Forum » Loža » PC - Gamer Slovenija
PC - Gamer Slovenija
tejo ::
Lunija bi prašv samo to, kdaj bo tist program na cd-ju od PC-Gamerja, ki ti pove kako močen procesor imaš, deloval pravilno. Vedno prav da mam 586-ko.
luni ::
heh to pa mores vprasat nekoga drugega (nebojsa@videotop.si), jaz za te zadeve nisem zadolzen... pa, BTW, kateri program sploh mislis?
Artificial Intelligentia
DrSergioDJ ::
ma, un, k zadegnas zgoscenko v cd-rom, pa pol kliknes na ''moj sistem'' al neki tacga, pa tm pise, kva mas instaliran pa to, pa vedno pise 586 pa to ni program, ampak je na vsakem cd-ju, tm k zbiras netware,demo,....
...
luni ::
Ehm, fak, po pravici povedano se nisem nikoli bolj podrobno pregledal kake PC Gamerjeve zgoscenke . Jaz niti ne vem od kdaj in zakaj je tak program gori, je pa res brezveze da je, ce je zastarel ko tri majke. V glavnem, vseeno je ce meni govorite, ker jas tu ne morem nic, pisat morete direktno na sefete (nebojsa@videotop.si -> ta ureja CDje; nikola@videotop.si -> sef).
Artificial Intelligentia
sinko999 ::
Boljše da to pišete na samo centralo v GB ker pri nas ne morejo narediti kaj dosti glede tega problema .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trgovine z igricami?Oddelek: Igre | 2355 (1705) | El Nino |
» | kje kupiti half life z cs 1.6Oddelek: Igre | 1902 (1761) | GrimReaper |
» | Poceni zvočna s kakovostnim vhodom za mikrofonOddelek: Kaj kupiti | 1010 (909) | 50Cent |
» | THE SIMS 2-universityOddelek: Igre | 1312 (1248) | Tilen |
» | Oko se mi je orosiloOddelek: Slo-Tech | 1141 (714) | Sergio |