Forum » Operacijski sistemi » Mrežna kartica
Mrežna kartica
fancylala ::
Na računalnik (star cca 10 let) smo premestili iz mojega stanovanja v drugo nadstropje k drugi osebi, kjer pa je povezava interneta enaka. A interneta ni zaznalo. Vrnili smo ga k meni in ga ni več zaznalo niti pri meni. Vrnjen v drugo nadstropje so na računalnik namestili linux in zamenjali mrežno kartico, ker naj bi bil to problem.
Linux je prepoznal staro in novo mrežno kartico, ampak vseeno se ni mogoče povezati z internetom.
Povezuje in napiše prekinjena linija.
Kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala.
Linux je prepoznal staro in novo mrežno kartico, ampak vseeno se ni mogoče povezati z internetom.
Povezuje in napiše prekinjena linija.
Kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala.
AndrejS ::
so na računalnik namestili linux in zamenjali mrežno kartico, ker naj bi bil to problem
Ta izjava pa zmaga.
Nisi napisal kdo je ponudnik interneta. Morda imaš nastavljene statične IP, morda ma ponudnik "zaklenjene" mac naslove, premalo informacij in preveč ugibanja. Drugi osebi deluje internet ?
Ta izjava pa zmaga.
Nisi napisal kdo je ponudnik interneta. Morda imaš nastavljene statične IP, morda ma ponudnik "zaklenjene" mac naslove, premalo informacij in preveč ugibanja. Drugi osebi deluje internet ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 571530 (8359) | c23po |
» | Siol tv na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2624 (2319) | mk818764 |
» | Računalniki na ISS migrirajo na Linux (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 35296 (29701) | MrStein |
» | Bo Bill Gates kupil Slovenijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 5913 (5913) | CCfly |
» | Kabelski internet / shearingOddelek: Omrežja in internet | 1074 (928) | M_M |