Forum » Strojna oprema » Asus A7N8X Deluxe in 2x256mb corsair DDR400
Asus A7N8X Deluxe in 2x256mb corsair DDR400
Judge ::
kupil sem si Asus A7N8X Deluxe plato, Athlon 2400+ xp ter 1 x 256Mb Pc3500 Corsair xms in 1 x 256Mb Pc 3200 Corsair xms (kupil sm v tujini pa so se v trgovini zmotili ko sem naroču 2 x DDR 400 Pc3200 pa so mi dal eno pc3500).
Zdej me pa zanima ce lahko to kaj vpliva da enakomerno delovanje hitrosi obeh ramov. Matična plošča mi pa tut na začetku zazna samo 166mhz rame namesto 200mhz. Pol pa v biosu popravim sm težava je v tem da ne vem tapravih časovnih zamikov. Tako da zdej sm ugibam pa sm mogu zmerej flešat bios k se mi comp ni zagnou. A ve kdo kar bi mi prišlo prav??
Zdej me pa zanima ce lahko to kaj vpliva da enakomerno delovanje hitrosi obeh ramov. Matična plošča mi pa tut na začetku zazna samo 166mhz rame namesto 200mhz. Pol pa v biosu popravim sm težava je v tem da ne vem tapravih časovnih zamikov. Tako da zdej sm ugibam pa sm mogu zmerej flešat bios k se mi comp ni zagnou. A ve kdo kar bi mi prišlo prav??
Peace
- premaknilo: bastadu ()
asPeteR ::
Ce imas en ram hitrejsi nic hudega. Sistem se bo pac prilagodil pocasnejsemu ramu ... oz. Hitrejsi ram bo neizkoriscen. Ergo, tukaj ni problema.
Jaz bi te samo uprasal kje si kupil ta rama?
Jaz bi te samo uprasal kje si kupil ta rama?
lepi joker ::
judge:zanima me nakup:
ali si bil sam v tujini
ali si si naročil po pošti
če sploh gre ,koliko pride poštnina
in kje v tujini je ta trgovina
..sedaj grem pogledat stran,ampak vseeno
prosim če malo obrazložiš,ker tudi sam ciljam na nekaj takega...
ali si bil sam v tujini
ali si si naročil po pošti
če sploh gre ,koliko pride poštnina
in kje v tujini je ta trgovina
..sedaj grem pogledat stran,ampak vseeno
prosim če malo obrazložiš,ker tudi sam ciljam na nekaj takega...
Judge ::
Ta trgovina je v Avstriji (Dunaj), naročil sem pa po pošti. Lahko se zapelješ tam, lahko se pa zmeniš, da ti pošljejo na eno pošto, ki je zelo blizu meje pa te tam pošiljka čaka na tvoje ime približno 8 dni. Poštnina pride 14 evrov in sicer hitra pošta (pride v 1 dnevu). Poglej si tisto stran od trgovine pa si dobi njihov email pa jih malo povprašaj (seveda po nemško). Če pa boš naročil jim pa še reci da ti dajo tax free formular. Le tega ti na avstrijski meji potrdijo (dajo ti žig) in potem na eni večji pošti ali kompasu dvigneš Avstrijski davek. Čez Slovensko mejo probej pa prešvercat :P.
Peace
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kingston KHX 3000 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11034 (7835) | celada |
» | RAM RAM RAM ... nujen nasvetOddelek: Kaj kupiti | 2247 (1848) | VASkO |
» | Katere rame kupt???Oddelek: Kaj kupiti | 2062 (1398) | TommyLee |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9259 (6987) | WhiteWolf |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26101 (17899) | bodom |