» »

brezžična povezava

brezžična povezava

vir ::

kupili smo brezžični router ki smo ga priklopili na siolov modem. Prenosnik zazna router in vzpostavi brezžično povezavo, ko pa odprem mozillo mi napiše da strežnika ni mogoče najti. kaj bi bilo narobe? klicali smo na siol in je rekel da je iz njihove strani vse vredu, v naš router pa ne more videti ker smo ga mi kupili. Ali je možno da je krivo to da bi bil naložen prestar gonilnik v prenosniku, ki morda ne podpira standarda n ampak samo g? Routar podpira namreč poleg g tudi n standard. Ali pa bi bilo treba nastavit kaj v routerju?...jaz sem nastavil samo geslo

mastah ::

vir je izjavil:

.jaz sem nastavil samo geslo

tukaj je problem..seveda je treba zadevo skonfigurirati

če odstranim geslo potem bi delalo?

mastah ::

raje pokliči kakega kolega ki se spozna na to pa mu daj za pir

lebang1 ::

Nastavljeno moraš imeti nekako tako v routerju:

Pa brez kakšnih nastavitev v računalniku pod internetnimi možnostmi:

Ali pa ja, pokliči nekoga ki se na to bol spozna.

lp

lahko odnesem router in laptop k serviserju, ali mora on priti k meni da ima router priklopljen na silov modem?

Router sem odnesel h kolegu, kjer sva routerja zamenjala. Tam pa je moj routar delal na mojem laptopu, na njegovem laptopu pa ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vir ()

axee ::

Nisi dal dovolj podatkov. Kakšen internet imaš (ADSL, VDSL, optika??) in kakšen router? Če na to dvoje odgovoriš ti samo nekdo pove, kako nastaviti, čeprav bi pri vsakem modernem routerju moral priti namestitveni CD, ki sam zazna vrsto povezave in ti odlično pomaga pri nastavitvi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793570083 (6912) c23po
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372341989 (42445) ignats
»

Domače omrežje - linija in wireless

354550 (4029) amigo_no1
»

modem router

Oddelek: Pomoč in nasveti
221682 (1359) KTr1sk
»

Namestitev routerja