Forum » Kaj kupiti » Projektor
Projektor
thexfale ::
Lep pozdrav!
Šef mi je dal precej težko nalogo da kupim projektor. Uporabljal naj bi se predvsem za gledanje slik, posnetkov in filmov v biroju in na prostem, tako da bi vrjetno prišel v poštev prenosni projektor. Imel naj bi čim več priključkov, da bi se dalo gledati filme iz računalnika in pa da bi nadomestil televizijo. Gledal sem projektorje za hišni kino vendar so cene kar visoke. Bi bili projektorji srednjega cenovnega razreda (700€) dovolj dobri ali bi bila kvaliteta slike preslaba?
Najlepša hvala!
Šef mi je dal precej težko nalogo da kupim projektor. Uporabljal naj bi se predvsem za gledanje slik, posnetkov in filmov v biroju in na prostem, tako da bi vrjetno prišel v poštev prenosni projektor. Imel naj bi čim več priključkov, da bi se dalo gledati filme iz računalnika in pa da bi nadomestil televizijo. Gledal sem projektorje za hišni kino vendar so cene kar visoke. Bi bili projektorji srednjega cenovnega razreda (700€) dovolj dobri ali bi bila kvaliteta slike preslaba?
Najlepša hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71009 (3898) | matobeli |
» | Čuden problem s projektorjemOddelek: Zvok in slika | 3165 (2460) | Tim55 |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71887 (21590) | Šolar |
» | Grafična kartica s štirimi izhodiOddelek: Strojna oprema | 2442 (1843) | Okapi |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 2607 (2149) | ~Panter~ |