» »

Yahoo Mail nedosegljiv za nekatere uporabnike

Yahoo Mail nedosegljiv za nekatere uporabnike

ZDNet - Nadaljujejo se izpadi internetnih podatkovnih storitev, ki zadnje čase jezijo uporabnike. Po Sonyjevi ogromni eskapadi in ne najbolj nedolžnem Amazonovem spodrsljaju je svoje uporabnike na cedilu pustil še Yahoo. Od včeraj pozno zvečer je slabo dosegljiva njihova storitev za brezplačno elektronsko pošto, do katere nekateri uporabniki ne morejo dostopati. Yahoo je težave hitro priznal in zatrdil, da se trudijo čim hitreje vzpostaviti normalno stanje.

Tovrstne težave ponudnikov elektronske pošte niso nezaslišana prigoda, saj sta letos imela enake težave tudi Hotmail in Gmail. Obakrat je za najbolj nesrečne uporabnike trajalo nekaj dni, da so jim vrnili dostop do polnih poštnih predalov. V najslabšem primeru niso prejeli pošte za vmesno obdobje, kar so poštni strežniki jasno signalizirali, niso pa izgubili nobene že prejete pošte. Pričakovati je, da bo tudi Yahoojev izpad brez hujših posledic, saj je navsezadnje po besedah skrbnikov storitve omejen na majhno množico uporabnikov.

Kaj se torej dogaja na nebu z vsemi oblaki?

1 komentar

CyberPunk ::

Teli izpadi so samo "kavr stori" od Cije (namenoma tako chrkoval), da lahko vmes v miru namontirajo svoje routerje/prestreznike/analizatorje in jih hkrati se testirajo. Ko je projekt zakljucen, se izpad konca.
Operation Google & Operation Facebook imata manj tovrstnega dela, saj sta tako ali tako spoceta pod pokroviteljstvom agencije. :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poljubno spreminjanje gesla-elektronska pošta "..@siol.net"

Oddelek: Omrežja in internet
105157 (4672) mirkuma
»

Googlovo opozarjanje na nešifrirano e-pošto povečalo delež šifrirane

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
115130 (3631) Furbo
»

Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8317076 (12803) Azrael
»

Gmail in Yahoo!Mail z novostmi

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
325920 (5920) der_Alte
»

Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14216565 (13247) the_unborn

Več podobnih tem