Forum » Pomoč in nasveti » Memory leak ?
Memory leak ?
s1m0n ::
Od kar sem namestil Bitdefenderja Internet Security 2012 mi čez dan računalnik porablja vedno več spomina.
Proti večeru je na 70%. Pri zagonu je na 30-35 (Prej je blo to v normalni uporabi)
Med procesi ni nobenega, ki bi porabljal toliko spomina (največja poraba za proces je ca. 200MB).
Skupen seštevek porabe spomina vseh procesov je pod 2,2GB sistem mi trenutno uporablja 3,4GB
Pred BD IS 2012 je bil prav tako nameščen BD IS 2011 kjer tega problema nisem opazil!
Ima kdo kakšno rešitev kako ugotovit kater proces to povroča, če!
Proti večeru je na 70%. Pri zagonu je na 30-35 (Prej je blo to v normalni uporabi)
Med procesi ni nobenega, ki bi porabljal toliko spomina (največja poraba za proces je ca. 200MB).
Skupen seštevek porabe spomina vseh procesov je pod 2,2GB sistem mi trenutno uporablja 3,4GB
Pred BD IS 2012 je bil prav tako nameščen BD IS 2011 kjer tega problema nisem opazil!
Ima kdo kakšno rešitev kako ugotovit kater proces to povroča, če!
Senitel ::
Praviš, da je najboljši ram tisti, ki si ga kupil za brezveze in ne počne drugega, kot ogreva kišto s kakšnim dodatnim wattom energije?
Kaj dejansko sploh gledaš? Glede na opisano ti Bitdefender verjetno v ozadju skenira sistem in stalno brčka po disku, kar ima za posledico, da te datoteke pristanejo v ramu. Ta ram pa je potem označen kot "cached" in ne kot "free".
Kaj dejansko sploh gledaš? Glede na opisano ti Bitdefender verjetno v ozadju skenira sistem in stalno brčka po disku, kar ima za posledico, da te datoteke pristanejo v ramu. Ta ram pa je potem označen kot "cached" in ne kot "free".
Problem je, da imava s kolegom podobne sisteme, prav tako Bitdefender IS 2012 od istega dneva a njemu tega ne počenja!
Problem pa nastane, da to vedno narašča in pride tudi do tega, da sistem ni več tako odziven (odpiranje programov je počasno..)
Problem pa nastane, da to vedno narašča in pride tudi do tega, da sistem ni več tako odziven (odpiranje programov je počasno..)
Ja, če ni BD IS 2012 gor je bolje (tudi z 2011 tega ni)
Je pa to držalo kar pravi Sentinel, spomin se je sprostil ampak komaj ko je bila obremenjenost na 90% (čez 5GB)
In je zdaj padlo na 1,7GB porabe! Tak, da hvala za razlago:)
Je pa to držalo kar pravi Sentinel, spomin se je sprostil ampak komaj ko je bila obremenjenost na 90% (čez 5GB)
In je zdaj padlo na 1,7GB porabe! Tak, da hvala za razlago:)
Če sem bil zadovoljen z BitDefender IS 2011 pa še licenca mi ni potekla zakaj bi kar koli menjal :)
Ter BD mi je do zdaj našel vse kar je trebal / včasih malo preveč!
Ter BD mi je do zdaj našel vse kar je trebal / včasih malo preveč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 649472 (7009) | Domini tm |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5140 (4116) | Master_Yoda |
» | BitDefender poraba pomnilnika previsoka!Oddelek: Pomoč in nasveti | 509 (477) | fosil |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6002 (4550) | zmaki |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9766 (8562) | fitipaldi |