Forum » Programska oprema » Bluetooth
Bluetooth
tomazek9 ::
Kupil sem si prenosni računalnik HP 635. Na njem je bil inštaliran operacijski sistem Linux Suse Enterprise Deskop 11. Na računalniku je tudi bluetooth. Odkar sem pa inštaliral Win 7 pa več nemorem vklopiti Bluetootha... A potrebujem kakšen drver ali kaj?
technolog ::
Jasno! :)
Ampak prej boš moral pogledat v managerju, kateri tip modula je...
Drugače se tega ne dela. Laptop s SUSE je pač namenjen za ta operacijski sistem, tudi kar se tiče kompatibilnosti...
Ampak prej boš moral pogledat v managerju, kateri tip modula je...
Drugače se tega ne dela. Laptop s SUSE je pač namenjen za ta operacijski sistem, tudi kar se tiče kompatibilnosti...
tomazek9 ::
Saj drugače mi vse dela odlično. Tipke F1 - F12 mi vse funkcije delajo enako kot na linux-u (Z njimi lahko regučiram zvok, svetloba... saj zato so tudi namenjnjene te tipke na tem računalniku).
technolog ::
Ja, poglej ime kateri bluetooth modul maš... Pa kr napiš semle, ziher se bo kdo našel, ki ve za gonilnike...
Problem je če kupiš laptop z linuxom je to, da ne dobiš zraven CDja z windows driverji.
Problem je če kupiš laptop z linuxom je to, da ne dobiš zraven CDja z windows driverji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12107 (7373) | stumf |
» | Izšla Mandriva Linux 2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10123 (7895) | 5er--> |
» | Izšel je Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9714 (6771) | McMallar |
» | Reševanje vojaka Viste (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 25202 (14805) | poweroff |
⊘ | Vista ali Linux? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14296 (9625) | OmegaBlue |