Forum » Izdelava spletišč » Prestashop - vprašanja
Prestashop - vprašanja
bocco ::
Obstaja kakšen free modul za uvoz, ažuriranje in dodajanje novih artiklov v Prestashop?
V začetku, ko sem imel vsega skupaj 12 artiklov, me niti ni motilo počasno dodajanje artiklov. Sedaj, ko imam artiklov iz dneva v dan več, potrebujem hitrejši način dodajanja in urejanja artiklov.
V začetku, ko sem imel vsega skupaj 12 artiklov, me niti ni motilo počasno dodajanje artiklov. Sedaj, ko imam artiklov iz dneva v dan več, potrebujem hitrejši način dodajanja in urejanja artiklov.
- spremenil: Ziga Dolhar ()
bocco ::
1. Free modul ne obstaja?
2. Imam težave s prikazom kategorij. Z vključeno dynamic funkcijo mi ne prikaže kategorij, ko je dynamic izključen le-te sicer lepo prikaže, vendar ker niso strnjene, so postale preobširne za normalno uporabo. Uporabljam prestashop 1.4
2. Imam težave s prikazom kategorij. Z vključeno dynamic funkcijo mi ne prikaže kategorij, ko je dynamic izključen le-te sicer lepo prikaže, vendar ker niso strnjene, so postale preobširne za normalno uporabo. Uporabljam prestashop 1.4
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bocco ()
gensi ::
Pozdravljeni,
Ali mi zna kdo pomagati kaj je potrebno storiti, da bo prikaz menijev za urejanje besedila pravilen.
Ko Prestashop instaliram, prikazuje pri menijih za tekste pravilen prikaz:
Edit Insert View Format Table Tools
Ko namestim slovenski jezik in ga uporabim kot privzeti jezik, pa se prikaz spremeni v jeziku sinhalščini (črke se spremenijo v znake, katere SLO-TECH ne prikaže).
Vnaprej lepa hvala za pomoč.
Ali mi zna kdo pomagati kaj je potrebno storiti, da bo prikaz menijev za urejanje besedila pravilen.
Ko Prestashop instaliram, prikazuje pri menijih za tekste pravilen prikaz:
Edit Insert View Format Table Tools
Ko namestim slovenski jezik in ga uporabim kot privzeti jezik, pa se prikaz spremeni v jeziku sinhalščini (črke se spremenijo v znake, katere SLO-TECH ne prikaže).
Vnaprej lepa hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gensi ()
gensi ::
... če preklopim jezik v ozadju v angleščino, težava izgine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gensi ()
c3p0 ::
Sem nekje že videl ta problem. Nek JS editor vzame locale in SI zanj pomeni nekaj druga kot Slovenija. Uredil v JS kodi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prestashop težava nujnoOddelek: Izdelava spletišč | 3162 (2279) | vienno |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53104 (20255) | Skarabej |
» | Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 22872 (18886) | Gandalfar |
» | Prestashop problem s slikamiOddelek: Izdelava spletišč | 769 (696) | Puzo |
» | Izdelava Spletišča - OsnovaOddelek: Izdelava spletišč | 1653 (1330) | HardFu |