Forum » Igre » World of tanks
World of tanks
bobby ::
no, še kakšen tak dogodek, pa se mogoče pridružim -SAF-,... trenutno freelancer,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
MIHAc27 ::
Ja, fino so se spomnili. Za tanke mi niti ni toliko, ampak iz misij sem pa že nabral skoraj miljonček.
Zlo fino je, da lahko ponavljaš že končane misije, če ti sekundarni cilj ne uspe v prvo.
Zlo fino je, da lahko ponavljaš že končane misije, če ti sekundarni cilj ne uspe v prvo.
Tele misije so skoraj ok,.. Minus je, ker ni pod ovbezno, da je treba igro zmagat. Ker kaj se dogaja,.. Misija je, da najdes 2 sovraznika predno ga najdejo drugi. Folk se zapodi z lighti na drugo stran ko zmesan in jih popokajo v prve 30sekundah in potem ostali jebite se,..
Matevz96 ::
Misije so same posebi odlične, težave so seveda z bugi. Če imaš pod secondary nalogo, da ne smeš biti spotan se lahko utopiš, ena misija je narobe napisana... Mene sicer najbolj moti, da je pri nekaterih misijah obvezen platon in pa, da so spremenile gameplay (be first to spot, itd.).
t3hn0 ::
Glavni problem misije je, da nisi osredotocen na samo igro samo da izpolnes cilj, potem pa sele igra kokr je ostane..
^.^
Surehand ::
Uf, moram spet malo zagnati WOT, če ne drugega zaradi misij. Nekako sem imel cilj doseči Tier 10, po tem pa me ni nič preveč vleklo. Očitno rabim malo odmora, pa tudi za spremembo sem malo igral War Thunder, mi je všeč simulacijski aspekt, ravno ta vikend so poskusili brez vseh dodatkov na zemljevidu, samo s prostim očesom. Super! :)
AngelOfDeath ::
Ja misije so spremenile način igranja.
Jaz sem vse platoon misije za stuga naredil z enim poljakom, pa ni bilo večjih težav :)
Jaz sem vse platoon misije za stuga naredil z enim poljakom, pa ni bilo večjih težav :)
edit: Slovnica
crniangeo ::
@angelofdeath: da ni bil ta poljak RegiZ ? :9
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
MIHAc27 ::
Glavni problem misije je, da nisi osredotocen na samo igro samo da izpolnes cilj, potem pa sele igra kokr je ostane..
Ja res spremenijo. Jaz sem na primer za SPG imel misijo ubiti lighta... in namesto da bi z batchatom t9 tolkel po heavy in medsih, sem poskušal zadeti lighta, ki se je pol bitke skrival za skalo :S
No sej potem sem si kupil raje t4 spg-ja... je več lightov v nizkih tirih.
Dejan2015 ::
Pozdravljeni. Tudi jaz igram WOT, pa trenutno iščem kak klan. Me stalo vabijo čehi, poljaki, srbi... Če že grem v klan naj bo slovenski. Je mogoče kje kak? Trenuto sem na sgp M40/43, heavy tank VK 40.02A in medium tank T44 tier VIII
LP Dejan35 (wot nick)
LP Dejan35 (wot nick)
Matevz96 ::
Največja slovenska klana sta SAF in STD.
https://safwot.wordpress.com/
http://1std.wowm.si/index.php
https://safwot.wordpress.com/
http://1std.wowm.si/index.php
ha, a je STD že poštimal leaderje al vsi ven bežijo?
Hvala za hiter odgovor. Zanima me še razlika, platton, clan, team...v čem je fora? Do sedaj sem vedno igral samo random tekme.
GizmoX ::
Hvala za hiter odgovor. Zanima me še razlika, platton, clan, team...v čem je fora? Do sedaj sem vedno igral samo random tekme.Do sedaj si igral random battles.
Če imaš kakšne prijatelje, se lahko z njimi dogovoriš za platoon, tako potem v random battles igrate skupaj.
Lahko se pridružiš kakšnim team battles ipd., za kar ne potrebuješ biti član klana - skupina se bori proti drugi skupini.
Če si član klana, lahko igraš še Clan Wars, ki so napovedane ob določenih urah in določenih mapah - tu se klani borijo proti drugim klanom.
Za več: wiki.wargaming.net Game Modes
V STD (kjer sem tudi sam) sprejemamo vse igralce (neodvisno od trenutnih tankov), se te pa uvrsti v skupino, ki je tvojim izkušnjam najbolj primerna (1STD za stare mačke - tier 10, 2STD za super vajence - tier 8, 3STD za začetnike - brez omejitev). Lepo vabljen.
udirač => uni. dipl. inž. rač.
Ali v std2 ze imate vodstvo pa folk, ki dejansko igra TB al je se zmeraj nekaj na pol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
V STD sem že poslal vabilo, ampak za tretjo divizijo. Nekaj izkušenj imam, 7000 bitk samo 48% zmag...preživetje pa pomoje okol 20% :D
Pa sedaj mi gre malo bolje ker mam nov računalnik in mi ne šteka več...edino kdaj mi ven vrže igro...ali tudi vam?
Pa sedaj mi gre malo bolje ker mam nov računalnik in mi ne šteka več...edino kdaj mi ven vrže igro...ali tudi vam?
GizmoX ::
V STD sem že poslal vabilo, ampak za tretjo divizijo. Nekaj izkušenj imam, 7000 bitk samo 48% zmag...preživetje pa pomoje okol 20% :DNe se sekirat glede statistike - ti se nauči biti boljši igralec, da boš ponosen na svoj gameplay. Ko boš takrat preveril statistiko, boš presenečen (ali pa tudi ne), kdaj se ti je statistika toliko izboljšala
Sem pogledal, veliko igraš (in si dober z) artyji. Več igraj ostale tanke, pa sem prepričan, da bo šlo
Pa sedaj mi gre malo bolje ker mam nov računalnik in mi ne šteka več...edino kdaj mi ven vrže igro...ali tudi vam?Najprej posodobi gonilnike grafične kartice. Če ne pomaga, izbriši igrico in ponovno namesti. Sicer meni nič od tega ni pomagalo, je pa z neko različico igre (že več kot leto nazaj) problem kar naenkrat izginil.
udirač => uni. dipl. inž. rač.
Rokomah ::
ha, a je STD že poštimal leaderje al vsi ven bežijo?
Mislim, da bolj odhajajo kot prihajajo, vsaj tisti z malo več izkušnjami.
Prihajajo pa noobi od katerih ni nekih večjih koristi.
Igra se bolj kot ne stihijsko, kakor pač pade ali pa po principu "vsi gremo desno, potem pa rush...". Preveč igranja v smislu "streljačine" in premalo taktičnih zamisli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rokomah ()
boogie_xlr ::
Pozdrav, -SAF- išče aktivne igralce za CW. Ker imamo nekaj ozemlja, za širitev potrebujemo vsaj še eno aktivno ekipo. Torej vsi ki ste željni organiziranega gameplaya ste vabljeni!
Forum - Webpage - Rekruter - TeamSpeak: ts73.light-speed.com:8190
Forum - Webpage - Rekruter - TeamSpeak: ts73.light-speed.com:8190
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie_xlr ()
BlackCaiman ::
Kakšne imate kej prenosnike, če kdo igra na prenosniku da je grafično dobro podprto? Imam enga starejšega in bi rad zamenjal, vendar tako, da bo wot delal na vsaj 40 fps.
Napajalc ::
Kak i3 z čimvišjo frekvenco, za grafično pa nevem, vem za normalen PC, r9 270 lepo poganja wot, dobra slika in dobri FPS.
011011100111010101100010
def0r ::
Rekel je prenosnik, r9 270 ni mobilna graficna.
WoT ni bogve zahtevna igra ampak pac me prvo zanima koliko je pripravljen dati za prenosnik.
WoT ni bogve zahtevna igra ampak pac me prvo zanima koliko je pripravljen dati za prenosnik.
zahec ::
Jaz sem igral na macbooku (i7, grafika GT650M)..ampak ni to-to, kišta je le kišta. Prenosnik je bil med igranjem zelo vroč.. Nastavitve vse na low. Kupi rajš kišto za 500, pa en rablen prenosnik za 250 :P
lp
lp
Odvisno kaksen prenosnik imas in kako je izdelan. Moj ni nikoli vroc tudi pri igranju je pa res da ni ravno poceni.
Sedaj imam hp g62 s i5 ne vem sedaj iz glave kater. Mislim da 460 ali 540. 1gb grafika in vse je na low. Ko igram je topel ampak ni hudga. Prenosnik zato, ker sem tudi dosti okoli in ne samo doma.
Nakup iz tujine te nebi motil (Nalepke bi rabil za tipkovnico edino)
Primer:
http://www.amazon.de/dp/B0118Q2II6/ref=...
Primer:
http://www.amazon.de/dp/B0118Q2II6/ref=...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Kar se tice samo graficne moci je prvi prenosnik boljsa izbira, samo spet ni nic posebnega.
Primerjava tvoja2 in zgornji iz amazona.
http://www.videocardbenchmark.net/compa...
Primerjava tvoja2 in zgornji iz amazona.
urbecar ::
Glede grafične kartice WOT ni zahteven, če si zadovoljen z nizkimi nastavitvami in igranju brez modov. Oba GPUja računalnikov, ki si jih navedel zgoraj bosta to predelala s vsaj 30FPS na nizkih nastavitvah.
Procesorsko tudi ni pretirano zahtevna, vendar igra praktično teče samo na enem jedru, tako da število jeder ni pomembno, je pa priporočljiv čim hitrejši clock speed.
Če želiš igranje z višjimi nastavitvami grafike in HD modeli tankov ti ne znam svetovati drugega kot obvezna namestitev igre na SSD. Skoraj 100% sem, da se modeli tankov naložijo šele ko so "spotani" in ne ob nalaganju mape. To se precej pozna, ko igraš skavta ali artilerijo, saj se tank na ekranu pojavi opazno kasneje kot na mini-mapi.
@def966: Ref link ni kul.
Procesorsko tudi ni pretirano zahtevna, vendar igra praktično teče samo na enem jedru, tako da število jeder ni pomembno, je pa priporočljiv čim hitrejši clock speed.
Če želiš igranje z višjimi nastavitvami grafike in HD modeli tankov ti ne znam svetovati drugega kot obvezna namestitev igre na SSD. Skoraj 100% sem, da se modeli tankov naložijo šele ko so "spotani" in ne ob nalaganju mape. To se precej pozna, ko igraš skavta ali artilerijo, saj se tank na ekranu pojavi opazno kasneje kot na mini-mapi.
Isotropic ::
BlackCaiman je izjavil:
Kaj pravte na enega od teh dveh?
Lenovo g70-80
lenovo g50-80
glej še, kakšne so zahteve za AW. govori se, da bo wot killer.
Glede grafične kartice WOT ni zahteven, če si zadovoljen z nizkimi nastavitvami in igranju brez modov. Oba GPUja računalnikov, ki si jih navedel zgoraj bosta to predelala s vsaj 30FPS na nizkih nastavitvah.
Ref link je najbrz dal iz geizhals. Ni moj in nisem niti opazil, naj mod odstrani ref del linka ce je mozno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
Hvala obema za info.
Ref link je ok, zgoraj desno se pojavi okence, v katerem so grafike za primerjavo. Sedaj se odločam glede prenosnika.
Ref link je ok, zgoraj desno se pojavi okence, v katerem so grafike za primerjavo. Sedaj se odločam glede prenosnika.
I5-2400 vs phenom 1055T
GT730 2GB vs 5700 1GB
Še to me zanima. Kaj bi bilo boljše? Imam phenom 1055T in 5770 grafiko. Dobil sem ponudbo za I5-2400 s Gt730 grafiko.
GT730 2GB vs 5700 1GB
Še to me zanima. Kaj bi bilo boljše? Imam phenom 1055T in 5770 grafiko. Dobil sem ponudbo za I5-2400 s Gt730 grafiko.
http://www.cpubenchmark.net/compare.php...
Graficna je cisti downgrade od tvoje obstojece, procesor je mocnejsi se posebej ce gledas single core performance samo se ne splaca menjati. Na tvojem mestu bi menjal samo graficno za neko mocnejso.
http://www.cpubenchmark.net/compare.php...
Graficna je cisti downgrade od tvoje obstojece, procesor je mocnejsi se posebej ce gledas single core performance samo se ne splaca menjati. Na tvojem mestu bi menjal samo graficno za neko mocnejso.
lonewolf_ ::
Zdravo tankisti, igra kdo slučajno Armored Warfare? Meni deluje dokaj obetavno
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
BorutK-73 ::
Zdravo tankisti, igra kdo slučajno Armored Warfare? Meni deluje dokaj obetavno
Jaz igram samo PvE ker sem ravno zaradi tega nehal igrat WoT. Glede koliko XP dobiš se mi zdi da ni neke razlike napram PvP ko igraš medium misije, še nisem T4 da bi sprobal hard. Zaenkrat navdušem, sem pa igral DVE(2) igri v PvP in me je minilo. Čeprav sem bil med top 3, sem dobil manj XP kot v PvE medium.
V wargamingu razmišljajo da bi dodali PvE in Histori battle's z boti (izvir: Jingles)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
lonewolf_ ::
PvE je res obetaven, ampak igra je v beta in bodo še verjetno popravljali razmerje XP/credits.
Zelo všeč mi je artilerija, saj se morajo vsi nonstop premikati; tudi ti, ker si po vsakem strelu viden sovražnikovi artileriji za par sekund. Še najbolj všeč pa mi je skavtanje, saj kamuflaža res dobro vpliva glede na premikanje tanka.
Wargaming bo sedaj poskušal svašta saj jim teče voda v grlo zaradi dobrih iger kot sta Warthunder ter AW (sicer kak komu). Sem šel danes igrat vsake malo pa so mi zaenkrat AW > WT > WoT
Sem se WT kar hitreje naveličal, ker po T3 je kar dosti grindanja (sicer je samo 5 tierov), čeprav pri WoTu pa mi je všeč optimizacija, saj mi trenutno deluje na max s 60+ nonstop. Upam, da se bodo še vse tri naprej dobro razvijale, ker WT nese obe če greš igrat realistic battles, tam se vidi dejansko koliko obvladaš sam opazovanje, merjenje in sam tank.
Zelo všeč mi je artilerija, saj se morajo vsi nonstop premikati; tudi ti, ker si po vsakem strelu viden sovražnikovi artileriji za par sekund. Še najbolj všeč pa mi je skavtanje, saj kamuflaža res dobro vpliva glede na premikanje tanka.
Wargaming bo sedaj poskušal svašta saj jim teče voda v grlo zaradi dobrih iger kot sta Warthunder ter AW (sicer kak komu). Sem šel danes igrat vsake malo pa so mi zaenkrat AW > WT > WoT
Sem se WT kar hitreje naveličal, ker po T3 je kar dosti grindanja (sicer je samo 5 tierov), čeprav pri WoTu pa mi je všeč optimizacija, saj mi trenutno deluje na max s 60+ nonstop. Upam, da se bodo še vse tri naprej dobro razvijale, ker WT nese obe če greš igrat realistic battles, tam se vidi dejansko koliko obvladaš sam opazovanje, merjenje in sam tank.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
BorutK-73 ::
https://www.rt.com/politics/318368-we-n... Rusi iščejo igralce za daljinsko vodene tanke
The comment came after Russian mass media distributed the release of the Uralvagonzavod company which claimed that in the nearest future it would make the T-90 tank remotely controllable from distances of 3 to 5 kilometers.
Preblizu je to. 5km v modernem bojevanju ni nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
HighBane ::
BlackCaiman je izjavil:
Ali bi igra kej bolš delala, če bi imel SSD disk?
Mape se bodo hitreje naložile pa manj padcov bo pri FPS, ko mora recimo naložiti kakšne prej neodkrite tanke. Recimo ko greš čez hrip in scoutaš "celo" nasprotno ekipo, opazno zmrzne. Ali pa ko uničiš tank in mora naložiti model mrtvega tanka. WoT se preveč opira na HDD(SSD) in premalo na RAM. Samo bo možno, da ne bo prišlo do izraza, če so ostale komponente preslabe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8380 (6973) | dolenc |
» | World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 45101 (23540) | oo7 |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16143 (7395) | ziga1990 |
» | YouTube Gaming bo konkruriral TwitchuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10685 (7840) | bajsibajsi |
» | LAN v Kopru?Oddelek: Igre | 2568 (2144) | dottor |