» »

Parada ponosa

Parada ponosa

Temo vidijo: vsi
««
20 / 34
»»

jype ::

Vajenc> Tudi oni promovirajo.

Ne. Tudi oni se ne delajo, da je to kaj posebnega. Tudi oni ne želijo, da bi si ljudje uničili življenje z zanikanjem lastne identitete, ki je v nekaterih primerih gejevska.

Matako> Aha, sem vedel! Meni so se Pixar filmi vedno zdeli malo gej!

Kaj pa Microsoft Windows? IBMovi superračunalniki? Oracle baza? Vse od naštetega so naredili (tudi) geji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

BlaY0 ::

jype: Promovirati ima več pomenov. Lahko pomeni tudi samo predstavitev nečesa (javnosti).

BlaYO> jype: Promovirati ima več pomenov. Lahko pomeni tudi samo predstavitev nečesa (javnosti).

Ja, in tega ne počnejo.

Kdo tega ne počne?

Google in Pixar ne počneta tega (imata pa zaposlenih veliko ljudi, izmed katerih so nekateri homoseksualci, česar jim v visokotehnoloških podjetjih praviloma nihče ne očita).

To je http://www.itgetsbetter.org/ , projekt, ki mlade (geje in lezbijke) v krizi identitete, ki je vzela že mnoga življenja, poziva naj potrpijo skozi srednjo šolo, ker se potem začne novo, človeka vredno življenje.

To nima veze. Če ti predstavljaš svojo zgodbo, svoje probleme/težave na javnem mediju, je to promocija. Ampak se bojim da Vajenc to drugače zastopi... recimo kot da nas hočejo prepričat naj tudi ostali postanemo geji :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

USS Liberty ::

Čisto pričakovano, da google, ki je v lasti dveh bogatih cionistov, promovira homoseksualnost. To bogati cionisti počnejo že zadnjih sto let, to ni nič novega...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Ja in? Pa kaj če promovira? Nič ti ni treba plačat za to niti te ne silijo da sam postaneš to. Za razliko od reklame za Oreo piškote, kjer te nahajpajo da kupiš nekaj česar sploh ne rabiš.

Vajenc ::

BlaY0 je izjavil:

Vajenc je izjavil:

V vseh reklamnih spotih "It gets better" vzpodbujajo spoznanje gejev, kako posebni da so. S tem se strinjam, za razliko vam, ki zahtevate popolno izenačitev istospolne partnerske skupnosti s poroko.

Problem je v tem, da ti ljudje plačujejo enake davke kot ti (nič manjše), nimajo pa enakih možnosti za posvojitev in uveljavljanje olajšav kot jih imaš ti. Živita pa v isti "državi".

A plačevanje davkov ti da pravico do posvojitve? Sicer pa tudi gey lahko uveljavlja olajšave za svojega otroka, tujega pa tudi lahko menda že sedaj posvoji.

Ampak se bojim da Vajenc to drugače zastopi... recimo kot da nas hočejo prepričat naj tudi ostali postanemo geji

Morda lahko prepričajo odraščajočega biseksualca.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

USS Nimitz> Čisto pričakovano, da google, ki je v lasti dveh bogatih cionistov, promovira homoseksualnost. To bogati cionisti počnejo že zadnjih sto let, to ni nič novega...

Ne promovira homoseksualnosti.

Vajenc> Morda lahko prepričajo odraščajočega biseksualca.

V kaj? Da postane homo? Komaj čakam, da ti en od otrok zraste v homoseksualca, da boš morda končno razumel, kaj ta beseda sploh pomeni, ker se ti trenutno očitno niti sanja ne.

Vajenc> A plačevanje davkov ti da pravico do posvojitve? Sicer pa tudi gey lahko uveljavlja olajšave za svojega otroka, tujega pa lahko menda že sedaj posvoji.

Pravico do _vsega, kar ni prepovedano_, ti daje že ustava. Zakon, ki ti odvzame pravico do česarkoli na podlagi osebne lastnosti pa je protiustaven, zato sem jaz prepričan, da bi morala biti zakonska zveza popolnoma indiferentna do spola udeležencev v takšni zvezi.

Zgodovina sprememb…

Vajenc je izjavil:

A plačevanje davkov ti da pravico do posvojitve?

Ne, ne da ti te pravice, je pa eden izmed pogojev da se reevaluira možnost za to. Mentalno bolan človek tudi ne more posvojiti otroka, plačuje davke in je izenačen v družbi z ostalimi, ampak to če ne bo mogel oziroma bo lahko posvojil otroka se posebej evaluira pri vsakem posamezniku. Tukaj pa ti marginaliziraš skupino ljudi in jim hočeš nekaj preprečiti čeprav je popolnoma jasno da je večina teh ljudi sposobnih veliko bolje skrbeti za otroke kot marsikdo, ki je (po tvoje) "normalen".

jype je izjavil:

V kaj? Da postane homo? Komaj čakam, da ti en od otrok zraste v homoseksualca, da boš morda končno razumel, kaj ta beseda sploh pomeni, ker se ti trenutno očitno niti sanja ne.

Verjetno bi ga s pasom tepel dokler ne bi ratal "normalen" ;((

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

čeprav je popolnoma jasno da je večina teh ljudi sposobnih veliko bolje skrbeti za otroke kot marsikdo, ki je (po tvoje) "normalen".

A maš kakšem dokaz, da je pa večina teh ljudi bolj sposobnih skrbeti za otroke? očitno si se po juretu še ti našel, ki verjameš v homoseksualno superiornost pri skrbi za otroke...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

A imaš ti kakšnega da jih večina ni spospobnih? Če nimaš, potem je treba to reevaluirati!

Torej, pred ustavo smo si vsi enaki, če ti meniš da sem jaz slabši od tebe, moraš ti to dokazati in ni treba meni dokazovati da sem enak tebi ali boljši.

Pa kdo tukaj o superiornosti??? Govorimo o enakih možnostih ;((

Al pa dajmo tako, kdo po tvoje je superioren in zakaj?

Zgodovina sprememb…

USS Nimitz je skrajnež pod krinko, ki bi rad v te kraje zanesel islamofašizem najbolj pritlehne vrste, ki diskriminira zoper vsakogar, ki ne vozi rdeče tojote hiluks.

Ne, ne da ti te pravice, je pa eden izmed pogojev da se reevaluira možnost za to. Mentalno bolan človek tudi ne more posvojiti otroka, plačuje davke in je izenačen v družbi z ostalimi, ampak to če ne bo mogel oziroma bo lahko posvojil otroka se posebej evaluira pri vsakem posamezniku. Tukaj pa ti marginaliziraš skupino ljudi in jim hočeš nekaj preprečiti čeprav je popolnoma jasno da je večina teh ljudi sposobnih veliko bolje skrbeti za otroke kot marsikdo, ki je (po tvoje) "normalen".

Dejmo za začetek sploh opredelit kdo in zakaj so geji. Moje mnenje je, da so geji moški, ki se ne morejo zaljubiti v punco. Razlogi za to, kolikor jaz vem, še niso povsem pojasnjeni. Po vaše verjetno takšne pojasnitve sploh ne gre iskati. Po naše (imho) pa je vzrok lahko pomemben. Če bi namreč kazalo, da se želja po istospolnosti lahko razvije skozi mentalni razvoj otroka, bi to lahko bil razlog za neenakopravnost takšnih parov pri posvojitvi otrok. Posameznik gej, pa kot sem že večkrat povdaril, pri tej pravici ni neenakopraven.

Bila je npr. narejena študija, katere rezultati kažejo, da so otroci vzgojeni v lezbičnih družinah med odraščanjem večkrat sprobavali istospolno ljubezen kot otroci v hetero družinah z mamo samohranilko.

Although those from lesbian families were more likely to explore same-sex relationships, particularly if their childhood family environment was characterized by an openness and acceptance of lesbian and gay relationships, the large majority of children who grew up in lesbian families identified as heterosexual (PsycINFO Database Record (c) 2010 APA, all rights reserved)
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

Vajenc> Moje mnenje je, da so geji moški, ki se ne morejo zaljubiti v punco.

Jaz mislim, da se glede tega motiš. Prepričan sem, da se tudi geji lahko zaljubijo v punco, a oblik "ljubezni" je daleč preveč, da bi lahko iz tega kakorkoli sklepal na spolno orientacijo. Spolno jih privlačijo moški - to je osnovna lastnost.

Vajenc> Razlogi za to, kolikor jaz vem, še niso povsem pojasnjeni. Po vaše verjetno takšne pojasnitve sploh ne gre iskati.

Ali gre iskati razloge za velike uhlje? Dolg nos? Saj te lastnosti odločilno vplivajo (po tvojem mnenju, jasno, ne po mojem) na zmožnost vzgoje in skrbi za otroka.

Vajenc> Če bi namreč kazalo, da se želja po istospolnosti lahko razvije skozi mentalni razvoj otroka

Danes več kot 99.9% otrok vzgojijo heteroseksualni pari, homoseksualnih odraslih pa je zagotovo več kot 2%. Med otroci, ki so odrasli v homoseksualnih družinah, je odstotek takih, ki so se razvili v homoseksualce (kakšno presenečenje!) enak kot pri otrocih, ki so odrasli v heteroseksualnih družinah.

Vajenc> Posameznik gej, pa kot sem že večkrat povdaril, pri tej pravici ni neenakopraven.

Fino - zdaj to samo še raztegnemo na pare, ker je nedopustno, da na podlagi osebnih lastnosti pripadnikov teh parov delamo razlike v zakonodaji.

Vajenc> Bila je npr. narejena študija, katere rezultati kažejo, da so otroci vzgojeni v lezbičnih družinah med odraščanjem večkrat sprobavali istospolno ljubezen kot otroci v hetero družinah z mamo samohranilko.

Seveda. Otroci, ki jih vzgajajo tolerantni in razumevajoči starši, ki jim ne vsiljujejo versko-dogmatičnega pogleda na spolnost, ki ne ustvarjajo umetnega občutka krivde zaradi spolne identitete, ki ni institucionalno požegnana, nimajo nesmiselnih zadržkov - otroci, ki jih vzgajajo odrasli, ki na spolnost gledajo z vso srednjeveškostjo, ki jo premore izprijena krščanska morala, pa se po drugi strani držijo s pod grožnjo z nasiljem predpisanih družbenih vzorcev in se s krizami, ki izvirajo iz zatiranja identitete, bodejo skozi celo življenje (ali vsaj dotlej, dokler se ne osvobodijo teh idiotskih norm in zapustijo psihotične starše, ki hočejo otroke vzgojiti v stilu planskega gospodarstva in ohraniti popoln nadzor nad njimi vsaj do dopolnjenih otrokovih šestdeset let).

Zgodovina sprememb…

Vajenc: Lej, dejmo najprej ločit ljubezen in zaljubljenost. Vprašaj kakšnega psihologa če ne najdeš na Googlu. Druga stvar... te študije so zame brezpredmetne, ker obstaja tudi študija, da so otroci "grdih" staršev v mladosti bistveno bolj podvrženi trpinčenju tako psihičnemu kot socialnemu in to jasno vpliva na njihov osebnostni razvoj. Taki otroci bodo torej potencialno slabše skrbeli za svoje otroke??? Hipotetično... na drugi strani spet obstaja študija kako da so otroci lepih staršev pogosto zapostavljeni in jasno tudi to bo vplivalo na njihov osebnostni razvoj in posredno na stopnjo primernosti/neprimernosti za starševstvo.

OK, če je pa tako, potem pa dajmo vsakega človeka, ki si želi otroka tako ali drugače ne glede na raso, vero, spolno usmerjenost, najprej pred komisijo in naj komisija odloči ali je tega vreden. Ti bi to ugajalo?

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Eno je pesniška "ljubezen", ki je zgolj kulturno-civilizirana krinka za spolni nagon in kemične procese, ki se ob tem odvijajo v glavi; zato sem tudi govoril o tem, da v pravu ne moreš govoriti o neki "ljubezni" in mešati zadeve s tem (ker pravo zajema dosti širši spekter od samega spolnega nagona, ali povedano drugače ni "ljubezen" tista kar pravo ščiti).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pesniška ljubezen je zaljubljenost.

Tear_DR0P ::

mene zanima kaj škodljivega lahko naredi homoseksualen par? sploh me zanima kako lahko homoseksualni pari vplivajo na vajenčevo ali Libertyjevo družino.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Ja po Primčevo in Ljudmilino naj bi to degradiralo institut družine kot najvažnejše celice družbe.

BlaY0 je izjavil:

Pesniška ljubezen je zaljubljenost.

Pesniška ljubezen je, kaj vse bi počel (na čisto naravni nagonski osnovi) z objektom poželenja (ki ga običajno niti ne pozna zares, kaj šele kot osebo), če bi le imel možnost za to; le napisano z lepimi besedami.

Blayo> Vajenc: Lej, dejmo najprej ločit ljubezen in zaljubljenost. Vprašaj kakšnega psihologa če ne najdeš na Googlu.

Če ti ne poznaš terminologije si jo poglej v SSKJ.

Jype> Spolno jih privlačijo moški - to je osnovna lastnost.

Zaradi te lastnosti se zaljubijo v moškega.

Ali gre iskati razloge za velike uhlje? Dolg nos? Saj te lastnosti odločilno vplivajo (po tvojem mnenju, jasno, ne po mojem) na zmožnost vzgoje in skrbi za otroka.

Ne poznam telesnih specifik gejev, ki bi geje telesno ločevale od ostalih hetero moških. Enkrat je DoubleJ ugotovil, da imajo geji tako bolj prfrknjeno faco. A si to mislu?

Fino - zdaj to samo še raztegnemo na pare, ker je nedopustno, da na podlagi osebnih lastnosti pripadnikov teh parov delamo razlike v zakonodaji.

Nikjer ne piše, da je geju prepovedano posvajati otroke.

Tear_DR0P je izjavil:

mene zanima kaj škodljivega lahko naredi homoseksualen par? sploh me zanima kako lahko homoseksualni pari vplivajo na vajenčevo ali Libertyjevo družino.

Tako kot lahko hetero družine vplivajo na homoseksualne.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

Vajenc> Zaradi te lastnosti se zaljubijo v moškega.

Ne. Tudi heteroseksualni ljudje se lahko zaljubijo v pripadnika istega spola.

Vajenc> Ne poznam telesnih specifik gejev, ki bi geje telesno ločevale od ostalih hetero moških. Enkrat je DoubleJ ugotovil, da imajo geji tako bolj prfrknjeno faco. A si to mislu?

Ne, ciljal sem na to, da nekatere osebne lastnosti vplivajo na sposobnosti, ki jih človek potrebuje za vzgojo in skrb za otroke, druge pa ne. Spolna orientacija, na primer, ne vpliva na take sposobnosti in je zato popolnoma nesmiselno, da se na podlagi te lastnosti sploh odloča o tem, ali bo nekdo lahko skrbel za otroka ali ne.

Vajenc> Nikjer ne piše, da je geju prepovedano posvajati otroke.

Ne. Piše pa, da je zakonska zveza zveza moškega in ženske. To pomeni, da zakon ne dovoli sklenitve zakonske zveze vsakemu paru - diskriminira pa na podlagi spola, ki je osebna lastnost posameznika, kar je narobe.

Vajenc> Tako kot lahko hetero družine vplivajo na homoseksualne.

Torej nič - fino, potem lahko torej pravno ubeseditev zakonske zveze spremenimo, da bo omogočala sklenitev (in podelila pravice in dolžnosti, ki izhajajo iz zveze) vsakemu paru.

Ne. Tudi heteroseksualni ljudje se lahko zaljubijo v pripadnika istega spola.

Lahko, ampak ne zaradi sexa. Drugače pa lahko otroka vzgajava tudi jaz in moja babi.

Ne, ciljal sem na to, da nekatere osebne lastnosti vplivajo na sposobnosti, ki jih človek potrebuje za vzgojo in skrb za otroke, druge pa ne. Spolna orientacija, na primer, ne vpliva na take sposobnosti in je zato popolnoma nesmiselno, da se na podlagi te lastnosti sploh odloča o tem, ali bo nekdo lahko skrbel za otroka ali ne.

Na skrb verjetno res ne, za vzgojo pa sem ti prej linkal raziskavo, ki govori drugače.

Ne. Piše pa, da je zakonska zveza zveza moškega in ženske. To pomeni, da zakon ne dovoli sklenitve zakonske zveze vsakemu paru - diskriminira pa na podlagi spola, ki je osebna lastnost posameznika, kar je narobe.

Samo ime poroka ali zakonska zveza je nastala zaradi združitve moškega in ženske. Homoroka je npr. nezaseden termin. Gej se pravno gledano lahko združi, tako kot vsak drugi moški, z žensko ali moškim.

Torej nič - fino, potem lahko torej pravno ubeseditev zakonske zveze spremenimo, da bo omogočala sklenitev (in podelila pravice in dolžnosti, ki izhajajo iz zveze) vsakemu paru.

Tiste heteroseksualne družine, ki zbirajo podpise za referendum pravijo drugače.
Woody Allen

hamax ::

Samo ime poroka ali zakonska zveza je nastala zaradi združitve moškega in ženske.

Moskega in zenske iste barve, religije in sloja, ja. Potem so pa prokleti progresivci redefiniral pojem zakonske zveze. Kako si drznejo.

Vajenc> Drugače pa lahko otroka vzgajava tudi jaz in moja babi.

Kaj pa ti in tvoj dedek?

Vajenc> za vzgojo pa sem ti prej linkal raziskavo, ki govori drugače.

Ne, ne govori drugače - le ti jo popolnoma narobe interpretiraš.

Vajenc> Samo ime poroka ali zakonska zveza je nastala zaradi združitve moškega in ženske.

Who cares? Zakonska zveza je pravni institut, ki v različnih okoljih in časih implicira različne reči. Zdaj je čas, da se ga končno sistemizira v to, kar je - pogodbo med dvema partnerjema in državo.

Vajenc> Tiste heteroseksualne družine, ki zbirajo podpise za referendum pravijo drugače.

To niso heteroseksualne družine, temveč verski blazneži (tudi, če se imajo za ateiste).

Ja po Primčevo in Ljudmilino naj bi to degradiralo institut družine kot najvažnejše celice družbe

pa dobro, to so te vrste ljudje, ki verujejo v takšne nenaravne reči kot je Alah

mene zanima argument Vajenca in Libertyja, ki sta bolj razgledana in naravno usmerjena. Kako točno lahko homoseksualni pari škodujejo heteroseksualnim.

Naslednje kar me bo zanimalo je pa, kako točno lahko homoseksualni par škoduje pri vzgoji otroka.

jype je izjavil:

Vajenc> Nikjer ne piše, da je geju prepovedano posvajati otroke.
... vendar to je bilo vsaj do sedaj zato tako urejeno, ker je bil smisel zakonske zveze aka poroke reproduciranje otrok (zato si pač potreboval moškega in žensko, ne glede na njuno spolno usmerjenost, ki sta bila pač pripravljena v našo družbo prinesti otroka ali več na svet), torej ustvarjanje novih državljanov, davkoplačevalcev ... in to "delo" (+ seveda nadaljnja oskrba otrok po rojstvu; s tem, da za samo oskrbo otrok ne potrebuješ poroke) pač potrebuje svoj čas in starše postavi v neenakopraven (predvsem finančni) položaj z ostalimi posamezniki, ki so lahko mirno delali, napredovali v svoji karieri in služili denar naprej ... zato tudi imamo institut poroke, starševstva ter vsega kar je povezano s tem, pač neka socialna korekcija za starše z otroci, torej družine (ko pa začneš to razbijati na posamezne segmente, zgolj skupno življenje, zgolj oskrba otrok itd. se pa začne iskanje posamičnih pravnih rešitev ker je bilo prvotno pač mišljeno vse v paketu; a kot rečeno kakšna je tvoja spolna usmerjenost, ljubezen ipd. že do sedaj ni igralo nobene pravne vloge).

To je tak zares osnovni pogled na to (torej zakaj sploh poroka); seveda pa se časi spreminjajo in mi z njimi; nekega dne verjetno sploh ne bo nobene potrebe po biološkem produciranju otrok ker se bo to dalo vse to sprovesti umetno s pomočjo tehnologije in tudi oskrba bo morda potekala izven družine, torej v neki vzgojni ustanovi ipd. ... tistega dne ne bomo potrebovali ne porok, ne družin ... edino morda še neke predpise, ki bodo urejali raznovrstne skupnosti na državnem nivoju (pač raznovrstna premoženjska vprašanja in finančne oskrbe posameznikov). Morda bodo takrat naši spolni nagoni povsem okrnjeni in bo spolna usmerjenost a priori povsem brezpredmetna (to bo tudi čas, ko ljudje ne bodo več razumeli poezije oz. bolj točno prej omenjene "pesniške ljubezni").

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor P> .. vendar to je bilo vsaj do sedaj zato tako urejeno, ker je bil smisel zakonske zveze aka poroke reproduciranje otrok (zato si pač potreboval moškega in žensko, ne glede na njuno spolno usmerjenost, ki sta bila pač pripravljena v našo družbo prinesti otroka ali več na svet)

Če bi to držalo, bi bila zakonska zveza v resnici omejena le na plodne pare in pare, ki želijo imeti otroke - pa ni. Poročijo se lahko tudi neplodni pari, ki sploh ne morejo imeti otrok in pari, ki otrok ne želijo in jih ne bodo imeli - niti vzgajali.

Gregor P> nekega dne verjetno sploh ne bo nobene potrebe po biološkem produciranju otrok ker se bo to dalo vse to sprovesti umetno s pomočjo tehnologije

Že danes se lahko to "sprovede" povsem naravno, ne glede na spol. "Biološkost" otroka nima nobene zveze z njegovo vzgojo ali pripadnost staršem ali družbi. Časi, ko so otroke zmerjali s pankrti, so že dolgo mimo.

Gregor P> Morda bodo takrat naši spolni nagoni povsem okrnjeni in bo spolna usmerjenost a priori povsem brezpredmetna (to bo tudi čas, ko ljudje ne bodo več razumeli poezije).

Mislim, da so pri vseh sesalcih spolni nagoni funkcija centralnega živčnega sistema, tako da je za spremembe na tem področju dovolj že "verska vzgoja" - pri ljudeh in pri psih so dovolj elektrošoki in palice ob vsaki spolni vzburjenosti, da se organizem eventuelno prilagodi in spolni nagoni postanejo povsem okrnjeni.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Če bi to držalo, bi bila zakonska zveza v resnici omejena le na plodne pare in pare, ki želijo imeti otroke - pa ni. Poročijo se lahko tudi neplodni pari, ki sploh ne morejo imeti otrok in pari, ki otrok ne želijo in jih ne bodo imeli - niti vzgajali.

... takrat ko so to uvajali, pač niso mogli znanstveno ugotoviti, kdo je ploden in kdo ni (takrat je bila to pač bolj "igra na srečo")... in ko si končno ugotovil, da je tvoj partner, ali sam neploden, torej običajno po sklenitvi zakonske zveze, si lahko poroko razveljavil ker nista mogla imeti otrok ... na srečo se je sčasoma tudi to pravno uredilo in ne moreš več kar vreči brezčustveno svojega partnerja/-ico na cesto, samo zato ker ne more imeti otrok, ob tem da partner dokaj verjetno že sedaj zelo trpi zaradi tega, sploh pa je na voljo še mnogo tehničnih rešitev, ki morda le preskočijo to "naravno oviro" (torej se "igra na srečo" oz. skupna pogodba lahko nadaljuje), a te so zopet drage in je dobro imeti poleg še partnerja tako za finančno kot moralno pomoč (ob sami državni pomoči).

Kot rečeno časi se spreminjajo in pravne rešitve z njimi (sicer dosti počasneje, ne reče se pravu zaman "zamrznjena politika"):)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Moskega in zenske iste barve, religije in sloja, ja. Potem so pa prokleti progresivci redefiniral pojem zakonske zveze. Kako si drznejo.

Tudi v primitivnih črnskih plemenih imajo nekakšno ceremonijo omejeno na združitev hetero para. Vzgaja jih pa lahko tudi gej, če želi.

@Jype, vzgajam lahko otroka tudi skupaj z dedkom, seveda.

Ne, ne govori drugače - le ti jo popolnoma narobe interpretiraš.

Res? Povej kaj sem narobe prevedel.

Who cares? Zakonska zveza je pravni institut, ki v različnih okoljih in časih implicira različne reči. Zdaj je čas, da se ga končno sistemizira v to, kar je - pogodbo med dvema partnerjema in državo.

Zakonska zveza je zmeraj aplicirala na zvezo moškega in ženske. V antičnih časih so sprobavali tudi nekaj v smislu moškega z moškim, pa se ni obneslo. In zakaj je sedaj čas, da se sistematizira homoroka? Zato ker geji protestirajo, ker jih južni bratje tepejo, ker pri nas zberejo več kot 30k podpisov proti v enem tednu?

To niso heteroseksualne družine, temveč verski blazneži (tudi, če se imajo za ateiste).

Al pa fašisti. V glavnem, postopoma se bo splačalo iti v vaš klub, samo, da ne bomo ožigosani.
Woody Allen

ampak vajenec mi še zdaj ni odogovoril na vprašanje kako bi lahko homoseksualna zveza škodljivo vplivala na njegovo družino :/

Vajenc je izjavil:

Tear_DR0P je izjavil:

Tako kot lahko hetero družine vplivajo na homoseksualne.

Evo, pol smo zmagal. Enaki smo si, enako si lahko škodujemo, enako si lahko pomagamo. Zakaj potem še vedno promoviraš superiornost hetero para? Kje je torej tista superiornost napram homo parom?

Vajenc> V antičnih časih so sprobavali tudi nekaj v smislu moškega z moškim, pa se ni obneslo.

Aja? Kako, natanko, se pa ni obneslo?

Vajenc> Al pa fašisti. V glavnem, postopoma se bo splačalo iti v vaš klub, samo, da ne bomo ožigosani.

Nujno bo treba v "naš klub", ker sicer se boste eventuelno sami znašli na ostrem koncu palice, pa jamrali kako je nepravično, če država diskriminira.

@Vajenc:

Vajenc je izjavil:

Zakonska zveza je zmeraj aplicirala na zvezo moškega in ženske.

In danes je čas da se to redefinira. Mogoče zato ker, smo od časov starih Grkov že kaj evolvirali...

Ko še ni bilo interneta in računalnikov, so bili nosilci zvoka in ostalih avtorskih del recimo vinilke, magnetni trakovi ter papir in zakonodaja je to upošteval. S pojavom novih nosilcev (CD, DVD, trdi disk), je bilo treba zakonodajo na tem področju spremeniti in redefinirati pojem nosilca zapisa avtorskega dela. Zakaj? Zato ker se je pojavila zahteva!

Zgodovina sprememb…

Tear_DR0P je izjavil:

ampak vajenec mi še zdaj ni odogovoril na vprašanje kako bi lahko homoseksualna zveza škodljivo vplivala na njegovo družino :/

Komu pa se ti to pritožuješ?

Ko jih bo več mi bodo lahko z referendumom odvzeli pravico do otrok, ker sem davnega l. 2011 pisal krivo vero po forumu.

Jype> Aja? Kako, natanko, se pa ni obneslo?

Če bi se, bi obveljalo.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

Vajenc> Ko jih bo več mi bodo lahko z referendumom odvzeli pravico do otrok, ker sem davnega l. 2011 pisal krivo vero po forumu.

I'll make sure it never happens, bro.

@Vajenc: Raj povej kako bo tebi, Ljudmili in Primcu škodil institut homoseksualna zakonske zveze.

Zgodovina sprememb…

Ko jih bo več mi bodo lahko z referendumom odvzeli pravico do otrok, ker sem davnega l. 2011 pisal krivo vero po forumu.

Dejmo vsem obarvanim vzeti pravico do otrok, ker ce jih bo prevec, jo bodo on vzeli nam.
Res super logika.

hamax je izjavil:

Dejmo vsem obarvanim vzeti pravico do otrok, ker ce jih bo prevec, jo bodo on vzeli nam.
Res super logika.

Tako deluje logika tebi. Jaz se nimam za fašista zato ker imam pomisleke glede gejevskih posvojitev.
Woody Allen

tebi vajenec - zanima me kaj je na homoseksualni družini taknega, da se moram proti temu boriti. sam sem namreč heteroseksualec in si želim omisliti družino. pa te prosim da mi razložiš kakšna je razlika če v sosednjem stanovanju seksata moški in ženska ali pa moški in moški. kako to vpliva name in mojo bodočo družino. potem pa me še zanima kako to vpliva na moje otroke in predvsem s čim bodo homoseksualne družine vplivale na mojo družino, da vem pred čim se braniti.

Tako deluje logika tebi. Jaz se nimam za fašista zato ker imam pomisleke glede gejevskih posvojitev.

Ti bi vzel pravico ljudem, ker se bojis, da jo bodo drugace oni tebi.
Meni se zdi moja primerjava precej na mestu.
Ali se motim?

Vajenc je izjavil:

Jaz se nimam za fašista zato ker imam pomisleke glede gejevskih posvojitev.

Amapk jaz še nisem zasledil enega pametnega argumenta zakaj? Ne zakaj se nimaš za fašista amapak zakaj imaš omenjene pomisleke.

Zgodovina sprememb…

Tear_DR0P je izjavil:

tebi vajenec - zanima me kaj je na homoseksualni družini taknega, da se moram proti temu boriti. sam sem namreč heteroseksualec in si želim omisliti družino. pa te prosim da mi razložiš kakšna je razlika če v sosednjem stanovanju seksata moški in ženska ali pa moški in moški. kako to vpliva name in mojo bodočo družino. potem pa me še zanima kako to vpliva na moje otroke in predvsem s čim bodo homoseksualne družine vplivale na mojo družino, da vem pred čim se braniti.

Če bosta med sexom glasna, moraš biti hudičevo toleranten, da ti ne bosta šla na živce. A pri porničih ti je tudi vseeno, če gledaš in poslušaš gej sceno? Sicer pa bi morda (ta morda je podkrepljen z raziskavo!) tudi tvoj otrok na podlagi takšne izkušnje preizkusil istospolnost. Mene in verjamem, da tudi večino ostalih hetero staršev bi to motilo. Vsaj dokler se ne sprijazniš, da drugače pač ne gre. Tak odziv imamo biološko pogojen, zato so babice in dedki tako vesele vnučkov in vnukinj.
Woody Allen

Enkrat se je iz sosednjega stanovanja slišal glasen prepir. Sem že mislil da sta dva pedra pa sem potem ugotovil da sta ta dva idiota moški in ženska :)))))))

Vajenc> Tak odziv imamo biološko pogojen

Ne. Tak odziv imate pogojen družbeno, izhaja pa iz katoliške morale, ki z biologijo nima niti najmanjše zveze.

Vajenc> Če bosta med sexom glasna,

To velja za katerikoli par, gručo ali celo posameznika - ne glede na spol kogarkoli udeleženega v odnosu.

Zgodovina sprememb…

ahac ::

Vajenc, tebe torej skrbi, da ne boš imel vnukov, če bo tvoj sin slišal, da bit gay ni nič hudega?

ps. A posvojenega pa ne boš vesel? :'(
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Ma ne, njemu je zoprn ker se pedri tko nemarno derejo ko seksajo ;((

Mipe ::

Kdaj torej organiziramo parado sramote?
««
20 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
172959108 (34587) Tear_DR0P

Več podobnih tem