Forum » Loža » Novoletna večerja
Novoletna večerja
kuglvinkl ::
Tisti, ki boste kuhal doma, v apartmajih, kočah...
Kaj boste kuhal za silvestrov večer?
PS. sam še ne vem, in rabm mal inputa :))
Kaj boste kuhal za silvestrov večer?
PS. sam še ne vem, in rabm mal inputa :))
mare_ ::
Verjetno en kos mesa, ki se ga lahko v pečico porine in se ni treba preveč ukvarjati z njim :P
drugače smo pa zadnjič imeli eno napol fensi večerjo, sem bil zadolžen za predjedi in sem naredil tole: Stilton and toasted walnut balls, lososov namaz in dateljne, zavite v pršut in nadevane s čokolado. Pa je ful fajn izpadlo, ker so te stvari res mimogrede narejene, kul izgledajo pa še dobre so bile :)
drugače smo pa zadnjič imeli eno napol fensi večerjo, sem bil zadolžen za predjedi in sem naredil tole: Stilton and toasted walnut balls, lososov namaz in dateljne, zavite v pršut in nadevane s čokolado. Pa je ful fajn izpadlo, ker so te stvari res mimogrede narejene, kul izgledajo pa še dobre so bile :)
jype ::
Čaj!
Žajblov.
Je že cela bajta bolna, tko da prov velik druzga ne bo.
Mogoče palačinke z nutelo.
Žajblov.
Je že cela bajta bolna, tko da prov velik druzga ne bo.
Mogoče palačinke z nutelo.
#000000 ::
Mi k smo bili še mulci smo vedno nacepal pršuta in ostele suhe robe, zraven pa en glaž oliv po glavi, smo pa vedno šele po 00:00 začel pit kot se spodob, ampak ob 3 ponavad še noben ni bil pretirano nažgan, ker smo skoz neku mlatili in obvezno skoz olive.
uglavnem olive jest in si za 30% kasnej in manj nabit, tko da lahko pred zoro še kako babo obrneš :)
uglavnem olive jest in si za 30% kasnej in manj nabit, tko da lahko pred zoro še kako babo obrneš :)
FiDeK ::
Večkrat smo imeli kakšno ribo v pečici, prilogo (kruh/krompir) in veliko različnih zelenjav. Lani pa smo imeli puranje krače v pečici in je bilo 1A Ni ravno ne vem kako svečano, ampak pri nas tega ne jemo vsak dan.
hruske ::
Kao da moraš na Silvestra jest kuro, ki praska in odriva zemljo nazaj, na novega leta dan pa pujsa, ki z rilcem rije naprej. Vraže. :)
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa cvrtju (deep fried)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18678 (1998) | bambam20 |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 149251 (180) | mailer |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13646 (4379) | c3p0 |
» | Kaj jeste?/kuhate doma?Oddelek: Loža | 7187 (5344) | FTad |
» | PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21085 (19316) | krneki0001 |