Forum » Pomoč in nasveti » Xampp problem na ubuntu
Xampp problem na ubuntu
gapic_8 ::
Pozdravljeni,
Imam problem z Xampp na linux ubuntu. Namestil sem ga, use dela v najlepšem redu, le ko želim dostopati do svoje html strani mi v njej ne kaže slik.
Morda kdo ve rešitev za problem?
sedaj mi slike kaže, vendar morajo biti v isti mapi kot index.html s spremenjeno potjo.... zakaj noče odpirati slik, ki so v drugi mapi in imajo navedeno pravo pot?
hvala
Imam problem z Xampp na linux ubuntu. Namestil sem ga, use dela v najlepšem redu, le ko želim dostopati do svoje html strani mi v njej ne kaže slik.
Morda kdo ve rešitev za problem?
sedaj mi slike kaže, vendar morajo biti v isti mapi kot index.html s spremenjeno potjo.... zakaj noče odpirati slik, ki so v drugi mapi in imajo navedeno pravo pot?
hvala
- spremenil: gapic_8 ()
Icematxyz ::
Predvidevam da je to bolj vprašanje za spletne programerje. Se pravi pot do slik ne vem če je ravno "prava".
Zelnick ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniki na ISS migrirajo na Linux (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 35403 (29808) | MrStein |
» | Izšla odprtokodna gonilnika za grafike Nvidia in Qualcomm AdrenoOddelek: Novice / Grafične kartice | 9306 (7421) | Icematxyz |
» | Privzeta namestitev Ubuntuja brez Flasha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20663 (18516) | Icematxyz |
» | Linux vstopa na področje CAD aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37235 (33586) | Brane2 |
» | Tajvanski računalniki bodo kompatibilni z Linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6947 (5120) | Pithlit |