Forum » Pomoč in nasveti » Ponovna namestitev Google Chrome
Ponovna namestitev Google Chrome
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
zvonek ::
Namestil sem Google Chrome (računalnik v omrežju javnega sektorja). Nič narobe in zadeva je delovala
zelo hitro, res skoraj neverjetvo. Nato sem ob nekem neprevidnem kliku naredil nenamerno instalacijo
dodatnih orodnih vrstic v Google Chrome, ki se jih nato nikakor nisem mogel znebiti, zato ne deinstaliral
Google Chrome. Pri ponovni namestitve pa mi javlja napako 0X80040508 in besedilo
Napaka pri prenosu namestitvene datoteke; datoteka je poškodovana.
Morda gre za težavo s strežnikom proxy. Možno je tudi, da prenos preprečuje omrežni proxy...
Pri ostalih kolegih in kolegicah deluje zadeva tudi odlično.
Imate morda kakršen nasvet. Probal sem prenos iz razližnih strani in počisti PC pa nič.
Prvič je šlo drugič pa ne, čudno!? Ima kdo odgovor?
Lep pozdrav.
zelo hitro, res skoraj neverjetvo. Nato sem ob nekem neprevidnem kliku naredil nenamerno instalacijo
dodatnih orodnih vrstic v Google Chrome, ki se jih nato nikakor nisem mogel znebiti, zato ne deinstaliral
Google Chrome. Pri ponovni namestitve pa mi javlja napako 0X80040508 in besedilo
Napaka pri prenosu namestitvene datoteke; datoteka je poškodovana.
Morda gre za težavo s strežnikom proxy. Možno je tudi, da prenos preprečuje omrežni proxy...
Pri ostalih kolegih in kolegicah deluje zadeva tudi odlično.
Imate morda kakršen nasvet. Probal sem prenos iz razližnih strani in počisti PC pa nič.
Prvič je šlo drugič pa ne, čudno!? Ima kdo odgovor?
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7510 (6208) | hearts17 |
» | ChromeOddelek: Programska oprema | 1922 (1316) | dr.Akula |
» | Google Chrome menijska vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2020 (1829) | sese12 |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 5982 (3183) | Invictus |
» | Google Chrome - zaznamkiOddelek: Programska oprema | 1602 (1442) | axee |