» »

V Kiberpipi ta teden

V Kiberpipi ta teden

Surfanje po spletu

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - V Kiberpipi bo danes, v torek, 27.9.2011 ob 17h Predstavitev projekta "Center za računalniško opismenjevanje KAFULI"
Razvojno-izobraževalni projekt računalniškega opismenjevanja se je od oktobra 2010 do avgusta 2011 odvijal v Bobu Dioulassu drugem največjem mestu v Burkina Fasu. Del predstavitve bo tudi pogovor z Issiako Sanonom, ki je praktični del projekta izvajal v Burkina Fasu. Tema pogovora bo predvsem prihodnost računalništva v Zahodni Afriki ter kako lahko na razvoj dogodkov vplivajo evropski razvojni projekti. Predstavitev je sklepni akt projekta, ki ga izvajajo Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj in partnerska organizacija Kafuli, Burkina Faso.


Jutri v sredo, 28.9. ob 19h - Spletne urice #180 pa bo Firefox 7 release party
Tokratne spletne urice se selijo na Celovško 32 v Ljubljani, v prostore Zemante, ki je svoj izdelek najprej ponudila prav na Firefoxu, ki ga uporablja tudi največ njihovih uporabnikov. Govora bo o prihajajočih Firefoxovih razvojnih orodjih za spletne razvijalce, ki predstavljajo velik odmik od uporabniške izkušnje, ki jo je pred leti začrtal Firebug. Predstavili bomo Boot to Gecko, ki je Mozillin odgovor na zaprte mobilne platforme, in obelodanili WebFWD, Mozillin pospeševalnik za startupe, študente in druge hekerje.

3 komentarji

Gosth64 ::

A nebi bilo bolj smiselno, da bi se te novice pisale vsaj 1 dan pred začetkom meetinga....

black ice ::

Predlagam, da se dogodki parsajo iz Kiberpipine strani/[vstavi xyz] takoj, ko so objavljeni. (Sem pripravljen žrtvovati prostor kjer je anketa za eno majhno okence 'IT dogodki v Sloveniji'). Mogoče bi tako uspeli pritegniti več ljudi, ki ne zahajajo redno tja oz. na takšne/podobne dogodke.

PS: Saj omogočajo RSS feed z dogodki. Nemogoče! :>

Tear_DR0P ::

A nebi bilo bolj smiselno, da bi se te novice pisale vsaj 1 dan pred začetkom meetinga....

saj novice se napišejo kak dan prej, samo potem pozabimo težiti da nam jih objavijo. če pa želiš biti res ažurno obveščen, imaš na našem sajtu na voljo RSSfeed, iCal koledar, lahko se prijaviš na mailing listo, ...

sicer razumem kako je, tudi sam sem pizdil par let nazaj, ko še nisem bil del ekipe, ampak danes bolj razumem zakaj objave več kot tri dni vnaprej niso mogoče.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Državni oblak (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5612560 (7967) c3p0
»

Amazon predstavlja Fire TV Stick

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
97680 (6750) PrimozR
»

Garancija iz tujine

Oddelek: Loža
81221 (1020) damjan1980
»

Alternativni načini upravljanja iger na GDC 2010

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
53370 (2832) Berserker
»

Gmail posodobitev sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
122222 (2026) Goldee

Več podobnih tem