» »

Samsung Galaxy tab 10.1

Samsung Galaxy tab 10.1

clip ::

Ima kdo to napravo in lahko malo napiše dobre in slabe lastnosti naprave iz prve roke ?
Zelo me zanima predvajanje flash vsebine npr kako deluje predvajanje na MMC rtvslo ? Predvajanje dvix in podpora podnapisom ??
Za vsako informacijo bom hvaležen in mi bo pomagala pri odločitvi nakupa.
Hvala
Pozdrav od Clipa

jahtba ::

Tako bom povedal,zelo sem razočaran,ker operacijski sistem ne podpira uporabo certifikata,kar sem takoj ugotovil,ker ne moram uporabiti klik NLB banke.Takšen odgovor sem prejel od NLB,dodam lahko še samo to,da se za to nihče ne sekira,da bi odpravil to pomanjkljivost. Avi sem sicer poskušal gledat,podnapisov ni bilo,kar verjetno pomeni,da bi verjetno moral iskat drug predvajalnik. Za slabo štejem še to,da nima usb priklopa,priklopa zakakšno spominsko kartico,ali priklopa za zunanji lcd. Res je,da se dobijo nekakšni adapterji,ki pa niso poceni. Tudi etui ni priložen,da o slabi ponudbi le teh ne bi izgubljal besed. Za ta denar kupi drugo tablico,ki teh težav nima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jahtba ()

clip ::

Ja jahtba res je vse kar si napisal.Sem ga že nabavil in res ima tudi nekaj pomanjkljivosti.Sicer meni je pri mp4 predvajal podnapise samo jih moraš prvič na desnem meiju zgoraj omogočiti.Tudi sam se ukvarjam zadnje dneve z iskanjem ustreznega etuija vendar nič konkretnega razen originala, ki pa je zelo drag. Tudi flash predvaja b.p. ko ugotoviš, da moraš preklopiti na "vklopi vtičnike".Odzivnost zaslona je odlična in sama naprava je odlično izdelana in morda malo prevelika za držanje v roki.
Pozdrav od Clipa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Zvok in slika
2330257968 (72060) dope1337
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822446 (15884) kamuee
»

chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )

7713321 (7536) bizi72
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

15559803 (45734) goby
»

Popcorn hour A 200

192991 (2522) dixi3

Več podobnih tem