Forum » Loža » NUJNO rabim seminarsko!!!!!
NUJNO rabim seminarsko!!!!!
whatson ::
humm... zadeva je sledeča:
nujno rabim neko predstavitev narejeno v powerpointu (v skrajenem primeru tudi v wordu) v kateri bi naj bilo predstavljeno neko slovensko mesto (keterokoli)... ker nalogo rabim do petka in se mi nič ne da delati, vas prosim za pomoč... "predstavitev" mi lahko poslje na e-mail
nujno rabim neko predstavitev narejeno v powerpointu (v skrajenem primeru tudi v wordu) v kateri bi naj bilo predstavljeno neko slovensko mesto (keterokoli)... ker nalogo rabim do petka in se mi nič ne da delati, vas prosim za pomoč... "predstavitev" mi lahko poslje na e-mail
Thomas ::
Ti se kar lepo potrudi. Ali pa plačej nekomu.
Zastonj upam, da ti ne bo naredu noben. Upam.
Zastonj upam, da ti ne bo naredu noben. Upam.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
[SpydeR] ::
Hehe zaston ti je ne bo noben naredu. Če pa plačaš ti jo jst takoj nardim
Sej ponavad delam seminarske itaq za pol razreda.
Sej ponavad delam seminarske itaq za pol razreda.
luni ::
mislim, eni majo res finte... da mu gre nekdo delat zastonj seminarsko, ker se njemu ne da, in pol se to odprto pove? krneki
Artificial Intelligentia
whatson ::
opazam da bom moral sam delat.. oz.. opazam da predstavitve ne bom oddal..
nisem računal na to da mi bo nekdo zastonj naredil nalogo (heh).. upal sem samo, da ima kde ze narejeno nalogo za sendat... oz ima kak dober link, s katerim bi si lahko pomagal...
sicer pa..
tnx anyway
whatson
nisem računal na to da mi bo nekdo zastonj naredil nalogo (heh).. upal sem samo, da ima kde ze narejeno nalogo za sendat... oz ima kak dober link, s katerim bi si lahko pomagal...
sicer pa..
tnx anyway
whatson
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 51866 (31431) | gzibret |
⊘ | Kako se pripravit na razgovor za službo?Oddelek: Loža | 11540 (9703) | Gandalfar |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17507 (12989) | Pithlit |
» | razpisujem nagrado (fizika)Oddelek: Šola | 2776 (1722) | msms |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6147 (5136) | Brilko |