Forum » Kaj kupiti » Kateri LED LCD Kupiti-NUJNO
Kateri LED LCD Kupiti-NUJNO
balluf ::
Pozdravljeni,
Na hitro se moram odločiti za nov TV (stari je danes šel rakom žvižgat po 16 letih delovanja).
Kupil bi LED LCD 37˝/40 max do 750E raje manj.
Kaj mi priporočate za ta denar,3D ravno ne potrebujem, slika se mi zdi še najpomenbnejša ,slovenski meni ker nisem za jezike.
Nekdo mi je priporočal SONY ,da je najboljši, vendar se mi zdi kar drag.
PROSIM če mi mi pomagate v čimvečjem številu(brez TV-ja ne gre) tako da bi ga jutri kar kupil!
Na hitro se moram odločiti za nov TV (stari je danes šel rakom žvižgat po 16 letih delovanja).
Kupil bi LED LCD 37˝/40 max do 750E raje manj.
Kaj mi priporočate za ta denar,3D ravno ne potrebujem, slika se mi zdi še najpomenbnejša ,slovenski meni ker nisem za jezike.
Nekdo mi je priporočal SONY ,da je najboljši, vendar se mi zdi kar drag.
PROSIM če mi mi pomagate v čimvečjem številu(brez TV-ja ne gre) tako da bi ga jutri kar kupil!
Ibrahimovic ::
Samsung UE40D5000 je trenutno zelo poceni (500€ pri mediamarketu).
Slika več kot odlična. Sam imam T-2 in je slika perfektna. Filme lahko pa gledaš preko USB...
Design televizije tudi odličen. Zelo tanek.
Meni ima slovenski...
Tako da za ta denar dobis odličen TV. osebno sem zelo zadovoljen.
Slika več kot odlična. Sam imam T-2 in je slika perfektna. Filme lahko pa gledaš preko USB...
Design televizije tudi odličen. Zelo tanek.
Meni ima slovenski...
Tako da za ta denar dobis odličen TV. osebno sem zelo zadovoljen.
;-) ::
Kaj narediš če LCD nima USB-ja kak je najcenejši način spravit film iz ključka na TV ?
Kupil sem LG-ja ki je bil "v izložbi" kot kao nevem kaj sedaj pa nima usbja. Za star model siver 37" sem dal slabih 200EUR je pa res da ni garancije. Radi crkujejo lcd tv-ji ?
Kupil sem LG-ja ki je bil "v izložbi" kot kao nevem kaj sedaj pa nima usbja. Za star model siver 37" sem dal slabih 200EUR je pa res da ni garancije. Radi crkujejo lcd tv-ji ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
balluf ::
Ima še kdo kakšne predloge NUJNO!!!!!!!!
Fantje pomagajte pri odločitvi ... Moram danes kupiti.
Fantje pomagajte pri odločitvi ... Moram danes kupiti.
Han ::
Mislim, da boš še najbolj zadovoljen s Samsungom. UE40D5xxx serija je relativno poceni in brez 3D, UE40D6xxx podpira 3D (z aktivnimi bluetooth očali).
Yolle ::
Imam predvajalnik z usb, preko hdmi povežeš s tv. dvejset ojrov
Kaj narediš če LCD nima USB-ja kak je najcenejši način spravit film iz ključka na TV ?
Yolle
sasli ::
;-) ::
Imam predvajalnik z usb, preko hdmi povežeš s tv. dvejset ojrov
Link al pa kaj ? Takoj kupim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28584 (21912) | popster |
» | kateri lcd tvOddelek: Kaj kupiti | 8397 (5471) | simic12 |
» | Kateri LED LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 3698 (3106) | sennheiser |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 70016 (56148) | seljo |
» | LCD TV 82cm Full HDOddelek: Kaj kupiti | 5417 (3827) | kitara8 |