» »

wireless problem

wireless problem

wortex95 ::

lp..mene pa zanima zakaj meni ko se hočem z prenosnikom konektat na wireless mi napiše limited access? in se mi noče povezat =(..včeraj ko sem se 1. povezal je delalo danes pa mi to piše -.-

popster ::

verjento je kaj narobe z ruterjem, ki ni priklopljen na interent. Si probal tudi z drugim račuanalnikom/mobitelom?

mat xxl ::

Nič ni narobe z routerjem, večinoma boljših routerjev se da nastaviti, recimo od kje do kje sme dodeljevati IP številke, recimo omogočiš samo 4 , 5 pa ne more več dodeliti, ali pa imajo celo nastavitev, koliko računalnikov je hkrati lahko gor konektanih, torej če je to 4 se 5 i ne more več priklopiti in napiše točno to, kar si povedal. Torej kontaktiraj lastnika omrežja .....

Mesar ::

Si probal resetirat modem?
Your turn to burn!

wortex95 ::

možno da je to kar je napisal mat xxl. ko restartam dela, potem pa ne več.

amigo_no1 ::

Čisto nič uporabnega nisi napisal (razen da neha delati).

SloBiscuit ::

Lej uzad maš en gumb za reset ane(če se sploh povežeš na svoj ruter) če se povežeš na enga iz tvoje soseske je čisto možno, da ti je blokado naredil. No, da nadaljujem, prtisneš reset in vtipkaš 192.168.1.1, če maš Lynksys oz. cisco, če se ne motim. Tm notr si pa še 1x password in username naredi pa si nekam napiš, da si boš zapomnu. Če se kej dost spoznaš na to mal pobrski po nastavitvah pa če boš kej vidu, da je kkšna blokada porihti. Če je še vedno isti problem je z ruterjem neki narobe.
neznanec555

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372341163 (41619) ignats
»

težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6213517 (6256) AC_DC
»

Ženska za računalnikom, prosim za pomoč :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7819336 (17231) pobalinka2
»

Router Netgear WGR614

103143 (2833) e-marko
»

Ruter WRT54GL

473978 (2904) mihec87

Več podobnih tem