Forum » Kaj kupiti » Gorenje Plasma/Lcd tv -so konkurenčne?
Gorenje Plasma/Lcd tv -so konkurenčne?
leil ::
Prijatelj mi lahko zrihta kakšno Gorenjevo TV po zelo ugodni
ceni, pa me zanima, ali se to sploh splača kupiti ali
je bolje odšteti več denarja za preizkušen model
kakšnega drugega proizvajalca?
Ima kdo kakšne izkušnje (nedavne, med zadnjimi modeli)?
Hvala
ceni, pa me zanima, ali se to sploh splača kupiti ali
je bolje odšteti več denarja za preizkušen model
kakšnega drugega proizvajalca?
Ima kdo kakšne izkušnje (nedavne, med zadnjimi modeli)?
Hvala
Nikonja ::
sej ga oni ne prozvjajo, vem da se delajo nekjer na kitajskem in pol gorenje samo nalima svoj znak gor enako kot milion tistih kvazi znamk. Če hočeš kvalitetno sliko dalj od tega, če ga boš dal na WC da imaš kaj gledat ko se prazniš pol pa kar naprej.
DubleG ::
Vzami Gorenje. Ne bo ti žal.
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
matej_jack ::
Meni se pa Gorenje ne zdi tako slab TV. Za povprečnega uporabnika povsem ok, sploh če se dobi za dobro ceno.
Enega imamo v družini, 42" FHD LCD, ima hdmi, vga in tudi USB vhode, čeprav je slednji bolj slabo (video) podprt. Za kakšno diaprojekcijo slik je ok.
Slika z vklopljenim noise reduction in interpolacijo frejmov se mi ne zdi slaba - komu je to pač všeč, full hd filmi so pa itak super.
Dizajn je pač povprečen, vseeno izgleda ok, zaslon je antiglare.
Najbolje da si jo greš pogledat v kako trgovino, okusi in pričakovanja so seveda precej različni.
Enega imamo v družini, 42" FHD LCD, ima hdmi, vga in tudi USB vhode, čeprav je slednji bolj slabo (video) podprt. Za kakšno diaprojekcijo slik je ok.
Slika z vklopljenim noise reduction in interpolacijo frejmov se mi ne zdi slaba - komu je to pač všeč, full hd filmi so pa itak super.
Dizajn je pač povprečen, vseeno izgleda ok, zaslon je antiglare.
Najbolje da si jo greš pogledat v kako trgovino, okusi in pričakovanja so seveda precej različni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gospodinjski hladilnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40901 (2696) | klekej |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 161057 (1515) | IL_DIAVOLO |
» | Kateri 26" LCD TV?Oddelek: Kaj kupiti | 1793 (1612) | Blinder |
» | Kateri TV 55 cmOddelek: Kaj kupiti | 1652 (1376) | AngelOfDeath |
» | Kateri TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2643 (2184) | AtaStrumf |