» »

iPod shuffle in slušalke

iPod shuffle in slušalke

JesusChrist ::

Pozdravljeni!

Sem pred nakupom iPod Shuffle-a. Preden zadevo kupim me zanima (predvsem od tistih, ki si lastijo zadevo) kakšna je kvaliteta zvoka teh slušalk? Kakšna je kvaliteta samih slušalk? Na mimovrste sem prebral, da stranka ni bila najbolj zadovoljna s slušalkami in jih je menjala s sony-jevimi (baje boljšimi).

Prosim naj bodo odgovori objektivni (torej ne fanatično subjektivni...).

LP
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

tsatthoggua ::

Imam shuffle - tistega malega, baje prejsnja verzija... Slusalke imajo "vredu" zvok, vendar so mi bile neudobne. Zamenjal sem jih z nekimi Sony ki sem jih imel se od prej - bolj udobne in tudi na zvoku sem nekaj pridobil (predvsem basi). Kaksne vecje analize pa potem kasneje nisem delal.

JesusChrist ::

Mene predvsem zanimajo slušalke (same slušalke in zvok) od zadnjega shuffle-a - 4. generacija. Z določenih virov sem slišal, da niso najboljše in spet z drugih virov, da so apple-ove slušalke super. Nebi pa rad kupil mačka v žaklju, saj jih bom uporabljal vsakodnevno v gym-u ...
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

floyd1 ::

Oboje si po mojem slišal kar prav. Applove slušalke so v primerjavi z ostalimi priloženimi slušalkami zelo solidne, če pa hočeš iz svojega ipoda izvleči kar največ pa so sigurno kake druge slušalke še bistveno boljše - jaz imam npr. sennheiser PX-100 in zvok je fantastičen. Seveda moje niso "in-ear", so pa še ravno dovolj "prenosne". Meni je itak šlo le za kvaliteto, vse ostalo je bilo bolj na stranskem tiru.

telen ::

Z nakupom novih slušalk boš opazil razliko. Predvsem basi bodo boljši.

pivo ::

Applove priložene slušalke so super kar se tiče same kvalitete zvoka, so pa nerodne ker "padajo" ven. Vsaj meni, ker Shuffla uporabljam največ med tekom. Prejšnji teden sem jih zamenjal za Sonyjeve (ene za 15€) in je super ker imajo "gobico" katera preprečuje izpade slušalke iz ušesa
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mp3 player - kaj je trenutno top?

Oddelek: Kaj kupiti
424213 (3097) joc12
»

mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
152305 (1906) globoko grlo
»

Prodaja Macov in iPodov upadla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
506834 (5768) stuff
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61175630 (31328) M.B.
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
282386 (1944) OSA

Več podobnih tem