» »

Malecky!!! Kater procesor??

Malecky!!! Kater procesor??

Golden eye ::

Kater procesor se splača kupit AMD seveda? Zdej ko so nova jedra A in B kter je boljši in kateri model se splača vzet da bi dobil iz njega čim več (a je dobr AMD XP 2400+ al se da z drugim procesorjem tudi enako kot ta navit sej razumeš kaj mislim povedat.)

Moj sedanji sistem je v podpisu!!!:D

Malecky ::

O tem sem že z enim prediskutiral. 2400+ je zame osebno predrag, tanova jedra se super navijajo sam...jiš pomoje še v slo ni pa predraggg jeeee....

Zdle se kupi 1700+ dobro pozno A jedro in se uživa z 2ghz clocki zračno... čez neki cajta se 1700+ Tbread proda za mastne denarje in kupi 1800+ Tbread B jedro ki bodo kmalu navoljo:) Pol se pa uživa v istih clockih kot 2400+ navit in se privarčuje 40KSIT...vsi happy:)

Ja sam tega 2400+ bi se dal še več navit, medtem ko 1700+ bi pa komaj navil na 2400+!! Kapiraš:D

planetparty ::

jaz mam xp 2400+(kupil sem na bolhi za 40k,(malo sem se bal da ne bo delal, ampak vse je šlo kot po maslu))
tip, ki mi je prodal je rekel da je on uvoznik
:)

mam še epox 8rda+ in samsung ddr400
mavil sem pa na 2380mhz in stvar zares rula

Kupil bi 1700+ ga navil na več kot 2Ghz z njim bil zadovoljen za 3 tedne anto kupil 1800+ B jedro navil na 2500mhz in bil happy s5 za en mesec...kaapiraš? tko se prišpara ene 40KSIT po slo-cenah kapiraš? Js sm škrt in z overclockanjem pridobim ogromno...znajdem se... to je to ne pa kupit R9700 zdle ker sem ravno napraskal denar zanj ipd...to je men debilno otroško početje:)

Še eno vprašanje glede jeder A in B?? (katero je boljše in naj mi malo kdo opiše njihe lastnosti)??:\

A bi se dalo kje dobit AMD XP 1800+ B in če se bi ga dalo res navit do 2500 mhz?? :D (a ti zrihtaš kej tazga Malecky??:\ )

Zgodovina sprememb…

Ja če bi ti lepo prebral moje poste bi že vse vedel tko je treba pa še enkrat napisat da boš na Tbread B jedro pri 1800+ procesiorju moral počakati še kakšen teden ali dva..mogoče celo tri...al pa štiri:)

Zj sm na lanpartyju bom ti enkrat oopisu A jedro in žB jedro..

OK (sam da ne boš pozabil!!). Pa uživej:D :D :D :D :D

Malecky, a nisi nekaj pozabil??;(

morphling1 ::

Golden eye, tečen si že s temi brezveznimi (da ne napišem kaj hujšega) vprašanji, če bi prebral vsaj en test prvega tbred B procesorja bi vse vedel o razliki. Sam malo pomigaj in poišči kako informacijo, o tem je bilo že vse napisano tukaj, da drugje sploh ne omenjam.

Zaklepam
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
20343538 (16322) peter_ki
»

Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

168064738 (27161) GaS
»

AMD 2.6 T-Bred

361256 (945) WarMaker
»

Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )

1659284 (7009) Zoidberg
»

kako prepoznat thoroughbread-a ??

Oddelek: Strojna oprema
312828 (2348) jani

Več podobnih tem