Forum » Loža » Parada ponosa
Parada ponosa
Temo vidijo: vsi
USS Liberty ::
In še nekaj. To kar pravi USSLiberty, bi morali čimprej v nezavedno vzeti tudi Hrvati, Srbi. Sorozs-like kalibri so za balkanske ciganije hudičevo močne korporacije in pravzaprav zadnje upanje, za ujet vlak v zahodno civilizacijo.
Soros bi še največjemu revežu na svetu ukradel še zadnji kos kruha in ga preprodal za dobiček. Soros predstavlja vse tisto, kar je slabega v zahodni civilizaciji. On je sprožil tudi azijsko finančno krizo, ki je milijone ljudi v JV aziji pahnila v revščino. Na njegovem vlaku sodome in gomore ter lopovščine noče biti noben normalen človek na svetu, tudi hrvati in srbi ne.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
donfilipo ::
Zborovanja so rizik in so določen problem. zato jih je treba prijaviti copsom.
Ampak načeloma pa se jih ne prepove kar tako češ da so nesmiselna. Pa če se zberejo stare babe iz Žuženberka!
No torej tudi ni OK da se ne dovoli diskriminacije zaradi specifične spolne značilnosti, usmeritve, družine, zveze.
Frudi zamujaš, zamujaš. Thomas te je za svetlobno leto prehitel:)
Ampak načeloma pa se jih ne prepove kar tako češ da so nesmiselna. Pa če se zberejo stare babe iz Žuženberka!
Ne, ne bo ok. Tudi ne bo okay, ko boš moral nositi šrauf skoz glavo.
No torej tudi ni OK da se ne dovoli diskriminacije zaradi specifične spolne značilnosti, usmeritve, družine, zveze.
A pričnemo še odštevanje, kdaj bo kdo pripeljal naciste v debato?
Frudi zamujaš, zamujaš. Thomas te je za svetlobno leto prehitel:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Bias ::
Thomas ::
Bomo preimenovali parado, da ne bo več parada ponosa.
Ja. Demonstrirajte mirno. Da opozorite javnost in oblast, da je kakšen zakon morda nepravičen do vas. No problem.
morajo sprejeti homoseksualca, saj ima le ta drugače pravico, da toži in se vsako podjetje boji, da bi plačalo mastno odškodnino in raje zaposlijo homoseksualca kot heteroseksualca...
Lep šmorn. Lep.
Zato sem zelo proti tem "pozitivnim diskriminacijam".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
USS Liberty je izjavil:
In še nekaj. To kar pravi USSLiberty, bi morali čimprej v nezavedno vzeti tudi Hrvati, Srbi. Sorozs-like kalibri so za balkanske ciganije hudičevo močne korporacije in pravzaprav zadnje upanje, za ujet vlak v zahodno civilizacijo.
Soros bi še največjemu revežu na svetu ukradel še zadnji kos kruha in ga preprodal za dobiček. Soros predstavlja vse tisto, kar je slabega v zahodni civilizaciji. On je sprožil tudi azijsko finančno krizo, ki je milijone ljudi v JV aziji pahnila v revščino. Na njegovem vlaku sodome in gomore ter lopovščine noče biti noben normalen človek na svetu, tudi hrvati in srbi ne.
Ne poznam heroja osebno. Ampak ti ga za 23456€ počim Torej?
Dej se mau zberi, don. Po eni strani si strpen da se cedi, po drugi zmerjaš ko furman, po tretji ponujaš killerske usluge.
Smily.
In ti si na čase slabši. Brez njih. In iz principa te ne bom poslušal. Nikakor. Jasno?
In ti si na čase slabši. Brez njih. In iz principa te ne bom poslušal. Nikakor. Jasno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Torej smo pristali na tem, da Sorosz organizira parade ponosa.
In da bi ti ukradli zadnjemu revežu kos kruha
In zdaj ker Thomas tako meni, je pa treba organizirati prarade tako, da bodo parade sramote in mirne. Pomeni da bodo ponoči ob 3-4, na vasi in tihe, ali kako?
In da bi ti ukradli zadnjemu revežu kos kruha
In zdaj ker Thomas tako meni, je pa treba organizirati prarade tako, da bodo parade sramote in mirne. Pomeni da bodo ponoči ob 3-4, na vasi in tihe, ali kako?
Bias ::
Ne prav nasprotno. Ker so vsem dane iste pravice, naj vse ostane kakor je. Tisti grdi mavrični, pa naj lepo skrivajo svoja hotenja, se spreobrnejo, gredo v cerkev in se kesajo.
Kajti, če bo šlo tako naprej, bomo heteroseksualci brez služb ane USSneki.
Kajti, če bo šlo tako naprej, bomo heteroseksualci brez služb ane USSneki.
Rajš odgovorte, če hočete pozitivno diskrimanicijo homoseksualcev, po vzoru Clintona, tudi v Sloveniji.
Ne mlatit okoli v prazno.
Ne mlatit okoli v prazno.
Odgovor je jasen. Odločno proti.
Primer, ko se antidiskriminatorna politika sprevrže v diskriminacijo nasprotnega pola.
Primer, ko se antidiskriminatorna politika sprevrže v diskriminacijo nasprotnega pola.
Začelo se je pa tako nedolžno. Samo "enakopravnost" so zahtevali.
Nobenih "enakopravnosti" interesnih skupin ni treba. Niti homoseksualcev, niti heteroseksuxalcev, niti belih, niti črnih, niti žensk, niti moških.
Vsak je samo posameznik, z vsemi pravicami posameznika.
Brez "ja, jaz kot extra tozadevno osveščen in z dolgo prakso bi pa ...".
Nič.
Nobenih "enakopravnosti" interesnih skupin ni treba. Niti homoseksualcev, niti heteroseksuxalcev, niti belih, niti črnih, niti žensk, niti moških.
Vsak je samo posameznik, z vsemi pravicami posameznika.
Brez "ja, jaz kot extra tozadevno osveščen in z dolgo prakso bi pa ...".
Nič.
Ampak dobro. Ima USS point.
Clintona je verjetno doniral Sorosz. Pa ni dobro spregledal pointa in je preteral
Ko gledaš zakone, brez interesov skupin, nacij, ne gre. Celo cehov, poklicev in oblik zaposlovanja ne. Neprestano prepletanje interesov. V tem je tudi ves art prava.
In interesne skupine se same formirajo. In ga ni človeka ali boga, ki bi lahko dosegel drugače. To pa je mlatenje prazne slame. No go.
Zakaj? Ker posameznik bolj malo doseže. Ko pa se uboga gmajna zbere vkup pa....
Clintona je verjetno doniral Sorosz. Pa ni dobro spregledal pointa in je preteral
Ko gledaš zakone, brez interesov skupin, nacij, ne gre. Celo cehov, poklicev in oblik zaposlovanja ne. Neprestano prepletanje interesov. V tem je tudi ves art prava.
In interesne skupine se same formirajo. In ga ni človeka ali boga, ki bi lahko dosegel drugače. To pa je mlatenje prazne slame. No go.
Zakaj? Ker posameznik bolj malo doseže. Ko pa se uboga gmajna zbere vkup pa....
Limit-sky ::
Limit-sky> se je njegova kolegica v Nemčiji poročila in je prav srečna in zadovoljna.
Poročit se je šla nekam drugam, v Nemčiji pa priznavajo drugje sklenjene zakonske zveze, ne glede na njihov spol.
No, pa se spet obesamo na besede. Verjetno si dojel bistvo. Saj verjetno bi sam tudi prisel do san francisca. Zakaj so potem tam paradirali?
Ker posameznik bolj malo doseže.
Že to, da nima na glavi raznih interesnih skupin, ki strežejo po njegovih pravicah, je ogromno.
Enkrat delavstvo, drugič delodajalstvo, tretjič lezbični socialni partnerji.
Preden se posameznik zave, so mu že odnesli pol njegovh pravic. Razen, če je član neke ali večih vplivnih interesnih skupin.
Ziga Dolhar ::
Kaj diskriminatornega, Thomas, je na tem, da vsakdo lahko po enakih pravilih deduje po svojem življenjskem sopotniku - ne glede na to, kakšnega spola je partner?
Če je to pravica do privilegiranosti, potem vsekakor.
Preden se posameznik zave, so mu že odnesli pol njegovh pravic. Razen, če je član neke ali večih vplivnih interesnih skupin.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
jasno, de je Clintona Soros doniral, pa njegovo ženo Hillary tudi. Amerika ima tisoč velikih problemov, Clintonova pa še vedno najde čas, da se ukvarja s širjenjem homoseksualne agende v Ugandi...
http://www.usasurvival.org/ck01.16.10.h...
jype ::
Limit-sky> Zakaj so potem tam paradirali?
Niso. Lahko pa bi - iz solidarnosti do zatiranih po svetu, recimo. Tako kot paradirajo pred iranskimi ambasadami po svetu, čeprav jih tam nihče ne tepe.
Niso. Lahko pa bi - iz solidarnosti do zatiranih po svetu, recimo. Tako kot paradirajo pred iranskimi ambasadami po svetu, čeprav jih tam nihče ne tepe.
Kaj diskriminatornega, Thomas, je na tem, da vsakdo lahko po enakih pravilih deduje po svojem življenjskem sopotniku - ne glede na to, kakšnega spola je partner?
Zakaj bi moral biti partner. Za dediča lahko vsak določi vsakogar, ki mu je dovolj ljub.
Ni treba, da ima tadrugi status "partnerja", ki ga bo požegnal matičar. TO je diskriminatorno.
USS Liberty je izjavil:
jasno, de je Clintona Soros doniral, pa njegovo ženo Hillary tudi. Amerika ima tisoč velikih problemov, Clintonova pa še vedno najde čas, da se ukvarja s širjenjem homoseksualne agende v Ugandi...
http://www.usasurvival.org/ck01.16.10.h...
E vidiš. Tu pa meni nastane misterija. Vredna analize. Kaj za vraga tem močnim rahlo promiskuitetnim silnim heteroseksulcem dejansko pomeni gay pride?
Jaz se v tapkanju razpenim, če slutim, da nekdo namenoma namesto argumentov uporablja sofizme. Debate sake.
Nisem tako zagrižen zagovornik gay pride-a, kot morda tu izpade.
No pa vseeno. Če že gremo analizirati, bodimo vsaj fer.
Tu pa priznam mirno, da mi niti Sorosz niti Clintona tu nista čisto jasna. Kot motorja seksualne liberalizacije namreč. Ki se celo že obrača čez, baje.
Arto ::
Če čjo imet default, se naj poslužijo oporoke in ne poroke.
Včasih ni oporoke, je ločitev, so otroci iz različnih oblik itd itd. Problemi nastanejo. In ni, da bi delili, kar po pavšalu. Oporoke so in jih ni. Skrb za otroke je in je ni. In gre tako naprej.....
Da ne govorim, da predvidevam, da če bi razveljavili obvezne preživnine in morda nujna, ali vsaj običajna dedovanja žena, razpade v hipu 10% zakonov
Da ne govorim, da predvidevam, da če bi razveljavili obvezne preživnine in morda nujna, ali vsaj običajna dedovanja žena, razpade v hipu 10% zakonov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
In poroke so in jih ni. Itd.
Tale pritisk s strani dela homosexualcev je preveč sozvočen s počenjanjem nekaterih starih pedrov v državah kot je Srilanka.
Tale pritisk s strani dela homosexualcev je preveč sozvočen s počenjanjem nekaterih starih pedrov v državah kot je Srilanka.
Ja tudi če jih ni, zakoni to regulirajo. Pri nas nekdaj, (ko me je to še malce zanimalo:) kar dovolj liberalno. Bi rekli nediskriminatorno.
Srilanka?
Googlam
Srilanka?
Googlam
ameba ::
Raj otroke vzgajat izobraženim gejem ( ampak samo tistim normalnim, z službo, karkterjem, ne pa tistim, ki še ugotavljajo kaj bodo sami s sabo ), kot pa alkoholiokm, nasilnežem in drogerašem.
Razburjate se nad tem, da bi geji vzgala otroke, a ne pomislite, kako je pa nekomu, ki ga fotr vsak dan doma pretepa, ponižuje, zatira....
Kje bi raje bil, pri gejih ( če je samo to na razpolago ) ali tam kjer je ?
Pa koliko je sirot, a ?
Življenje zelo vpliva na osebnost človeka, če te vzgajata 2 izobražena geja, bo verjetno bolje, kot pa da te vzgaja primitivna oseba .....
Razburjate se nad tem, da bi geji vzgala otroke, a ne pomislite, kako je pa nekomu, ki ga fotr vsak dan doma pretepa, ponižuje, zatira....
Kje bi raje bil, pri gejih ( če je samo to na razpolago ) ali tam kjer je ?
Pa koliko je sirot, a ?
Življenje zelo vpliva na osebnost človeka, če te vzgajata 2 izobražena geja, bo verjetno bolje, kot pa da te vzgaja primitivna oseba .....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ameba ()
Pa koliko je sirot, a ?
Manj kot iskalcev otrok za posvojitev.
kuglvinkl ::
Dobr, in kaj bi vi, ki ste iz katerih koli razlogov proti tem paradam, tozadevno ukrenili?
Bi se obnašali tako kot v Splitu? Bi pisali poslancem? Orgnazirali "nasproten" shod? Ali pa zgolj imate svoje mnenje?
Bi se obnašali tako kot v Splitu? Bi pisali poslancem? Orgnazirali "nasproten" shod? Ali pa zgolj imate svoje mnenje?
Bogati in vplivni homoseksualci iz medijev in Hollywooda v ZDA so tudi eni glavnih promotorjev prekletstva, ki se mu reče multukulturalizem. So tudi eni glavnih promotorjev in zagovornikov politike "Reverse Discrimination", kjer se v ZDA zadnjih desetletjih sistematično diskriminira belce delavskega in srednjega razreda pri zaposlovanju in šolanju...
Tale zelo vplivna lezbijka na posnetku Rachel Maddow, ki ima v prime timeu svojo oddajo na MSNBC, je tipični primer promotorja tašne nedemokratične in diskriminatorne politike. Na posnetku jo Pat Buchanan totalno povozi z argumenti in ona z argumeti nima za burek, razen nekih otročjih floskul.
Sprašujem se, zakaj bi katerikoli heteroseksualni belec v ZDA, ki ni iz višjih slojev, razen če je totalno neumen, ima oprane možgane ali pa je mazohist, imel kakršnekoli simpatije do homoseksualcev, ko vsak dan na TV vidi homoseksualne militantne aktiviste kot je Rachel Maddow...
Tale zelo vplivna lezbijka na posnetku Rachel Maddow, ki ima v prime timeu svojo oddajo na MSNBC, je tipični primer promotorja tašne nedemokratične in diskriminatorne politike. Na posnetku jo Pat Buchanan totalno povozi z argumenti in ona z argumeti nima za burek, razen nekih otročjih floskul.
Sprašujem se, zakaj bi katerikoli heteroseksualni belec v ZDA, ki ni iz višjih slojev, razen če je totalno neumen, ima oprane možgane ali pa je mazohist, imel kakršnekoli simpatije do homoseksualcev, ko vsak dan na TV vidi homoseksualne militantne aktiviste kot je Rachel Maddow...
Ziga Dolhar ::
Zakaj bi moral biti partner. Za dediča lahko vsak določi vsakogar, ki mu je dovolj ljub.
Ni treba, da ima tadrugi status "partnerja", ki ga bo požegnal matičar. TO je diskriminatorno.
Se popolnoma strinjam.
Ampak trenutno nepožegnani heteroti dedujejo (brez poroke) bolje kot požegnani homoti.
https://dolhar.si/
gulfstream ::
Dobr, in kaj bi vi, ki ste iz katerih koli razlogov proti tem paradam, tozadevno ukrenili?
Sam nimam nič proti tem paradam, ker s tem paradiranjem v končni fazi meni ne kratijo nobenih pravic.
Ampak razumem pa, da marsikoga parade motijo. Kakorkoli obrneš, so določena provokacija, in tega se bi organizatorji morali zavedati. Ne pa da paradirajo pred primitivnimi splitskimi huligani, potem pa se čudijo da so tepeni.
Bi se obnašali tako kot v Splitu?
Ne. Kot v Ljubljani. Nisem vedel, da kaj majo, zvečer do poročil. Če bi vedel prej, bi me enako ne bilo blizu.
Bi pisali poslancem?
To mi pa še ni na misel prišlo, da bi pisal poslancem.
Orgnazirali "nasproten" shod?
Sem jasno povedal, da shod heterosexualcev je zame enako nesprejemljiv.
Ali pa zgolj imate svoje mnenje?
Imaš ti tudi svoje mnenje?
Keyser Soze ::
A mi lahko nekdo, ki črti tele geje pove točno od kje izvira njegov strah pred njimi.
Česa se tako hudo bojiš?
Česa se tako hudo bojiš?
OM, F, G!
Thomas, sure: gre za svobodo združevanja in se ne spomnim nobenega razloga, da bi jim jo kratil.
A mi lahko nekdo, ki črti tele geje pove točno od kje izvira njegov strah pred njimi.
Izključujoče parade ponosa homosexualcev, heterosexualcev ali asexualcev so škodljive za vse. Razdvajanje na biološki osnovi je problematično, je šovinizem proti drugačnim od sebe.
gre za svobodo združevanja in se ne spomnim nobenega razloga, da bi jim jo kratil.
Združuje se lahko vsakdo na kakršnikoli osnovi. Ampak da "ponosno paradira", je pa to direktno iskanje konflikta z ostalimi. Zakaj po tej logiki ne bi odobravali še parad ponosa samohranilk?
Kaj pa menite na "PARADO ZDRAVEGA RAZUMA"?
Tisti z zdravim razumom ostanejo doma in shoda ni.
Če bi bili kaki ugledneži, bi kvečjemu dosegli nasprotno.
Še večji zbor. Še večji gnev. Na drugi strani, pa so tudi mavrični že kar veliko dosegli, tako da o kakem besu po moje ne moremo govoriti.
Tako pa na tovrstna zborovanja vplivamo nič. Zero, nada. Pa tudi škode pri nas ne delajo. Kak duhovnik se zgrozi, kak bivši cerkveni veljak se zgrozi, potem pa povabi na pogovor, kakega mladega fanta
Bolj velja razpravljati, ali je vzrok, se pravi diskriminatorna zakonodaja smiselna taka kot je, ali ne.
Parade pa bojo. Dokler je Sorosz in Open Society.
Feministke so imele med agendami tudi samohranilstvo. In so bile kar glasne in jezne. In so ponekod še danes!
Pri nas, se jih je nekdo izgleda hitro ustrašil in so dobile kar kmalu dobro društveno podrško. Morda zato, ker je bila Ttova mama praktično samohranilka, ata pa bolj flaša
Še večji zbor. Še večji gnev. Na drugi strani, pa so tudi mavrični že kar veliko dosegli, tako da o kakem besu po moje ne moremo govoriti.
Tako pa na tovrstna zborovanja vplivamo nič. Zero, nada. Pa tudi škode pri nas ne delajo. Kak duhovnik se zgrozi, kak bivši cerkveni veljak se zgrozi, potem pa povabi na pogovor, kakega mladega fanta
Bolj velja razpravljati, ali je vzrok, se pravi diskriminatorna zakonodaja smiselna taka kot je, ali ne.
Parade pa bojo. Dokler je Sorosz in Open Society.
Feministke so imele med agendami tudi samohranilstvo. In so bile kar glasne in jezne. In so ponekod še danes!
Pri nas, se jih je nekdo izgleda hitro ustrašil in so dobile kar kmalu dobro društveno podrško. Morda zato, ker je bila Ttova mama praktično samohranilka, ata pa bolj flaša
Izključujoče parade ponosa homosexualcev, heterosexualcev ali asexualcev so škodljive za vse. Razdvajanje na biološki osnovi je problematično, je šovinizem proti drugačnim od sebe.
Zakaj že? Problematično.
OM, F, G!
Da je direktno iskanje konfilkta si se ti odloču. Jaz sem se npr. odloču, da ne pri tem ne gre za iskanje konflikta. Mene nič ne izivajo.
V bistvu so mi clo zeh. Ene dvakrat me je prešinl, da bi šel fotkat, pa sem ugotovu, da me ne zanimajo=fotke bi bile zanič.
V bistvu so mi clo zeh. Ene dvakrat me je prešinl, da bi šel fotkat, pa sem ugotovu, da me ne zanimajo=fotke bi bile zanič.
Nisem se jaz odločil. Pretepajo se po Splitu, Novem Sadu, Berlinu ...
Pol se s temi nasilnimi primitivci strinjaš. Dej no...
za ostale sem vedu, da imate "samo mnenje". Ki ga žal slišijo politiki...
za ostale sem vedu, da imate "samo mnenje". Ki ga žal slišijo politiki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Morda Thomas meni, da bi se zakonodaja morala liberalizirati sama, brez boja, konflikti med naciji (recimo) in mavričnimi, pa so samo nadomestek židovskih pogromov in ker židov ni, mavrični en tak lakmus svetovno vplivnim liberalcem za nacizem?
Ramon dekers ::
Ziga Dolhar je izjavil:
lepo te prosim no, če je dedovanje problem potem lahko to odpravijo samo s takšno parado, pridružijo jim naj se jim še romi in bo zadeva rešena.
Ziga Dolhar v nasem pravu obstaja tudi pravica ki se ji reče volilo, in lahko volilojemnik zahteva od dediča volilo.
Je malo bolj zoprn postopek, se pa da.Instituta nujnega deleža pa ne moreš odpraviti (no so izjeme razdedinjenje, dedna nevrednost)
torej še enkrat:
volilojmenik ima obligacijsko upravičenje, dedič pa stvarnopravno...
Nevem pa kako je z zakonodajo v drugih država, vem samo da bi morali tale cirkus prepovedati, pa mogoče vreči kakšknega v Ljubljanico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
frudi ::
Parade ponosa niso izključujoče. Določena orientacija ni pogoj za sodelovanje; veseli so vsakega, ki se zavzema za enake pravice, ne glede na spolno usmerjenost. In noben heteroseksualec se na njih ne bo počutil ogroženega ali manjvrednega. Vsaj ne zaradi ostalih udeležencev, kvečjemu zaradi lastne nesigurnosti.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Še zmer nobena reva ni navedla zakaj se boji gejev?
P.S.: Ena stvar bi lahko bila ta, da jim je mama vbila v trdo bučo, da se žensk ne tepe, in tako ostanejo geji (ker jih je več bolj nežne sorte) edina opcija za sproščanje svojih frustracij. Čeprav imam občutek, da če bi bila stanje takšno kot na sliki, ne bi tolk "frajerjev" stalo tam naokoli.
P.S.: Ena stvar bi lahko bila ta, da jim je mama vbila v trdo bučo, da se žensk ne tepe, in tako ostanejo geji (ker jih je več bolj nežne sorte) edina opcija za sproščanje svojih frustracij. Čeprav imam občutek, da če bi bila stanje takšno kot na sliki, ne bi tolk "frajerjev" stalo tam naokoli.
OM, F, G!
Ramon dekers ::
Keyser Soze je izjavil:
Še zmer nobena reva ni navedla zakaj se boji gejev?
dobra teorija ja krive so mamepojdimo še mi normalni na cesti in začnimo tuliti sem poročen in hočem enake pravice kot romi?!
Pejt, a ti kdo brani?
Praktično vsako tele gre lahko na cesto in izraža svoje mnenje. Kar je razvidno tudi iz tehle gejevskih parad. Vsa teleta, ki se zberejo okoli in vpijejo antigejevske slogane folk pač prenaša oz. tolerira. Nisem še videl, da bi njih kdo po buči, če so mirno izražali svoja stališča. Pa bi jih verjetno moral. Mal bitchslapat vse po vrsti, da se manir naučijo. Pa da planejo v jok in se razbežijo.
Praktično vsako tele gre lahko na cesto in izraža svoje mnenje. Kar je razvidno tudi iz tehle gejevskih parad. Vsa teleta, ki se zberejo okoli in vpijejo antigejevske slogane folk pač prenaša oz. tolerira. Nisem še videl, da bi njih kdo po buči, če so mirno izražali svoja stališča. Pa bi jih verjetno moral. Mal bitchslapat vse po vrsti, da se manir naučijo. Pa da planejo v jok in se razbežijo.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Ah, dej dej. Tud če greš ti, te ne bi peljali na policijo. Nikar da bi peljali normalnega slovenca.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 58724 (34203) | Tear_DR0P |