Forum » Loža » "Samo bolezen" dovolj za linč?
"Samo bolezen" dovolj za linč?
Sims ::
Lucifer Tanatos: Torej jih dajmo vse "pobit"? Mislim, da ne. Kaj pa ti meniš, če sta dve ženski skupaj? A, je v tvoji glavi vse vredu? Še nekaj, logika marsikdaj odpove.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Lucifer Tanatos ::
dobr dobesedno jih pobit nebi blo ql zarad clovekovih pravic pa teh zadev... Bi se pa dal to zadevo izkorenint na kaksn nacin, jst bi jih na kak otok preselil, pa nej tm delajo kar hocjo, cas sam bi jih pokoncal na koncu. Drugace kot sem rekel ze prej, nej delajo kar hocjo, sam nej to delajo doma. Tut za une sestre, ce jim je vsec da se oblacjo v zenske obleke, super, nej se obcudujejo doma pred ogledalom, ni pa se treba jt kazat pred celo evropo in hkrati predstavlat se naso drzavo .
Glede lezbijk. No ja zadeva definitivno zgleda ql( ) in tut bl jih razumem kot gaye, seveda pa drugace tudi tega ne podpiram(ker to je tut slabo za moske, se bl ce tko pomislim).
Glede lezbijk. No ja zadeva definitivno zgleda ql( ) in tut bl jih razumem kot gaye, seveda pa drugace tudi tega ne podpiram(ker to je tut slabo za moske, se bl ce tko pomislim).
Les yeux sans visage
da ti pa zadevo se lepse predstavim, mogoce do ene mere se prebavlas to zadevo dokler se ne tice dobesedno tebe, torej dokler o tem sam beres, sam recimo kaj bi pa naredu ce bi kaj takega postala tvoja hcerka al pa sin? No ne vem zate sam jst bi najprej zadavu mulca/mulo, pol pa se tiste, ki so ga vpeljal v to bedarijo Mism da noben od nas v tem primeru nebi odobravu gayev in lezibk, razen njih samih, sam oni pa itaq ne morjo met otrok naravno(lezbijke so izjeme), posvojit jih pa tut ne morjo(ker jim drzava hvalabogu tega ne dopusti).
Les yeux sans visage
Thomas ::
Sexualne preference po celem živalskem kraljestvu so tudi pederastične, so tudi incestuozne, so tudi poligamne ...
Tako da ne bit preveč šokiran, če med našo vrsto ni kaj drugače.
Lahko je kdo tudi šokiran in zgrožen ... samo ni pa zelo modro, to.
Komur ni kaj všeč v tem smislu .. naj počaka na Singularnost .. prej ne bo boljš.
Tako da ne bit preveč šokiran, če med našo vrsto ni kaj drugače.
Lahko je kdo tudi šokiran in zgrožen ... samo ni pa zelo modro, to.
Komur ni kaj všeč v tem smislu .. naj počaka na Singularnost .. prej ne bo boljš.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
jah vem da obstaja, sam obstaja v manjsini, in zakaj bi jo morala prevladujoca vecina tolerirat? Tako kot recimo pr temi Kyoto nam ni treba tolerirat nevem kok miljonov let evolucije in danasnje postavitnve verige zivih biti in lahko iztrebimo katero koli zivo bitje samo za to ker imamo moc. Isto je tu.
Drgac prov zlo sokiran nism, ni pa vsec to.
Drgac prov zlo sokiran nism, ni pa vsec to.
Les yeux sans visage
bradek ::
Ta se mi zdi mal bosa: lezbijke razumes bolj kot pa gaye. Tega ne stekam :) Kaksna je pa razlika med njimi? Razen da so lezbijke na tvojem disku v vseh mogocih formatih (jpeg, mpg...)
Mimogrede, Sestre se oblacijo za šov, edino una emperatriz al kaj je ze una maskara se nonstop oblaci v zensko. Pa naj. Skodi s tem nobenmu, ce pa koga to moti pa pac naj pogleda stran ane Drugo bi bilo ce bi s tem komu kaj hotel(-a?) al pa koga nadlegoval(-a?).
Kar se pa tice Sester nasploh... nism glasoval za njih ker se mi pesem ni zdela dobra, ne pa zato ker se tko oblacijo :) Sem pa slisal da znajo narest hud šov (sej tist k se s tem ukvarja cel lajf mora to tut znat) in mi ni nc nerodn da so nas predstavljale na eurosongu, baje so ble prou žurke tam, da so ble v središču pozornosti - zaradi sproscenosti in ne zarad oblacenja
lp
Brad3K
Mimogrede, Sestre se oblacijo za šov, edino una emperatriz al kaj je ze una maskara se nonstop oblaci v zensko. Pa naj. Skodi s tem nobenmu, ce pa koga to moti pa pac naj pogleda stran ane Drugo bi bilo ce bi s tem komu kaj hotel(-a?) al pa koga nadlegoval(-a?).
Kar se pa tice Sester nasploh... nism glasoval za njih ker se mi pesem ni zdela dobra, ne pa zato ker se tko oblacijo :) Sem pa slisal da znajo narest hud šov (sej tist k se s tem ukvarja cel lajf mora to tut znat) in mi ni nc nerodn da so nas predstavljale na eurosongu, baje so ble prou žurke tam, da so ble v središču pozornosti - zaradi sproscenosti in ne zarad oblacenja
lp
Brad3K
Se neki morm dodat... Lucifer T, med vrsticami sm razbral da po tvojem prepricanju gayi vplivajo na druge ljudi in jih naredijo gaye? Da je to neki vsiljenga? Da bi se to izkoreninilo ce bi vse dal na otok dokler ne umre tazadn? Prosim te no :))) Resno, nc zaljivga, mal informacij zber o tem podrocju...bos hitr dobil drugacno (pravo?) sliko....
za danes dovolj, treba spat jutr naporen dan
lp
Brad3K
za danes dovolj, treba spat jutr naporen dan
lp
Brad3K
no ja na nekatere verjetn lahko vplivajo, ceprov mislim da je to pretirano, sam sej sm ze reku, dokler to delajo doma vredu ql, to se mene ne tice, sam nazivce mi pa gre k eni hocjo prkazat to kot neki cist normalnega in jih vklopt v javno zivlenje. Ne to ni za javno zivlenje, to je cist osebna zadeva in nej jo tisti pac obdrzijo zase. Tako kot sm proti tem da se cerkev vtika v solstvo sm tudi proti temu da se to zadevo oznaci za nekaj naravnega, ker pac ni.
Zdej to da se zadevo da dobesedno izkoreninit je seveda lari fari ker se bodo se vedno najdl nekateri, ki bodo taksni, sam bi pa lahko sigurn to zmanjsal na res minimum.
Glede lezbijk, bl jih razumem zato ker imajo rade zenske tako kot jst o tem v kaksnem formatu jih mam na disku pa no comment hehe lol
Zdej to da se zadevo da dobesedno izkoreninit je seveda lari fari ker se bodo se vedno najdl nekateri, ki bodo taksni, sam bi pa lahko sigurn to zmanjsal na res minimum.
Glede lezbijk, bl jih razumem zato ker imajo rade zenske tako kot jst o tem v kaksnem formatu jih mam na disku pa no comment hehe lol
Les yeux sans visage
Jaz tudi mislim, da cekev ne sodi v šolo... Cerkev sicer ne uči nič slabega za človeka in sočloveka... Ne razumem pa, kao se pa potem po svetu kar naprej "koljejo" zaradi vere...
no to je zdej off topic ampak who cares, cerkev(to leti predvsem na katolisko) mi gre nazivce lih zarad tega razloga k ga ti omenjes, da so povzrocl najvec klanja po svetu zarad cist bednih razlogov. Nasploh smatram cerkev za najstarejso mafijo na svetu, sam zdej ji ne gre vec tok dobr, tko da so vsi pocukrani naenkrat, ce bi mel oblast bi pa isto delal kot pred 300 leti...
Les yeux sans visage
||_^_|| ::
Glede cerkve se bolj ko ne strinjam.
Nemorem pa mimo te bedarije da razumeš lezbike ker majo rade ženske, moških ki majo radi moške pa ne. WTF?! Pol se ti ženske k majo rade moške (tvoja morebitna punca) tut gravžajo?
Nemorem pa mimo te bedarije da razumeš lezbike ker majo rade ženske, moških ki majo radi moške pa ne. WTF?! Pol se ti ženske k majo rade moške (tvoja morebitna punca) tut gravžajo?
hehe no dobr tle si me zajebu
lej sej sm ze prej povedu, da mi nc od tega ni vsec, ce pa bi ze guvoru kaj bi lazje sprejel bi glasoval za lezbijke
lej sej sm ze prej povedu, da mi nc od tega ni vsec, ce pa bi ze guvoru kaj bi lazje sprejel bi glasoval za lezbijke
Les yeux sans visage
madmitch ::
Lucifer Tanatos: torej, predlagam referendum:
Naj Slovenija kupi otok nekje čim dlje (Tihi ocean, recimo), sklene pogodbo s Splošno Plovbo in začne izseljevati vse družbeno neprimerne: pedre (lezbijke ne, ker so nam, klenim descem všeč, ko se valjajo, naj se še kdaj pred nami), vse mentalno zaostale, versko blazne, invalide, grde babe, stare in obnemogle ter tebe in tebi podobne.
Slovenija bo postala ČISTA, urejena dežela. Skoraj kot raj.
Samo še nekaj, a je treba mene tudi izgnati, sem namreč biseksualec in strašno razvraten! Verjetno.
Brez zamere, ravno različnost nas dela zanimive in zabavne.
Tudi homosexualci bi lahko živeli veliko bolj mirno, če se nebi spotaknili ob vsako malenkost, ki jih moti. Vsak lahko nestrpnost proti sebi in svojemu načinu življenja privede do skrajnosti. Ravno to se trenutno dogaja homoseksualcem. Trenutno je moderno biti proti vsem in vsakomur kdor 100% ne podpira "drugačnih". Po čem drugačnih, imajo morda tiča na hrbtu? Ne da bi jaz vedel. Popolnoma enaki so kot jaz ali ti "Lucifer Tanatos".
Naj Slovenija kupi otok nekje čim dlje (Tihi ocean, recimo), sklene pogodbo s Splošno Plovbo in začne izseljevati vse družbeno neprimerne: pedre (lezbijke ne, ker so nam, klenim descem všeč, ko se valjajo, naj se še kdaj pred nami), vse mentalno zaostale, versko blazne, invalide, grde babe, stare in obnemogle ter tebe in tebi podobne.
Slovenija bo postala ČISTA, urejena dežela. Skoraj kot raj.
Samo še nekaj, a je treba mene tudi izgnati, sem namreč biseksualec in strašno razvraten! Verjetno.
Tudi homosexualci bi lahko živeli veliko bolj mirno, če se nebi spotaknili ob vsako malenkost, ki jih moti. Vsak lahko nestrpnost proti sebi in svojemu načinu življenja privede do skrajnosti. Ravno to se trenutno dogaja homoseksualcem. Trenutno je moderno biti proti vsem in vsakomur kdor 100% ne podpira "drugačnih". Po čem drugačnih, imajo morda tiča na hrbtu? Ne da bi jaz vedel. Popolnoma enaki so kot jaz ali ti "Lucifer Tanatos".
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Pepe ::
Naj pristavim še mojo malenkost.
Drugačnost, če je pa naj bo. Me ne moti.
Motijo pa me taki protestni "izpadi". Tako po mojem ne bi odreagiral noben "pravi" gej. To mi liči bolj na nastopače, ki samo čakajo, da se zgodi nekaj proti njim in lahko potem protestirajo po dolgem in po čez.
Mam občutek da taki niso pripravljeni oziroma, da jih je presenetila naša strpnost.
Poznam par gejev in so čist OK. Če ne bi zvedel od drugih za njihovo drugačno usmerjenost, še vedel nebi.
Mislim, da bo potrebno pričet geje delit v več skupin.
Za začetek na tiste, ki to pač so in tiste, ki enostavno ne morejo dovolj iztopat, da to so. Mislim, da se prvim marsikdaj dela krivica.
Glede nočevanja pa sledeče. Norčujemo se iz bolj ali manj vsega in nevem zakaj se nebi še iz njih, seveda pa imama vse svoje meje.
Glede nato kolikokrat je bila beseda kmet žaljivka, potem bi morali mediji polni podobnih protestov.
LP
PS Še ena anekdota. Enkrat sem se z enim pogovarjal o skupnem profesorju. Ker profesorja nisem maral, sem rekel:"Kaki peder". Zgleda, da me ni najbolje slišal in me je še enkrat vprašal; kaj je. Nakar meni kapne, da "igra" za kolega pa pri drugem moštvo. V krizi se mi je uspelo nekako izgovorit, ampak pomojem me je slišal. Pa se še danes pogovarja normalno z mano.
Drugačnost, če je pa naj bo. Me ne moti.
Motijo pa me taki protestni "izpadi". Tako po mojem ne bi odreagiral noben "pravi" gej. To mi liči bolj na nastopače, ki samo čakajo, da se zgodi nekaj proti njim in lahko potem protestirajo po dolgem in po čez.
Mam občutek da taki niso pripravljeni oziroma, da jih je presenetila naša strpnost.
Poznam par gejev in so čist OK. Če ne bi zvedel od drugih za njihovo drugačno usmerjenost, še vedel nebi.
Mislim, da bo potrebno pričet geje delit v več skupin.
Za začetek na tiste, ki to pač so in tiste, ki enostavno ne morejo dovolj iztopat, da to so. Mislim, da se prvim marsikdaj dela krivica.
Glede nočevanja pa sledeče. Norčujemo se iz bolj ali manj vsega in nevem zakaj se nebi še iz njih, seveda pa imama vse svoje meje.
Glede nato kolikokrat je bila beseda kmet žaljivka, potem bi morali mediji polni podobnih protestov.
LP
PS Še ena anekdota. Enkrat sem se z enim pogovarjal o skupnem profesorju. Ker profesorja nisem maral, sem rekel:"Kaki peder". Zgleda, da me ni najbolje slišal in me je še enkrat vprašal; kaj je. Nakar meni kapne, da "igra" za kolega pa pri drugem moštvo. V krizi se mi je uspelo nekako izgovorit, ampak pomojem me je slišal. Pa se še danes pogovarja normalno z mano.
Lucifer Tanatos: torej, predlagam referendum:
no to z otokom je blo misljeno kot prispodoba, to da se take zadeve ne dal izkoreninit sem itaq napisu. Ce bi hotl pocistit vse, ki imajo kaksne napake, verjetno ljudi nebi blo vec na tem svetu, noben ni popoln to se strinjam
tvoje spolne navade me sicer ne zanimajo, vendar po principu ki si ga zgoraj napisal, bi bil ti 100% tudi med njimi.
Seveda, vendar le do neke meje, ki jo lahko prebavlas in ki je normalna. Slednje ni.
Preprican sem da bi, vendar to ni tako in ker je kritiziranje in zanicevanje tako popularno, ne vem zakaj bi morali biti homoseksualci tega oprosceni. Ja fizicno so enaki kot jaz in ti mentalno oz. umsko pa sigurno ne. Upam da to locis.
no to z otokom je blo misljeno kot prispodoba, to da se take zadeve ne dal izkoreninit sem itaq napisu. Ce bi hotl pocistit vse, ki imajo kaksne napake, verjetno ljudi nebi blo vec na tem svetu, noben ni popoln to se strinjam
tvoje spolne navade me sicer ne zanimajo, vendar po principu ki si ga zgoraj napisal, bi bil ti 100% tudi med njimi.
Seveda, vendar le do neke meje, ki jo lahko prebavlas in ki je normalna. Slednje ni.
Preprican sem da bi, vendar to ni tako in ker je kritiziranje in zanicevanje tako popularno, ne vem zakaj bi morali biti homoseksualci tega oprosceni. Ja fizicno so enaki kot jaz in ti mentalno oz. umsko pa sigurno ne. Upam da to locis.
Les yeux sans visage
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lucifer Tanatos ()
Kaboom ::
no ja na nekatere verjetn lahko vplivajo, ceprov mislim da je to pretirano, sam sej sm ze reku, dokler to delajo doma vredu ql, to se mene ne tice, sam nazivce mi pa gre k eni hocjo prkazat to kot neki cist normalnega in jih vklopt v javno zivlenje. Ne to ni za javno zivlenje, to je cist osebna zadeva in nej jo tisti pac obdrzijo zase.
predvidevam da si hetero in da se držiš tega kar si napisal. to ni nekaj za v javno življenje, je čist osebno in obdržiš zase... stopnjuj in prideš do tega da želiš tudi da bi vsi ljudje na cesti imeli oblečeno haljo (iste barve), obute copateke in imeli pobrito glavo... itn... kaj dobiš? odgovori si sam.
predvidevam da si hetero in da se držiš tega kar si napisal. to ni nekaj za v javno življenje, je čist osebno in obdržiš zase... stopnjuj in prideš do tega da želiš tudi da bi vsi ljudje na cesti imeli oblečeno haljo (iste barve), obute copateke in imeli pobrito glavo... itn... kaj dobiš? odgovori si sam.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
kaboom lih zgori sm napisu, da je ql, ce so ljudje razlicni, sam to mote bit v nekih zdravih mejah
omenjena zadeva pa se meni umsko ne zdi zdrava, seveda je to samo moje mnenje, sigurno je kdo ki se mu to zdi cist nekaj normalnega in prov je tko, sam vecina ljudi se bo strinjala z mano da so te zadeve skrajne, osebne in naj jih zato taksni ljudje delajo privatno. Isto je z vero in nacionalnostjo, jst nimam nc proti ce je clovk bosanc, srb, afganistanc al pa american, dokler svoj jezik uporablja v privatnem zivlenju(iz tega so izpusceni razni turisti seveda ), mi gre pa posten na k****, ko me prodajalka postreze v srbo hrvascini v sloveniji! Mislm ne vem no mogoce sm pikolovn sam to se mi ne zdi prav. In cist isto je z homoseksualci. Prav tist k je nej bo, sam nej pa ne gre tega razglasat po zvocnikih naokol, oz. ce ze nej bo pripravljen sprejet kritike, ki pa danes sigurno ne bodo pozitivne, dober primer sem lahko ze jst. Pa ne recem, da je prav da dejansko vse to napisem, morda bi tut jst lahko dosti besed o njih obdrzu zase, ker nekatere ne zanimajo ampak jih pac nism, kritike so zato tu, in jih sprejemam ter navajam proti argumente .
omenjena zadeva pa se meni umsko ne zdi zdrava, seveda je to samo moje mnenje, sigurno je kdo ki se mu to zdi cist nekaj normalnega in prov je tko, sam vecina ljudi se bo strinjala z mano da so te zadeve skrajne, osebne in naj jih zato taksni ljudje delajo privatno. Isto je z vero in nacionalnostjo, jst nimam nc proti ce je clovk bosanc, srb, afganistanc al pa american, dokler svoj jezik uporablja v privatnem zivlenju(iz tega so izpusceni razni turisti seveda ), mi gre pa posten na k****, ko me prodajalka postreze v srbo hrvascini v sloveniji! Mislm ne vem no mogoce sm pikolovn sam to se mi ne zdi prav. In cist isto je z homoseksualci. Prav tist k je nej bo, sam nej pa ne gre tega razglasat po zvocnikih naokol, oz. ce ze nej bo pripravljen sprejet kritike, ki pa danes sigurno ne bodo pozitivne, dober primer sem lahko ze jst. Pa ne recem, da je prav da dejansko vse to napisem, morda bi tut jst lahko dosti besed o njih obdrzu zase, ker nekatere ne zanimajo ampak jih pac nism, kritike so zato tu, in jih sprejemam ter navajam proti argumente .
Les yeux sans visage
madmitch ::
kaboom lih zgori sm napisu, da je ql, ce so ljudje razlicni, sam to mote bit v nekih zdravih mejah
Lucifer Tanatos: zakaj misliš, da so ravno tvoje meje tiste zdrave. Se pa strinjam, da homoseksualci ne smejo biti oproščene kritike. Tu lahko pridemo do debate, ki jo je načel nek filozof (imena se vsled pozne ure ne morem spomniti), ki je trdil, da imajo prav tisti ki trdijo, da holokavsta ni bilo. Po svoje je to res, ono ki so v to prepričani, lahko to trdijo in s tem ni nič narobe. Ravno tako je tu. Vsak ima lahko svoje mnene in ga lahko svobodno izraža. Ravno zato menim, da je protest "kvazi homoseksualcev" prespredmeten.
Je morda kdo opazil, da so protestniki večinoma eni in isti, neglede na to, proti alo za kaj se protestira. Sam da se, ziher je cool.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Dr_M ::
matr se neki kregate brez veze, itak pa noben ne bo zmagu.
ze za moske pravijo, da smo bioloski visek.no ja, jest mislm da za1x se nismo....usaj ne usi,ampak perdi pa verjetno hocejo dokazat da je to res.
v usej stvari je fora samo v nadaljevanju vrste.ce nisi sposoben ali pa ce noces nadaljevati vrste, si odvec.
ze za moske pravijo, da smo bioloski visek.no ja, jest mislm da za1x se nismo....usaj ne usi,ampak perdi pa verjetno hocejo dokazat da je to res.
v usej stvari je fora samo v nadaljevanju vrste.ce nisi sposoben ali pa ce noces nadaljevati vrste, si odvec.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Bob Rock ::
dej, dej, vcasih je blo to preganjano (homosexualnost), pa ljudlje sploh niso pomislal da bo to kdaj "legalno", pa da bojo heterosexualci sprejel. Zdej pa se zamislte mal kam gre svet... A cez 10 let bo nekrofilija normalna, pa se bo folk boril za njihove pravice?
pa cez 15 let se bojo boril za pravice in enakopravnost pedofilov?
eh...
pa cez 15 let se bojo boril za pravice in enakopravnost pedofilov?
eh...
Koliko je meni znano je "homo" zelo stara zadeva in sega vse do rimljanskih časev. Takrat je vsak učitel imel svojega vajenca in hkrati ljubimaca. Šele cerkev je začela te ljudi preganjat, kajti niso izpolnjevali pogoje za razmnoževanje...
Zgodovina sprememb…
City ::
Jest sem za to da ima vsak človek enake pravice, pa če je zmeram več pedrov, se lahko zrad mene sred križišča na Celovški v rit pritiskajo in oponašajo vlakec, bo vsaj več bejb za nas "žensko usmerjene", ker je tukaj kaj je moralno in kaj ne in kdo je bil užaljen in kdo ne, pa se spomnite oddaje, pred letam ali dve, ki jo je vodil Kobal (TV poper), ko sta bila "gosta" Kučan in Mesič in Kobalovo primitivno "šaljenje", ki ni bilo na nivoju niti osnovnošolčka. Je bilo kaj obtožb? To je bila za Slovenijo sramota in zato se mi tudi pod razno ne zdi smotrno javno razpredat o eni pesmici srednješolčka, še posebej iz strani enega kvazi inštituta
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: City ()
hatch ::
City.. dej ne bluzi. Enakih pravic ni in jih tudi nocemo!
Ljudje smo razlicno pametni, razlicnih prepricanj, razlicnih moci, ... in dolocenim ljudem ne smemo pustiti da delajo dolocene stvari.
Jaz menim da ljudje ki imajo IQ nizji od 100, ne bi smeli volit. Stare 80 letne babure voljo predsednike zato ker so jim "simpaticni", in ne zato ker bi bil voljeni dober predsednik!
Pedri, invalidi,... se delajo in hocejo biti ENAKI nam.. hkrati pa zahtevajo priviligiran status? Za koji kurac bi moral imet en invalid zase 2 parkirni mesti v srediscu mesta? Je mogoce ta invalid vec vreden od mene?! Kvecjemu manj, in temu primerno -> pol parkirnega mesta.
Naj socustvujem z invalidi in pedri? Zakaj le? Boli me kurac za njih.. mam dost svojih problemov, zakaj bi se drkal se z njihovimi? Life's a bitch. Sicer pa ce jim je zivljenje tako tezko, naj se pa ubijejo.
Kaj majo neke sklade za geje, narkomane, invalide, itd.. Kje je pa kak sklad za NEhendikepirane ljudi? Jaz bi imel tut kej dodatnih financ.. enakopravnost pa taka...
Ljudje smo razlicno pametni, razlicnih prepricanj, razlicnih moci, ... in dolocenim ljudem ne smemo pustiti da delajo dolocene stvari.
Jaz menim da ljudje ki imajo IQ nizji od 100, ne bi smeli volit. Stare 80 letne babure voljo predsednike zato ker so jim "simpaticni", in ne zato ker bi bil voljeni dober predsednik!
Pedri, invalidi,... se delajo in hocejo biti ENAKI nam.. hkrati pa zahtevajo priviligiran status? Za koji kurac bi moral imet en invalid zase 2 parkirni mesti v srediscu mesta? Je mogoce ta invalid vec vreden od mene?! Kvecjemu manj, in temu primerno -> pol parkirnega mesta.
Naj socustvujem z invalidi in pedri? Zakaj le? Boli me kurac za njih.. mam dost svojih problemov, zakaj bi se drkal se z njihovimi? Life's a bitch. Sicer pa ce jim je zivljenje tako tezko, naj se pa ubijejo.
Kaj majo neke sklade za geje, narkomane, invalide, itd.. Kje je pa kak sklad za NEhendikepirane ljudi? Jaz bi imel tut kej dodatnih financ.. enakopravnost pa taka...
> Stare 80 letne babure voljo predsednike zato ker so jim "simpaticni", in ne zato ker bi bil voljeni dober predsednik!
Temu se učeno reče, da bi ti nadomestil demokracijo z meritokracijo.
"Stare 80 letne babure" smejo voliti po svojih simpatijah. Tako kot tudi ti. V demokraciji se išče demokratična in ne najboljša odločitev volilcev.
Ki se potem izkaže kot tudi najpametnejša.
Prekleto pametni partijci, vodeni z naukom Marxa in Lenina so izvolili Jurija Andropova - superinteligentnega špijona.
Starim mamcam v Ameriki je bil takrat bolj simpatičen bivši igralec Ronald Raegan, ki naj ne bi bil preveč odlične pameti.
Ker so v Ameriki takrat in prej in kasneje volili vsi - tudi stare mame - v SZ pa samo extra pametni člani partije - je SZ prekosila ZDA.
Samo v sanjah tistih, ki preferirajo diktaturo (proletariata).
Temu se učeno reče, da bi ti nadomestil demokracijo z meritokracijo.
"Stare 80 letne babure" smejo voliti po svojih simpatijah. Tako kot tudi ti. V demokraciji se išče demokratična in ne najboljša odločitev volilcev.
Ki se potem izkaže kot tudi najpametnejša.
Prekleto pametni partijci, vodeni z naukom Marxa in Lenina so izvolili Jurija Andropova - superinteligentnega špijona.
Starim mamcam v Ameriki je bil takrat bolj simpatičen bivši igralec Ronald Raegan, ki naj ne bi bil preveč odlične pameti.
Ker so v Ameriki takrat in prej in kasneje volili vsi - tudi stare mame - v SZ pa samo extra pametni člani partije - je SZ prekosila ZDA.
Samo v sanjah tistih, ki preferirajo diktaturo (proletariata).
perci ::
Hatch: tebe bi bilo potrebno za kak mesec ohromiti, oslepiti, oglušiti ali kako drugače disableati, pa sem prepričan, da potem ne bi pisal takih neokusnih oslarij, kot jih pišeš. Samo upam, da si še zelo mlad in nerazvite pameti in da bo sčasoma boljše.
Tistga o volilnem cenzusu pa sploh ne bi komentiral.
Tistga o volilnem cenzusu pa sploh ne bi komentiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
hatch
-Naj socustvujem z invalidi i
Saj ne rabiš, če ti ni. Ampak ta sovražnost?!?
-Sicer pa ce jim je zivljenje tako tezko, naj se pa ubijejo.
Bom šel nizko. Pa daj tetra plegiku pištolo da se ustreli. Tvoja rešitev ima luknje.
Glede invalidov nasplošno. Včasih je A kanal vrtel Odklop, zgleda, da si en del zamudil.
-Naj socustvujem s pedri?
Misliš, da resnično rabijo sočustvovanje. Pa naj bo to moje ali tvoje.
Thomas
-je SZ prekosila ZDA.
Seveda je, ampak po mojem ZDA brez "pomoči" oz. "motivacije" SZ ne bi bile kjer so.
LP
-Naj socustvujem z invalidi i
Saj ne rabiš, če ti ni. Ampak ta sovražnost?!?
-Sicer pa ce jim je zivljenje tako tezko, naj se pa ubijejo.
Bom šel nizko. Pa daj tetra plegiku pištolo da se ustreli. Tvoja rešitev ima luknje.
Glede invalidov nasplošno. Včasih je A kanal vrtel Odklop, zgleda, da si en del zamudil.
-Naj socustvujem s pedri?
Misliš, da resnično rabijo sočustvovanje. Pa naj bo to moje ali tvoje.
Thomas
-je SZ prekosila ZDA.
Seveda je, ampak po mojem ZDA brez "pomoči" oz. "motivacije" SZ ne bi bile kjer so.
LP
> Seveda je, ampak po mojem ZDA brez "pomoči" oz. "motivacije" SZ ne bi bile kjer so.
Če smo že ravno pri špekulacijah - konkurenca vse 20. stoletje demokratične Rusije, bi jih še bolj vzpodbodla.
Žal je to pot, po kateri nismo šli.
Če smo že ravno pri špekulacijah - konkurenca vse 20. stoletje demokratične Rusije, bi jih še bolj vzpodbodla.
Žal je to pot, po kateri nismo šli.
Hatch domnevam, da je bilo tebi v življenju vse k riti prinešeno in da ti nekatere stvari niso jasne.
Nekateri ne razumete cisto.. ne grejo mi v nos invalidi zaradi njihove hendikepiranosti. V nos mi gre to da so PRIVILIGIRANI. Okolje prilagajajo sebi, namesto da bi se sami prilagodili okolju.
Zakaj zahtevajo povsod neka dvigala za invalide in to.. ce pac invalid tja ne more, naj tja ne hodi.
Jaz nisem plezalec, zato ne bom sel na Mount Everest. Naj zahtevam da za (VECINO!) naredijo dvigalo da bomo lahko prisli gor? Me zanima.
Zakaj zahtevajo povsod neka dvigala za invalide in to.. ce pac invalid tja ne more, naj tja ne hodi.
Jaz nisem plezalec, zato ne bom sel na Mount Everest. Naj zahtevam da za (VECINO!) naredijo dvigalo da bomo lahko prisli gor? Me zanima.
V tem je glih problem. Oni se ne morejo prilagodit okolju, odvisno za kakšno invalidnost gre. Zato jim moramo omogočit normalno življenje. Se mi zdi, da jih obsojaš, da so "invalidi" in da so si sami krivi. Po tvoje bi pa morali "invalidi" vsi doma bit pa mir dat?
"Jaz nisem plezalec, zato ne bom sel na Mount Everest"
Oni pa SO ljudje in bi radi kolko se da normalno živeli.
"Jaz nisem plezalec, zato ne bom sel na Mount Everest"
Oni pa SO ljudje in bi radi kolko se da normalno živeli.
Zgodovina sprememb…
Hatch veš v čem je problem napr. invalid ima veliko manj možnosti da dobi neko službo kot ti napr., v tem primeru naj ne prosi za službo - OK samo potem bo pač ga od lakote pobralo OK ni panike, ker pedri se pritiskajo vse povprek in širijo bolezni, zakaj naj jim pomagamo, naj jih pobere, njihov problem, naprimer tvoj pogled na drugačne pomeni sam si si kriv, jest ti ne bom pomagal in crkni tudi OK, samo potem si ti tisti, ki hočeš drugim slabo in tudi takšne je treba odstraniti, pač moramo biti pravični in to ne gre.
Kaj pa če tebe en pjanc zbije z avtom in ti odbije obe taci v tvojem primeru bi bilo potem tebe treba direkt pod zemlo dat in pjancu nov avto kupit ker si mu ga razbil, malo dramatizirano samo iz tvojega posta to sledi.
Kaj pa če tebe en pjanc zbije z avtom in ti odbije obe taci v tvojem primeru bi bilo potem tebe treba direkt pod zemlo dat in pjancu nov avto kupit ker si mu ga razbil, malo dramatizirano samo iz tvojega posta to sledi.
Thrivial ::
Nekateri ne razumete cisto.. ne grejo mi v nos invalidi zaradi njihove hendikepiranosti. V nos mi gre to da so PRIVILIGIRANI. Okolje prilagajajo sebi, namesto da bi se sami prilagodili okolju.
Vidis, po tvojem principu ti ne bi smel pisati po javnih forumih. Niso PRIVILIGIRANI, ampak PRIVILEGIRANI.
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
poweroff ::
Eee, sam tolk. Če že govorimo o tem kaj naj kdo obrži zase in kaj naj da v javnost... Lucifer in še nekateri ste ugotavljali, da je spolnost del tega, kar naj človek zadrži zase.
OK, potem naj to velja, pa prepovejmo pornografijo. Sam to se pa najbrž ne boste strinjali, ker če bi to dosledno izvedli, bi imelo preveč folka mnogo prostega placa na disku...
OK, potem naj to velja, pa prepovejmo pornografijo. Sam to se pa najbrž ne boste strinjali, ker če bi to dosledno izvedli, bi imelo preveč folka mnogo prostega placa na disku...
Naravni izbor pac.. zakaj bi se vmesavali v naravo?
Zakaj bi kdo sploh zaposlil invalida, ce je takoalitako pomanjkanje delovnih mest za neinvalidne? Ne bi, razen ce mu invalid ne dokaze da je na dolocenem podrocju "izjemen".
Ce mi amputirajo obe nogi, bom moral nekako dokazat da sem vsaj enako dober pri opravljanju svojega poklica kot neinvalidna oseba. To je povsem logicno... pa ne bom hotel biti privilegiran, ker nocem bit slabsi od drugih.
Zakaj bi kdo sploh zaposlil invalida, ce je takoalitako pomanjkanje delovnih mest za neinvalidne? Ne bi, razen ce mu invalid ne dokaze da je na dolocenem podrocju "izjemen".
Ce mi amputirajo obe nogi, bom moral nekako dokazat da sem vsaj enako dober pri opravljanju svojega poklica kot neinvalidna oseba. To je povsem logicno... pa ne bom hotel biti privilegiran, ker nocem bit slabsi od drugih.
Hatch pa veš kakšna je verjetnost, da bi ti (če bi bil invalid) dobil delo kot enako ali maj kvalificiran kot si ti? Veš katere pogoje mora izpolnjevati podjetje če hoče zaposliti invalida? Zakaj bi ga ob vseh teh stroških zaposlilo, pa čeprav je veliko bolje kvalificiran kot kdo drug. Zakaj si potem ne smejo med sabo pomagat? Takrat bi si ti še orenk želel, da bi imel kje malo bližje parkir plac, kaj šele kaj drugega!
In tukaj imaš ti privilegije, zakaj potem nebi mogli biti tudi sami?
In tukaj imaš ti privilegije, zakaj potem nebi mogli biti tudi sami?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: City ()
Bob Rock ::
ok, mene tut vcasih pizdi, ko vidim kaka dva placa pred kako trgovino prazna, ker je za invalide, pa morn parkirat u p***i materni nek, pa hodit pol 10 minut do tja nazaj. Sam, ce pa ne bi blo tam za invalide, bi glih tak mogo parkirat ful stran, ker bi pac drugi tam parkiral. Pa en plac al pa dva ni taka razlika, glede na celo parkirisce, pa grem jas verjetno lazje sto al pa dvesto metrov pes ko pa kak invalid.
No, u bistvu, men se zdi kr prav, da je za invalide poskrbljeno. Pa po drugi strani, nikol ne ves, mogoc bos pa ti al pa jas kdaj invalid, pa bos/m tut hvalezen za privilegije.
No, u bistvu, men se zdi kr prav, da je za invalide poskrbljeno. Pa po drugi strani, nikol ne ves, mogoc bos pa ti al pa jas kdaj invalid, pa bos/m tut hvalezen za privilegije.
hehehe a zdej se ze tle kregate glede ZDA(Thomas sigurn uzivas hehe )
Hatch pr invalidih si mal pretiravu, oni niso sami krivi da so postal invalidi. Glede pedrov mi je pa cist vseen ce majo aids in ostale bolezni. A sm jim jst kriv? Ne, sami so si. Ce mas normalne spolne odnose in ce ne menjas partnerk po tekocem traku se ti to ne more zgodit. Sicer pa use the damm rubber. Tko da kar se teh bolezni tice, sami so si krivi.
Matthai: ej kumot se sprijaznim s malo praznejsim diskom, mislm the real thing is better anyway
Hatch pr invalidih si mal pretiravu, oni niso sami krivi da so postal invalidi. Glede pedrov mi je pa cist vseen ce majo aids in ostale bolezni. A sm jim jst kriv? Ne, sami so si. Ce mas normalne spolne odnose in ce ne menjas partnerk po tekocem traku se ti to ne more zgodit. Sicer pa use the damm rubber. Tko da kar se teh bolezni tice, sami so si krivi.
Matthai: ej kumot se sprijaznim s malo praznejsim diskom, mislm the real thing is better anyway
Les yeux sans visage
Ne kregamo se glede ZDA.
-Sicer pa use the damm rubber.
Je dober ampak ni 100%.
-Ce mas normalne spolne odnose in ce ne menjas partnerk ...
A pri hetero. ni analkota?
-Tko da kar se teh bolezni tice, sami so si krivi.
So jih oni avtorji?
Nevem če je vse tako preprosto?
LP
-Sicer pa use the damm rubber.
Je dober ampak ni 100%.
-Ce mas normalne spolne odnose in ce ne menjas partnerk ...
A pri hetero. ni analkota?
-Tko da kar se teh bolezni tice, sami so si krivi.
So jih oni avtorji?
Nevem če je vse tako preprosto?
LP
||_^_|| ::
Nevem če je kdo opazil, ampak v novemberski številki maturant&ke so objavil par postov iz tega topica. (od Thomasa 2x, Arriva, The Jacka, Percija, IceMana, DoBrija, Tr0na, Murje, Hatcha in Simsa).
Mal bedno je ker so napisal da so to "odlomki iz izmenjave mnenj na ircu".
Mal bedno je ker so napisal da so to "odlomki iz izmenjave mnenj na ircu".
nodes ::
KER NI POPOLN
SE LAHKO OBNOVI IN RAZDELI.
Vse do takrat, ko bo obstajala vrsta, bodo težnje, ki ne bodo sovpadale s temi načeli sprejete kot abnormalne.
Lastnost ljudi je, da se pustijo omejevati in utesnjevati in tako je strpnost že dosežena.
"Tri sestre" so zloraba strpnosti in potem njena prevelika intenziteta logično izzove analogen revolt.
SE LAHKO OBNOVI IN RAZDELI.
Vse do takrat, ko bo obstajala vrsta, bodo težnje, ki ne bodo sovpadale s temi načeli sprejete kot abnormalne.
Lastnost ljudi je, da se pustijo omejevati in utesnjevati in tako je strpnost že dosežena.
"Tri sestre" so zloraba strpnosti in potem njena prevelika intenziteta logično izzove analogen revolt.
Narcos Satanicos ::
Sj je splošno znano da tisti k najbl udrihajo čez homoseksulace jih same ke vleče... Sicer pa če bi vi vse gaye na ene otoke poslal kok časa bi trajal, da bi eden na vam opazu 'napako' in vas nekam poslal.
Sestre mi grejo pa na živce, ampak to zarad njihovga obnašanja in ne spolne usmerjenosti. Tista 'pesem' je pa katastrofa od katastrofe.
Sestre mi grejo pa na živce, ampak to zarad njihovga obnašanja in ne spolne usmerjenosti. Tista 'pesem' je pa katastrofa od katastrofe.
Najvecja neumnost k jo ljudje tuki pisejo je to da je to neki za kar se odlocis... Pa ni. Kdo bi se odlocu za neki cemur vsi nasprotujejo? Za moje pojme so gayi, invalidi, str8ti, cefurji, crnci vsi enaki, ne vem zakaj bi blo drugace. Tak je pac svet, sej to je to kar je zanimiv a ni?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bradek ()
Mercier ::
hatch:Ker bi drugač pili še kaj slabšega od cvička.
Naravni izbor pac.. zakaj bi se vmesavali v naravo?
3L33T ::
Zdejle je na TV posnetek sestr in koncerta. Groza. Nimam nč prod PEDROM, dokler mi ne pridejo prebliz. Nej žvijo kokr čjo;
Vsi drugačni, vsi enakopravni!
Vsi drugačni, vsi svobodni!
Sam neki me pa res mot. Njihov odnos (SESTRE) do folka. Pa oni (one?) so čist prfu****. Glejte kolk se prtožujejo če ne gre vse po njihov. Zdej pa je un model pesemco priredu SFW! Kolkim se je to že zgodl pa kva. Glejte BEPOP, jim tud priredbe mečejp. A se prtožujejo? Ne da bi jest vedu, mogoče pa se motm.
Still watching TV ... Grr... In glih oni so nas mogl zastopat na evroviziji... Žalost.
Vsi drugačni, vsi enakopravni!
Vsi drugačni, vsi svobodni!
Sam neki me pa res mot. Njihov odnos (SESTRE) do folka. Pa oni (one?) so čist prfu****. Glejte kolk se prtožujejo če ne gre vse po njihov. Zdej pa je un model pesemco priredu SFW! Kolkim se je to že zgodl pa kva. Glejte BEPOP, jim tud priredbe mečejp. A se prtožujejo? Ne da bi jest vedu, mogoče pa se motm.
Still watching TV ... Grr... In glih oni so nas mogl zastopat na evroviziji... Žalost.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
sk8, tak je pac njihov nastop. Zato pa se imenujejo sestre, pač keke. Tak je njihov imiđ in tega se drzijo, a so ti kej nardile? Nic. In tut tega kar one pocnejo ne mors ti enacit da vsi gayi to pocnejo :) Mislm Sestre ne predstavljajo gay populacije, sestre so jo izkoristle za showbiznis, vsekakor zelo sokanten showbiznis. Ki pa je, kot vidis, vzgal.
To o pesmi pa ce mal spremljas ti je jasno... ne gre se za pesem samo, gre se za to kje je objavljena in zakaj je objavljena in komu je dostopna. Preberi si malo visje, sej to smo ze resili.
Vsekakor pa Sestre ne predstavljajo gay populacije, sej so same izjavile da je to showbiznis, denar, money!
Ah ja vse se vrti okol denarja...
To o pesmi pa ce mal spremljas ti je jasno... ne gre se za pesem samo, gre se za to kje je objavljena in zakaj je objavljena in komu je dostopna. Preberi si malo visje, sej to smo ze resili.
Vsekakor pa Sestre ne predstavljajo gay populacije, sej so same izjavile da je to showbiznis, denar, money!
Ah ja vse se vrti okol denarja...
Ziga Dolhar ::
Če ti ni všeč "imiđ" Bepopa, je to kritičnost.
Če ti ni všeč "imiđ" "neenakopravnih", je to pet -izmov skombiniranih.
--
Neenakopravnost v narekovajih? Dokler bo nekdo izjavil "da smo enakopravni" oz. nekaj "o njegovem mnenju" glede te tematike -- to je lepo sporočilo, da nismo enakopravni.
Če ti ni všeč "imiđ" "neenakopravnih", je to pet -izmov skombiniranih.
--
Neenakopravnost v narekovajih? Dokler bo nekdo izjavil "da smo enakopravni" oz. nekaj "o njegovem mnenju" glede te tematike -- to je lepo sporočilo, da nismo enakopravni.
Kaj je narobe s tem ce nekomu Sestre niso vsec? Nic, dokler se mu >ne dopadejo< zato ker so "gay".
Ziga Dolhar ::
Ampak po razumevanju >gay< javnosti je kakršnokoli nestrinjanje pač privzeto nujno vzrok sovraštva do gayevske javnosti.
--
popravek: "gaj javnost" >> "gay aktivisti". Sam ločit je pa težko -- politika pač.
--
popravek: "gaj javnost" >> "gay aktivisti". Sam ločit je pa težko -- politika pač.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 58830 (34309) | Tear_DR0P |
» | "Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 16343 (7166) | riba43 |