» »

MS Messanger se ne prijavi

MS Messanger se ne prijavi

BoGo ::

Pozravljeni!

Imam program MS messanger in ga ze nekaj cajta uporabljam. Pred nedavnim sem si ga upgradal iz interneta in potem se mi vec noce avtomatsko prijaviti, ko se povezem na internet. Poskusil sem tudi z odkljukanjem "sign me in automatically", pa ne gre... A ma kdo kako idejo, kako se da to popravit?

Hvala

boštjan ::

ker ga zelo pogosto uporabljam sam,tudi mene zanima tvoj problem.najprej pa povej če ti kaj napiše zakaj se ne prijavi in keri OS maš.

Predator ::

jaz msn uporabljam že zlo dolgo in tudi tole sem že nekajkrat doživel pri upgradih... samo uninstaliri ga pa na novo instaliri potem je meni začel nazaj delat...

drugače je pa pri msn večji problem to da se vsake "zatakne" in se nekaj časa ne more logirat noter, samo to je bolj problem z serverji ne s klientom... ( glede na to da mi o tem poroča tudi ostalih 150 folka v moji listi )


aja a kater od vaju msn tools uporablja? ( za logiranje pogovorov kot ma icq in podobno )

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

boštjan ::

msn tools ne uporabljam,se pa je meni včeraj zgodilo nekaj čudnega.imel sem zadnjo verzijo msn explorera(uporabljam ga v navezi z messengerom) in ko hočem pogledat pošto me avtomatsko vrže na hotmailovo stran in ne v poštni predal od explorera.seveda updejtam in je vse ok.pa se danes zbudim,zaženem ms explorera in glej ga zlomka,spet hotmailova stran za pregled pošte.spet updejtam,zaženem na novo in, tako je, hotmailova stran za pregled pošte.pa še 1X updejtam ,a ne zaženem compa in zdaj spet dela,dokler ne bom compa vgasno in na novo zagnal.nekaj čudnega se dogaja pri MS.;((

BoGo ::

Ne, problem ni v tem, da se mi ne gre prijavit, ampak da se mi ne prijavi avtomatsko. Poskusil sem tudi z uninstallom in ponovnim installom, pa se vedno ne gre. Imam pa winXP.

boštjan ::

ups narobe razumel,kero verzijo pa uporablaš,5 ali 4.7?

BoGo ::

verzijo 4.7

boštjan ::

ne vem kaj bi blo narobe,res ne ker se tudi moj msn explorer čudno obnaša,punco redno iz messengera meče,mogoče kaki bug v tej novi poosodobitvi.

BoGo ::

Ja, čisto verjetno, da je bug. Na živce mi gre, ko moram vedno, ko se prijavim znova in znova se vpisovati. Če z desno kliknem na messangerjevo ikono in izberem "prijavi se kot ...@hotmail.com", se mi prijavi, če pa drugo opcijo (vpis.. ali nekaj podobnega), pa mi ne ve passworda. Upam, da to odpravijo.



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23675356 (15997) tilinho20
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1018956 (6141) klemenSLO
»

[INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
678346 (4553) KTr1sk
»

vdor v zasebnost

Oddelek: Pomoč in nasveti
355841 (4155) majii
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49246153 (19830) R33D3M33R

Več podobnih tem