Forum » Loža » Parada ponosa
Parada ponosa
Temo vidijo: vsi
Vajenc ::
Ma ne, njemu je zoprn ker se pedri tko nemarno derejo ko seksajo
Če bi slišal dva geja sexat, bi to pomenilo, da se nemarno dereta.
Ne. Tak odziv imate pogojen družbeno, izhaja pa iz katoliške morale, ki z biologijo nima niti najmanjše zveze.
Tko si ti to predstavljaš.
ps. A posvojenega pa ne boš vesel?
Verjetno bi bil tudi vesel. Sicer pa lahko vprašaš koga, ki mu zaupaš in ima biološkega in posvojenega otroka, če čuti kakšno razliko. Po mojem jo, ne morem pa to potrditi, ker sam še nisem uspel vprašati kaj takega.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Ziga Dolhar ::
Sladki jezus. Kaj pa, ko slišiš dva heteroseksualca seksat?
https://dolhar.si/
Ziga Dolhar je izjavil:
Sladki jezus. Kaj pa, ko slišiš dva heteroseksualca seksat?
Enako, ofc, s to razliko, da bi sam otroku bolj mirne vesti razložil, kaj počenjata.
Woody Allen
Woody Allen
jype ::
Vajenc> Enako, ofc, s to razliko, da bi sam otroku bolj mirne vesti razložil, kaj počenjata.
Ker imaš vcepljeno katoliško moralo, če to razumeš in se tega zavedaš, ali pa če ne.
Vajenc> Tko si ti to predstavljaš.
Niti približno. Jaz glede te problematike nisem na noben način čustveno obremenjen, ker mene ni nihče učil, kako se pravilno spolno občuje, oziroma kako se ne sme.
Vse razloge, ki mi jih ljudje navedejo, ko poskušajo razložiti, kaj je narobe s homoseksualnim spolnim odnosom, sem že premislil in jih podrobno obravnaval, pa nisem ob nobenem prišel do nobenega drugega zaključka, kot do ravno tega: V otroštvu so vas na vse žive obscene načine nategovali z abotno moralo, ki se ji zdi nasilje zoper drugačnost bolj sprejemljivo od sprejemanja te drugačnosti.
Ker imaš vcepljeno katoliško moralo, če to razumeš in se tega zavedaš, ali pa če ne.
Vajenc> Tko si ti to predstavljaš.
Niti približno. Jaz glede te problematike nisem na noben način čustveno obremenjen, ker mene ni nihče učil, kako se pravilno spolno občuje, oziroma kako se ne sme.
Vse razloge, ki mi jih ljudje navedejo, ko poskušajo razložiti, kaj je narobe s homoseksualnim spolnim odnosom, sem že premislil in jih podrobno obravnaval, pa nisem ob nobenem prišel do nobenega drugega zaključka, kot do ravno tega: V otroštvu so vas na vse žive obscene načine nategovali z abotno moralo, ki se ji zdi nasilje zoper drugačnost bolj sprejemljivo od sprejemanja te drugačnosti.
Mipe ::
Torej otroku razložiš, kaj je seks - kot sredstvo za reprodukcijo. Dvomim pa, da je reprodukcija cilj seksa. Z gotovostjo lahko rečem, da ljudje seksamo 99% zaradi užitka.
Zakaj je homoseksualni seks sprevržen, heteroseksualni pa ne? Oba imata sličen namen - užitek obeh partnerjev.
Zakaj je homoseksualni seks sprevržen, heteroseksualni pa ne? Oba imata sličen namen - užitek obeh partnerjev.
Fantje, sexamo zaradi reprodukcije. Da nam paše ni slučaj. Spolno razmnoževanje ftw.
Da je homoseksualnost sprevržena je morda res zraslo na katoliški morali. Ni pa to glavni razlog, zaradi česar sem proti gejevskim posvojitvam v parih.
Da je homoseksualnost sprevržena je morda res zraslo na katoliški morali. Ni pa to glavni razlog, zaradi česar sem proti gejevskim posvojitvam v parih.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> sexamo zaradi reprodukcije.
Kontracepcijo smo pa iznašli zato, da je večji izziv naredit otroka, al kako?
Vajenc> Ni pa to glavni razlog, zaradi česar sem proti gejevskim posvojitvam v parih.
Kaj pa je?
Vajenc> Ni pa to glavni razlog, zaradi česar sem proti gejevskim posvojitvam v parih.
Kaj pa je?
Gregor P ::
Vajenc> sexamo zaradi reprodukcije.Kam gre pa sedaj ta tema? Za razliko od živali se pač zavedamo posledic, odgovornosti (oz. morda tudi ne, ampak smo le tehnološko bolj napredni in pojma nimamo, kakšne so v bistvu dejanske posledice naših dejanj) in kljub užitku ne želimo imeti otrok aka hočemo samo uživati ... to ne pomeni, da "užitek" ni del naravnega procesa (torej kemije v možganih), ki nas sili v seksanje, da bi tako lahko reproducirali otroke, le iznašli smo metodo, kako zaobiti "otroka" ... skratka mi hočemo seksati zaradi užitka oz. imamo močan spolni nagon (in to ne po naključju), ki je včasih lahko tudi destruktiven (zelo kompleksna zadeva pač vse skupaj) ... pa tudi zadovoljiti se ga da na več načinov (tako da kontracepcija ni nujno potrebna) ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Kot bi rekel, da smo olagumo naredili zato, da se ud v riti ne umaže.
Za uspešno spolno razmnoževanje je smiselno, da nam sex paše. Vse ostale fantazije iz tega naslova so samo izpeljanke tega osnovnega namena.
Kaj pa je?
Sem že samo v tej temi večkrat povedal in nakazal. Takšna družbena sprememba bi morala imeti za sabo resne raziskave, ki bi predstavile prednosti in koristi. Vi jih niste uspeli prikazati. Neenakopravnost, fašizem, zaostalost .. tukaj nimajo veze.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Kot bi rekel, da smo olagumo naredili zato, da se ud v riti ne umaže.
Ja, isto bedasto.
Vajenc> Takšna družbena sprememba bi morala imeti za sabo resne raziskave, ki bi predstavile prednosti in koristi.
Si ti pri zdravi pameti? A je bilo treba narediti "resne raziskave", da se je ovrednotilo "prednosti in koristi" tega, da imajo ženske volilno pravico?
Vajenc> Neenakopravnost, fašizem, zaostalost .. tukaj nimajo veze.
Seveda jo imajo - ne ti, ne država, ne kdorkoli drug nima (in ne sme imeti) pravice, da posega v zasebna življenja kogarkoli, dokler dejanja v zasebnem življenju komurkoli ne povzročajo škode (in v debati ste že večkrat demonstrirali, da je edina škoda, ki vam jo homoseksualne družine povzročajo ta, da se morate sprijaznit, da božiček ne obstaja (in da ni vse tako, kot so vas učili, ko ste še rastli).
Gregor P> Kam gre pa sedaj ta tema?
To je odgovor na argument, da je smisel spolnosti prokreacija, zaradi česar naj bi bil homoseksualni spolni odnos nesmiseln.
Nesmiselni so tudi prsti na nogah, ker so pač ostanek evolucije - pa to ne pomeni, da lahko država odredi, kako dolgi smejo bit prsti na nogah, preden se jih odseka.
Ja, isto bedasto.
Vajenc> Takšna družbena sprememba bi morala imeti za sabo resne raziskave, ki bi predstavile prednosti in koristi.
Si ti pri zdravi pameti? A je bilo treba narediti "resne raziskave", da se je ovrednotilo "prednosti in koristi" tega, da imajo ženske volilno pravico?
Vajenc> Neenakopravnost, fašizem, zaostalost .. tukaj nimajo veze.
Seveda jo imajo - ne ti, ne država, ne kdorkoli drug nima (in ne sme imeti) pravice, da posega v zasebna življenja kogarkoli, dokler dejanja v zasebnem življenju komurkoli ne povzročajo škode (in v debati ste že večkrat demonstrirali, da je edina škoda, ki vam jo homoseksualne družine povzročajo ta, da se morate sprijaznit, da božiček ne obstaja (in da ni vse tako, kot so vas učili, ko ste še rastli).
Gregor P> Kam gre pa sedaj ta tema?
To je odgovor na argument, da je smisel spolnosti prokreacija, zaradi česar naj bi bil homoseksualni spolni odnos nesmiseln.
Nesmiselni so tudi prsti na nogah, ker so pač ostanek evolucije - pa to ne pomeni, da lahko država odredi, kako dolgi smejo bit prsti na nogah, preden se jih odseka.
PacificBlue ::
PacificBlue> Torej se motis tudi ti.
Glede česa?
Če rečeš, da google _promovira_ homoseksualnost, mora biti s tabo nekaj zelo narobe. To je tako kot če bi rekel, da google promovira velika ušesa.
Lahko rečem, da promovira obstoj gejev, s tem da jim dodeluje nek poseben status-glej mavrico. Zakaj so tako različni od vecine? Zakaj gluhonemi nimajo podobnega statusa? Ne se popravljam, imajo status..status invalida. So geji invalidi? Vzrok njihovih nagnjenj(pa vkljucim zraven se primere iz zivotinjskega carstva) je imo nevronska motnja.
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue> Lahko rečem, da promovira obstoj gejev, s tem da jim dodeluje nek poseben status-glej mavrico.
Lahko rečeš, da google gejem daje vedeti, da niso nezaželjeni. Če nisi gej, pa itak ne smeš iskat reči, povezanih z gejevstvom - se lahko še česa nalezeš!
PacificBlue> Zakaj so tako različni od vecine?
Ker jih določen del te večine terorizira, mi (preostali del večine) pa to dovolimo.
PacificBlue> Zakaj gluhonemi nimajo podobnega statusa?
Ker so hendikepirani in imajo status, ki jim ponuja določene privilegije. Spolna usmerjenost ne predstavlja hendikepa.
PacificBlue> Vzrok njihovih nagnjenj(pa vkljucim zraven se primere iz zivotinjskega carstva) je imo nevronska motnja.
A je uporaba leve roke za držanje svinčnika namesto desne roke tudi nevronska motnja?
Lahko rečeš, da google gejem daje vedeti, da niso nezaželjeni. Če nisi gej, pa itak ne smeš iskat reči, povezanih z gejevstvom - se lahko še česa nalezeš!
PacificBlue> Zakaj so tako različni od vecine?
Ker jih določen del te večine terorizira, mi (preostali del večine) pa to dovolimo.
PacificBlue> Zakaj gluhonemi nimajo podobnega statusa?
Ker so hendikepirani in imajo status, ki jim ponuja določene privilegije. Spolna usmerjenost ne predstavlja hendikepa.
PacificBlue> Vzrok njihovih nagnjenj(pa vkljucim zraven se primere iz zivotinjskega carstva) je imo nevronska motnja.
A je uporaba leve roke za držanje svinčnika namesto desne roke tudi nevronska motnja?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Lahko rečeš, da google gejem daje vedeti, da niso nezaželjeni.
Seveda tudi z moje strani niso nezaželjeni, dam vsem vedeti. Ampak kar se tiče nekaterih njihovih zahtev, beri pravic..tle se je potrebno zamislit.
Spolna usmerjenost ne predstavlja hendikepa.
Očitno ga.
Ne, to je pa čisto priučena stvar.
I’m out.
PacificBlue> Očitno ga.
Ja? Česa pa zaradi svoje spolne usmeritve geji niso sposobni?
PacificBlue> Ne, to je pa čisto priučena stvar.
Priučena? Čemu pa moj najmlajši otrok žlico drži z drugo roko kot tisti, ki je malo starejši?
PacificBlue> Ampak kar se tiče nekaterih njihovih zahtev, beri pravic..tle se je potrebno zamislit.
Pravice, ki jih podeli država, mora podeliti vsem pod enakimi pogoji. Ne sme delati razlik na podlagi spolne usmeritve, na primer - tega ji ne dovoli ustava.
PacificBlue> Ne, to je pa čisto priučena stvar.
Priučena? Čemu pa moj najmlajši otrok žlico drži z drugo roko kot tisti, ki je malo starejši?
PacificBlue> Ampak kar se tiče nekaterih njihovih zahtev, beri pravic..tle se je potrebno zamislit.
Pravice, ki jih podeli država, mora podeliti vsem pod enakimi pogoji. Ne sme delati razlik na podlagi spolne usmeritve, na primer - tega ji ne dovoli ustava.
Zgodovina sprememb…
Se razmnoževati?
Poznas verjetno tudi take, ki pisejo z levo in desno roko brez problema? So se pač natrenirali.
I’m out.
PacificBlue> Se razmnoževati?
Saj pravico in možnost razmnoževanja že imajo in jo tudi izvajajo. Gejevski pari praviloma pridejo do otrok s pomočjo nadomestne matere, lezbični pa z darovalcem semenske tekočine. Problem je izključno v socialni zaščiti otroka in nastopanju para kot otrokovih staršev pred državo. Poznaš kakšen dober razlog, zakaj bi moral gejevski ali lezbični par biti omejen pri takšnih upravnih postopkih zaradi svoje spolne usmeritve?
PacificBlue> Poznas verjetno tudi take, ki pisejo z levo in desno roko brez problema? So se pač natrenirali.
Ja, poznam. Poznam tudi take, ki so trpeli, ker so bili tepeni, če niso pisali zgolj z desno roko. In?
Saj pravico in možnost razmnoževanja že imajo in jo tudi izvajajo. Gejevski pari praviloma pridejo do otrok s pomočjo nadomestne matere, lezbični pa z darovalcem semenske tekočine. Problem je izključno v socialni zaščiti otroka in nastopanju para kot otrokovih staršev pred državo. Poznaš kakšen dober razlog, zakaj bi moral gejevski ali lezbični par biti omejen pri takšnih upravnih postopkih zaradi svoje spolne usmeritve?
PacificBlue> Poznas verjetno tudi take, ki pisejo z levo in desno roko brez problema? So se pač natrenirali.
Ja, poznam. Poznam tudi take, ki so trpeli, ker so bili tepeni, če niso pisali zgolj z desno roko. In?
Zgodovina sprememb…
Saj pravico in možnost razmnoževanja že imajo in jo tudi izvajajo. Gejevski pari praviloma pridejo do otrok s pomočjo nadomestne matere, lezbični pa z donatorjem semenske tekočine. Problem je izključno v socialni zaščiti otroka in nastopanju para kot otrokovih staršev pred državo. Poznaš kakšen dober razlog, zakaj bi moral gejevski ali lezbični par biti omejen pri takšnih upravnih postopkih zaradi svoje spolne usmeritve?
Socialna pravica otroka je, da ima očeta in mater. Jaz se pri zahtevah istospolnih postavljam v vlogo otroka, ki je najbolj nedolžen pri vsem skupaj.
Hvalabogu, da ti ne tepes svojih otrok:)
I’m out.
Limit-sky ::
PacificBlue> Lahko rečem, da promovira obstoj gejev, s tem da jim dodeluje nek poseben status-glej mavrico.
Tole ne kupim.
In zakaj so muslimani nezaželjeni pri googlu? Ali plešci? Ali animal-loverji?
BlaY0 ::
Sem že samo v tej temi večkrat povedal in nakazal. Takšna družbena sprememba bi morala imeti za sabo resne raziskave, ki bi predstavile prednosti in koristi. Vi jih niste uspeli prikazati. Neenakopravnost, fašizem, zaostalost .. tukaj nimajo veze.
Amapk res, a si ti stand-up komik? Vsi smo enaki pred zakonom. Ko hočeš nekoga pri čem omejiti, mu moraš dokazati "zaostalost" in "nekoristnost" njegovih dejanj. Ti bi pa (karikirano) najprej vse pedre strpal v zapor potem naj pa oni dokazujejo svojo nedolžnost. Smo torej še vedno v srednjem veku?
Torej dokaži prosim da pedri niso sposobni vzgajati posvojenega otroka. Tista študija ki si jo navrgel dve strani nazaj je brezpredmetna ker ne zajema vseh vzorcev, poleg tega jo je verjetno naročil kakšen verski fanatik in jo tudi plačal.
PacificBlue> Socialna pravica otroka je, da ima očeta in mater.
Skozi to smo šli že osemindevetdesetkrat - dokler otroka ne odvzamemo staršem samohranilcem, je ta argument neveljaven.
PacificBlue> Jaz se pri zahtevah istospolnih postavljam v vlogo otroka, ki je najbolj nedolžen pri vsem skupaj.
Jaz tudi - zato mislim, da ima vsak otrok pravico do tega, da je posvojen od odgovornih odraslih, ki so mu sposobni nuditi varno, razumevajoče in stimulativno okolje, v katerem lahko odrašča. Spol nima nobene zveze s sposobnostjo odraslih, da skrbijo za otroke.
PacificBlue> Hvalabogu, da ti ne tepes svojih otrok:)
Pa bi jih moral, če držijo žlico z "napačno" roko! Sicer, enako kot pri gejih, ne obstajajo negativne posledice uporabe "napačne" roke, vendar "vsi vemo", da je žlico treba držati z desno roko in zato je treba uporabo leve roke sankcionirati (če ne drugače pač tako, da zakon prepove posvojitev otrok tistim ljudem, ki žlico držijo z levo roko - sicer se utegne število tistih, ki žlico držijo z levo roko, še povečati - kljub temu, da pri nas doma vsi - razen enega od otrok, ki žlico drži z levo roko - žlico držimo z desno roko).
Limit-sky> In zakaj so muslimani nezaželjeni pri googlu? Ali plešci? Ali animal-loverji?
Aja? Če nekomu pokažeš, da _ni nezaželjen_, si s tem povedal vsem ostalim, da _so nezaželjeni_?
Nisem rekel, da bi Google rad pokazal, da geji _so zaželjeni_ - le da _niso nezaželjeni_. Če ti logične posledice, ki izvirajo iz mojih trditev, niso povsem jasne, gremo lahko tudi skozi to, eventuelno.
Skozi to smo šli že osemindevetdesetkrat - dokler otroka ne odvzamemo staršem samohranilcem, je ta argument neveljaven.
PacificBlue> Jaz se pri zahtevah istospolnih postavljam v vlogo otroka, ki je najbolj nedolžen pri vsem skupaj.
Jaz tudi - zato mislim, da ima vsak otrok pravico do tega, da je posvojen od odgovornih odraslih, ki so mu sposobni nuditi varno, razumevajoče in stimulativno okolje, v katerem lahko odrašča. Spol nima nobene zveze s sposobnostjo odraslih, da skrbijo za otroke.
PacificBlue> Hvalabogu, da ti ne tepes svojih otrok:)
Pa bi jih moral, če držijo žlico z "napačno" roko! Sicer, enako kot pri gejih, ne obstajajo negativne posledice uporabe "napačne" roke, vendar "vsi vemo", da je žlico treba držati z desno roko in zato je treba uporabo leve roke sankcionirati (če ne drugače pač tako, da zakon prepove posvojitev otrok tistim ljudem, ki žlico držijo z levo roko - sicer se utegne število tistih, ki žlico držijo z levo roko, še povečati - kljub temu, da pri nas doma vsi - razen enega od otrok, ki žlico drži z levo roko - žlico držimo z desno roko).
Limit-sky> In zakaj so muslimani nezaželjeni pri googlu? Ali plešci? Ali animal-loverji?
Aja? Če nekomu pokažeš, da _ni nezaželjen_, si s tem povedal vsem ostalim, da _so nezaželjeni_?
Nisem rekel, da bi Google rad pokazal, da geji _so zaželjeni_ - le da _niso nezaželjeni_. Če ti logične posledice, ki izvirajo iz mojih trditev, niso povsem jasne, gremo lahko tudi skozi to, eventuelno.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue je izjavil:
Socialna pravica otroka je, da ima očeta in mater. Jaz se pri zahtevah istospolnih postavljam v vlogo otroka, ki je najbolj nedolžen pri vsem skupaj.
Ta "pravica" je vzeta iz konteksta in totalno sprenevedanje.
Recimo da se dva vzameta. Moški in ženska jasno. Eden od njiju je hemafrodit pa tega še ne ve, ker se še ni pokazalo. Naredita otroka. Nakar čez par let ta hemafrodit zamenja spol in postane ženska namesto moškega. To tudi formalno izpelje (spremeni ime ter spol). No in zdaj je torej otroku kršena pravica do očeta in matere? Ne ni mu, ker ga je jačece dala mati, semenčico pa oče. In kaj zdaj, gremo na sodišče, vzamemo tega otroka dvema "materama", ker on ima pač pravice in ga damo v rejništvo? Kaj smo s tem dosegli?
Spol nima nobene zveze s sposobnostjo odraslih, da skrbijo za otroke.
Seveda skrbet ni taksen problem. Če sta skrbnika homoseksualca je problem se samo v materinski ljubezni. Tega pa ni, zato tudi otrok nikoli ne bo vedel kaj to pomeni.
I’m out.
Še to. Zakoni morajo biti v skladu z ustavo. Če zakon ni v skladu z ustavo imamo dve možnosti.... da spremenimo zakon ali pa da spremenimo ustavo. Če spremenimo ustavo, moramo prekontrolirati vse zakone, da so še vedno v skladu z njo, in če kakšen ni imamo spet dve možnosti...
PacificBlue> Če sta skrbnika homoseksualca je problem se samo v materinski ljubezni. Tega pa ni, zato tudi otrok nikoli ne bo vedel kaj to pomeni.
Če torej mama pri porodu umre, se otroka očetu vzame, če v osmih dneh po pogrebu ne najde nadomestne matere, al kako?
Če torej mama pri porodu umre, se otroka očetu vzame, če v osmih dneh po pogrebu ne najde nadomestne matere, al kako?
Gejem ni kratena nobena pravica, ki jo sicer uživajo hetero moški! Če se izkaže (ustavno sodišče), da so po ustavi kršene človekove pravice, pa naj se zaradi mene pritožijo še slepi za prikrajšano vozniško, gluhi pa za dražjo kavo, ki jo prinesejo davki na avtorske pravice za glasbo v lokalu, itd.
Woody Allen
Woody Allen
PacificBlue: Jah otrok hetero staršev pa verjetno nikoli ne bo vedel kaj je to pedrska ljubezen oziroma ljubezen dveh očetov do otroka.
Človek, ne moremo non-stop za vsako pi*****jo lazit na ustavno sodišče in dokazovati protiustavnost! To se naredi kot sem že napisal... uskladi se zakon z ustavo.
Če se izkaže (ustavno sodišče), da so po ustavi kršene človekove pravice, pa naj se zaradi mene pritožijo še slepi za prikrajšano vozniško, gluhi pa za dražjo kavo, ki jo prinesejo davki na avtorske pravice za glasbo v lokalu, itd.
Človek, ne moremo non-stop za vsako pi*****jo lazit na ustavno sodišče in dokazovati protiustavnost! To se naredi kot sem že napisal... uskladi se zakon z ustavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Limit-sky ::
jype: Limit-sky> In zakaj so muslimani nezaželjeni pri googlu? Ali plešci? Ali animal-loverji?
In kako naj plešci vedo, da _niso nezaželjeni_? A so geji bili mnenja da so nezaželjeni, in so jim morali pokazati da niso?
In kako naj plešci vedo, da _niso nezaželjeni_? A so geji bili mnenja da so nezaželjeni, in so jim morali pokazati da niso?
Ne. Bo pa lahko pokazal otroku sliko njegove mame.
Recimo da se dva vzameta. Moški in ženska jasno. Eden od njiju je hemafrodit pa tega še ne ve, ker se še ni pokazalo. Naredita otroka. Nakar čez par let ta hemafrodit zamenja spol in postane ženska namesto moškega. To tudi formalno izpelje (spremeni ime ter spol). No in zdaj je torej otroku kršena pravica do očeta in matere?
To je tak redek primer, kot ga omenja tudi jype( da mama umre med porodom). Homoseksualnih parov pa je verjetno dosti več, kot teh primerov.
I’m out.
Vajenc: Protiustavnost zakona je bila ugotovljena in zato se tudi mora spremeniti, zakaj bi ga sicer spreminjali?
PacificBlue: In ker jih je DOSTI več jih je treba bistveno bolj upoštevati kot če bi bil samo eden!
PacificBlue: In ker jih je DOSTI več jih je treba bistveno bolj upoštevati kot če bi bil samo eden!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Jah otrok hetero staršev pa verjetno nikoli ne bo vedel kaj je to pedrska ljubezen oziroma ljubezen dveh očetov do otroka.
Vprasi kaksnega najstnika za mnenje.
I’m out.
Če bi bil samo eden, bi šel lepo na ustavno sodišče, dokazal svoje in stvar bi bila rešena. Tako jih je pa bistveno več in ti bi zdaj rad da gre vsak od teh na ustavno sodišče. Kdo bo to plačeval?
PacificBlue je izjavil:
Ne. Bo pa lahko pokazal otroku sliko njegove mame.
Vau. Ker tega ni mogoče vedno storiti pri tudi pri posvojencih? (Ups. Očitno lahko heteroseksualna posvojitelja pokažeta fotografijo otrokove mame, medtem ko je homoseksualna posvojitelja ne moreta.)
PacificBlue je izjavil:
Jah otrok hetero staršev pa verjetno nikoli ne bo vedel kaj je to pedrska ljubezen oziroma ljubezen dveh očetov do otroka.
Vprasi kaksnega najstnika za mnenje.
Ni treba, imam tebe tukaj, mi boš iz prve roke razložil
In ker jih je DOSTI več jih je treba bistveno bolj upoštevati kot če bi bil samo eden!
Se ne strinjam. Njihove zahteve so pač iz trte izvite. Kaj pa če se odločita dva pedofila posvojiti otroka?
Sori, si namreč več kot 10 let prepozen;)
Vau. Ker tega ni mogoče vedno storiti pri tudi pri posvojencih? (Ups. Očitno lahko heteroseksualna posvojitelja pokažeta fotografijo otrokove mame, medtem ko je homoseksualna posvojitelja ne moreta.)
Potem se lahko zgodi, da bo otrok bolj vzljubil mamo kot pa očka in fotra. Pa smo spet tam..
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Vajenc> Gejem ni kratena nobena pravica, ki jo sicer uživajo hetero moški!
Ne - otrokom in staršem v gejevskih in lezbičnih družinah je kratena pravica do nastopanja pred državo na enak način, kot to lahko počnejo otroci in starši v heteroseksualnih družinah.
Vajenc> Če se izkaže (ustavno sodišče), da so po ustavi kršene človekove pravice, pa naj se zaradi mene pritožijo še slepi za prikrajšano vozniško, gluhi pa za dražjo kavo, ki jo prinesejo davki na avtorske pravice za glasbo v lokalu, itd.
Prosim, če mi pokažeš zakon, ki slepim prepoveduje upravljanje z motornimi vozili.
Limit-sky> In kako naj plešci vedo, da _niso nezaželjeni_? A so geji bili mnenja da so nezaželjeni, in so jim morali pokazati da niso?
Ja, geji so bili mnenja da so nezaželjeni. Verjetno ima to kakšno zvezo s tem da so pogosto tarča skrajno desničarskih nasilniških skupin.
PacificBlue> Potem se lahko zgodi, da bo otrok bolj vzljubil mamo kot pa očka in fotra. Pa smo spet tam..
Aja? To se lahko zgodi? A če tebi pokažejo sliko tvoje prave mame, se ti tudi lahko zgodi, da obstoječe ne boš več maral?
PacificBlue> Vprasi kaksnega najstnika za mnenje.
Najstnika homoseksualnih staršev? Pravi, da mu je vseeno. Najstnika heteroseksualnih staršev? Pravi, da mu dol visi.
PacificBlue> Kaj pa če se odločita dva pedofila posvojiti otroka?
Trenutno ga lahko legalno posvojita, ker zakon v nobenem členu pedofilom, morilcem, jagrom ali biciklistom ne prepoveduje posvojitve.
Ne - otrokom in staršem v gejevskih in lezbičnih družinah je kratena pravica do nastopanja pred državo na enak način, kot to lahko počnejo otroci in starši v heteroseksualnih družinah.
Vajenc> Če se izkaže (ustavno sodišče), da so po ustavi kršene človekove pravice, pa naj se zaradi mene pritožijo še slepi za prikrajšano vozniško, gluhi pa za dražjo kavo, ki jo prinesejo davki na avtorske pravice za glasbo v lokalu, itd.
Prosim, če mi pokažeš zakon, ki slepim prepoveduje upravljanje z motornimi vozili.
Limit-sky> In kako naj plešci vedo, da _niso nezaželjeni_? A so geji bili mnenja da so nezaželjeni, in so jim morali pokazati da niso?
Ja, geji so bili mnenja da so nezaželjeni. Verjetno ima to kakšno zvezo s tem da so pogosto tarča skrajno desničarskih nasilniških skupin.
PacificBlue> Potem se lahko zgodi, da bo otrok bolj vzljubil mamo kot pa očka in fotra. Pa smo spet tam..
Aja? To se lahko zgodi? A če tebi pokažejo sliko tvoje prave mame, se ti tudi lahko zgodi, da obstoječe ne boš več maral?
PacificBlue> Vprasi kaksnega najstnika za mnenje.
Najstnika homoseksualnih staršev? Pravi, da mu je vseeno. Najstnika heteroseksualnih staršev? Pravi, da mu dol visi.
PacificBlue> Kaj pa če se odločita dva pedofila posvojiti otroka?
Trenutno ga lahko legalno posvojita, ker zakon v nobenem členu pedofilom, morilcem, jagrom ali biciklistom ne prepoveduje posvojitve.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue je izjavil:
Se ne strinjam. Njihove zahteve so pač iz trte izvite. Kaj pa če se odločita dva pedofila posvojiti otroka?
Sori, si namreč več kot 10 let prepozen;)
Kar se tiče pedofilov pa zadeva nima veze s tem zakonom, ki ga tukaj obravnavamo. Tiče se KZ in nič drugega.
Ne vem če sem prepozen, vedno bolj se mi dozdeva, da ti 10 let manjka do polnoletnosti...
Ne, moja mama je moja bioloska mama, zato nimam teh skrbi.
Tega ne kupim.
Kaj pa če se odločita dva pedofila posvojiti otroka?
No si dal dobro iztočnico, pedofili, geji morilci, jagri in biciklisti so potem enaki pred zakonom.
I’m out.
PacificBlue je izjavil:
Potem se lahko zgodi, da bo otrok bolj vzljubil mamo kot pa očka in fotra. Pa smo spet tam..
Hudirja - zakaj se potem ne zavzemaš za ukinitev vseh posvojitev?
Mah v bistvu vem in mi je vedno bolj jasno zakaj se ti ljudje (razne letalonosilke in ostale bojne ladje ter ostali morjeplovci in vajenci) bojijo pedrov kot hudič križa... ker bodo posvojili vse otroke na svetu in bodo vsi, ki so bili do sedaj srečni postali nesrečni, tisti ki pa so bili nesrečni že zdaj pa bodo takšni tudi ostali...
Tear_DR0P ::
Če bosta med sexom glasna, moraš biti hudičevo toleranten, da ti ne bosta šla na živce.to je arugment, zaradi katerega dvema osebama ne bi dovolil da se poročita? če se boš preveč delal bedaka, boš to tudi ostal. če nekdo glasno seksa, si vtakneš čepke v uhe in ne slišiš nič. lahko greš tudi naslednjič potrkat na vrata in zaprosiš za sobno jakost.
Sicer pa bi morda (ta morda je podkrepljen z raziskavo!)priskrbi mi podatke o raziskavi, da jo pogledam
tudi tvoj otrok na podlagi takšne izkušnje preizkusil istospolnost.
jaz osebno zaupam v pravilnost svojih vzgojnih metod in verjamem da drugače misleči ljudje mojih otrok ne bodo kar tako prepričali v grozne stvari. sem pa prepričan da ne bom hotel narediti nič proti njihovi spolni usmeritvi, edino njihove poskuse seksa bom poskusil zadržati do takrat, ko bodo dovolj stari da bodo razumeli v kaj se spuščajo
preostali del tvojega posta Vajenc, sploh ne bom citiral, ker je kopica nekih naučenih bedarij. še vedno pa nisi povedal kako bi homoseksualni par ogrožal tvojo družino in nisi povedal kako bi otrok vzgojen s strani dveh homoseksualcev ogrožal tvojo družino. in ne se še enkrat poskusit izvit z butastim izgovorom o zvoku seksanja.
in mene osebno sploh ne zanima kdo s kom seksa za svojimi 4 stenami, ni mi važno kolko jih je in kakšnih spolov so, samo da so v spolni odnos vključeni prostovoljno - pa zelo si želim da so pri tem odgovorni, v kar pa jih ne morem siliti.
posvajanje otrok je pa tudi že bilo razloženo. otrok ima pravico do tega da ga vzgajajo odrasli. ne oče in mati. mene je vzgajala cela širša družina, stari starši, strici in tete. so reči, ki so me jih naučili strici in tete od očeta ali matere. in takšno družino mi bi lahko ponudila tudi istospolna starša.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
PacificBlue> Tega ne kupim.
Tvoj problem - nič ne spremeni dejstva, da so najstniki, če jih ni nihče maltretiral, povsem indiferentni do spolne usmeritve kogarkoli.
Tvoj problem - nič ne spremeni dejstva, da so najstniki, če jih ni nihče maltretiral, povsem indiferentni do spolne usmeritve kogarkoli.
Jaz se za nič ne zavzemam. Samo izrazam svoje mnenje. Kot že rečeno, postavljam se v vlogo otroka. In mi ravno ni, da bi me zaradi nesposobnosti moskega, da se zaljubi v zensko bil njihov "posvojeni,rojen iz epruvete" sin. Nocem biti poseben, kot so oni.
Mah v bistvu vem in mi je vedno bolj jasno zakaj se ti ljudje (razne letalonosilke in ostale bojne ladje ter ostali morjeplovci in vajenci) bojijo pedrov kot hudič križa... ker bodo posvojili vse otroke na svetu in bodo vsi, ki so bili do sedaj srečni postali nesrečni, tisti ki pa so bili nesrečni že zdaj pa bodo takšni tudi ostali...
Mene je že otipaval gej. Hej lahko bi ga prijavil, pa ker sem dobra duša sem mu samo prijazno razlozil situacijo. Jaz se ne bojim kogarkoli, se najmanj požeščenih tipov.
Aja, potem so otroci istospolnih starsev doborodosli med sovrstniki. Super, da jih noben ne zmerja ali se huje pretepa..
P.S
ker vidim, da ne bomo nikamor prisli..lahk nadaljujem v nedogled, bom kar tukaj koncal. Če se ne strinjate z mano, se pač ne..jaz ne bom hud. Če pa bom srečal kaksnega otroka istospolnih starsev mu bom pa čestital.
I’m out.
PacificBlue> Aja, potem so otroci istospolnih starsev doborodosli med sovrstniki.
Ja, so.
PacificBlue> Super, da jih noben ne zmerja ali se huje pretepa..
Zakaj bi pa jih? A kdo pretepa otroke železničarskih delavcev?
PacificBlue> Če pa bom srečal kaksnega otroka istospolnih starsev mu bom pa čestital.
Bi bil presenečen, koliko jih je okoli tebe.
Ja, so.
PacificBlue> Super, da jih noben ne zmerja ali se huje pretepa..
Zakaj bi pa jih? A kdo pretepa otroke železničarskih delavcev?
PacificBlue> Če pa bom srečal kaksnega otroka istospolnih starsev mu bom pa čestital.
Bi bil presenečen, koliko jih je okoli tebe.
PacificBlue je izjavil:
Mene je že otipaval gej. Hej lahko bi ga prijavil, pa ker sem dobra duša sem mu samo prijazno razlozil situacijo. Jaz se ne bojim kogarkoli, se najmanj požeščenih tipov.
Mene je pa enkrat ena bejba otipavala. Mater ej, sm si mislu, čak se da te prijavim, boš ti vidla hudiča!
Pyr0Beast ::
Torej je znal upoštevati tvojo željo. Zakaj nebi zmogel upoštevati tudi željo otroka ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Arto ::
PacificBlue je izjavil:
Aja, potem so otroci istospolnih starsev doborodosli med sovrstniki. Super, da jih noben ne zmerja ali se huje pretepa...
Pa kolkrat boste še ta "argument" vn vrgli? Po tej logiki je treba prepovedat met otroke kmetom, ker jih pol v šoli zajebavajao. Pa revnim družinam. Pa romskim družinam. No, al pa uvest segregacijo - kmečki otroci v kmečke šole, revni v šole za revne, pa bo.
BigWhale ::
PacificBlue je izjavil:
Jaz se za nič ne zavzemam. Samo izrazam svoje mnenje. Kot že rečeno, postavljam se v vlogo otroka. In mi ravno ni, da bi me zaradi nesposobnosti moskega, da se zaljubi v zensko bil njihov "posvojeni,rojen iz epruvete" sin. Nocem biti poseben, kot so oni.
Sedaj se pa postavi v vlogo otroka katerega oce se ni bil sposoben ponovno zaljubiti in porociti po zenini smrti. Sedaj si se en posebnez brez matere. Lahko si tudi posebnez katerega je mati zavrgla in te pustila ocetu.
Lahko se postavis tudi v vlogo otroka katerega mati 'se je skurbala' posexala pet tipov na zabavi in se sama ne ve katerih in cigav je otrok. Potem se lahko postavis v vlogo otroka, katerega oce je odsel se pred njegovim rojstvom, ker mu pac ni bilo do tega, da bi imel otroke.
Kot takega te je v vseh zgoraj nastetih primerih potrebno odvzeti starsu, ker je povsem jasno, da kot otrok ne bos dobil ali materinske ali ocetovske ljubezni in je to narobe in se bos vrgel v droge, zaljubljal se bos pa itak v fantke. V obeh primerih, itak. Ker je to nenaravno je treba to ze takoj ukiniti.
Recimo, da razumem, da se vam zdi obskurno, da bi istospolni pari imeli otroke in jih vzgajali. Ceprav v resnici ne razumem ampak pustimo to. Da se pa zdaj, po tem, ko je bil sprejet tale zvodeneli zakon o druzinah ljudje trudijo zbirati podpise in razveljaviti zakon.
Ljudje se borijo proti uporabi ene besedne zveze! Hudica no! Niste proti istospolnim zvezam ampak precej kricevito se pa borite proti njihovim pravicam, ki jih vi enostavno uzivate. Pravica do zakonske zveze z izbrano osebo! Te pravice istospolni partnerji nimajo!
A se v resnici delate neumne, ko pravite: "sej se lahko porocijo z zensko, tko k vsi normalni!" Resnicno ne verjamem, da so ljudje tukaj tako neumni, da ne razumejo, da bi ljudje radi zakonsko zvezo z izbranim partnerjem.
In da ni prav nobenega pametnega razloga, ki bi prepreceval taksno zvezo med dvema clovekoma istega spola. Nobenega razloga ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 59101 (34580) | Tear_DR0P |