Forum » Pomoč in nasveti » Flash player ne zacne takoj predvajat videovsebine
Flash player ne zacne takoj predvajat videovsebine
Samson ::
Pozdravljeni
No, da vam se jaz malce zamorim. Zadeva je naslednja:
Kaksne tri ali stiri tedne nazaj je zadeva delovala tako kot mora. Si kliknil za ogled videovsebine (24ur, radiokrka, youtube....) in po parih sekundah si ze gledal
vsebino. Tako pac mora bit, a ne?
No, pozneje pa se je zgodila neznana napaka (mogoce tudi moja) in videovsebine se enostavno nocejo zacet predvajat vse dotlej, dokler se ne nalozijo do konca. Da ne
omenjam da to traja prevec casa, ne glede ali je filmcek dolg minuto ali pa 5 minut. Precej tecna zadeva...
Nadalje sem tudi opazil (ce grem kaj prenasat z hotfile, rapidshare in podobni servisi), da enostavno kliknem in potem cakam da se pojavi okno kjer me vprasa kam naj shrani
zadevo. Seveda tudi to traja v nedogled. Imam obcutek da se okno pojavi malce preden je do konca prenesena datoteka. Opazil pa sem to ko sem zacel malce bolj menjavat rome
na galaxy-u...
Presurfal sem malo morje tem na netu, vecina pravi da je povezano z Flash playerjem. Sem ga odstranil, ponovno nalozil...nic bolje. Sumim da ni povezano z flashom, saj ne
vidim povezave med flashom in downloadom. Kot da bi bil nekaksen "download buffer" nastiman previsoko, hehe.
Upam da se najde kaksen dober predlog ali resitev, saj zal res nimam pojma kdaj se je to zacelo dogajat da bi lahko uporabil system restore. Se manj pa se mi na novo nalaga
sistem, hehe.
LP Saso
No, da vam se jaz malce zamorim. Zadeva je naslednja:
Kaksne tri ali stiri tedne nazaj je zadeva delovala tako kot mora. Si kliknil za ogled videovsebine (24ur, radiokrka, youtube....) in po parih sekundah si ze gledal
vsebino. Tako pac mora bit, a ne?
No, pozneje pa se je zgodila neznana napaka (mogoce tudi moja) in videovsebine se enostavno nocejo zacet predvajat vse dotlej, dokler se ne nalozijo do konca. Da ne
omenjam da to traja prevec casa, ne glede ali je filmcek dolg minuto ali pa 5 minut. Precej tecna zadeva...
Nadalje sem tudi opazil (ce grem kaj prenasat z hotfile, rapidshare in podobni servisi), da enostavno kliknem in potem cakam da se pojavi okno kjer me vprasa kam naj shrani
zadevo. Seveda tudi to traja v nedogled. Imam obcutek da se okno pojavi malce preden je do konca prenesena datoteka. Opazil pa sem to ko sem zacel malce bolj menjavat rome
na galaxy-u...
Presurfal sem malo morje tem na netu, vecina pravi da je povezano z Flash playerjem. Sem ga odstranil, ponovno nalozil...nic bolje. Sumim da ni povezano z flashom, saj ne
vidim povezave med flashom in downloadom. Kot da bi bil nekaksen "download buffer" nastiman previsoko, hehe.
Upam da se najde kaksen dober predlog ali resitev, saj zal res nimam pojma kdaj se je to zacelo dogajat da bi lahko uporabil system restore. Se manj pa se mi na novo nalaga
sistem, hehe.
LP Saso
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Samson ::
Je tako. IE, Chrome and FF. Povsod isto. Browser izkljucen kot krivec. Predvsem me muci tisti del kjer downloadam...enostavno predolgo traja preden se pojavi okno za shranit.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523716 (1261) | bastadu |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109785 (14389) | Morison |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22494 (15932) | kamuee |
» | Meni neznan problem prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (960) | St235 |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2519 (2009) | Gundolf |