Forum » Kaj kupiti » Cene RAM-a
Cene RAM-a
AtaStrumf ::
Sem se dons mal dolgočasil, pa sem si naredil grafek za cene RAM-a za zadnja dva meseca, ker sem opazil, da se zadnje čase kar precej dogaja. Za vas, ki kupujete zna biti to kar zanimiva zadeva zato prilagam še slikico grafa:
Kaj pravite, se že splača nabavit PC3200 DDR RAM? Vzel sem kar Mlacomove cene, ker če imajo kaj dobro, pol je to njihov cenik.
Prve cene so od 21.10.02 zadnje pa od 22.12.02. tedne sem nekako približno preračunal, ker datumi niso točno na en teden, tako da čist matematično natančen tale graf ni je pa vseeno zelo ilustrativen.
Kaj pravite, se že splača nabavit PC3200 DDR RAM? Vzel sem kar Mlacomove cene, ker če imajo kaj dobro, pol je to njihov cenik.
Prve cene so od 21.10.02 zadnje pa od 22.12.02. tedne sem nekako približno preračunal, ker datumi niso točno na en teden, tako da čist matematično natančen tale graf ni je pa vseeno zelo ilustrativen.
- spremenil: AtaStrumf ()
Pojma nimam kaj imajo v Mlacomu pod PC3200 in to niti ni poanta, gre samo za PRIBLIŽNO oceno, ker za natančno bi bilo preveč dela. A ni zanimivo kako so se v zadnjem tednu vse cene približale?
kuglvinkl ::
Morda si lahko tako približanje pojasnimo s tem, da so trgovci dvignili cene pred Velikimi božičnimi nakupi.
Zdej, posjavi se vprašanje, kdaj bo ta učinek Velikih nakupov upadel. Po mojem mnenju okorg začetka februarja (pesimistično) ali okrog 15. januraja (optimistično).
Zdej, posjavi se vprašanje, kdaj bo ta učinek Velikih nakupov upadel. Po mojem mnenju okorg začetka februarja (pesimistično) ali okrog 15. januraja (optimistično).
Your focus determines your reallity
Sam eno vprašanje: a vidte sliko celo al vam jo odreže? Zanč je bila tista anketa in je bilo večinoma 50:50 tako, da ne vem kaj je pol Primož vklopil, razteg ali odrez. Jaz uporabljam 1600x1200 tako da s tem nimam problemov in ne vem kaj je sedaj naštimano. Če je potrebno lahko pripopam manjšo sliko.
morphling1 ::
Jaz vidim celo, mam pa 1280*1024 res.
Drugače pa 3200 ram ki ga prodajajo pri nas je mislim da povsod Samsungov cas3 in je praktično enak dobremu 2700, zato bi že prej morale cene biti bolj skupaj, tako kot recimo zdaj
Drugače pa 3200 ram ki ga prodajajo pri nas je mislim da povsod Samsungov cas3 in je praktično enak dobremu 2700, zato bi že prej morale cene biti bolj skupaj, tako kot recimo zdaj
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI NF 4 & Twinmos Speed Premium novosti (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Navijanje | 44220 (19897) | sirotka |
» | Kaj menite? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3830 (3314) | MarVinck |
» | DDR ram z Samsung TCCD chipi! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 36410 (20828) | Tilen |
» | Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7905 (5587) | pele-on |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26493 (18291) | bodom |