» »

SiOL Trio vs T-2 Trojček

SiOL Trio vs T-2 Trojček

Kibby ::

LP! Če tema že obstaja se opravičujem...

Trenutno imamo doma T-2 (internet in telefonijo). Zdaj ko je T-2 optika pred vrati so si doma se zmislili da bi vzeli tudi TV. Pa sem premisljeval ce je mogoce SiOL-ov trio boljsi?! Zanima me predvsem kvaliteta in stabilnost, da nebi pol ko bi blo kaj narobe tastari vse name porinil...

Koliko vidim je SiOL trio na optiki 38€, t-2 trojcek pri enaki hitrosti neta (20/20mbit) pa 44€. No t-2 ima se moznost za 30€ (10/10mbit).

No kot sem ze omenil mi je glavna kvaliteta in stabilnost, zato bi rad da mi pomagate pri odlocitvi, kaj vzeti...

Z T-2 internetom sem zadovoljen, telefonija mi je slaba (telefon povrh vsega zgleda kot da je iz bivse skupne drzave :D). Ko sem se bil pri Siolu je bila telefonija ok, internet pa bolj tko, dosti izpadov sem moraldati skoz. Kaj se televizije obeh ponudnikov tice sem totalno v kmici.

PS: A je ze kdo mogoce sel iz t-2 na Siol in kaksna je procedura?
PPS: Prosil bi se za kako sliko opreme, če ni prevec zahtevano, da bojo doma videli kaj cakati.

Najlepsa hvala za pomoc & LP!

Kibby

Veron ::

če imaš na voljo optiko (t2 ali telekom) izberi le optiko.

Bakunin ::

Na TS optiki imas moznost dovoda CATV signala, ki ti omogoca priklop vec TV hkrati.
Na IPTV rabis za vsak TV ali VCR svoj STB.

Kvaliteta slike na T-2 JE boljsa. Problem bo, ce si navajen na TS IPTV vmesnik.
Telefonija je na T-2 slabsa. Toliko slaba kot na Tusu ali Trieri spet ne....

Iz T-2 na siol ? preprosto, ker vsak zgradi svojo opticno traso. To niso parice, ki jo imas samo eno v stanovanje.
Oboji monterji so kmetavzi, ki si ne znajo ocistit cevljev in hodijo v njih po stanovanju. So pa TS imeli s seboj tudi sesalec. T-2 ti pusti prah od vrtanja kar v stanovanju....hja.

Oprema je priblizno enaka. TS "skatla" je malce manjsa. Priporocam montazo nekam na steno, ker potem je bolj pregledno in ni problemov s temperaturo.

AtaStrudl ::

Prej sem imel T2 televizijo, ampak je nisem skoraj nic gledal, ce pa, pa v glavnem na VLC. V zacetku julija potem enkrat (po dveh mesecih) probam, in ne dela. Sem ze hotel brskat po PCu ampak potem sem bral, (na slo-tech) da je T2 s prvim julijem prenesel TV na drugo firmo, in moras podpisat novo pogodbo.
Sem rekel aha, to je to in se nisem sekiral. Tudi nisem podpisal nobene nove pogodbe.
Potem so me ene dvakrat klicali s T2, da bojo prisli po Aminota, pa jih potem ni bilo.

Danes pa dobim racun za julij IN GOR JE TELEVIZIJA !!! Takole:
Narocnina TV 5 euro
Narocnina TV paket - osnovni T2 4.58 euro

WTF???

A to pomeni, da bi se vedno lahko gledal TV po starem? Se mi splaca posraufat software, itd? (Priznam, da z aminotom pa nisem probal, ce dela, ker sem ga nekam zalozil, pa tudi TV kista je sla zadnjic na kosovni odpad :-)

Ali pa mi to samo racunajo kao neko kazen, ker se nisem vrnil aminota???
(ne po svoji krivdi, po tistih klicih se ni nihce oglasil - jaz bi jim z veseljem dal aminota, ki ga tudi prej nisem kaj dosti nucal...)

Kdo kaj ve kaj je s tem??

5er--> ::

Se vedno si imel/imaš(?) delujočo TV preko aminota. Na T-2 so ti verjetno onemogočili ogled preko PC-ja (ne me držat za besedo, poglej neuradni forum). Glede prenosa TV pa nisi bral dovolj natančno. Na drugo firmo greš, če ti manjka pr0n, drugače pa dobiš njihov osnovni paket (kot je razvidno iz položnice).
V vsakem primeru se za več info najraje oglasi na neuradnem T-2 forumu, kjer ti bodo najbolj natančno povedali kako pa kaj.

mpernat ::

Če si tv z dopisom odjavil, pol nebi smeli tv zaračunat. Če pa nisi nič spreminjal pogodbe in sklenil kakšnega paketa za tv, se pa ta normalno obračuna. S tem, da imaš samo 5 ali 8 kanalov, ki jih ponavadi dobiš tudi na sobno anteno.

AtaStrudl ::

Hmmmmm.... 5 ali 8 kanalov?? cena je 5 + 4.58 + DDV = 11.5 eurov. Prej sem za 12 eurov imel >100 kanalov + pornjake.

Nisem pa nic odjavljal, ampak zakaj so potem hoteli pridet po amino??

Kje pa je tisti neuradni forum?

mpernat ::


Narocnina TV 5 euro


tu je 5-8 kanalov


Narocnina TV paket - osnovni T2 4.58 euro


tu pa večina ostalih razen prOn in nekaj ostalih

http://t-2.rula.net/

Ted ::

Največji hec je, da imaš na Telekomovi optiki lahko le 2 TV-ja in da je slika v vsakem primeru slabša kot na T-2 če maš IPTV. Zato je edina pametna izbira telekomova kabelska.
Mah...

Bakunin ::

ted - a ni na tisti kabelski omejitev stevila kanalov ? 80?

Ted ::

Ja, to pa je res.
Mah...

Matheeew ::

Največji hec je, da imaš na Telekomovi optiki lahko le 2 TV-ja in da je slika v vsakem primeru slabša kot na T-2 če maš IPTV. Zato je edina pametna izbira telekomova kabelska.


Tole je ena večjih traparij kar sem jih prebral zadnje čase...

Tole bi pogojno držalo v primeru, da:
- ima nekdo hudo veliko plazmo ali lcd, kjer kvaliteten signal res pride do izraza.
Sam na 32" lcdju ne opazim občutne razlike med kabelsko TV (imel prej, a ne Telekomovo) in SiOL TV (imam sedaj). Nekateri kanali so sedaj malo lepši, nekateri malo slabši.
- nekdo ima potrebo po več kot 2 TV-jih.
Takih je kar nekaj imo. A spet ne toliko. Pa še tukaj lahko kombiniraš in IP in CATV

Na drugi strani si že sam ugotovil, da je na kabelski precej manj kanalov. Nimaš tudi teh nekaj bonbončkov, ki ti jih IP TV nudi, kabelska pa ne in nikakor niso zanemarljivi (na prvem mestu EPG, vod potem pa še meni manj zanimive igre, screensaverji itd.).

Tudi mi ni jasna tvoja osnovna matematika, kjer praviš: Če je B slabši od A, izberi C.8-O

Včasih za nekatere dobim občutek, da pišejo, čeprav zadev sploh še videli niso v živo, kaj šele probali.

Chessman ::

Ti pa pravako odgovarjaš čeprav očitno še tudi nisi videl kaj je kakovostna slika.

Siol IPTV ima sliko tako super da ni uporabna. Razlika med kvaliteto Siol IPTV in ostalo digitalno ponudbo je kot dan in noč.

In da se nerabiš mučiti z iskanjem razlogov za slabo sliko ti še napišem zakaj je tako.

SIOL signal katerega dobi od naših TV hiš ali iz tujine preko satelita prekodira, pri tem zniža bitrate skoraj na polovico originalnega, drugi ponudniki digitalne TV pa posredujejo naprej do končnega uporabnika sliko enako kot je bila v osnovi oddana iz studia. Siol z to svojo potezo zniža potrebno pasovno širino za normalno delovanje televizije in s tem omogoči da večje število uporabnikov lahko gleda njihovo televizijo. (žal so krivci za to xDSL uporabniki katerim se sinhronizacija modema zmanšuje z povečanjem razdalije od tentrale, uporabniki na optiki pa so žrtve tega). Tudi AMIS TV (nevem kako je sedaj) je uporabljal v svoji programski shemi TV signal katerega je dobil od SIOL-a, s tem je tudi pri njemu bila slika bistveno slabša kot bi morala bit za digitalno TV. T2 se je pa odločil da bo zaradi boljše kvalitete slike rajši imel manj naročnikov, ker pač zaradi večje potrebne pasovne širine ne more vsem zagotoviti potrebne povezave na bakru, tisti kateri pa imajo vse kar potrebujejo pa uživajo tudi v boljši sliki kot uporabniki SIOL TV. (Ja razlika je opazna tudi na navadnem CRT televizorju in nerabiš velikega LCD-ja ali plazme kot si omenil). Prav tako da neboš rekel da opevam T2 in njihovo televizijo, Na T2 je na programih SLO1 in SLO2 porazna slika, prav zaradi istega problema kot na vseh kanalih pri Siol TV, vendar je tukaj krivec RTV SLO kateri sliko preko satelita oddaja v tako porazni kvaliteti (se pa obetajo tudi tukaj spremembe, T2 pričakuje priklop optike direktno na RTV SLO v naslednjih dneh.
Če si neznaš predstavljati kaj ti naredi nižji bitrate pri Siol-u vzami eno kvalitetno fotografijo, shrani jo v format JPEG enkrat recimo z 10% kompresijo drugič pa z 50% kompresijo, sliki primerjaj med seboj in boš takoj videl zakaj ima siol TV slabšo kvaliteto slike kot kdo drug.
Kot drugo praviš da ni dosti uporabnikov kateri bi potrebovali več kot 2 priklopa za TV, rešitev z kombinacijo IPTV in kabelske ni uporabna, kar na kabelskem sistemu nimaš vseh programov, prav tako imaš ševedno analogno televizijo katera ima slabšo kvaliteto slike kot digitalna, res pa je da razlike v kvaliteti slike med IPTV in kabelsko ne opaziš ker je nasplošno tako slaba slika na IPTV. Drugače pa si lahko malo sešteješ število potrebnih TV priključkov pri hiši pa boš kaj hitro prišel čez 2 koliko jih zagotavlja SIOL IPTV. Sam sem sicer extremni primer vendar se najde tudi drugače ogromno ljudi kateri ptrebujejo več kot dva priključka. Pri mas doma najdeš 5 televizorjev, od tega imata 2 zaradi vgrajene funkcije PiP vgrajena dva tunerja, pa potem še dva rekorderja sta tudi še pri hiši, pa en prenosni računalnik z TV kartico, torej če želim uporabljati vse naprave bi poteboval 10 priključkov kar pa žal ne deluje.
Drugače pa je najbolj optimalna izbira digitalna TV preko naveze (telemach, triera, LJ kabel) ali katerega drugega ponudnika kateri pač uporabljajo enaki source (telius). Deluje tam kjer ni optike, ima super sliko, ni omejitve z pasovnimi širinami, na trg prihajajo tudi novi TV-ji kateri imajo že vgrajen DVB-C sprejemnik tako da niti STB-ja ne potrebuješ posebaj, če ga pa želiš si ga pa kupiš takšnega kot ga rabiš (en al dva tunerja, vgrajen disk, podpora za HD ali SD)

Bakunin ::

Tudi AMIS TV (nevem kako je sedaj) je uporabljal v svoji programski shemi TV signal katerega je dobil od SIOL-a


se zmeraj je od TS.

T2 se je pa odločil da bo zaradi boljše kvalitete slike rajši imel manj naročnikov


kolikor mi je znano ima T-2 ze skoraj enako ali celo vec uporabnikov na IPTV kot TS.


(Ja razlika je opazna tudi na navadnem CRT televizorju in nerabiš velikega LCD-ja ali plazme kot si omenil)


to lahko potrdim. T-2 slika je se najbolj "crispy" od vsega kar sem dosedaj imel na voljo gledati.


e si neznaš predstavljati kaj ti naredi nižji bitrate pri Siol-u vzami eno kvalitetno fotografijo


in tu je srz problema. Siol ima slab (star???) "enkoder" saj ga uporablja ze dobrih par let, medtem ko ima T-2 IPTV sele kaksno dobro leto.

Drugače pa si lahko malo sešteješ število potrebnih TV priključkov pri hiši pa boš kaj hitro prišel čez 2 koliko jih zagotavlja SIOL IPTV.


mislim, da je slovensko povprecje kar lepo pri 1.

Matheeew ::

Ti pa pravako odgovarjaš čeprav očitno še tudi nisi videl kaj je kakovostna slika.

Siol IPTV ima sliko tako super da ni uporabna. Razlika med kvaliteto Siol IPTV in ostalo digitalno ponudbo je kot dan in noč.

In da se nerabiš mučiti z iskanjem razlogov za slabo sliko ti še napišem zakaj je tako.

Glede na kombinacijo HDTV in Xbox, lahko verjameš da dnevno gledam zelo kvalitetno sliko približno enako kot manj kvalitetno.

Se pa resno sprašujem ali imam že zhebane oči ali imaš pa ti "sokolje oko". Nisem napisal, da ni razlike. Trdim le, da se pri primerjanju kvalitete krepko pretirava. Tudi tvoj 2. odstavek je krepko pretiravanje, čeprav dopuščam, da si res tako advanced user, da vidiš tako ogromno razliko.

Tele tehnične razloge zaradi slabše TV od enih ponudnikov glede na druge sem že parkrat zasledil in tukaj in drugje. Ne pravim da ne držijo. Pravim le, da človek, ko to bere dobi občutek, da je ena zadeva crap druga pa nebesa. Sam pa pravim, da neke hudo očitne razlike ne vidim. Tako kot ne vidim hudo očitne razlike med dobrim DVD RIP-om filma, ki zasede 1 GB ali pa DVD na 4 GB.

Pa tudi pri downscalingu slike, ki jo naredim na fotoaparatu iz 1 MB na 100 KB ne vidim hudo očitne razlike, razen če jo ene parkrat pozoomam.

Pri vsem klobasanju o širni streama 10 Mb/s, 5Mb/s itd., si sam vsake toliko vseeno pogledam VOD, kjer je (glede na pisanje) hitrost cca. 3 Mb/s. In ne boš verjel - slika je ok. Ni nebeško čista - je pa ok in se ne pritožujem.

So pa določeni kanali, kjer mi je slike zaradi nekakovosti res moteča. Mislim, da je VH1 classic dober primer.

Chessman ::

Ja res je to kaj si napisal slika ni nebeško čista, in včasih še kaj več. V času Eura2008 sta dva kolega zaradi slabe slike na SIOL IPTV v kombinaciji preklopila iz IPTV na DVB-C. Razlog zato je bil da je silka na siolu bila skoraj neuporabna (meglena, neostra). Po preklopu na DVB-C je bila slika enake kvalitete kot na ORF ali ZDF, edino v zakup si moral vzeti da slika na TV3 ni bila 16:9 kot na obeh omenjenih programih.

mihax00 ::

@Chessman, Matheeew & company ...

Torej kaj priporočate za moj primer:
sedaj imam: T2 (trio) na VDSL: 34€/mes optike v Celju žal ni ker župan ne sti T2-ju blizu grrrr

razmišljam pa o Siolovem triu (optika)+prenosnik dell 500: 39€/mes
_____________________________________________________________________
važno mi je: hitrost neta, ki je sedaj skromnih 1Mbit, kvaliteta tv-ja (nimamo LCD), ki je sedaj briljantna pri T2 in pa ker ravno razmišljamo o nakupu dodatnega računala ampak ni €, se mi zdi ta ponudba za 1€ zelo privlačna. Vendar me je strah da se bom z Telekomom kj nasral ker smo se ga pred enim letom komi znebil :) in prešaltal na ugodnejši T2 ampak sedaj je pa optika pred vhodom pa se mi sline cedijo vsakič ko prestopim prag :/

prosim za vaše mnenje ... LP!

Matheeew ::

Tako T-2, kot tudi Telekom imata svoje prednosti, kaj je zate najbolje je odvisno od tvojih želja.
Kvaliteta TV-ja je na strani T-2 (več napisano zgoraj). Programska shema je na strani Telekoma. Cenovno neke večje razlike pri trio paketih ni. T-2 nima vezave, Telekom ti navadno da neko ugodnost (trenutno laptop)in še kar nekaj razlik med obema se najde.

Torej čisto odvisno od tvojih preferenc.

Sam pa sem zagovornik tega, da vzameš optiko, če imaš to možnost. Zaradi tehnologije in ne zaradi ponudnika.

Ko (če) ti bo T-2 pripeljal optiko pa boš spet moral razmisliti, katera ponudba ti je bolj pisana na kožo.

EDIT: typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matheeew ()

mihax00 ::

Torej lahko pričakujem saj spodobno kvaliteto slike na navadnem tv sprejemniku pri optiki od Siola? Ki je kot ne preveč zahteven uporabnik verjetno ne bom preveč opazil? ali pač?

Ker razlika je bila kar očitna ko smo prešli iz analogne kabelske TV, v digitalno T2 ... Potem če sklepam po zgoraj napisanem bom sedaj pristal nekje med kabelsko analog in med T2 digital, vendar vseeno bližje T2 kot analog kabel?

Matheeew ::

Sam sem imel prej kabelsko preko Skyline. Sedaj imam siol tv. Sliko ocenjujem za enako ali lepšo na večini kanalov. Določeni pa so vidno slabši. Gledam pa na 32" LCD TV-ju.

Je pa res, da tudi kabelska TV nima povsod enako dobre slike.

mihax00 ::

kok bi pa primerjal ta TV vmesnik pri T2 je kar lep in preprost in funkcinalen
kako je pri Siolu?

blackmack ::

Matheeew mislim, da boš moral čim prej obiskat okulista.

mihax00 ::

Matheeew mislim, da boš moral čim prej obiskat okulista.

@blackmack
utemelji če že pišeš?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihax00 ()

blackmack ::

Slika na Siol TV je katastrofalna. Povsod same kockice. Najbolj pri hitrih prizorih. Streame stiskajo na okrog 3mb pa tud spodaj. Zadnje čase so jih nekaterim dvignili, ker je res blo že negledljivo. Nekaj obljubljajo da jih bodo vsem na okrog 4 mbit. O njihovem mpeg 4 tud bojše da ne kometiram. Stream na 1,5 mbita.
Zdaj pa še malo predstave, gledaš nogomet, kamera je malo bolj daleč. Žoga je predstavljena z 3 kockicami, igralec pa z 6, ljudje v publiki pa vsak z eno.
Pol pa oglašujejo kristalno čista slika.

mihax00 ::

jezen sem ko sm biu na MOS-u v Celju z namenom da bojo lepo pokazal kaj premorejo pa so se zgleda usral ker jih sploh ni v hali L da bi predstavl kaj ponujajo! Ostali so pa vsi T2, amis ... mamo jim Telekomovsko :D

roCkY ::

Kaj mi nuca malček boljša slika na T2, če pa je imet ne morem. Razlika pa ni tako velika kot skušate tukaj prikazat. Mpeg4 na Siolu je sedaj okoli 2,5 mbps in je kar lepo gledljiv. +4 kanali grejo skozi.

Kaj dobim pri T2 na bakru 2 km od centrale? NIČ!

Pri metrskih in večjih ekranih je TV SD slika "zanič" tako ali tako. Je pa na ustrezni razdalji gledljiva.

Drugo je finančni aspekt. Siolu plačujem 39€ -10% rabat na zvestobo za osnovnega trojčka. Kaj bom drugo leto lahko dobil na T2 optiki za recimo 40€? Kaj dost pametnega ne vidim. Pogoj pa mi je KOMPLETNA TV shema, da bom presedlal. Neta je kmal dost in je v praksi več kot 2 mbps vedno neizkoriščenih, telefon pa itak mora bit in mora delat.

Skratka poskušam najti prednosti T2, ki se jih marsikje opeva. A mi vedno znova nekako uidejo, če ne prej, pa ko zaženem kalkulator na njihovi strani.

Veron ::

Kot je že omenil Matheeew, vzemi optiko ne glede na ponudnika, že zaradi tehnologije.
Od kar je popravljen SW na sagemih (nazaj na RGB) ni več tako hudo velka razlika, vsekakor prenosnik za 1eur, če ga trenutno rabiš + 4 mesece zaston + veliko večja hitrost interneta za par eur več na mesec (razn prve štiri mesece) mislim, da je dovol dober razlog za nakup.

buneech ::

Sedaj je ali prenosnik ali pa 4 mesece zastonj...

mihax00 ::

Sedaj je ali prenosnik ali pa 4 mesece zastonj...

to te 4 mesce me ne zanima ravno toliko tako da bom preživel :)
najbolj me zanima TV, ostalo je pri obeh spodobno ql ;)

@roCkY
je pa T2 vseeno bolši če primerjaš oba na OPTIKI oz. oba na xDSL, problem v razdalji je pa tako pri obeh no pri T2 je večji ker nimajo takega omrežja še!
ostalo je pa sigurno na strani T2 samo zaupat jim je treba ;)

mal me moti edino ta dvo letna vezava ker bokve kaj bo cez eno leto k se tle stvari tok hitro obračajo :/

Matheeew ::

@blackmack: Dobim sicer občutek, da slabo vidim ko berem tvoje poste, sicer je pa z mojim vidom vse ok.

Vsekakor pa lahko napišem, da je tvoje izjava o samih kockicah BS. Sam sem poskusil dati neko oceno, glede na opažanje prej (kabel) in sedaj (siol tv).

Verjamem sicer, da ima marsikdo s slabo povezavo in/ali ogromnimi TV-ji slabšo uporabniško izkušnjo kot jo imam sam. Bi bilo smiselno, da napišeš na kakšni napravi gledaš TV in na kakšni povezavi.

Tudi številke o katerih pišeš so drugačne o teh, ki sem jih sam zasledil. Npr.: 1,5 Mb stream? WTF?

roCkY ::

Nekaj časa, po tistem, ko smo zvedeli na katerih IP-jih se mpeg4 oddaja je bil res 1,5 mbps strem na skoraj vseh kanalih. Le nekaj jih je bilo 1.9-2.0 mbps. Sedaj je po kakovosti skorajda enakovreden mpeg2. Morda le malček barvne intenzivnosti manjka, kar se pa da z nastavitvijo kartice korigirati. Skratka Siol mpeg4 prek dovolj zmogljivega PC je povsem uporaben. To trenutno štejem v precejšen + Siol-u kot uporabnik na bakru glede na svojo uporabniško prakso.

Veron ::

mpeg4 sedaj večina kanalov šiba z 2.5-2.7mbit (na sagemov stb) in moram rečt, da razlike med mpeg2 in mpeg4 na sagemu ne vidim, mogoče celo manj tistih kvadratkanja ob zelo hitrih gibih... je pa res, da zadeva sedaj deluje čist super, glede na mojo oddaljenost od centrale (4.6km)

mihax00 ::

Uspešno presedlal iz T2 VDSL trojček v Siol trio optika!
Kaj lahko povem ...
vzel sem poln TV program tako da imam sedaj nekaj programov več kot pri T2, komunikator je občutno bolši kot pri T2 z več izhodi, funkcijami itd., v kvaliteti slike ne opazim razlike, slika je lepa brez zatikanj, kvadratkov in podobno, kot je bila že pri T2
internet imam sedaj 20/20 kar je tudi dosti več kot prej, dela super takoj ko poštimaš vse porte na modemu/ruterju, plus je še v modemu, ki je tudi boljši z več funkcijami in priključki kot pri T2, zraven sem dobil še Wi-fi ključek tako da imam sedaj tudi optical wireless po stanovanju kar sploh ni slabo :P
telefonija je uredo (edino telefona ti ne dajo tako kot pri T2)

torej v mojem primeru se je menjava izplačala praktično na vseh področjih pa še prenosnika sem dobil ...
če pa bi imel opcijo T2 optike pa skoraj zagotovo ne bi spreminjal operaterja, ker podpiram njihovo politiko in poštenost do uporabnika, kar se za Telekom včasih težko reče.

LP

tilenn ::

(edino telefona ti ne dajo tako kot pri T2)

Imaš pa možnost subvencioniranega nakupa analognega telefona (AVENA) ali IP telefona (SIEMENS A580). Vezava je 1 leto, kar pa poteče prej kot vezava za prenosnik, ki je 2 leti- vezave se ne seštevajo!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tilenn ()

Mare2 ::

Kaj pa slika, je kvalitetna? Katere programe lahko snemaš, ko te npr. ni doma?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IP ali kabelska TV

Oddelek: Zvok in slika
196132 (4421) Konlov
»

Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14913117 (6620) Tilen
»

kdaj bo Siol začel v optiko pošiljat boljši iptv signal?

Oddelek: Omrežja in internet
303257 (2238) Pesimist
»

Siol tv in kakovost slike

Oddelek: Omrežja in internet
496360 (4824) Tilen
»

SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
559267 (8079) antireal

Več podobnih tem