dražbo, da dobijo tisti denar, ki si ga dolžan.

niti pod razno ne bo držalo, lahko prodajo samo in le tisto 1/6


In kako prodaš 1/6 nepremičnine? Odmontiraš npr. streho?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ales85 ::

Kako prodati 1/6 nepremičnine je problem tistega, ki izvaja rubež.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ales85 ()

Furbo ::

Nič se ne odmontira, saj je nepremičnina. Kako je pa dobil 1/6 nepremičnine, če je to nemogoče?

Komot se proda to na dražbi, najbolj verjetni kupci so pa prav lastniki ostalih deležev nepremičnine.

Nam so tudi enkrat tako prodajali delež nepremičnine, sem si rekel, to pa ne bo itak noben kupoval, a glej no glej, na dražbo so uleteli naši sorodniki, solastniki in veselo kupili. Seveda jim kaka ideja o pomoči v času težav še na kraj pameti ni padla.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Ziga Dolhar ::

opeter je izjavil:

St235 je izjavil:

V ekstremnem primeru ti lahko dajo celo hišo (pa čeprav imaš samo 1/x delež) na dražbo, da dobijo tisti denar, ki si ga dolžan.

niti pod razno ne bo držalo, lahko prodajo samo in le tisto 1/6


In kako prodaš 1/6 nepremičnine? Odmontiraš npr. streho?


Proda se 1/6-solastninski delež nepremičnine.
https://dolhar.si/

opeter ::

Hvala za odgovore.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

lexios ::

Baje se pripravlja nek zakon za odpis dolgov, mogoče ve kdo tule več o tem...

Martin Krpan ::

To tudi mene zanima , da se še pravočasno zapufam!:D

konspirator ::

Ali prodajo celotno na dražbi, odštejejo 1/6 za rubež, preostanek dobi prejšnji lastnik.

Gladi ::

konspirator je izjavil:

Ali prodajo celotno na dražbi, odštejejo 1/6 za rubež, preostanek dobi prejšnji lastnik.

Od kje teb ta cvetka? Proda se 1/6, vse ostalo bi bila huda kršitev lastniških pravic.

Furbo ::

konspirator je izjavil:

Ali prodajo celotno na dražbi, odštejejo 1/6 za rubež, preostanek dobi prejšnji lastnik.


Ne kvasi neumnosti. Nihče ne bo prodal nič dolžnim in nič krivim ljudem nepremičnin, ker je en solastnik zadolžen.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

bobby ::

V bistvu lahko na tvoje ozemlje vstopita samo policija in vojska. To sta edina organa, ki urejujeta javni red in mir po ustavi RA in imata dovoljenje za vstop v tvoje obmocje. Sekundarno je slovenjska zakonodaja, ki je POD ustavo republike slovenije. Zdej, ce pride rubeznik s policijo, je druga zadeva, ker morajo imeti s seboj tudi sodni nalog za rubez. Ce tega nimajo,se lahko obrnejo. Govorim v primeru,da pride samo Hojs s svojimi fanti, zadeva ne pije vode na sodiscu,ce se bos sklicoval na ustavo RS.

Zakaj to pravim. Moj brate je bil uradno zapufan in so rubezniki uletel. Smola je ta,da smo bili neizuceni in smo podlegli, in pa oni morajo dokazovati,kaj je lastnina rubeznika in ne obratno, ce je nepremicnina pisana na drugo osebo. Nasa napaka. Vse na kar se lahko rubezniki obesijo je na nujni delez dedovanja, to je pa vse, ampak ve naredita starsa,da imas se brata/sestro pa da se vsaj zastopita, potem je tu darilna pogodba starsev sestri/bratu in tvoja odpovedna pravica nujnega deleza,potem so skoraj off the problem. Nisem pravnik,prezentirano mi je bilo tako. Za vec info pa definitiblvno se pozanimaj pri ustrezno usposobljenih.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bobby ()

Trololololol ::

imagodei je izjavil:

Osebno poznam nekoga, ki je dolžan 6-mestne številke. Podjetje (delavnico) so mu 2x zapored oropali džankiji, gosporarska kriza mu je odžrla naročila, pred krizo je živel na veliki nogi, kupoval drage avtomobile na leasing, imel velike načrte in se pri sorodnikih, znancih, banki, itd. orenk zapufal.

Šestmestna številka ni nujno troll.


ta osebek je troll. nekdo, ki uspesno lavfa velike biznise je glede biznisa tako pameten, da ne kupi avto na leasing. tvoj znanc je samo imel sreco, pameti pa manj.

solatko ::

Kek'c - Vsi, ki furajo velik biznis, imajo večino osnovnih sredstev ali na kredo ali leasing, tudi v tujini, ne samo pri nas. Pri nas je bil nakup samo zato, ker banke pred 30-imi leti, še niso poznale leasing-a, naše banke.
Leasing je vedno strošek poslovanja, ki sicer zmanjšuje dobiček, vendar tudi davke.
Leasing ti namreč omogoči, seveda ob zadostni količini naročil in rednem plačevanju opravljenega dela, da širiš dejavnost hitreje, kot, če osnovna sredstva nabavljaš iz dobička.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: solatko ()

Invictus ::

bobby je izjavil:

Govorim v primeru,da pride samo Hojs s svojimi fanti, zadeva ne pije vode na sodiscu,ce se bos sklicoval na ustavo RS.

Ko pride Hojs, je rubež že pravnomočen. A misliš da je on budala?

Hojs se samo izvršitelj volje sodišča. Boli njega kako je dolg nastal.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

SaXsIm ::

Kar ne pomeni, da Hojs (včasih) ni debil. Nam je na eno društvo dvakrat poslal obvestilo o rubežu zaradi terjatev poslovnega subjekta, katerega soustanovitelj je bilo društvo. Pa je na ajpesu pod rubriko družbeniki in poslovni deleži lepo pisalo, da društvo ne odgovarja za obveznosti, hkrati pa je bilo v ustanovni pogodbi, ki je dostopna na registru na sodišču, zapisano isto. Smo ga poklicali, pojasnili, pa je še vedno vztrajal, da smo ustanovitelji, pa smo mu zagrozili s policijo in tožbo, če nam še enkrat pošlje obvestilo o rubežu za obveznosti zavoda, potem pa je odnehal. Pa ena odvetniška pisarna se nas je tudi lotila na podoben način zaradi istega zavoda. Si ne predstavljam, kaj bi storili, če ne bi imeli ustrezne pravne podlage, in koliko bi nas to stalo. Skratka, izterjevalci poskusijo marsikaj in pri tem s pridom izkoristijo nevednost dolžnika.
SaXsIm

BorutO ::

Zaradi takih kretenov, ki si sposojajo v bankah po 5 mestna števila da na koncu pride 6-mestno število, je naša država v totalni PM! Kar koli se ti bo zgodilo, bo pravično, ker milijon evrov ti nisi zaslužil na pošten način (in verjetno nikoli) tako da ... povrni denar takoj nazaj, če tudi nimaš nič, ker zaradi takih pacientov pol nekateri ne morejo dobiti nekaterih kreditov .... jaz še trenutno nimam nobenega, bom pa si končno enega vzel, ko si bom hišo kupil.

Žalostno je ... 21 let star človek, pa obrača okoli milijone ...

Saj sploh nisem bral, če si še kaj napisal po prvem komentarju, ampak ... žalostno no ... jaz delam po tujini, vsak dan delam po 12 ur itd in se jebem, da dobim denar pa sem nekaj deset jurjov zaslužil v teh letih ... ti pa 21 let star, pa se ti milijončki obračajo .. pošten že nisi, če ne bi še danes imel denar.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rubež (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12834383 (2100) 2dark
»

Rubež, čeprav sm v najemu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20530544 (24099) 49106
»

Rubež, vendar lastnine ni (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
659405 (6802) mikhaair
»

Rubež in osebni stečaj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5110105 (8138) Zmajc
»

rubež sredstev iz kartice

Oddelek: Loža
365877 (4785) Furbo

Več podobnih tem