Forum » Operacijski sistemi » linux+adsl+ruter+web-server+pc-win ?
linux+adsl+ruter+web-server+pc-win ?
medjugorje-si ::
Zanima me ideje kako spraviti v eno pc kisto z linuxom sledece: ruter za staticni IP, fw, web server. Vse to povezano na ADSL. Ter drug PC z win za delo in internet na prvi PC.
Zanima me kako mocen PC rabim za prvo idejo?
Hvala
Zanima me kako mocen PC rabim za prvo idejo?
Hvala
mile ::
ClarkConnect
Sam uporabljam p200, 64 mb RAMA, 30 GB diska
Gor mi lufa Apache, MySql, PHP, ProFTP in mlDonkey
Vse brez problema
Sam uporabljam p200, 64 mb RAMA, 30 GB diska
Gor mi lufa Apache, MySql, PHP, ProFTP in mlDonkey
Vse brez problema
SasoS ::
Za route+fw brez webserverja zadostuje že kak 386 ali 486 (pa recimo šibkejši pentium za udobno delo...itak če dobiš tako kramo, ni razlik v ceni, verjetno ). Webserver je druga finta - odvisno kolk boš imel obiska. Nič ali zelo malo velja isto kot zgoraj...koker imaš pa malo več ljudi se pa ram in pa procesor zelo hitro poznata...
medjugorje-si ::
Red hat 7 ali 8 ima ze v defult nastavitvah moznost ruter, FW, server, adsl, isdn, win modem, in je tudi v slovenscini ( ne vse), za priklop win-pc se potrebujemo mrezne kartice in stvar deluje... in ce ne vklopis graficnega umesnika res ne ptrebujes super Pc, ampak star rabljen racunalnik, le diski naj bojo novejsi in hlajenje reseno in bo stvar delala in dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570102 (6931) | c23po |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64702 (28397) | JoskoMacher |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4312 (3258) | sverde21 |
» | Postavljanje strežnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4987 (3936) | tx-z |
» | ADSL-kako povezati 4 PC?Oddelek: Omrežja in internet | 2036 (1762) | ToniT |