Forum » Pomoč in nasveti » brezžična povezava
brezžična povezava
vir ::
kupili smo brezžični router ki smo ga priklopili na siolov modem. Prenosnik zazna router in vzpostavi brezžično povezavo, ko pa odprem mozillo mi napiše da strežnika ni mogoče najti. kaj bi bilo narobe? klicali smo na siol in je rekel da je iz njihove strani vse vredu, v naš router pa ne more videti ker smo ga mi kupili. Ali je možno da je krivo to da bi bil naložen prestar gonilnik v prenosniku, ki morda ne podpira standarda n ampak samo g? Routar podpira namreč poleg g tudi n standard. Ali pa bi bilo treba nastavit kaj v routerju?...jaz sem nastavil samo geslo
mastah ::
lebang1 ::
lahko odnesem router in laptop k serviserju, ali mora on priti k meni da ima router priklopljen na silov modem?
Router sem odnesel h kolegu, kjer sva routerja zamenjala. Tam pa je moj routar delal na mojem laptopu, na njegovem laptopu pa ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vir ()
axee ::
Nisi dal dovolj podatkov. Kakšen internet imaš (ADSL, VDSL, optika??) in kakšen router? Če na to dvoje odgovoriš ti samo nekdo pove, kako nastaviti, čeprav bi pri vsakem modernem routerju moral priti namestitveni CD, ki sam zazna vrsto povezave in ti odlično pomaga pri nastavitvi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570083 (6912) | c23po |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341989 (42445) | ignats |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4550 (4029) | amigo_no1 |
» | modem routerOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1359) | KTr1sk |
» | Namestitev routerjaOddelek: Omrežja in internet | 4582 (3692) | bukev |