» »

obožujem debeluške

obožujem debeluške

«
1
2 3 4

Shegevara ::

Živjo

jaz zelo fantaziram, da bi bil skupaj z žensko, ki ima zelo veliko postavo že odkar pomnim.

Seveda, to v družbi in nasploh je zelo problematično.

Predvsem prijatelji bi se norčevali iz mene, starši bi me postrani gledali skupaj z mojo izvoljenko, česar tudi nočem.

Mislite, tudi, da če dobim kakšno lepo obdarjeno divo v svoje roke, bi mi morda zamerila, da me predvsem zanima njena ogromna rit in to, da se zakopljem v njen trebuh, kot pa njena osebnost in vse to?

In nasploh ima kdo kakšne nasvete o tem kje se jih dobi po raznih žurih in to jaz razen malce širših bab, res debelušnih gospodičen sploh ne vidim, razen kakšne tujke na cesti samo to me je pa malo sram jih nadlegovat.

Ima kdo že kake izkušnje s tem?

LP
  • odbrisal: Primoz ()

Zheegec ::

:):)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Pšenični ::

"jaz zelo fantaziram, da bi bil skupaj z žensko, ki ima zelo veliko postavo že odkar pomnim."




Misliš take lepotice....(bolje da ljulja nego da žulja)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Reycis ::

Malo vecje kot to pa ze :)

OP: +1 od mene

Loocas ::

telbanc, to je lahka kategorija

Shegevaro zanimajo težko kategornice

Pšenični ::

"telbanc, to je lahka kategorija

Shegevaro zanimajo težko kategornice"

Predlagam, da ne pretiravamo in nadaljujemo z dobro mero okusa. Videl sem že prav prikupne "debeluške". Torej...

Shegevara ::

točno Lookas in Majk.. takih kot je ta na sliki je toliko da sploh ne bi imel težav.

Mislm dobro, take ki pa rabi tri stole da se usede pa spet ne ;)

Pšenični ::

Nisi sam, mnogo moških je tvojega mnenja...tole sem pobral z enega portala...

"Obožujem to. Rad imam dekline z mesom. Koščene bejbe, za katere se bojim, da se bodo ravnokar prelomile, mi niso bile nikoli pri srcu. Bejbe morajo imeti na sebi vsaj kakšen kilogram maščobe preveč. Da se ta maščoba lahko brez problemov "kuri" v dolgočasnih nočeh, ko se nam igra nagajiva posteljna igrica "...

jype ::

Shegevara> Seveda, to v družbi in nasploh je zelo problematično.

Čemu? Meni se smejijo zaradi sto različnih reči, pa me ne premakne. Saj ne živiš zato, da boš zadovoljil ljudi, ki se ti smejijo.

Pšenični ::

"Čemu? Meni se smejijo zaradi sto različnih reči, pa me ne premakne. Saj ne živiš zato, da boš zadovoljil ljudi, ki se ti smejijo."


Se strinjam, če je tebi všeč taka deklina, ne vem zakaj bi bilo to problematično. Če se človek ozira preveč na druge,...potem verjetno ne boš nikoli srečen...in zadovoljen , mislim na tem obravnavanem področju.

Shegevara ::

jype>....

lep predlog ampak moram najprej zbrati dovolj poguma in znanja (glej moj prvi post).

Ja malo me skrbi ugled. Saj prijateljstev verjetno ne bi izgubil, ampak predvidevam, da bi si kdo mene predstavljal kot kakšnega "underachieverja"...

jype ::

Shegevara> Ja malo me skrbi ugled. Saj prijateljstev verjetno ne bi izgubil, ampak predvidevam, da bi si kdo mene predstavljal kot kakšnega "underachieverja"...

Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.

-- Steve Jobs

guest #44 ::

Kako gre komad od zmelkoow:

"Si kdaj pomislu,
da si srečen,
samo če misliš,
da drugi mislijo, da si"


Sicer pa poznam eno tako žensko, ki ima kar široko rit in bolj polno telo. Ma pa tak kjut obrazek, da te spravi v trans. Pa po karakterju ga tud seka. Skratka "fuck till you drop" material.

Zgodovina sprememb…

Shegevara ::

>jverne

Where fat bitches at? :D

Ene parkrat sem šel u mcdonalds v ljubljano, da bi videl kakšno ampak na moje presenečenje jih sploh ni bilo. (no saj vem da sem shallow)

Tudi, kolikor poznam notranjo psiho ljudi, ni veliko polnih deklin popolnoma samozavestnih.

Recimo, da dobijo fanta in upajo na nevem kakšne romance in to, da jih imam rad zaradi osebnosti, jaz bi jo pa najraj ta prvi dan u pojsteljo spravil.

Shegevara ::

>jype

ne me narobe razumet, zelo cenim tvoje odgovore ampak tvoji nasveti so preveč splošno naravnani, 100x zlajnani in možni za 1001 napačno interpretacijo,

idejo maš dobro, ampak v temo, kjer me zanimajo splošne zadeve in izkušnje z zvezo z močnejšo žensko pa manj pašejo. Thx

jype ::

Če bi rad samo spolnost, se skoraj zagotovo bolj splača uporabit profesionalne storitve.

Bo manj neprijetnih obveznosti in presenečenj.

guest #44 ::

Večina žensk ima bebava pričakovanja, ki so kompletno skregana z realnostjo. Nasploh vidim pri ženskah več "simple mindedness" kot pri moških. Nevem no, čredni nagon je pri ženskah tok močnejši.
Sicer pa sem off-topic.

Žal ti tu ne morem pomagat razen tega, da poveš babi v faco kaj pričakuješ.

jype ::

jverne> Večina žensk ima bebava pričakovanja, ki so kompletno skregana z realnostjo.

Ja, to je ena od tistih reči, po katerih se od moških prav nič ne razlikujejo.

Shegevara ::

jype je izjavil:

Če bi rad samo spolnost, se skoraj zagotovo bolj splača uporabit profesionalne storitve.

Bo manj neprijetnih obveznosti in presenečenj.


če bo to vse kar bom imel od žensk bo to zelo suhoparno življenje, še posebej ker nisem toliko "loaded" da bi si jih kar tako privoščil :)

jype ::

Po mojih izračunih so precej cenejše od resnih zvez, razen morda takšnih, kjer si ti neto prejemnik, ki so zelo redke.

guest #44 ::

@jype

Moje izkušnje so...da od vseh žensk in moških, ki poznam, je bebavo fantaziranje predvsem na strani žensk. To recimo bi tudi znal utemeljit iz evolucijskega vidika.
Logično nekaj izjem je, ampak trend, ki sem ga iz svojega preprostega kvazi-sistematičnega opazovanja opazil, potrjuje mojo tezo.

Poenostavil bi tako: Ženska ob novem partnerju fantazira kaj bo vse "dobila" od njega. (Kot dobila ne mislim zgolj materialno, ampak tudi iz doživljajsko/čustvenega vidika). Moški ob novi partnerici pa fantazira o svojem uspehu in sposobnosti.

Sicer pa smo zelo off-topic. Predlagam drugo temo.

Zgodovina sprememb…

Shegevara ::

>jype

hahaha... kje so časi, ko sem sanjaril, da imam idealen tip perfektne ženske, tako, ki bo zadovoljna, hvaležna (in tudi jaz hvaležen njej!!!) in polne postave, ne pa kot kakšen drag avto OJOJ

jype ::

jverne> Moški ob novi partnerici pa fantazira o svojem uspehu in sposobnosti.

Kolikor jaz lahko vidim, večina moških v svežih zvezah fantazira o tem, na kakšne načine bodo vodili spolnost z novo partnerico. Praviloma se razočaranje pokaže takrat, ko se dekle v zvezi prvič spopada z resnejšimi menstrualnimi bolečinami, moški pa to interpretirajo na tisoče napačnih načinov, od sumov o nezvestobi, preko dvomov v svoj libido, pa vse do prepričanja, da gre za poskuse manipuliranja.

Shegevara> kje so časi, ko sem sanjaril, da imam idealen tip perfektne ženske, tako, ki bo zadovoljna, hvaležna

Ko sem bil jaz mlad, sem izračunal, da ne bom nikoli niti spoznal takšne ženske.

No, eventuelno se je izkazalo, da sem se motil - ne v izračunu, temveč v tem, kako učinkovito lahko iščemo in izbiramo partnerje.

guest #44 ::

No, si lihkar potrdil mojo domnevo. Moški predvsem se posveča svoji sposobnosti in svoji vlogi, medtem ko ženska želi nekoga, da ji zapolne praznino. Same old, same old. Tisočletja stara modrost.
Slišalo se bo pedrsko, ampak bolj kot je ženska ženska, manj je zanimiva. Enostavno ni feedback-a in je zgolj luknja, ki jo treba napolnit.

To se vidi povsot v človeški družbi. Od potovanj, do spoznavanja novih ljudi, do hrepenenj. Ženska je zgolj pasivni element. Večina žensk je zatorej brezveznih. So seveda izjeme, ki so se nekako izmuznile čez evolucijski filter oz. nek drugi dejavnik, ki je vplival.

jype ::

Povprečen moški torej ni brezvezen, ker misli samo na spolnost?

Povprečen moški tako dojema realnost, ja.

guest #44 ::

Moški smo preprosti, ampak vsaj si ne delamo bebavih fantazij, smo precej bolj v stiku z realnostjo. No, vsaj pomembnejši del populacije.

oemdzi ::

Vedno ko berem dialoge med Jypeom in Jvernom, vedno opazim da pocasi tema prehaja v tematiko moski vs zenske, kjer Jype deluje kot feministka ujeta v moskem telesu in na drugi strani je Jverne z svojo muslimansko perspektivo zensk :D

No sj me zabavata, priznam! :D

jype ::

Sej moški je komot feminist.

Še posebej enostavno je to bit takrat, ko se pogovarjaš z nekom, ki ni obdarjen z empatijo, ter vse gleda le z lastne perspektive.

Ko me takšni vprašajo "Kako si vedel?" z največjim veseljem odgovorim kot Charles Litton: "Feminine intuition."

jverne> Moški smo preprosti, ampak vsaj si ne delamo bebavih fantazij, smo precej bolj v stiku z realnostjo. No, vsaj pomembnejši del populacije.

Spolnost torej ni bebava fantazija?

Okapi ::

Moje izkušnje so...
... tako zelo majhne, da je praktično vse, kar sklepaš na njihovih osnovah, napačno.

O.

guest #44 ::

Moški ne fantazirajo o spolnosti, ampak they give their best shot at it. Seveda si želimo večjega tiča, vendar v sebi dobro vemo, da ga ne bomo zagotovo nikoli dobili. Ženske pa tudi fantazirajo o večjem tiču, le da one ga precej bolj vrjetno bodo dobile, vendar na žalost bo tud ta premajhen.

jype ::

Nenavadno se mi zdi, da moram jaz, s tako malo praktičnimi izkušnjami, razlagat o tem, da je moško spolovilo lahko za kakšno žensko tudi predolgo (in odnos v takem primeru postane boleč), pa da je orgazem, ker je stvar avtonomnega živčnega sistema, mogoče doseči z najrazličnejšimi oblikami stimulacije, pri čemer kakršnakoli penetracija sploh ni obvezen sestavni del odnosa, pa da so kulturni vzorci, na podlagi katerih ženske in moški razvijajo svoje fantazije, po svetu popolnoma različni.

Je že res, da se v zahodni kulturi dobro prodajajo večje prsi in večji penisi, a v tem ni nič univerzalnega, še manj pa naravnega (oziroma evolucijsko pogojenega). Srečni ljudje so predvsem tisti, ki to razumejo, zaradi česar ne čutijo potrebe po izpolnjevanju uveljavljenih družbenih norm, temveč se posvetijo rečem, ki jim ugajajo.

Meni so, ravno nasprotno kot avtorju teme, všeč športnice. Vseeno mi je, če mi kdo očita, da je moje dekle koščeno, da ima premajhno oprsje, da "nimaš kej prjet" in podobne fraze, ki jih poslušam od tistih, ki si radi domišljajo, da sem se moral zadovoljiti s tem, ker moram kot majhen plešast računalničar z očali in preveliko telesno težo pograbiti prvo dekle, ki me je sploh pripravljeno pogledat. Za ugled me skrbi zgolj pred ljudmi, s katerimi delim vrednote - jverne to očitno ni.

detroit ::

deluje mi na trolla ampak dobro, jst pa nism hinavc in pričakujem od ženske to kar od sebe in to je lepa postava

jverne ženske ne fantazirajo o večjem tiču, ker ko dobijo tvojega "povprečnega" se derejo ko prevzameš pozo prave penetracije kot da bi ji ga čez grlo rinu....tko da...say what?
Skero

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: detroit ()

Invictus ::

Mislim da si boš brez problema kaj našel za s*x.

Sam pogosto menjaj da ne bi dobile ideje o kaki resni vezi :D, če toi ni do tega.

Če ti pa je, pa tole - živiš zase in ne za druge. Oz. živiš za in z ljudmi za katere se odločiš.

Vse skupaj je samo stvar odraslosti in točke odločitve. Če tega ne sprejmemo (tako moški in ženske), pač bluzimo dokler nismo prestari da bi nas kdo povohal. Potem pa na stara leta lahko stokamo zaradi izgubljenih priložnosti. Idealno za bar in za pridružitev klubu pijancev.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Sc0ut ::

Ok, malo smešno, ampak je lahko realno. Najdi si eno povprečno, potem pa ji 1 leto zvečer ful kuhaj in verjemi, da boš kmalu imel punco, ki si jo želiš.
Ko punce uživajo v razvajanju zelo hitro pozabijo da je treba pri hrani pazit.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Aston_11 ::

Shegevara je izjavil:

Živjo



Mislite, tudi, da če dobim kakšno lepo obdarjeno divo v svoje roke, bi mi morda zamerila, da me predvsem zanima njena ogromna rit in to, da se zakopljem v njen trebuh, kot pa njena osebnost in vse to?


LP



Kaj ima obdarjenost s tem? Resno mislipš, da koga zanima osebnost ženske? Osebnost je bolj ali manj moteč faktor. TI samo glej, da ne dobiš strašilo v roke, da bodo ostali zadovoljni, osebnost gor ali dol.

Troll mode?!

jalovec09 ::

Invictus je izjavil:

Mislim da si boš brez problema kaj našel za s*x.




To se vedno najde, saj ženske prov prosjo....vsaj nekatere.

guest #44 ::

jype je izjavil:

Nenavadno se mi zdi, da moram jaz, s tako malo praktičnimi izkušnjami, razlagat o tem, da je moško spolovilo lahko za kakšno žensko tudi predolgo (in odnos v takem primeru postane boleč), pa da je orgazem, ker je stvar avtonomnega živčnega sistema, mogoče doseči z najrazličnejšimi oblikami stimulacije, pri čemer kakršnakoli penetracija sploh ni obvezen sestavni del odnosa, pa da so kulturni vzorci, na podlagi katerih ženske in moški razvijajo svoje fantazije, po svetu popolnoma različni.

Je že res, da se v zahodni kulturi dobro prodajajo večje prsi in večji penisi, a v tem ni nič univerzalnega, še manj pa naravnega (oziroma evolucijsko pogojenega). Srečni ljudje so predvsem tisti, ki to razumejo, zaradi česar ne čutijo potrebe po izpolnjevanju uveljavljenih družbenih norm, temveč se posvetijo rečem, ki jim ugajajo.

Meni so, ravno nasprotno kot avtorju teme, všeč športnice. Vseeno mi je, če mi kdo očita, da je moje dekle koščeno, da ima premajhno oprsje, da "nimaš kej prjet" in podobne fraze, ki jih poslušam od tistih, ki si radi domišljajo, da sem se moral zadovoljiti s tem, ker moram kot majhen plešast računalničar z očali in preveliko telesno težo pograbiti prvo dekle, ki me je sploh pripravljeno pogledat. Za ugled me skrbi zgolj pred ljudmi, s katerimi delim vrednote - jverne to očitno ni.


Če je "penis" na vse kar si pomislu v mojem postu, potem slabo bereš med vrsticami.


Če pa že o penisu moremo je dolžina le-tega med zadnjimi, ki žensko zanima. Kaj ji je všeč pa bom prepustil vam, da razmislite.

Blazz ::

Najbolje da se včlaniš:
http://lifestyle.enaa.com/Svet-slavnih/...

HAHA

galu ::

Blazz je izjavil:

Najbolje da se včlaniš:
http://lifestyle.enaa.com/Svet-slavnih/...

HAHA


Uf, kak so povešene..8-O
Drgač pa ne, ne razumem OP-ja. Pri suhici vsaj čutiš dele telesa, pri takih pa ne ločiš med boki in oprsjem. Js si nebi upal iti v element 'pussy-lickinga', saj bi se bal kaj bi se zgodilo, če dobi kak večji orgazem (pri katerem vemo, da nožne mišice ponorijo) in bi se zato resno bal za svoje življenje.
Tako to gre.

Gladi ::

OP je verjetno troll, čeprov podobno problematiko se je dalo zasledit v filmu City Island

ameba ::

Men se je vedno zdelo smešno, kaj počnejo moški z močnejšimi ženskami ( in obratno ). Meni močnejša oseba pomeni, slabo prehranjevanja, nešporten tip človeka, v večini primerov nizka samozavest, posledično ne-socialnost, težave z osebnostjo itd .... ( obstajajo izjeme, poznam 2, ter boelzen ne šteje pod mojo kritiko ).

Takim osebam, bi z veseljem pomagal, vendar da bi se pa z njo videl v prihodnosti NI ŠANS.
Kaj naj počnem z osebo, ki ne mara športat ? Z osebo ki nikamor ne hodi ?

Zakaj sem to napisal... Avtor teme premisli dobro, če bi s tako osebo rad bil v zvezi ( razen če nisi sam tak ).
Če te rejca debeluška, potem pojdi zvečer ven v diskače. Velilko sem jih že videl in verjemi nekatere so prov legende in imajo dober karakter, s tem posledično imaš šanse, da se ti posreči ONE NIGHT STAND !


Gud luck.....

;-) ::

Nevem kaj je sploh point te teme.

Debeluške če jih tako imenuješ so ponavadi še "lažje" za dobit, ker itak težje "dobijo". Potem pa grejo samo ven vsak vikend in čakajo če bo kaj ali ne.

Drugače pa se strinjam z tem:
Men se je vedno zdelo smešno, kaj počnejo moški z močnejšimi ženskami ( in obratno ). Meni močnejša oseba pomeni, slabo prehranjevanja, nešporten tip človeka, v večini primerov nizka samozavest, posledično ne-socialnost, težave z osebnostjo itd .... ( obstajajo izjeme, poznam 2, ter boelzen ne šteje pod mojo kritiko ).


Moram pa priznati da poznam par močnejših žensk- ne ravno tak da vse visi, ko so izjemno simpatične...ampak za kaj več kot BJ si jih ne predstavljam =)

Blinder ::

če so komu všeč debeluške je neki narobe z njim, podobno kot s homoseksualci.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Blinder> če so komu všeč debeluške je neki narobe z njim, podobno kot s homoseksualci.

In ker s homoseksualci ni nič narobe, tudi ni z ljudmi, ki imajo raje dekleta močnejše postave.

Blinder ::

o je narobe je
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Blinder> o je narobe je

Ni, ni. To je naravno in normalno. Narobe so te vzgojili, kar se pa lahko vsakemu zgodi, nisi ti kriv.

Blinder ::

a mu lahko kdo drug razloži da homoseksualci SO napaka narave?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Če bi bili napaka, bi izumrli že pred dinozavri... Pa niso.

Pšenični ::

"Če bi bili napaka, bi izumrli že pred dinozavri... Pa niso."

Prosim če bi nadaljevali o brkih debeluškah, ki včasih zmešajo glavo. Yipe pa lahko gre poučevat v "Parado ponosa".

"če so komu všeč debeluške je neki narobe z njim, podobno kot s homoseksualci."

Jaz se dobro grajene debeluške ne bi branil. Me sploh ne bi motilo, sploh če je po karakterju v redu. Mislim tud da z mano ni nič narobe, če včasih vidim kakšno bolj močno in si mislim, da bi morda bila "za hece".

Zgodovina sprememb…

Super Sonic ::

Ja malo me skrbi ugled. Saj prijateljstev verjetno ne bi izgubil, ampak predvidevam, da bi si kdo mene predstavljal kot kakšnega "underachieverja"...


Bolje, da te ljudje ne marajo zaradi tega kar si, kot pa, da te imajo radi zaradi tega kar nisi. Če ta tema ni troll, potem boš vsak dan težje živel s seboj, če boš živel za druge oz. za ljudi okoli sebe.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27138207 (33871) jype

[Q:] Kaj gledate pri izbiri partnerja ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17522271 (19046) BigWhale

Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41976243 (70712) Ziga Dolhar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483100807 (86985) guest #44

Več podobnih tem