» »

Parada ponosa

Parada ponosa

Temo vidijo: vsi
««
22 / 34
»»

PacificBlue ::

Ok, pa poglejmo kaj pravi Freud:

TEORIJA PSIHOSEKSUALNEGA RAZVOJA

ORALNA FAZA: Libido se usmerja na področje ust. Dojenčku prinašajo zadovoljstvo oralni dražljaji: sesanje, hranjenje, požiranje, grizenje. Značilna je simbioza med materjo in otrokom: tesna medsebojna povezanost in odvisnost. Otrok deluje po načelu ugodja, zahteva takojšnjo zadovoljitev potreb (id).

ANALNA FAZA: Libido se usmeri z ust na anus. Primarno je izločanje in zadrževanje izločanja. Pomemben je proces privajanja na kahlico (toaletni trening), saj je to prva večja zahteva, pred katero je otrok postavljen, prva situacija, ko lahko res sam presoja, koliko se podrediti, koliko delati po svoje, prvič ga ne more nihče prisiliti ali mu preprečiti. Otrokovo zadovoljstvo ob izločanju je torej povezano z občutkom samostojnosti. Starši so postavljeni pred presojo, koliko siliti in koliko biti popustljiv. Ta konflikt spodbuja razvoj ega, saj se otrok uči, da je potrebno zadovoljevanje potreb prilagoditi situaciji. Otrok se lušči iz simbioze z materjo, postaja samostojen ("obdobje prve trme").

FALIČNA FAZA: Libido se usmeri na področje spolnih organov. V tem obdobju sta eksploracija (ogledovanje in raziskovanje genitalij) in otroška masturbacija normalen razvojni pojav. Otrok odkrije spol in se začne obnašati kot spolno bitje, razjasnjevati se mu začnejo pojmi, da je mama ženska in oče moški, on sam pa mali moški / ženska. Zanima ga vse, kar je povezano z razliko med spoloma, rojevanjem otrok in spolnimi organi.

Oidipalna situacija (se dogaja v območju nezavednega):
Deček se vse bolj zaveda svojega spola in začne se identificirati z očetom, istočasno se naklonjenost do matere pa se poveča. Mati je za vsakega otroka prvi objekt libida in v tej fazi se pri dečku libidne težnje okrepijo. Postane posesiven, očeta začne doživljati kot rivala in ga hoče izpodriniti v njegovi vlogi do matere, ga odstraniti (kastrirati?). Ker pa je oče močna, dominantna figura (avtoriteta), se sin boji, da bo oče v tem boju za materino ljubezen zmagal, njega pa kaznoval. Najhujša kazen v tej fazi bi bila kastracija ("kastracijska bojazen"). V resnici naj bi šlo za projekcijo: sin hoče kastrirati očeta, kar je nesprejemljivo, zato te impulze pripiše njemu. Situacija se razreši tako, da se otrok identificira z istospolnim staršem, sprejme svojo otroško spolno identiteto, incestne in agresivne težnje pa potlači v podzavest. Razrešitev oidipalne situacije vpliva na kasnejši odnos do avtoritet, saj se v tem obdobju prvič pojavi zavist do avtoritete in odpor proti njej. Vpliva tudi na strukturiranje superega (ponotranjanje norm staršev) in kasnejše partnerske odnose. Pri zapletih v tej fazi se lahko kasneje pojavi pretirana potreba po potrditvah s strani drugih zaradi pomanjkanja samozaupanja, premočna navezanost na starša nasprotnega spola, morda iskanje veliko starejšega partnerja, ki bi prevzel vlogo matere oz. očeta, težave pri oblikovanju spolne identitete (npr. ne znajdeš se v vlogi partnerja, očeta ali matere) ...

itd..
I’m out.
:3

Pyr0Beast ::

TEORIJA !

Verjetno ni odveč omenjati da freudovih teorij ni nobeden testiral kaj preveč.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Zdaj bi tle narisal en tak velik smajli, vsaj 15x15 centi...

Testirali smo jih vsi..tudi ti.
I’m out.

bezerk ::

Moja samica sporoča vsem homofobom, da ste latentni pedri in vas homoseksualci zato tako bolijo.
Po moje ima prav. Normalni, inteligentni ljudje se ne bi smeli počutiti ogrožene.

Tistim bolanim katolikom, ki tu težite o pedofiliji in jo primerjate z homoseksualnostjo bi pa jaz svetoval, da najprej počistite pred svojim pragom, TEMELJITO !
Brž, brž pucat , pozabte pedre, dela bo res ogromno.

USS Liberty ::

jype je izjavil:

Lahko rečeš, da google gejem daje vedeti, da niso nezaželjeni.

In zakaj naj bi se google, ki je komercialno podjetje, sploh ukvarjal s tem, da gejem daje ali ne daje karkoli vedeti. A so geji kaj plačali googlu, da njih reklamira in ti gooogle iskalnik vrže ven ne samo zadetke, ampak še neko homoseksualno reklamno zastavo. Če geji tega niso plačali, potem je to načrtna brezplačna googlova reklama za homoseksualizem, kar je zaskrbljujoče, saj ima google ogromen vpliv na ljudi. In takšno početje Brina in Pagea samo potrjuje stereotipe, da cionisti promovirajo homoseksualizem.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

mogoče pa na svetu živijo bolj strpni in razgledani ljudje, ki mislijo, da je za lov na čarovnice in podobno navlako čas že minil in so potrebne spremembe, pa ne samo tu.

jype ::

USS Nimitz> In zakaj naj bi se google, ki je komercialno podjetje, sploh ukvarjal s tem, da gejem daje ali ne daje karkoli vedeti.

Koji penis pa to tebe briga, ka-li? V svoji hribovski neotesanosti bi si dovolil celo zasebnim podjetjem pridigat o tem, kaj smejo in kaj ne?

Moja firma lahko ves denar šenka cionističnim overlordom, ki nadzirajo svet - and there ain't a damn thing you can do about it.

Zresni se!

USS Nimitz> Če geji tega niso plačali, potem je to načrtna brezplačna googlova reklama za homoseksualizem

Ne, ni. To je Googlovo javno priznanje, da kot podjetje homoseksualnost smatra za nekaj povsem normalnega in da je korporativna kultura na nivoju, kjer se ceni znanje in dosežke, ne pa zdravo fašistično predanost in arijski pedigre.

USS Nimitz> cionisti promovirajo homoseksualizem.

Bedaki pa po forumih trosijo neumnosti. Tak je ta svet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PacificBlue je izjavil:

Testirali smo jih vsi..tudi ti.

No I did not.

Vsaj teh dveh faz nisem imel;

FALIČNA FAZA

Oidipalna situacija

Za tiste predhodne se pa ne spomnem več.

V glavnem natrosi precej gluposti.

Sicer pa malo bolj resno; Čustva se dajo aplicirati na kateregakoli dojemljivega osebka, neglede na spol (in tudi neglede na starost). Tried and tested.

Zgodovina sprememb…

Vajenc ::

vajenc> Če bosta med sexom glasna, moraš biti hudičevo toleranten, da ti ne bosta šla na živce.
Tear_DROP> to je arugment, zaradi katerega dvema osebama ne bi dovolil da se poročita? če se boš preveč delal bedaka, boš to tudi ostal. če nekdo glasno seksa, si vtakneš čepke v uhe in ne slišiš nič. lahko greš tudi naslednjič potrkat na vrata in zaprosiš za sobno jakost.

Tebi se ni treba delat bedaka. Če se dva soseda v bloku dereta med seksom pomeni, da sta nemarno glasna. Se zgodi tudi pri nas. Osebno pa bi mi šlo orgazmično dretje gejev še toliko bolj na živce ali smeh, ker na takšne zvoke nisem navajen. Blagor pa vam, ki ste tako hudičevo tolerantni in si lahko vtikate vse sorte stvari v vse možne luknje v telesu.

vajenc> Sicer pa bi morda (ta morda je podkrepljen z raziskavo!)
Tear_DROP> priskrbi mi podatke o raziskavi, da jo pogledam

Klikni na link, ki sem ga prilimal in preberi kje dobiš vse ostale podatke. Matr ste komot.

jaz osebno zaupam v pravilnost svojih vzgojnih metod in verjamem da drugače misleči ljudje mojih otrok ne bodo kar tako prepričali v grozne stvari. sem pa prepričan da ne bom hotel narediti nič proti njihovi spolni usmeritvi, edino njihove poskuse seksa bom poskusil zadržati do takrat, ko bodo dovolj stari da bodo razumeli v kaj se spuščajo

Ga (jo) boš zvezal in gledal na uro do polnoletnosti in čez? ... In vi boste meni očitali krščansko moralo.

in mene osebno sploh ne zanima kdo s kom seksa za svojimi 4 stenami, ni mi važno kolko jih je in kakšnih spolov so, samo da so v spolni odnos vključeni prostovoljno - pa zelo si želim da so pri tem odgovorni, v kar pa jih ne morem siliti.

Če mene s svojim sexom ne obremenjujejo, tudi mene ne moti. Le zakaj bi me?

preostali del tvojega posta Vajenc, sploh ne bom citiral, ker je kopica nekih naučenih bedarij. še vedno pa nisi povedal kako bi homoseksualni par ogrožal tvojo družino in nisi povedal kako bi otrok vzgojen s strani dveh homoseksualcev ogrožal tvojo družino. in ne se še enkrat poskusit izvit z butastim izgovorom o zvoku seksanja.

B.E.R.I. in ne laži o mojih razlogih za pomisleke v zvezi z izenačitvijo istospolne skupnosti in poroke.

posvajanje otrok je pa tudi že bilo razloženo. otrok ima pravico do tega da ga vzgajajo odrasli. ne oče in mati. mene je vzgajala cela širša družina, stari starši, strici in tete. so reči, ki so me jih naučili strici in tete od očeta ali matere. in takšno družino mi bi lahko ponudila tudi istospolna starša.

Ti že veš, ko te je vzgajala kopica heteroseksualcev.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Matako ::

bezerk je izjavil:

Moja samica sporoča vsem homofobom, da ste latentni pedri in vas homoseksualci zato tako bolijo.
Po moje ima prav. Normalni, inteligentni ljudje se ne bi smeli počutiti ogrožene.

Inteligentni ljudje razmislijo o argumentu tako, da pogledajo njegovo mehaniko pod pokrovom:

Prvo kar opaziš je, da ta argument recimo ne dela v splošnem - ne slišiš pogosto recimo, da "so vsi sovražniki umetnosti v bistvu prikriti umetniki".

Ok, ni panike... vendar da misliti, da argument deluje v resnici izključno na učinku označbe "homoseksualec".

Vendar je to paradoks: če homoseksualnost ni nič slabega ne moreš hkrati nasprotnikom razlagati, da so slabi zato, ker so v resnici prikriti homoseksualci.

Tak argument je latentno homofobičen.
/\/\.K.

BigWhale ::

V zvezni drzavi New York so istospolne poroke postale veljavne nekaj ur nazaj.

Tear_DR0P ::

V zvezni drzavi New York so istospolne poroke postale veljavne nekaj ur nazaj

to ne šteje, tam so baje sami cionisti, ti bo zdaj liberty povedal
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Vajenc> Ga (jo) boš zvezal in gledal na uro do polnoletnosti in čez? ... In vi boste meni očitali krščansko moralo.

Ja, bomo ti - ker jo očitno ne le prakticiraš, tudi brez pomisleka jo projiciraš na vse ostale. Ko nekdo reče, da bo poskuse seksa poskušal zadržati do takrat, ko bo otrok vedel, v kaj se spušča, takoj pomisliš na represivne ukrepe, kar je, hecno, popolnoma krščanska finta.

Matako> Tak argument je latentno homofobičen.

Kljub temu, da je argument slab, v nekaterih primerih vseeno drži, psihološki mehanizem za njim pa je preprost in dobro dokumentiran.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

ahac ::

Tear_DR0P je izjavil:

V zvezni drzavi New York so istospolne poroke postale veljavne nekaj ur nazaj

to ne šteje, tam so baje sami cionisti, ti bo zdaj liberty povedal

Muslimanov je tud velik. Imajo kr velike džamije. Tukaj je sigurno kakšna povezava... :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Muslimanov je tud velik. Imajo kr velike džamije.

Muslimanov je tam trikrat manj kot Židov. Nima New York slučajno naziva "Jew York", "Hymietown", ipd." Sicer pa sama številčnost tukaj nima veze. Važno je, kdo ima v New Yorku denar in medije v rokah, ki med Američane širijo homoseksualno propagando in to sigurno niso muslimani, ampak "od boga izbrano ljudstvo".

New York nima naziva Jew York (razen morda v glavah shizofrenih antisemitističnih zblojencev).

USS Nimitz> med Američane širijo homoseksualno propagando

Kako le, da se je ti še nisi nalezel, ko vendar tako spremljaš vso to sceno?

@jype
A je Jesse Jackson tudi shizofreni antisemitski zblojenec, ko je New York imenoval "Hymietown", kar ga je nekoč stalo Demokratske predsdniške nominacije?

Sicer pa glavno, da je danes na dan slovenske državnosti na portalu nacionalne rtv glavna novica ta, da so v New Yorku uvedli homo poroke.

To je glavno, ja. Škoda je edino, da ni tudi Slovenija na svoj 20. rojstni dan prenehala s to nepotrebno diskriminacijo.

USS Liberty> A je Jesse Jackson tudi shizofreni antisemitski zblojenec, ko je New York imenoval "Hymietown", kar ga je nekoč stalo Demokratske predsdniške nominacije?

Ne.

Matako je izjavil:

Vendar je to paradoks: če homoseksualnost ni nič slabega ne moreš hkrati nasprotnikom razlagati, da so slabi zato, ker so v resnici prikriti homoseksualci.

Moj dragi filozof, tu ni nobenega paradoksa.
Slabi niso zato, ker so prikriti homoseksualci, slabi so zato, ker zanikajo svojo "seksualno bit" do te meje, da so agresivni, napadalni, bedasti, kot je razvidno v tej debati in so zaradi tega predvsem SLABI LJUDJE, posrani in prestrašeni.

Torej imamo normalne homoseksualce, ki so se sprijaznili s svojimi nagoni in svojo spolno identiteto ali take, ki živijo "v omarah" in nikomur nočejo nič, isto normalne, ampak prestrašene (bog vedi zakaj, ane ?), briga me in za ene in druge, live & let live.

In imamo slabe ljudi, ki so homoseksualci ali latentni, whatever in na vsak način želijo prepričati vse ostale, da so vse drugo kot pa to, najpogosteje tako, da napadjao "sebi enake", v njih mečejo kamenje, jih pretepajo, glasno protestirajo, se počutijo ogrožene in podobno, WTF ?

BigWhale ::

Fino bi bilo dodati opombo: Religious nuts will remain pissed.

Vajenc ::

bezerk je izjavil:

Matako je izjavil:

Moj dragi filozof, tu ni nobenega paradoksa.
Slabi niso zato, ker so prikriti homoseksualci, slabi so zato, ker zanikajo svojo "seksualno bit" do te meje, da so agresivni, napadalni, bedasti, kot je razvidno v tej debati in so zaradi tega predvsem SLABI LJUDJE, posrani in prestrašeni.

Torej imamo normalne homoseksualce, ki so se sprijaznili s svojimi nagoni in svojo spolno identiteto ali take, ki živijo "v omarah" in nikomur nočejo nič, isto normalne, ampak prestrašene (bog vedi zakaj, ane ?), briga me in za ene in druge, live & let live.

In imamo slabe ljudi, ki so homoseksualci ali latentni, whatever in na vsak način želijo prepričati vse ostale, da so vse drugo kot pa to, najpogosteje tako, da napadjao "sebi enake", v njih mečejo kamenje, jih pretepajo, glasno protestirajo, se počutijo ogrožene in podobno, WTF ?

Bezerk, v tej debati naj bi šlo, tako kot v vseh drugih, za izmenjavo mnenj. Jaz sem svoje mnenje večkrat povedal in ravno tako večkrat z nasprotne strani slišal protiargumente. Z nekaterimi takšnimi argumenti se celo strinjam, nekateri pa me niso prepričali. Agresiven, napadaln in bedast pa si kvečjemu ti. Kako posran, prestrašen, latentno gejast in slab človek je bezerk, si sicer ne znam predstavljati, ker sem za bezerka slišal šele na zadnji strani te teme. Lahko pa ti zase povem, da nisem tak, zato svoje "ad hominem" argumente obdrži pri sebi.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

a sm te piknu :D

Jaz osebno, če bi bil na tvojem mestu, bi se raje distanciral od mišljenja, da smo tle gor latentni homofobni pedri. Niti ni to topic debate. Pa tudi škodite s takimi izjavami svojemu krogu ljudi. Kot skodite s parado in uveljavljanjem pravic do otroka. V vsej človeski zgodovini, v vseh civilizacijah je za otroka v prvi vrsti vedno skrbela mater. Tudi iz freudovske psihoseksualne teorije je razvidno, da je to prava smer.
Če si zelita dva očka igrati mamico, si naj raje kupita barbiko.
I’m out.

Ziga Dolhar ::

PacificBlue je izjavil:

V vsej človeski zgodovini, v vseh civilizacijah je za otroka v prvi vrsti vedno skrbela mater. Tudi iz freudovske psihoseksualne teorije je razvidno, da je to prava smer.

Kaj je bolje kot mamica? - Dve mamici!

Lezbične poroke FTW, torej?
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

oprosti, sem srečno poročen očka, z osebo nasprotnega spola. Homoseksualci niso moj krog ljudi, niti pod točko razno, me pa ne ogrožajo, ker so "drugačni" tako kot mnoge vas.

Moj krog ljudi so pa še manj razni nestrpneži, kot jih tu gor mrgoli !!

Če bom lahko imel kdaj lezbicno poroko, potem sem za. Imam pravico biti lezbijka.
I’m out.

Limit-sky ::

Ziga Dolhar je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

V vsej človeski zgodovini, v vseh civilizacijah je za otroka v prvi vrsti vedno skrbela mater. Tudi iz freudovske psihoseksualne teorije je razvidno, da je to prava smer.

Kaj je bolje kot mamica? - Dve mamici!

Lezbične poroke FTW, torej?

I support gay merriages, if both chicks are sexy!
:)

V vsej človeski zgodovini, v vseh civilizacijah je za otroka v prvi vrsti vedno skrbela mater.

Dojijle anyone ?

Družine s 5+mi otroki, kjer za otroci skrbijo en za drugega ?

Varuške ?

Vrtci ?

WTF ?

Ha'kiv ::

PacificBlue je izjavil:

Jaz osebno, če bi bil na tvojem mestu, bi se raje distanciral od mišljenja, da smo tle gor latentni homofobni pedri. Niti ni to topic debate. Pa tudi škodite s takimi izjavami svojemu krogu ljudi. Kot skodite s parado in uveljavljanjem pravic do otroka. V vsej človeski zgodovini, v vseh civilizacijah je za otroka v prvi vrsti vedno skrbela mater. Tudi iz freudovske psihoseksualne teorije je razvidno, da je to prava smer.

Ah, this is obviously some strange usage of the word 'skrbeti' that I wasn't previously aware of. Nisem vedela, da se glagol nanaša tudi na puščanje dojenčkov v smetnjakih in prodajanju otrok za heroin.

oprosti, sem srečno poročen očka, z osebo nasprotnega spola. Homoseksualci niso moj krog ljudi, niti pod točko razno, me pa ne ogrožajo, ker so "drugačni" tako kot mnoge vas.

Po forumih v takih temah vedno paradirajo LGBT aktivisti, ki se pretvarjajo, da so hetero, da bi izgledali bolj kredibilno, ko homoseksualno agendo zagovarjajo s heteroseksualnih pozicij. Čisto možno, da si ti eden takih.

do te meje, da so agresivni, napadalni, bedasti, kot je razvidno v tej debati in so zaradi tega predvsem SLABI LJUDJE, posrani in prestrašeni.

Si pa ti ali hudoben ali pa nepismen, saj če bi bil pismen, bi lahko prebral, da so v tej temi najbolj agresivni, napadalni in bedasti ravno homo aktivisti in njihovi pomagači, še najbolj pa eden od tukajšnjih moderatojev...

USS Nimitz> se pretvarjajo, da so hetero, da bi izgledali bolj kredibilno,

Kako pa homoseksualna spolna orientacija zmanjšuje kredibilnost kogarkoli?

USS Nimitz> so v tej temi najbolj agresivni, napadalni in bedasti ravno homo aktivisti

Ja? Kakšno nasilje in zoper koga pa je do danes ta skupina storila?

Ha'kiv ::

USS Liberty je izjavil:

Po forumih v takih temah vedno paradirajo LGBT aktivisti, ki se pretvarjajo, da so hetero, da bi izgledali bolj kredibilno, ko homoseksualno agendo zagovarjajo s heteroseksualnih pozicij. Čisto možno, da si ti eden takih.

Do te ugotovitve si nedvodmno prišel objektivno in s pomočjo znastvene metode.

http://www.rtvslo.si/svet/ne-ona-ne-on-...

Še ena finta homoseksualcev na Švedskem, da že od vrtca naprej pod krinko "grajenje enakosti med spoloma", vzgajajo čimveč homoseksualcev.

USS Nimitz> vzgajajo čimveč homoseksualcev.

Odkar te Mosad plačuje ti jaz ne verjamem popolnoma ničesar več.

nevone ::

Kaj pa veš, mogoče gre pa evolucijski pritisk v to smer, da postanemo unisex, hehe ...

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

lambda ::

USS Liberty je izjavil:

http://www.rtvslo.si/svet/ne-ona-ne-on-...

Še ena finta homoseksualcev na Švedskem, da že od vrtca naprej pod krinko "grajenje enakosti med spoloma", vzgajajo čimveč homoseksualcev.

Do enakopravnosti in svobode z omejevanjem le te. Sick. Očitno bo prepovedano, da bi se šli ravbarje in žandarje. In temu nekateri rečete strpnost?

nubes> z omejevanjem le te

Omejevanjem česa, natanko?

Pšenični ::

"Po forumih v takih temah vedno paradirajo LGBT aktivisti, ki se pretvarjajo, da so hetero, da bi izgledali bolj kredibilno, ko homoseksualno agendo zagovarjajo s heteroseksualnih pozicij."

Se strinjam, greš na Dnevnikov portal, Delov portal...odkar so uvedli spletno oko, tudi njihovi moderatorji "bolj delajo". V smislu "držanja prave linije".

Podobno je na slo-techu, ki se bo mirne duše kmalu lahko preimenoval v "homo-tech" ali kaj podobnega, če bo šlo tako naprej...heh,heh.

lambda ::

> Omejevanjem česa, natanko?

Že npr. tega, da predstavniku moškega spola ne smeš več reči "on", ampak moraš uporabiti izraz, ki ne označuje spola.

Bogi otroci, se bodo naučili tolerance. Le kaj bodo počeli v življenju potem, če ne bodo naučeni izvajanja nasilja nad drugačnimi.

nubes> Že npr. tega, da predstavniku moškega spola ne smeš več reči "on", ampak moraš uporabiti izraz, ki ne označuje spola.

Ne smeš? Zarad mene mu lahko rečeš "Arglebargle", te pravice ti nihče ne jemlje.

V tistem vrtcu so se pa odločili, da vzgojiteljice ne bodo več otrok označevale z besedami, ki prejudicirajo njihove lastnosti. Kar se mene tiče povsem legitimna odločitev zasebne ustanove - takim me ne bi bilo strah dat otroka v varstvo.

Pyr0Beast je izjavil:

Bogi otroci, se bodo naučili tolerance. Le kaj bodo počeli v življenju potem, če ne bodo naučeni izvajanja nasilja nad drugačnimi.

S tem ogrožate integriteto otrok!
I’m out.

PacificBlue> S tem ogrožate integriteto otrok!

Integriteto otrok? A ti veš, kaj pomeni beseda "oksimoron"?

Pšenični ::

"Bogi otroci, se bodo naučili tolerance. Le kaj bodo počeli v življenju potem, če ne bodo naučeni izvajanja nasilja nad drugačnimi."

V bistvu so se kopja zlomila oziroma je bistvo spora pri otrocih, ko smo že pri njih. Tle pač folk ne bo popustil, pa če še tako "filtrirajo" po forumih. Drugo bo šlo vse skoz, tole pa še en lep cajt ne. Tko, da če bo referendum, bo izredno velika večina proti, pa lahko Yipe in ostali, tukaj govorijo kar hočejo. Moje osebno mnenje je, da referendum bo, saj smo, ko je šlo za tisti referendum o umetni oploditvi tudi odločali o majnšini, (o pravici žensk, o ženskah, ki so hotele biti umetno oplojene...če se ne motim......) na kar se eni zgovarjajo sedaj. Zadeva je praktično indentična...

Pač ne dojamejo, zdej je tako, čez 50 let bo morda drugače, bojo morda ljudje to dojemali drugače. Mogoče že prej.

Zgodovina sprememb…

Skoraj vse otroške knjige obravnavajo homoseksualne pare, starše samohranitelje ali posvojene otroke. Nobene Sneguljčice, nobene Pepelke ali drugih klasičnih pravljic, ki bi utrjevale stereotipe.

Ubogi geji, še sneguljčica in pepelka jih ogrožata...

telbanc> Tko, da če bo referendum, bo izredno velika večina proti

Ja, pa kaj? Sej lahko so _vsi_ proti, pa mora ustavno sodišče še vedno razsodit v skladu z ustavo.

Enako kot pri nedeljskem delovnem času trgovin, kjer je šlo za poseganje v z ustavo zagotovljeno svobodno gospodarsko pobudo, gre v tem primeru za različno obravnavo pred zakonom na podlagi osebne lastnosti oziroma okoliščine, kar ustava izrecno prepoveduje.

Ni nobene dileme, sploh - kdorkoli je na plebiscitu glasoval za demokratično in pravno državo, ki spoštuje vse človekove pravice, je že glasoval za to da morajo imeti istospolni pari povsem enake pravice in dolžnosti kot raznospolni pari, obstaja pa možnost, da kdo ni razumel, za kaj točno sploh glasuje, oziroma je takih očitno precej velika večina.

USS Nimitz> Ubogi geji, še sneguljčica in pepelka jih ogrožata...

Če ti otrokom noč in dan predvajaš pornografijo to še ne pomeni, da moramo to početi vsi.

Pač ne dojamejo, zdej je tako, čez 50 let bo morda drugače, bojo morda ljudje to dojemali drugače. Mogoče že prej.

And what better time to do it than now ?

Ramon dekers ::

sem proti:)
««
22 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
172959101 (34580) Tear_DR0P

Več podobnih tem