» »

Amis in t-2 na telekomovi optiki

Amis in t-2 na telekomovi optiki

grga1975 ::

Doma imam telekomovo optiko. Zdaj ko so razvezali dostop, lahko izbiram še med t-2 in amis kot ponudnikoma. Me pa nekaj muči - t-2 ima napisano (sicer bolj na majhno), da je k naročnini treba prišteti še približno 6 eur za gostovanje na telekomovi optiki, na amisu pa so mi na to vprašanje odgovorili da ne. Tukaj na forumu pa sem videl tudi že drugo zgodbo - da tudi amis še dodatno zaračunava gostovanje. Kaj je torej res?
Če amis ne zaračunava dodatka, potem so cenovno vse tri ponudbe približno enakovredne (trio paket) - katerega ponudnika bi priporočili?
  • polepsal: Mavrik ()

OZZY ::

Kolikor jaz vidim amis zaraćuinava razliko samo 2 eura za telekomovo optiko.
Go with the flow.

kiks ::

V bistvu so vsi v razponu 1-2 EUR razlike. Če ti kaj crkne, tako ali tako pride telekomov serviser. Tako da je na koncu razlika edino v tem, katere programe na tv ima kdo - tam pa spet ni neke razlike...

feryz ::

Enkrat za spremembo si oglej T-2 televizijo (kvaliteta slike) in takoj ti bo jasno, da obstaja še kaj drugega kot Telekom. TV-ja brez časovnega zamika pa si itak ne predstavljam več, raje ga odjavim.
Tudi kompletna terminalna oprema pri T-2 je đabe, brez vezave in ostalih drobnih tiskov.
Sicer pa je res vseeno, od koga letijo položnice. Navsezadnje so si tudi buđovani, ki jih talajo, v žlahti in skupaj hodijo na pir.

eVro ::

Jup, finta je pri televiziji. Poleg kvalitete, je še bolj izrazita politika glede STBjev. Pri T-2ju je prvi že vključen v ceno, ostale doplačaš po 3 € na mesec. So v njihovi lasti, zato ti tudi zamenjajo morebitne pregorene napajalnike ali naprave (če ni po tvoji krivdi). SiOL, po drugi strani, ima NAJBOLJ NEPRIJAZNO in GLUPO politiko kar se tiče STBjev. Prvo kot prvo, njihovi STBji so počasen in hroščat crap. Drugo kot drugo, KUPITI jih moraš in ko se čez 3 leta spomnijo, da bojo kodirali signal ali določene programe ponujali samo preko novih, moraš spet kupiti drugega ali pa ti prijazno ponudijo novo vezavo. Sicer ti rečejo, da je prvi zastonj, ampak ni. Vezati se moraš. Če jih potrebuješ več, so vsi nadaljni dragi.

In ko končno kupiš tak slab vmesnik, ki že ima HW in SW za gledanje filmov preko USBja, ti Siol to storitev (medijski predvajalnik) mesečno zaračuna, če jo želiš. Pa čeprav tvoja naprava, ki si jo kupil, to že zna in za to ne potrebuje njihove infrastrukture. Kur*i nategunski.

gendale ::

Pri siolu si neumen, če vzameš iptv. Prava stvar je kabelska preko optike, ki je cenejša, bolj zanesljiva in ne rabi nobenih stbjev.
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

eVro ::

Ja, pa večine dobrih programov tudi nima.

gendale ::

Za dobre nadaljevanke/filme maš torrente.
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

x45 ::

Amisa se ogni na daleč, zelo slabe izkušnje iz prve roke. raje telekom ali T-2. najugodnješi je T-2: paket 100/10 + gsm + telefon + tv = 33 eur. imajo pa lastno omrežje tako da ni doračunavanj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: x45 ()

grga1975 ::

Še eno vprašanje glede T-2 in njihovega STB - ali lahko gledaš slike/video/poslušaš glasbo, ki jo imaš shranjeno na mrežnem disku, ali lahko samo iz njihovega "avditorija"?

RokX ::

Samo iz njihovega avditorija. Glasbo in slike si lahko naložiš preko t-2 agenta in potem gledaš na tv. Video pa mislim da ne gre.
Kdor kuha ta nekaj zakuha

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RokX ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1881563335 (335) MrStein
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
24678004 (20409) Tilen
»

T-2 dobra in slaba novica (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
18635272 (26470) Spajky
»

Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14913203 (6706) Tilen
»

SiOL Trio vs T-2 Trojček

Oddelek: Omrežja in internet
349403 (7381) Mare2

Več podobnih tem