Forum » Pomoč in nasveti » Bluescreen
Bluescreen
pol3ni ::
Občasno se mi pojavlja bluescreen vendar pravega vzroka ne najdem.Včasih se pojavi med igranjem igre,če sem na internetu ali pa tudo ponoči ko je praktično računalnik v fazi mirovanja oz. dela samo uTorrent
Spodaj prilagam sliko iz programa bluescreenview pa če mi lahko kdo pomaga kaj sam program javlja.
Hvala
Spodaj prilagam sliko iz programa bluescreenview pa če mi lahko kdo pomaga kaj sam program javlja.
Hvala
BALAST ::
Kaj si hotel s tem povedat, da si kupil brezhibne komponente, ki se ne morejo pokvarit pred iztekom garancije...
Duhec ::
Različne BSODe po vsej verjetnosti povzroča okvarjen, nezanesljiv ali nekompatibilen spomin s tvojo osn.ploščo. Lahko pa so zgolj preagresivni timingi v biosu.
bluefish ::
Jp, RAM je krivec. Testiraj še vsako ploščico posebej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220291 (48610) | nergac |
» | Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4557 (3700) | Vajzi |
» | Problemi z prenosnikom TOSHIBA Satellite M100-165Oddelek: Operacijski sistemi | 1801 (1609) | Scorpia |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5290 (4199) | Duhec |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3933 (3330) | IVo |